2009 Mayıs Anneleri

SAĞOL canım insan kafaya takmasa da tedirgin oluyor
GİDEN HERKESE GÜLE GÜLE İYİ TATİLLER KIZLAR

Canım sıkma canını. Bakalım pazartesi doktorun ne diyecek? Uzun zamandır yatıyosun artık vücur bu kadar tepki verecek. Herşey güzel çıkacak inşallah a.s.

Giden tüm arkadaşlarıma güle güle kızlarrrrrr ıyi tatillerrrrr hihoyyyt

Alsu'cum çok güzel çıkmışsınız. Allah bozmasın canım a.s.

Eşim geldi yemeğini yedi. Yorulmuş bütün gün uyuklamaya başladı bende bilgisayarı kaptım kaydirigubbakcemile3

Ya bi markete kadar gitsem diyorum üşenmesem ama ne yapsam ki :uhm:

cANIM SAĞOL çok soğuk mecbur değilsen gitme ama sıkıldıysan gezinti olur.Benim alttaki yazı yine gitti bana tekrar yapabilir misin 13 ağustos tarih

cANIM SAĞOL çok soğuk mecbur değilsen gitme ama sıkıldıysan gezinti olur.Benim alttaki yazı yine gitti bana tekrar yapabilir misin 13 ağustos tarih

Yooo mecbur değilim de canım açma istemişti mayam yok evde :uhm: Bakkalda da kuru maya varmış. Onu nasıl kullanırım hiç bilmiyorum :uhm:

http://b1.lilypie.com/CKLWp2.png Bu nasıl canım? İstediğin bi yazı falan varsa söyle ona göre yapayım?

canım sağol yaptım.
Canım unu kaba boşalt ortasına çukur aç biraz maya dök üzerine az sıcak yada ılık su dök elinle yedir zaten arkasında kağıdın kaç ölçek yazıyordur.

selam kızlar net koptu
yazım yarım kaldı bidaha da giremeyince uyumuşum uyku bitatlı geldi ki sormayın

selam kızlar ancak kendime gelebildim şekerim düştü fenalaştım çok kötüydüm çok zor bi şey yaa hemen bir bakayım dedim birsen'den haber var mı diye bir günü daha atlatmış şükür geçmişi okuyamadım henüz şöyle bir baktım sadece
tutkuncum sıkma canını az kaldı bak sen 32 yi de devirdin canım

doktora gittim bugun..nst ye girdim her an doğurabilirmişim ( 1 hafta kalkmadan yatmam gerek kızlar.nidilat a basladım içmeye bu akşamdan itibaren..kasılmalarım çok ve sık aralıklarla..haftaya cuma tekrar gidicem doktora inşallah bu ilaç işe yarar ve doğurmam 30.haftada kızlar.benim içinde dua edin lütfenlen..öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizee

Fulyacım çok geçmiş olsun takma kafana doktorun dediğini yap sadece hiçbişey olmaz inş.Çokmu yordun kendini acaba..Aman dikkat et kendine iyi bak.a.s.

Fulyacım çok geçmiş olsun takma kafana doktorun dediğini yap sadece hiçbişey olmaz inş.Çokmu yordun kendini acaba..Aman dikkat et kendine iyi bak.a.s.

çok yormadım aslında cnm yaa.ve ben onların kasılma olduğunu anlamadım.bebek dönüyor falan diyordum ama kasılmaymıs.. şimdi cıkıyorum cnm arada girerim.. öpücükler

canım benim ya inşallah dayanır meleğin canım inşallah. sık dişini canım

aaa çok şaşırdım fulyacım. dinlen bakalım 1 hafta. inşallah ilaç işe yarar canım. birazcık daha sıksın artık meleğinde dişini!

haydaaa..canim benim ya nolur stres yapma..inşaAllah gececek canim..sen yat bolbol..lütfen kalkma ..inşaAllah atlatcaksin ve bebişin vaktinde dogcak canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…