2009 Mayıs Anneleri

Herkese slm kızlar.Nasılsınız.Uzun zamandır yazamıyodum.Bebişler dönüyo yavaş yavaş:):),benim oluşumda 30.haftasında gittiğimde başı aşağıdaydı ama doktor daha döner mutlaka dedi.Kızlar bu arada ne yiyosunuzda bebekleriniz iri oluyo bakiyymm çabuk bizede söliyinn:jeyyar::jeyyar:

kızlaaaaaaaaaaaar aranızda diyet yapan zavallı hamişler olduğunu unutmayın öle güzel yemek isismleri pastalar falan sayıp durmayın dayanamayıp yiycem şimdi:))))

Valla bacım bana kalsa 4 kiloyu da geçse herşey yolundaysa normal olsun istiyorum ama doktor da son anda sezaryene almam gerekiyor derse ne yaparız ki? İddia edemeyiz. Netice de bebeğin sağlığı söz konusu. Doktorların insafına kaldık anlayacağın :CüvCüv:

Uyuşuk Tubiii kalk iş yap kız hihoyyyt

Hoşgeldin canım. Valla aslına bakarsan ben öyle çok fazla dikkat edemiyorum. Heee sütümü, peynirimi ihmal etmiyorum hiç. Onun haricinde meyvemi de düzenli yiyorum. Elimden geldiğince de bol bol sebze yiyorum ama öyle dakikası dakikasına takip ederek yaşamıyorum yani... Yeri gelince abur cubur da yiyorum fena halde kaydirigubbakcemile3

teşekkürler pınarcım, marylincim inşallah bizim kuzular zamanında gelicek

cok hamarat gerçekten mayıs anneleri bugün döktürüyor herkes koçişlere

evet banucum çok seviyorum ben sebzeyi...yapmadığım denemediğim ot çeşidi yoktur.marylin canım benim eşimde aynı öyle hayatta sebze yemeğine yemek demez.sadece türlü yada patlıcanı yer oda etli olursa..

gerekli olan durumlar ayrı tabi canım. ama bende bu gittiğimde doktorum "bu gidişle 4 kilo olur normal biraz zor" dedi. bana sezeryan günü verdi. hatta raporumuda o güne göre yazdı kendi kendine.hiç bana sormadı bile..bende zaten doktordan cesaret alsaydım normal yapacaktım oda öyle diyince sesim çıkmadı. yinede tabi bilemeyiz şu an.belki 4 kiloyu bulmaz dediği gibi doktorun. normal olur..
yinede hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.

pınarcımm açmanın tarifi nasıl banada versene yarın kahvaltıya yapayım eşimede genelde her hafta değişik poğaçalar yapıyorum ama adam sıkılmıştır artık:))))

kızlar sanki hava açıyor güneş çıktı gibi defnenin ufak tefek bir şeylerini yıkasammı acaba

Yıka bacım. Kalorifer önüne çamaşırlıkla koyarsan kurur ya ufacık şeyler zaten :uhm:

Bu arada beyaz olan badilerin yanları renkli oluyo ya bazen. Onlarda renkler bulaşmaz heralde dimi diğerlerine falan? Hepsini bi arada mı yıkayacaksınız?

kızlaaaaaaaaaaaar aranızda diyet yapan zavallı hamişler olduğunu unutmayın öle güzel yemek isismleri pastalar falan sayıp durmayın dayanamayıp yiycem şimdi:))))

Ayyy canım pardon ya

ben kaciyorum kizlar..öptüm hepinizi kocamannnn a.s. Şeniz

Hehehe ilham aldı bizden ev işine girişiyoooo kaydirigubbakcemile3 Güle güle bacım a.s.

minju canım valla ben dikkat etmiyorum.sadece hamur işlerinden uzak duruyorum.düzenli süt ürünleri meyce bide sebze yiyorum.et ürünleride azda olsa yiyorum.ama bu aylarda bakalım ne kadar alcak bebişlerimiz.

benim kardeşim 5,5 kilo dünyaya geldi ve normal doğum kızlar... şimdi dr lar kolaya kaçıyo bence...

pınar canım bende de öyle çoktu hiçbişi olmadı.zaten 30 derecede ve kısa programda yıkadım ben bolca durulattım o kadar..

