kasık ağrını takmayın kafanıza arkadaşlar akşam dr biliyorsunuz cok cok normal dedi ve benim bebişin kafası aşağıda öyle hissedenler var heralde bundan sonra böyle olucakmış
evet kızlar benim ağrılarımdan çok fazla ama normalmiş.düşünmemeye çalışıyorum ama zor hareket ediyorum.
Pınaaaaaaar yorma kendini sakııın:tomato:
kızlar bende camasırları falan toplıım yıkım azcık toz moz alım ewdeyım bugun bı ortalıgı cekıp cevırımm gelırım bırazdan ugrarım arasıra.....
ooooooooooo buranın maşallahı var ya ne kalabalık böyle herkese selamlarrrr
bende şimdi okuldan geldim yemek yedim biraz uzanıcam uzanmadan önce size bakayım dedim
kıs pınar sen nerelerdesin bakim sende iyisin demi?
ne yapıyor defnecik?
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
Herkes burda galiba umarım hepiniz iyisinizdir.tülay ve ılgın mide bulantılarınız varmış geçmiş olsun benimde başladı az az ya ilk 3 ayda yoktu ama.Bizimde odanın perdesi takılıcak bugun gelmelerini bekliyorum
Kızlar ben çıkıyorum,yan yazmaktan kolum ağrıdı,birazda sırt üstü yatalım bakalım,öpüldünüzzz şekerlerŞenizŞenizŞeniz
selaaam kızlaaaar....
geçmişi okumaktan yazmaya daha yeni sıra geldi... oğlumda bende iiz bugün... bütün anneler ve bebişlerde iidir umarım...
bende oluşumun bütün çamaşırlarını yıkadım ve ütüledim ama çok zamanımı aldı... küçücük şeyler ama çok oyalıyor insanı annemle dönüşümlü ütülememize rağmen bütün gün sürdü nerdeyse... ne çok şeyi varmış keratanın yaaa... neyse ii oldu o işimizide bitirdik yerlerine yerleştirdik odamızı düzenledik birtek duvarımızın kağıt kaplaması kaldı o da bitince tek eksiğimiz hastane çantamız kalıyo... onunla ilgili hiçbir hazırlığım yok henüz yavaştan almaya başlasam ii olcak...
OJELI CEREN ESEN MIMARESRA MARYLIN INCIHAN ...vs hosgeldınız fıstıklar...naasılsınız bakalım bugun bebişler nasıl...
INCIHAN kıs kopardın benı demek kocış farkında deıl ha ogluşu olcaınınkaydirigubbakcemile3ay bıraz ortalıgı topoladım camasır falan attım ama kasıgıma bı agrı saplandı anıden korktum kızlar yaaaamirmirmirmirhanı bole rahmımın içine dogru bişi anlamadım ıkı kere kesık kesık gırdı :uhm:sızdede oluomu hiç bana ılk kez olduda..yalancı sancı dedıklerımı yoksa bu:1shok:
bıraz oturdum mıdem kazındı sutle kurabıye atıstırıom şimdi....
kızlar az önce bir haber okudum ingilterede bebek 24.haftada 517 gr doğmuş ama şu an sağlığına kavuşmuş gerçekten mucize ya
kızlar bebekler dönüşe hazırlanıyor sanırım benim kız ay şeklinde kafası sol kasığımda ayaklar sağ göğüs altındaymış inş tam döner de normal doğum olur tabi bizim bebek biraz iri olcakmış doktor dün öle dedi 4 kilo üzeri olursa normal zor dedi
benim paşam döndü teyzeleri. 28 şubatta gittiğimde doktorum çok güzel dönmüş dedi.
canım maşallah bebişine sevindim :)))))))))))))
siribron bende öle canım ama küçükler allahtan hareketli hemen hatırlatıyorlar yorulunca oluyor canım
esracım tokluk normalmi 78 canım 120 ile 140 olması gerekiyor normal değerlerin toklukta açılkta 70 ile 110 sen 100 lük yaptırdınmı
Kızlar nolur su erken doğumları cıkarın aklınızdan benim abimin kızı 31 haftalık doğdu ve ciğerleri gelişmemişti 2 hafta cihaza bağlı yaşattılar anne sütünü karından verdiler ve cokta umutlu değildi dr lar fakat benim cimcime yeğenim şimdi 4 yaşına girecek ve maşallah cok sağlıklı.
Bizim meleklerimizde inşallah zamanlarına kadar beklesinler yerlerinde
kızlar aynısını benim doktorumda dedi. valla alışmış bunlar sezeryana. ne olacak kim uğraşacak normal doğurtmaya dimi?
sanki eskiden hiç 4 kilo çocuk doğmuyormuymuş acaba?
pınarcım teşekkür ederim aynı anda bitiriyoruz galiba odalarımızı benimde oda yarın geliceği için temizlik duruyor valla.
Bende aşkıma süpriz yapıp kek yapıcam birazdan
ohh pınarcığım afiyet olsun.bende dün pırasa yapmıştım kendime eşimede et yahni artık gidincede karışık kızartma yaparım yoğurtlu:))) ayy acıktım valla..
Ayyy ne güzel ya hihoyyyt
Sanırım benimde öyle bacım. Gerçi en son gittiğimde doktor döndü demişti ama. Her yandan fena hareket hissediyorum çünkü. İrilik konusunda bizim Defne'de öyle. Doktor böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi. Geçerse de ilk doğumun riske atmam sezayen yaparım dedi :uhm: Hayırlısı artık diyorum bende...
benim paşam döndü teyzeleri. 28 şubatta gittiğimde doktorum çok güzel dönmüş dedi.
Kızlar nolur su erken doğumları cıkarın aklınızdan benim abimin kızı 31 haftalık doğdu ve ciğerleri gelişmemişti 2 hafta cihaza bağlı yaşattılar anne sütünü karından verdiler ve cokta umutlu değildi dr lar fakat benim cimcime yeğenim şimdi 4 yaşına girecek ve maşallah cok sağlıklı.
Bizim meleklerimizde inşallah zamanlarına kadar beklesinler yerlerinde
kızlar aynısını benim doktorumda dedi. valla alışmış bunlar sezeryana. ne olacak kim uğraşacak normal doğurtmaya dimi?
sanki eskiden hiç 4 kilo çocuk doğmuyormuymuş acaba?
afiyet oslun canımpınarcım teşekkür ederim aynı anda bitiriyoruz galiba odalarımızı benimde oda yarın geliceği için temizlik duruyor valla.
Bende aşkıma süpriz yapıp kek yapıcam birazdan
ay ne güzle yaz gelsede bol bol çıksa herşey bende çok severim karışık kızartmayı ama yiyemem şimdiohh pınarcığım afiyet olsun.bende dün pırasa yapmıştım kendime eşimede et yahni artık gidincede karışık kızartma yaparım yoğurtlu:))) ayy acıktım valla..
tülaycım sende benim gibi sebze yemeklerini seviyorsun sanırım:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?