SAĞOL canım insan kafaya takmasa da tedirgin oluyortutkuncum moralini bozma canım çok geçmiş olsun bencede yatmaktan olmuş olabilir. doğumdan sonra vücudumuz normale dönecek hayırlısıyla. stres yapma kendine.içini ferah tut iyi düşün ki herşey iyi gitsin.
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun pazartesi dr gün aldım bakalım nediycek sorduğum dra 30 haftalık hamileliğimi kanamalarımı ve tahlillerimi yazmıştım ona göre cvp yazmış.internettekine bakarsam durum vahim bakalım pazartesi ne diycekler
Bugün sabah 6 da yattım 9 da kalktım kahvaltı falan yine yattım 3 te kalktım moralim bozuk oldumu kendimi kurmamak için uyuyorum yoksa kafaya takardım.4 aydır yatıyordum ve artık vücut tepki veriyor.
Bu arada herkes iyidir inşallah keyfinize bakın valla
cANIM SAĞOL çok soğuk mecbur değilsen gitme ama sıkıldıysan gezinti olur.Benim alttaki yazı yine gitti bana tekrar yapabilir misin 13 ağustos tarihCanım sıkma canını. Bakalım pazartesi doktorun ne diyecek? Uzun zamandır yatıyosun artık vücur bu kadar tepki verecek. Herşey güzel çıkacak inşallah a.s.
Giden tüm arkadaşlarıma güle güle kızlarrrrrrİyi tatillerrrrr hihoyyyt
Alsu'cum çok güzel çıkmışsınız. Allah bozmasın canım a.s.
Eşim geldi yemeğini yedi. Yorulmuş bütün gün uyuklamaya başladı bende bilgisayarı kaptım kaydirigubbakcemile3
Ya bi markete kadar gitsem diyorum üşenmesem ama ne yapsam ki :uhm:
cANIM SAĞOL çok soğuk mecbur değilsen gitme ama sıkıldıysan gezinti olur.Benim alttaki yazı yine gitti bana tekrar yapabilir misin 13 ağustos tarih
canım sağol yaptım.Yooo mecbur değilim de canım açma istemişti mayam yok evde :uhm: Bakkalda da kuru maya varmış. Onu nasıl kullanırım hiç bilmiyorum :uhm:
http://b1.lilypie.com/CKLWp2.png Bu nasıl canım? İstediğin bi yazı falan varsa söyle ona göre yapayım?
doktora gittim bugun..nst ye girdim her an doğurabilirmişim( 1 hafta kalkmadan yatmam gerek kızlar.nidilat a basladım içmeye bu akşamdan itibaren..kasılmalarım çok ve sık aralıklarla..haftaya cuma tekrar gidicem doktora inşallah bu ilaç işe yarar ve doğurmam 30.haftada kızlar.benim içinde dua edin lütfenlen..öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizee
Fulyacım çok geçmiş olsun takma kafana doktorun dediğini yap sadece hiçbişey olmaz inş.Çokmu yordun kendini acaba..Aman dikkat et kendine iyi bak.a.s.
doktora gittim bugun..nst ye girdim her an doğurabilirmişim( 1 hafta kalkmadan yatmam gerek kızlar.nidilat a basladım içmeye bu akşamdan itibaren..kasılmalarım çok ve sık aralıklarla..haftaya cuma tekrar gidicem doktora inşallah bu ilaç işe yarar ve doğurmam 30.haftada kızlar.benim içinde dua edin lütfenlen..öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?