bende doktoruma sordum neden kimi bebek 2,5 kilo doğuyor kimisi 4 kilo doğuyor neyle alakalı dedim. tabiki beslenmede önemli ama bizim doktor ne dese "tohumundan" dedi)::::::::::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkürler pınarcım, marylincim inşallah bizim kuzular zamanında gelicek

cok hamarat gerçekten mayıs anneleri bugün döktürüyor herkes koçişlere

İnşallah canım :Saruboceq:

Dur sen daha bu bişey değil. Herkes bi izne çıksın o zaman gör yapılan yemekler, kekeleri, pastaları kaydirigubbakcemile3

evet banucum çok seviyorum ben sebzeyi...yapmadığım denemediğim ot çeşidi yoktur.marylin canım benim eşimde aynı öyle hayatta sebze yemeğine yemek demez.sadece türlü yada patlıcanı yer oda etli olursa..

Benim eşime de sebze yemeği ver suyuna ekmek bansın yeter. Başka hiçbirşey istemez...

Bak o da kötü canım ya. Bi sorsaydı sana. Belki cesaret eder normal yaparsın kime ne ama dimi?

Benimki hep normal olsun isterim diyor ama dediğim gibi 4'ü geçerse sezaryen diyor. Valla bilmiyorum mahsus mu yapıyorlar, işlerine mi öyle geliyor :uhm:

pınarcımm açmanın tarifi nasıl banada versene yarın kahvaltıya yapayım eşimede genelde her hafta değişik poğaçalar yapıyorum ama adam sıkılmıştır artık:))))

Vereyim canımmm a.s.

1,5 su bardağı ılık su
1 bardak yoğurt
1 yaş maya
2 yumurta
4 yemek kaşığı şeker
yarım su bardağı hatta biraz daha fazla zeytinyağı
1,5 tatlı kaşığı tuz
Alabildiğine un

Önce bir bardak ılık suda mayayı eritiyosun canım. Bekletiyosun biraz iyice erisin karışsın diye. Sonra yumurtaların sarısı hariç kalan malzemeleri yoğuruyosun. Gerekli kıvama gelince şeklini verip tepsiye diziyosun. O halde yarım saat kabarsın diye bekliyosun. Sonra 2 yumurtanın sarılarını açmaların üzerine sürüp önceden 200 derecede ısıtılmış sıcak fırında yarım saat pişiriyosun. Süper oluyo valla. Afiyet olsun canımmm a.s.

minju canım valla ben dikkat etmiyorum.sadece hamur işlerinden uzak duruyorum.düzenli süt ürünleri meyce bide sebze yiyorum.et ürünleride azda olsa yiyorum.ama bu aylarda bakalım ne kadar alcak bebişlerimiz.

Tşk kızlar bende aynen sizin gibi yapıyorum aslında ama demekki bünyeden bünyeye fark ediyor.Gerçi doktor normal diyor ama tombiş olmasıda hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3 Bide kilosu nasıl hesaplanıyor bebeğin sormayı unuttum doktora.Ultrason sonucundan anlayan varmı kızlar.Bir bakın hele boyu posu hangisi
BPD 76 MM 30W 3D
FAC 246MM 30W 6D
FL 59MM 31W 0D ile uyumlu gelişim göstermektedir

benim kardeşim 5,5 kilo dünyaya geldi ve normal doğum kızlar... şimdi dr lar kolaya kaçıyo bence...

Aynen canım. Babamı babanem hemde evde 5,250 doğurmuş. Şimdi nerdeeeeee delikafadulden

pınar canım bende de öyle çoktu hiçbişi olmadı.zaten 30 derecede ve kısa programda yıkadım ben bolca durulattım o kadar..

Aaa anladım canım. Sevindim o zaman. Hepsini atıp 30 derecede yıkayalım o zaman a.s.

bende doktoruma sordum neden kimi bebek 2,5 kilo doğuyor kimisi 4 kilo doğuyor neyle alakalı dedim. tabiki beslenmede önemli ama bizim doktor ne dese "tohumundan" dedi)::::::::::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım kilosunu hep doktor söylüyo. O nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama boyu için fl x 7 yapıyosun. Senin bebişinin fl 59 olduğuna göre 59 x 7 : 41,3 cm oluyo a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…