2009 Mayıs Anneleri

ben 38+5 ken sezeryan olmuş oluyorum. yani oda 39 olmuyormu?

ÖNEMLİ NOT:
Hamile bayanlar hamileliklerinin kaçıncı haftasında olduklarını genelde doğru hesaplayamıyorlar. Bu nedenle doğum öncesi iznine ayrılmaları gereken zamanı da yanlış planlıyorlar. Bu konu ile ilgili bir kullanıcı yukarıda yazılan ifadelerin yeterince açık olmadığını belirtiyor. Oysa kanun bu konuda son derece net ve açık. Doğumdan 8 hafta önce izine ayrılınabilir diyor. Gebelik 40 hafta olduğuna göre 8 hafta öncesi 32. haftaya geliyor. Yani 32. haftanın dolmuş olması gerekli. Son adet tarihine göre 31 hafta 5 günlük gebeliği olan bir kadın 32. haftalık hamile değildir, 31 hafta 5 günlük hamiledir. Tüm yaş hesaplamalarında bitirilen yaş dikkate alınır. 31 hafta 5 günlük hamile bir kadının gününün dolmasına daha 8 hafta 2 gün vardır. Bu nedenle izine ayrılma hakkını elde edeceğiniz günü hesaplarken son derece basit bir yöntem uygulayabilirsiniz. Son adet tarihinize göre beklenilen doğum gününe kaç gün kaldığını sayın. Bunun kaç hafta ve kaç güne denk geldiğini hesaplayın

sağol banucuma.s.

ceren canım bende 13 mayıs normal doğum tarihi ama 8 gün önce olcak sanırım 39.haftaya denk geliyor.

kızlar benim doktorum ilkide sezeryan olduğu için 38 haftada alacağını söyledi dikiş yerin fazla yıpranmadan alalım dedi

benimkide 40 dediğim gün 4 mayıs aslında. 4 mayıstan geriye doğru saydığında 25 nisan 10 gün önceye denk geliyor.

ayy banucum o zaman ben ayvayı yedim zaten öncede amelyat sırasında kestiler şimdi sezarynada yine kesilcek bide 2.çocuk olursa artık türkiye haritasını geçerim:)):)

kızlar bizim bugün işler yoğundu..
o yüzden pek katılamadık muhabbete ama takip ettik teyzelerinikaydirigubbakcemile2

çııkıyoruz biz, herkese iyi hafta sonlarıa.s.
daha eve gidip poaça yapıcazyerimseniben

maşallah canım
yorgunluğa rağmen poğaça var akşama hihoyyyt
iyi akşamlar afiyet olsun şimdiden a.s.

Kızlar bende bugün sizi pek takip edemedim çok yoğunduk hepinize iyi akşamlarhihoyyyt yarın büyük gün:lepi: kızımı görücem inşallah yarın akşam anacak girebilirm kendinize iyi bakın öpüyorum:dance:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun pazartesi dr gün aldım bakalım nediycek sorduğum dra 30 haftalık hamileliğimi kanamalarımı ve tahlillerimi yazmıştım ona göre cvp yazmış.internettekine bakarsam durum vahim bakalım pazartesi ne diycekler
Bugün sabah 6 da yattım 9 da kalktım kahvaltı falan yine yattım 3 te kalktım moralim bozuk oldumu kendimi kurmamak için uyuyorum yoksa kafaya takardım.4 aydır yatıyordum ve artık vücut tepki veriyor.
Bu arada herkes iyidir inşallah keyfinize bakın valla

kızlar hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları.h.sonu eğer ütü temizlik işlerimi bitiririsem uğrarım .öptüm hepinizi ve bebişlerinizi..

tutkun canım umarım iyi olur herşey. fazlda stres yapma canım sürekli yatmandan kaynaklanan şeyler bunlar ama geçicek canım inşallah.öptüm seni..

cherrycim nerde doğum yapmaya karar verdin canım?

tutkuncum moralini bozma canım çok geçmiş olsun bencede yatmaktan olmuş olabilir. doğumdan sonra vücudumuz normale dönecek hayırlısıyla. stres yapma kendine.içini ferah tut iyi düşün ki herşey iyi gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…