2009 Mayıs Anneleri

fulyacım çok şaşırdım canım inş olmayacak öle bir şey sıkma canını stres yapma lütfen öpüyorum canım seni ve meleğini bizi habersiz bırakma

Aman dikkat et canım Bengi cim ben daha 30+3 teyim daha dayanmam lazım.

Canım dikkat et ya sıkma canını herşeye beeğide erken getircen bak devamlı dinlen hastalıkların ilacı insanın kendisidir.

mrb kızlar bende 2009mayıs annesiyim şuana kadar kaç kilo aldınız ben 9kilo almışım bide bebeklerinizin cinsiyetleri nedir galiba çoğunlukla kız:)

anannnn ne oluyorr bizim bu mayıs bebeklerine hepsi bi aceleci yahuuu CADIARZUCADIARZU fulyacım mrk etme cnm Allahın izniyle inş dayanır bebişin biraz daha :Saruboceq:tutkunumm sanada geçmiş olsunn bacımm Şeniz

çok yormadım aslında cnm yaa.ve ben onların kasılma olduğunu anlamadım.bebek dönüyor falan diyordum ama kasılmaymıs.. şimdi cıkıyorum cnm arada girerim.. öpücükler

Bitanem çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Sıkma canını. 1 hafta dinlen Allah'ın izniyle düzene girer herşey. Bebişin de bekler daha stres yapma lütfen...

Benim de bazen canım acıyor dönüşlerinde. Acaba kasılmamı ya? Pazartesi doktora gidince sorayım bende mutlaka. Bi daha nst'ye bağlasınlar bakim beni :uhm:

mrb kızlar bende 2009mayıs annesiyim şuana kadar kaç kilo aldınız ben 9kilo almışım bide bebeklerinizin cinsiyetleri nedir galiba çoğunlukla kız:)

Merhaba hoşgeldin. Takviminde 4 aylık gözüküyor bebişin?

Ben 11 kilo aldım. Kızım olacak inşallah...

Herkese iyi geceler kızlar. Sabah mobilya gelecek erken kalkarım. Yatayım biran önce. Öptüm sizleri a.s.

hoşgeldin canım 5.5 kilo aldım bende

anannnn ne oluyorr bizim bu mayıs bebeklerine hepsi bi aceleci yahuuu CADIARZUCADIARZU fulyacım mrk etme cnm Allahın izniyle inş dayanır bebişin biraz daha :Saruboceq:tutkunumm sanada geçmiş olsunn bacımm Şeniz
sağol canım galiba çoğumuz nisan annesi olcaz

hadi gözün aydın artık işin bitti sayılır geriye bebeğinin doğumu kalıyor.

tutkunum gece kuşummm ben zaten nisan annesiyimmm :roflol::roflol:Allahım kısmet ederse sağlıcakla inşAllah sırnaşık şey

kuşlar iyi geceler ne kaynatıyonuz bakım???

nasılsınız tutukunum seni merak ettim dün gözükmedin ama miden kötüymüş gecmiş olsun cnm yaaa..

geçmişe bakamdım acık bakım takılırım sizea.s.

[sıze="2"]tutkunum gece kuşummm ben zaten nisan annesiyimmm :roflol::roflol:allahım kısmet ederse sağlıcakla inşallah sırnaşık şey[/sıze]
öylede canım çoğumuz nisana kaydık galiba

valla yeni gördüm sizleri ne zaman geldiniz

bende geçmişe bkıodum canm nasıl oldun??

bigudi54, civciv1981+, seherim, kzlar uykumu tutmadı nasılsınız??*a.s.

[k] {n} [k];5714199 .!.:

vallahi canım iyi sayılırım bu rahatsızlığım baya ciddi pazartesi marmara üniversitesine gidicem bakalım ne olcak
sen nasılsın

valla kızlar dınlenmek olmasa sabaha kadar otururum
hıc uyku falan yok son zamanlar bende
ama artık belım sırtım cok agrıyor ne yatınca rahatım nede kalkınca

[k] {n} [k];5714199 .!.:

eşimin arkadasına gıttık zıyarete anca geldık eve yarın tatıl dıye keyıf yapayım dedım sız ne yapıyosunuz buaksam kalabalıgızŞeniz

hep öyle cnım ya bide benim kız gece oturmama alıştı gece hareket ediyor uyutmuyor
ooooBİGUDICİM geziyosun valla gez yarın bende gezicem artık

vallahi canım iyi sayılırım bu rahatsızlığım baya ciddi pazartesi marmara üniversitesine gidicem bakalım ne olcak
sen nasılsın
canım bnm kafana takmamaya calış moralini yükset tut inş. bişeycik cıkmaz görürsün bk bizde iiyiz kızımla bugün pek bi hareketliyiz maş. canımı bile yaktı kaç defa...

canm uykusuzzluk en zoru bana pek vurmadı henüz yattımmı horul horul uyuyom maş...
bi minoset alsan yatarken daha rahat kalkarsan boşuna acı çekme ben öle yapıom başımda cok agrıo zaten mecbur alıyorom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…