Aman dikkat et canım Bengi cim ben daha 30+3 teyim daha dayanmam lazım.selam kızlar ancak kendime gelebildim şekerim düştü fenalaştım çok kötüydüm çok zor bi şey yaa hemen bir bakayım dedim birsen'den haber var mı diye bir günü daha atlatmış şükür geçmişi okuyamadım henüz şöyle bir baktım sadece
tutkuncum sıkma canını az kaldı bak sen 32 yi de devirdin canım
Canım dikkat et ya sıkma canını herşeye beeğide erken getircen bak devamlı dinlen hastalıkların ilacı insanın kendisidir.doktora gittim bugun..nst ye girdim her an doğurabilirmişim( 1 hafta kalkmadan yatmam gerek kızlar.nidilat a basladım içmeye bu akşamdan itibaren..kasılmalarım çok ve sık aralıklarla..haftaya cuma tekrar gidicem doktora inşallah bu ilaç işe yarar ve doğurmam 30.haftada kızlar.benim içinde dua edin lütfenlen..öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizee
doktora gittim bugun..nst ye girdim her an doğurabilirmişim( 1 hafta kalkmadan yatmam gerek kızlar.nidilat a basladım içmeye bu akşamdan itibaren..kasılmalarım çok ve sık aralıklarla..haftaya cuma tekrar gidicem doktora inşallah bu ilaç işe yarar ve doğurmam 30.haftada kızlar.benim içinde dua edin lütfenlen..öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizee
çok yormadım aslında cnm yaa.ve ben onların kasılma olduğunu anlamadım.bebek dönüyor falan diyordum ama kasılmaymıs.. şimdi cıkıyorum cnm arada girerim.. öpücükler
mrb kızlar bende 2009mayıs annesiyim şuana kadar kaç kilo aldınız ben 9kilo almışım bide bebeklerinizin cinsiyetleri nedir galiba çoğunlukla kız:)
mrb kızlar bende 2009mayıs annesiyim şuana kadar kaç kilo aldınız ben 9kilo almışım bide bebeklerinizin cinsiyetleri nedir galiba çoğunlukla kız:)
hoşgeldin canım 5.5 kilo aldım bendemrb kızlar bende 2009mayıs annesiyim şuana kadar kaç kilo aldınız ben 9kilo almışım bide bebeklerinizin cinsiyetleri nedir galiba çoğunlukla kız:)
sağol canım galiba çoğumuz nisan annesi olcazanannnn ne oluyorr bizim bu mayıs bebeklerine hepsi bi aceleci yahuuu CADIARZUCADIARZUfulyacım mrk etme cnm Allahın izniyle inş dayanır bebişin biraz daha :Saruboceq:tutkunumm sanada geçmiş olsunn bacımm Şeniz
hadi gözün aydın artık işin bitti sayılır geriye bebeğinin doğumu kalıyor.Bitanem çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Sıkma canını. 1 hafta dinlen Allah'ın izniyle düzene girer herşey. Bebişin de bekler daha stres yapma lütfen...
Benim de bazen canım acıyor dönüşlerinde. Acaba kasılmamı ya? Pazartesi doktora gidince sorayım bende mutlaka. Bi daha nst'ye bağlasınlar bakim beni :uhm:
Merhaba hoşgeldin. Takviminde 4 aylık gözüküyor bebişin?
Ben 11 kilo aldım. Kızım olacak inşallah...
Herkese iyi geceler kızlar. Sabah mobilya gelecek erken kalkarım. Yatayım biran önce. Öptüm sizleri a.s.
öylede canım çoğumuz nisana kaydık galiba[sıze="2"]tutkunum gece kuşummm ben zaten nisan annesiyimmm :roflol::roflol:allahım kısmet ederse sağlıcakla inşallah sırnaşık şey[/sıze]
valla yeni gördüm sizleri ne zaman geldiniz[k] {n} [k];5713871 .!.:kuşlar iyi geceler ne kaynatıyonuz bakım???
Nasılsınız tutukunum seni merak ettim dün gözükmedin ama miden kötüymüş gecmiş olsun cnm yaaa..
Geçmişe bakamdım acık bakım takılırım sizea.s.
[k] {n} [k];5714199 .!.:bende geçmişe bkıodum canm nasıl oldun??
bigudi54, civciv1981+, seherim, kzlar uykumu tutmadı nasılsınız??*a.s.
valla benım tutmadı zaten yatıncada gece devamlı uyanıyorum
[k] {n} [k];5714199 .!.:bende geçmişe bkıodum canm nasıl oldun??
bigudi54, civciv1981+, seherim, kzlar uykumu tutmadı nasılsınız??*a.s.
hep öyle cnım ya bide benim kız gece oturmama alıştı gece hareket ediyor uyutmuyorvalla kızlar dınlenmek olmasa sabaha kadar otururum
hıc uyku falan yok son zamanlar bende
ama artık belım sırtım cok agrıyor ne yatınca rahatım nede kalkınca
canım bnm kafana takmamaya calış moralini yükset tut inş. bişeycik cıkmaz görürsün bk bizde iiyiz kızımla bugün pek bi hareketliyiz maş. canımı bile yaktı kaç defa...vallahi canım iyi sayılırım bu rahatsızlığım baya ciddi pazartesi marmara üniversitesine gidicem bakalım ne olcak
sen nasılsın
valla kızlar dınlenmek olmasa sabaha kadar otururum
hıc uyku falan yok son zamanlar bende
ama artık belım sırtım cok agrıyor ne yatınca rahatım nede kalkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?