PINARCIMMM saol canım yarın yapayım kulakların çınlarsa öğleye doğru bilki benimdirr...
Aman bacım yorma fazla kendini. Oluyo öyle. Bende duş alınca falan oluyo :uhm:
Bende ortalığı toparladım. Çamaşırları attım yıkanıyorlar. Kaç gündür evde olmayınca buzdolabında kalan yemekleri döktüm. Onlardan çıkan kap kacağı yıkadım. Baktım o arada buzdolabı gözüme pek temiz gözükmedi. Raflarını çıkarıp yıkadım. Ayyyy belim fena ağrıdı. Şimdi biraz uzanayım da sonra çamaşırları asarım. Yemek yaparım dedim.
Silip süpürmeyeceğim. Yarın oda geleceği için zaten toz olacak her taraf. Oda kurulsun sonra hallederim eşimle birlikte temizlik işini dedim...
Akşam için de ıspanak, makarna, kremalı mantar çorbası birde karışık bi salata yapayım diyorum...
benim paşam döndü teyzeleri. 28 şubatta gittiğimde doktorum çok güzel dönmüş dedi.
Ayyy ne güzel ya hihoyyyt
Sanırım benimde öyle bacım. Gerçi en son gittiğimde doktor döndü demişti ama. Her yandan fena hareket hissediyorum çünkü. İrilik konusunda bizim Defne'de öyle. Doktor böyle giderse 4 kiloyu geçer dedi. Geçerse de ilk doğumun riske atmam sezayen yaparım dedi :uhm: Hayırlısı artık diyorum bende...
Herkese slm kızlar.Nasılsınız.Uzun zamandır yazamıyodum.Bebişler dönüyo yavaş yavaş:):),benim oluşumda 30.haftasında gittiğimde başı aşağıdaydı ama doktor daha döner mutlaka dedi.Kızlar bu arada ne yiyosunuzda bebekleriniz iri oluyo bakiyymm çabuk bizede söliyinn:jeyyar::jeyyar:
ben kaciyorum kizlar..öptüm hepinizi kocamannnn a.s. Şeniz
benim kardeşim 5,5 kilo dünyaya geldi ve normal doğum kızlar... şimdi dr lar kolaya kaçıyo bence...
ay efet bıraktım falla ...toz aldım camasır yıkadım yeter supurge falan yok yanı tutayım dedım kastırıo olmıcak kociş yapsın....yarın gelıo ha defne kızın odası..ohoh ne gusel bıtırdın sen...oyoyoyoy menuye bak ne gusel gelıo kulaga:CüvCüv:
aynen pınarcım banada ole dedı..4kıloyu bulursun ırı bıraz dedı ole olrusa sezeryan yaparız dedı ..benımde canıma comcom kızlar ya cok korkuom ben normal dogumdan...bebişe bişi olcak dıye korkuom hep..ben sıkısmısım annemın rahmınde kuvezde kalmısım 1ay...ne bılıım ya sezeryan bebk için daha saglıklıı gıbı gelıo bana ama dr yoksa normal yapoarız dedı..bu ayın 25ınde kesın bellı olcak bakalım:CüvCüv:inşallah sezeryan olur:Saruboceq:
PINAR bende denıycem senın su tarıfı.....hamurişi yemıorum ama bazen canımda ıstemıo deıl hanı yapıım cundan azcık yerım bişi olmaz demı kız....:))
benim kayınvaldemde evde doğurmuş eşimi 5 kilo hemde.
hatta kaynım var eşimin abisi oda 7 kilo doğmuş kızlar düşünsenize..ve normal ve evdedelikafadulden
İnşallah canım :Saruboceq:
Dur sen daha bu bişey değil. Herkes bi izne çıksın o zaman gör yapılan yemekler, kekeleri, pastaları kaydirigubbakcemile3
Benim eşime de sebze yemeği ver suyuna ekmek bansın yeter. Başka hiçbirşey istemez...
Bak o da kötü canım ya. Bi sorsaydı sana. Belki cesaret eder normal yaparsın kime ne ama dimi?
Benimki hep normal olsun isterim diyor ama dediğim gibi 4'ü geçerse sezaryen diyor. Valla bilmiyorum mahsus mu yapıyorlar, işlerine mi öyle geliyor :uhm:
Vereyim canımmm a.s.
