ben 38+5 ken sezeryan olmuş oluyorum. yani oda 39 olmuyormu?
güle güle banucum. iyi tatiller.
ben yine burdayım yarın ahh ahhhhhhhh
ÖNEMLİ NOT:
Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar. Bu konu ile ilgili bir kullanıcı yukarıda yazılan ifadelerin yeterince açık olmadığını belirtiyor. Oysa kanun bu konuda son derece net ve açık. Doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır. Bu nedenle izine ayrılma hakkını elde edeceğiniz günü hesaplarken son derece basit bir yöntem uygulayabilirsiniz. Son adet tarihinize göre beklenilen doğum gününe kaç gün kaldığını sayın. Bunun kaç hafta ve kaç güne denk geldiğini hesaplayın
sağol banucuma.s.
kızlar bizim bugün işler yoğundu..
o yüzden pek katılamadık muhabbete ama takip ettik teyzelerinikaydirigubbakcemile2
çııkıyoruz biz, herkese iyi hafta sonlarıa.s.
daha eve gidip poaça yapıcazyerimseniben
kızlar bizim bugün işler yoğundu..
o yüzden pek katılamadık muhabbete ama takip ettik teyzelerinikaydirigubbakcemile2
çııkıyoruz biz, herkese iyi hafta sonlarıa.s.
daha eve gidip poaça yapıcazyerimseniben
sağol canım inşallah öyledir sanada iyi haftasonlarıtutkun canım umarım iyi olur herşey. fazlda stres yapma canım sürekli yatmandan kaynaklanan şeyler bunlar ama geçicek canım inşallah.öptüm seni..
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun pazartesi dr gün aldım bakalım nediycek sorduğum dra 30 haftalık hamileliğimi kanamalarımı ve tahlillerimi yazmıştım ona göre cvp yazmış.internettekine bakarsam durum vahim bakalım pazartesi ne diycekler
Bugün sabah 6 da yattım 9 da kalktım kahvaltı falan yine yattım 3 te kalktım moralim bozuk oldumu kendimi kurmamak için uyuyorum yoksa kafaya takardım.4 aydır yatıyordum ve artık vücut tepki veriyor.
Bu arada herkes iyidir inşallah keyfinize bakın valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?