2009 Mayıs Anneleri

PINARCIMMM saol canım yarın yapayım kulakların çınlarsa öğleye doğru bilki benimdirr...

Yap canım afiyet olsun. Benimde hep teyzem yapar. En son geçen hafta sonu d.günü için gittiğimde yapmıştı yine. Aldım tarifi. Bende ilk defa deneyeceğim a.s.

ay efet bıraktım falla ...toz aldım camasır yıkadım yeter supurge falan yok yanı tutayım dedım kastırıo olmıcak kociş yapsın....yarın gelıo ha defne kızın odası..ohoh ne gusel bıtırdın sen...oyoyoyoy menuye bak ne gusel gelıo kulaga:CüvCüv:

benim paşam döndü teyzeleri. 28 şubatta gittiğimde doktorum çok güzel dönmüş dedi.

benımkıde dondu ..ben okadar tembıhledıydım donme dıe ma dondu yaramazkaydirigubbakcemile3

aynen pınarcım banada ole dedı..4kıloyu bulursun ırı bıraz dedı ole olrusa sezeryan yaparız dedı ..benımde canıma comcom kızlar ya cok korkuom ben normal dogumdan...bebişe bişi olcak dıye korkuom hep..ben sıkısmısım annemın rahmınde kuvezde kalmısım 1ay...ne bılıım ya sezeryan bebk için daha saglıklıı gıbı gelıo bana ama dr yoksa normal yapoarız dedı..bu ayın 25ınde kesın bellı olcak bakalım:CüvCüv:inşallah sezeryan olur:Saruboceq:

benımkıde 28ınde donduydu....kafa asgıda popo yukarda bazen ole bı kasılıokı..ben bol bol ebze tuketıorum canım..haftada bır mutlak balık..kırmızı et yıyorum...sut içiorum olbol..oglusada yarıo herlade dıorum:dance:

ben kaciyorum kizlar..öptüm hepinizi kocamannnn a.s. Şeniz

tamam canım gorusuruz....optuk sizi canım...

benim kardeşim 5,5 kilo dünyaya geldi ve normal doğum kızlar... şimdi dr lar kolaya kaçıyo bence...

kız 5,5kıloyuda dogurmak yurek ıster yahu....:1shok:dikiş olmustur mutlaka demi...ben 5,5kıloyu zor dogururdum heralde normal ...bu korkuyla

PINAR bende denıycem senın su tarıfı.....hamurişi yemıorum ama bazen canımda ıstemıo deıl hanı yapıım cundan azcık yerım bişi olmaz demı kız....:))

benim kayınvaldemde evde doğurmuş eşimi 5 kilo hemde.
hatta kaynım var eşimin abisi oda 7 kilo doğmuş kızlar düşünsenize..ve normal ve evdedelikafadulden

Evet bacım ağır ağır yap. Yorma kendini. Süpürme işini de yarın kocişler halletsin artık. Sağolsun benimkinin hiç sesi çıkmıyo. Alıyo eline. Bide alıştı bi güzel süpürüp siliyo ki kaydirigubbakcemile3

Anaaa senin işine geliyo dimi sezaryen demesi alemsin kız bacım delikafadulden

Çamaşır yıkandı. Ben bi 5 dakikada asıp geleyim. Yemek için daha erken nasıl olsa. Bide yatağımı toplamamışım onu da helledip geliyorum dinlenmeye a.s.

cnm o zaman pek ultrason olyı falan yokmuş tabi o kadar kilolu olacağını dr kestirememiş ve normal yaptırmış çok zor olmuş tabi hatta dr babamı annanemi ve teyzemi doğuma almış gidiyo kurtaramayacağız diye ama çok şükür sağsalim olmuş bitmiş tabi baya dikişi olmuş...

ya kızlar benim beiş geçen cts hala yan duruyordu keyfide yerindeydi.dönemmişti yahuu benimki sanırım sevdi yerini:):):)

PINAR bende denıycem senın su tarıfı.....hamurişi yemıorum ama bazen canımda ıstemıo deıl hanı yapıım cundan azcık yerım bişi olmaz demı kız....:))

Dene canım afiyet olsun. Bişi olmaz o kadardan. Yersin bi tanecik a.s.

benim kayınvaldemde evde doğurmuş eşimi 5 kilo hemde.
hatta kaynım var eşimin abisi oda 7 kilo doğmuş kızlar düşünsenize..ve normal ve evdedelikafadulden

Anaaaaammm o ne kızzz 7 kilo muuuu ? delikafadulden delikafadulden delikafadulden

pınarcık 1 yaş maya demişsin canım
bu bir paketimi oluyor kaç gramlık acaba?

evet canım eskiden ultrason falan yokmuş ama şimdi sanırım daha narin oluyoruz allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

ay efet MIMARESRA o zamankı teknolojii...nerden bılsınler kac kılo dogcak nası dogcak...
zormus yanı bızler gene sanslıyız..bebek tersmı duzmu bılınıo kılosu boyu postu onceden tahmın edılebılınıo falla şukur....Allah korumus valla sagsaglım dogurmus gene masllah...