1,5 su bardağı ılık su
1 bardak yoğurt
1 yaş maya
2 yumurta
4 yemek kaşığı şeker
yarım su bardağı hatta biraz daha fazla zeytinyağı
1,5 tatlı kaşığı tuz
Alabildiğine un
Önce bir bardak ılık suda mayayı eritiyosun canım. Bekletiyosun biraz iyice erisin karışsın diye. Sonra yumurtaların sarısı hariç kalan malzemeleri yoğuruyosun. Gerekli kıvama gelince şeklini verip tepsiye diziyosun. O halde yarım saat kabarsın diye bekliyosun. Sonra 2 yumurtanın sarılarını açmaların üzerine sürüp önceden 200 derecede ısıtılmış sıcak fırında yarım saat pişiriyosun. Süper oluyo valla. Afiyet olsun canımmm a.s.
pınarcık 1 yaş maya demişsin canım
bu bir paketimi oluyor kaç gramlık acaba?
Valla bacım bana kalsa 4 kiloyu da geçse herşey yolundaysa normal olsun istiyorum ama doktor da son anda sezaryene almam gerekiyor derse ne yaparız ki? İddia edemeyiz. Netice de bebeğin sağlığı söz konusu. Doktorların insafına kaldık anlayacağın :CüvCüv:
Uyuşuk Tubiii kalk iş yap kız hihoyyyt
Hoşgeldin canım. Valla aslına bakarsan ben öyle çok fazla dikkat edemiyorum. Heee sütümü, peynirimi ihmal etmiyorum hiç. Onun haricinde meyvemi de düzenli yiyorum. Elimden geldiğince de bol bol sebze yiyorum ama öyle dakikası dakikasına takip ederek yaşamıyorum yani... Yeri gelince abur cubur da yiyorum fena halde kaydirigubbakcemile3
evet banucum çok seviyorum ben sebzeyi...yapmadığım denemediğim ot çeşidi yoktur.marylin canım benim eşimde aynı öyle hayatta sebze yemeğine yemek demez.sadece türlü yada patlıcanı yer oda etli olursa..
teşekkürler pınarcım, marylincim inşallah bizim kuzular zamanında gelicek
cok hamarat gerçekten mayıs anneleri bugün döktürüyor herkes koçişlere
Canım zaten yaş mayalar böyle kare kare 4'lü halde oluyo. O 4'lünün 1 tanesi a.s.
bende doktoruma sordum neden kimi bebek 2,5 kilo doğuyor kimisi 4 kilo doğuyor neyle alakalı dedim. tabiki beslenmede önemli ama bizim doktor ne dese "tohumundan" dedi)::::::::::kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tşk. canım neyse boyunu örenmiş oldum :asigim: ya herzaman en önemli şeyleri sormayı unutuyorum.bidahaki sefere liste yazıp öle gidicem yoksa mutlaka bişeyi unutuyorum.Canım kilosunu hep doktor söylüyo. O nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama boyu için fl x 7 yapıyosun. Senin bebişinin fl 59 olduğuna göre 59 x 7 : 41,3 cm oluyo a.s.
benımkıde 28ınde donduydu....kafa asgıda popo yukarda bazen ole bı kasılıokı..ben bol bol ebze tuketıorum canım..haftada bır mutlak balık..kırmızı et yıyorum...sut içiorum olbol..oglusada yarıo herlade dıorum:dance:
kız 5,5kıloyuda dogurmak yurek ıster yahu....:1shok:dikiş olmustur mutlaka demi...ben 5,5kıloyu zor dogururdum heralde normal ...bu korkuyla
merhaba kızlar bir haftayı daha bitirdim evimdeyim. önümde son 1 haftam kaldı. ondan sonra tatil günlerim başlıyoooorrr:sm_cool: cumaya bir aksilik çıkmazsa ayrılıyorum izne. artık sizi sıkı sıkı takip ederim. kaydirigubbakcemile
sizlerde ne var ne yok? baya kalabalık gene maşallah
merhaba kızlar bir haftayı daha bitirdim evimdeyim. önümde son 1 haftam kaldı. ondan sonra tatil günlerim başlıyoooorrr:sm_cool: cumaya bir aksilik çıkmazsa ayrılıyorum izne. artık sizi sıkı sıkı takip ederim. kaydirigubbakcemile
Tşk kızlar bende aynen sizin gibi yapıyorum aslında ama demekki bünyeden bünyeye fark ediyor.Gerçi doktor normal diyor ama tombiş olmasıda hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3 Bide kilosu nasıl hesaplanıyor bebeğin sormayı unuttum doktora.Ultrason sonucundan anlayan varmı kızlar.Bir bakın hele boyu posu hangisi
BPD 76 MM 30W 3D
FAC 246MM 30W 6D
FL 59MM 31W 0D ile uyumlu gelişim göstermektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?