ya galiba bu doktorlar herkese aynı şeyi söylüyor!! geçen hafta benim doktorda 2 hafta önden gidiyor, 4 kiloyu geçebilir. ozaman normal doğum yapamazsın dedi!delikafadulden
ben 37 de ayrılacağım. raporumu ona göre yazdırdım zaten.doğumdan sonra bebişimle daha çok kalayım diye. çünkü tekrar ücretsiz izin vermiyorlar bana.
gerçekten merak ediyorum bende kaç kilo doğuracağız acaba?
dedikleri çıkacakmı? ağız birliği yapmış sanki alçaklar.
varya birde sezeryan olup 3-3,5 kilo doğurursak görün siz.
teşekkür ederim canım evet az kaldı sonunda oğluşum ve beeenn!!! (babayı da sildik bu aradakaydirigubbakcemile3)canım hayırlı olsun az kalmış bizde iyiyiz vakit buldukça muhabbet ea.s.diyoruz..
teşekkür ederim,çok şükür!biz iyiyiz cerencim oh maşallah izin geldi demek hadi gözün aydın canım
evet 32de ayrılacam. hatta tam 32 bile olmadı. doktor bebeğin 2 hafta önden gittiğini,erken doğabileceğini söyledi. ondan eğer istersem doğum iznine 5-6 gün önce ayırabileceğini söyledi. ohhh dedim,canıma minnet istersen hemmen ayırdelikafadulden ben öğretmen olduğum için doğum sonrasını zaten kullanamıyorum,yani yaz tatiline gelecek zaten. ondan bedne hemen ayrılacam.canım merhaba nasılsın 32 haftada mı ayrılıyorsun ben hala karar veremedim 32 demi 37 demi ayrılacağımaa.s.
ben 37 de ayrılacağım. raporumu ona göre yazdırdım zaten.doğumdan sonra bebişimle daha çok kalayım diye. çünkü tekrar ücretsiz izin vermiyorlar bana.
gerçekten merak ediyorum bende kaç kilo doğuracağız acaba?
dedikleri çıkacakmı? ağız birliği yapmış sanki alçaklar.
varya birde sezeryan olup 3-3,5 kilo doğurursak görün siz.
PINAR aynen ole falla sezeryan işime gelıo aslında kurtajda narkoz aldıımdan oda bı korkunc ama bılıorum amelıyathane havasını oda hos deıl ama en azından bişi ters gıtse ben panık olmam.normalde bişi ters gıtse dr tepemde bişi dese panık olurum ogluma bişi olcak dıe benım korkum o..tabı bunda ılk bebişimizi kaybetmenın etkısıde cok..kucuktu ama kayıptı yani...bunada bişi olcak dıye aklım çıkıo...normalı o yuzden ıstemıorum
öle canım dün doktor biraz başı büyük dedi bizim kıza bakalım nasıl çıkarıcaz dedik nasıl yani sorun mu var yok dedi yani bazı bebekler iri olur dedi eee babamızında kafası azcuk büyük eh benimde küçük sayılmaz çocuk nasıl küçük kafalı olsun
babası hayalllerimi yıktın defne diyor oda çıtı pıtı bir kız istiyormuş ay çocuk sağlıklı olduda çıpıtılığı kaldı deli edicek bu kocalar hepsi ayrı alem
Teşekkürler canım a.s.
sizin hamurlar değişik oluyor canım
çok güzel a.s.
tohumundanmıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tşk. canım neyse boyunu örenmiş oldum :asigim: ya herzaman en önemli şeyleri sormayı unutuyorum.bidahaki sefere liste yazıp öle gidicem yoksa mutlaka bişeyi unutuyorum.
ohh yarasın oluşuna.5.5 kiloyu bencede doğuramayız biz kızlar biraz zor gibi.ürkütücü görünüyoodelikafadulden
merhaba kızlar bir haftayı daha bitirdim evimdeyim. önümde son 1 haftam kaldı. ondan sonra tatil günlerim başlıyoooorrr:sm_cool: cumaya bir aksilik çıkmazsa ayrılıyorum izne. artık sizi sıkı sıkı takip ederim. kaydirigubbakcemile
sizlerde ne var ne yok? baya kalabalık gene maşallah
ya galiba bu doktorlar herkese aynı şeyi söylüyor!! geçen hafta benim doktorda 2 hafta önden gidiyor, 4 kiloyu geçebilir. ozaman normal doğum yapamazsın dedi!delikafadulden
maşallah canım allah bağışlasınceren canım valla olabilir ama sağlıklı olsunlarda kilo önemli dğeil.yeğenim 2400 doğdu maşallahh şimdide incecik çok güzel bir kız:):)
cerencım hosgeldın tatlım...
oh ızın gunlerın gelıo ha..bende 37de ayrılcam ızne bakalım hayırlısı...
beız kacıoz bacılar azcık uzanalım oglşusla yorulduk baya..optum hepınızı kuzularınızı...ii bakın kendınıze....
[COLOR="Red"]ilgincim[/COLOR] ben 6 nisanda yokum inşallah işyerinde. 7nisan 37.hafta başlangıcım oluyor. yani 7 nisan da ben 36+1 olmuş oluyorum. doğumda 25 nisan desen 20 gün önce ayrılmış oluyorum. 25 nisanda da 38+5 oluyorum. yani 39.hafta da olmuş oluyorum.
ilgincim seninki neden öyle oluyor anlayamadım. senin doktorun daha mı erken alıyorki sezeryana?
Anladım canım. Korkma bu sefer Allah'ın izniyle sağ salim alacaksın kuzunu kucağına a.s.
Valla bu babalar bi alem kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun canım. Dene bakalım sende yerimseniben
Valla bende öyle bacım. Bir sürü soruyla giidyorum kızımı görünce heyecandan unutuyorum kaydirigubbakcemile3
Selam canım hoşgeldin. Ohhh ne güzel bi izne ayrılan annemiz daha. Hadi bu haftayı da hayırlısıyla atlat inşallah bacım a.s.
Hay ben bu doktorları Çok üzgünüm çoook
Bacılarım kocişim aradı. İşi erken bitmiş. Şimdi berbere uğrayıp geliyorum dedi. Bende hemen yemeği koyayım da çabucak pişsin acıkmıştır totikim benim :1hug:
Uğrarım yine kocişten fırsat bulursam. Öptüm sizleriiii a.s.
canım 38 haftamda alacak 37 de izne çıkarsam sadece bir hafta iznim olacak gerçi doğum sonrasına 5 haftamı aktarmış olacağım tabi dayanabilirsem
sen kaçıncı haftada olacaksın
kızlar herkese iyi haftasonları diliyorum birazdan çıkıyoruz durumla:)) öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?