PINAR aynen ole falla sezeryan işime gelıo aslında kurtajda narkoz aldıımdan oda bı korkunc ama bılıorum amelıyathane havasını oda hos deıl ama en azından bişi ters gıtse ben panık olmam.normalde bişi ters gıtse dr tepemde bişi dese panık olurum ogluma bişi olcak dıe benım korkum o..tabı bunda ılk bebişimizi kaybetmenın etkısıde cok..kucuktu ama kayıptı yani...bunada bişi olcak dıye aklım çıkıo...normalı o yuzden ıstemıorum

öle canım dün doktor biraz başı büyük dedi bizim kıza bakalım nasıl çıkarıcaz dedik nasıl yani sorun mu var yok dedi yani bazı bebekler iri olur dedi eee babamızında kafası azcuk büyük eh benimde küçük sayılmaz çocuk nasıl küçük kafalı olsun
babası hayalllerimi yıktın defne diyor oda çıtı pıtı bir kız istiyormuş ay çocuk sağlıklı olduda çıpıtılığı kaldı deli edicek bu kocalar hepsi ayrı alem

evet banucum çok seviyorum ben sebzeyi...yapmadığım denemediğim ot çeşidi yoktur.marylin canım benim eşimde aynı öyle hayatta sebze yemeğine yemek demez.sadece türlü yada patlıcanı yer oda etli olursa..

ay canım aynı benimki tüm sebzeleri etli pişirtcek bende öle sevmem eti sade yemeği severim sebzedede eti sevmem patlıcan hariç ona çok yakışıyor kırmızı et

teşekkürler pınarcım, marylincim inşallah bizim kuzular zamanında gelicek

cok hamarat gerçekten mayıs anneleri bugün döktürüyor herkes koçişlere

valla öle benim eşimde akşamın bir vakti lütfen bana milföyden poğça yap çok canım çekti gece kalkıp yaptık mecburen biz hamileyiz onlar aş eriyor maalesef

bende doktoruma sordum neden kimi bebek 2,5 kilo doğuyor kimisi 4 kilo doğuyor neyle alakalı dedim. tabiki beslenmede önemli ama bizim doktor ne dese "tohumundan" dedi)::::::::::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tohumundanmıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım kilosunu hep doktor söylüyo. O nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama boyu için fl x 7 yapıyosun. Senin bebişinin fl 59 olduğuna göre 59 x 7 : 41,3 cm oluyo a.s.
Tşk. canım neyse boyunu örenmiş oldum :asigim: ya herzaman en önemli şeyleri sormayı unutuyorum.bidahaki sefere liste yazıp öle gidicem yoksa mutlaka bişeyi unutuyorum.

ohh yarasın oluşuna.5.5 kiloyu bencede doğuramayız biz kızlar biraz zor gibi.ürkütücü görünüyoodelikafadulden

merhaba kızlar bir haftayı daha bitirdim evimdeyim. önümde son 1 haftam kaldı. ondan sonra tatil günlerim başlıyoooorrr:sm_cool: cumaya bir aksilik çıkmazsa ayrılıyorum izne. artık sizi sıkı sıkı takip ederim. kaydirigubbakcemile
sizlerde ne var ne yok? baya kalabalık gene maşallah

canım hayırlı olsun az kalmış bizde iyiyiz vakit buldukça muhabbet ea.s.diyoruz..

biz iyiyiz cerencim oh maşallah izin geldi demek hadi gözün aydın canım

min-ju senin bebiş tam: 1410 gr. tatlım:) kocaman olmuş maşallah

BPD kafa çevresi, AC karın çevresi oluyo
internette bu iki veriyi girince kilosunu hesaplayan siteler var
ben ultrason sonucumla burdaki çıktıyı ve doktorumun söylediği kiloyu karşılaştırdım..aynı çıktı

canım merhaba nasılsın 32 haftada mı ayrılıyorsun ben hala karar veremedim 32 demi 37 demi ayrılacağımaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…