2009 Mayıs Anneleri

mınoset ıcemıyorum mıdeme dokunuyor ama cok agrım olunca parol ıcıyorum
ıkı bebek gercekten cok zormuş ucuz dorduz doguranlar ne yapıyor acaba artık karnımı zor taşıyorum oturunca kalkmam cok zor oluyor

eşimin arkadasına gıttık zıyarete anca geldık eve yarın tatıl dıye keyıf yapayım dedım sız ne yapıyosunuz buaksam kalabalıgızŞeniz

ohh gez gez keyifte yapalım valla bu güzel günleri arayacakmıyız acaba???

gecenlerde bi yazı okudum eşinizle bol bol sevgili gibi vakit gecirin başbaşa olmanın tadını cıkarın cünki bebek olunca aile moduna geciceksiniz falan diodu..

etkiledi beniii bakalım nasıl olacak???CADIARZUCADIARZU

takmamaya çalışıyorum bu problemi çekenleri okudum şok oldum.eğer ilerlerse idrar yerinden böbreğe tel takılıyormuş yoksa diyaliz sonu bundan sonra dikkat etmeliyim yani eşim için mücadele ederken bende çıktım Allah yardım etsin.
Fulyayı da okudum çok üzüldüm hep stres bunları yapıyor

kıyamam sana ya ben şikayet edip duruyodum oturdugum yerden kalkamıom die ikiz oldugunu düşünmek aklıma gelmemişti.. ben seni düşünerek motive olayım sende 3üz 4düzleri düşün.. çok şükür dimi??

seherim az kaldı aaaazzzz

hayırlısıyla...

valla bende ikiz istiyordum ama hep hayırlısı demiştim şimdi iyiki ikiz değilmiş diyorum.Allah kolaylık versin canım

Ay ben bugünlerde eşimle öyleydim şimdi değerim arttı artık bilemiyorum yeni aşık modunda nasıl gezeriz dışardaŞenizŞeniz

iyi geceler kızlar,şimdi okudum fulyayı üzüldüm ve tedirgin oldum,kasılmalar bebeğin hareketleri ile karısabiliyor demekki,ben hiç kasılma yaşamadım yada farketmedim,aramızda yaşayanlar olmuşsa bebeğin hareketlerinden nasıl ayırt edicez??

Tutkuncum çok geçmiş olsun cnm,marmaraya gittikten sonra haber ver bizede,inş. iyi haberlerinide alıcaz cnm

Fulyacım Allah yardımcın olsun cnm,bende nidilat kullanıyorum biliyosun,6 haftayı geçirdik çok şükür,sen 30. haftandasın 6 hafta geçirsen 36 olursun cnm korkma lütfen,günde kaç tane alıyorsun?bide nedeni neymiş birşey dedimi doktor?

evet canım az kaldı ınsallah son zamanlara kadar bekler kuzucuklar
nısan 20 gıbı alıncaklar sezeryanla tabı sabırsızlık yapıp onlar daha erken gelmezse

anlıyorum cnm ama geçici bi durumdur belki dur bakalım bi git nediyecekler hemen aklına kötü şeyler getirme mücadeleye dvmyerimsenibenyerimseniben
nısan 20 gıbı alıncaklar sezeryanla tabı sabırsızlık yapıp onlar daha erken gelmezse

beklerler inş. annesi güzzel bakıo onlara sen kendini yormamaya calış yoksa agrıların dahada artar dayanamazssın cnm ya..

kızlar ben yatıyorum hepınıze ıyı gecelr kuzucuklarımda elerınızden oper teyzoşları

olur canım gideyim nediycekler bakalım.Canım kasılma farkedilir bence ben NST ye girdiğimde bi ara hapşurdum o bile sancı gibi çıkmış dr hiç öksürdünmü dedim hapşurdum deyince sancı gibi çıkmış ama hafif dedi tabi dikkat etmek lazım

Aklına getirme böyle dırım önce doğurcam dedi dedi hastanede sabırlı olmak lazım

Canım tedirgin olmamın nedenlerinden biride bu aralar bebişin hareketleri bende ağrı yapmaya başladı,yada her ne iseler ben onlarıı bebiş hareketide sanıyor olabilirim,geçen cts nst ye girdim,sancı çıkmadı,sendede hareketler ağrılı oluyormu?bu arada beniseçle konuştunmu onunda seninle aynı şikayetleri var,hatta ona tel takılabilirmiş

kızlar ben yatıyorum hepınıze ıyı gecelr kuzucuklarımda elerınızden oper teyzoşları
iyi geceler
sabah Tuzlada Chicconun indirimli satışı var kocişi kandıramadım ya gitmiyor bakalım sabah ne diycek saat 2 ye kadar çünkü
Bu arada kızım dönüyor sanırım yavaş yavaş teyzeleri anladı beni zorladığını yan yatıyordu bi sağ bi sol böbreğe vuruyordu şimdi kemiklerime dayanmaya başladı

Haklısın ama NST de çıkmadıysa rahat ol daha vaktin vardır.Hemde nasıl ben önce kemiğimi söküyor zannediyordum o böbreğe vurduğundakiymiş bide dönerken ayakları ile destek alıyor o zaman şişiyo gibiyim ama acıtıyor bide bu ara cırmak atıyor
Benisecin topiğinde okudum özelden msj attım daha cvp gelmedi ama aynı problemimiz ve büyüklüğü bakalım hayırlısı

ya arkadaşlar bişi soracagım ben doktoruma gecen gittigimde nstye nezaman alıyosunuz dedim oda bana 37 haftadan sonra dedi!! acaba şikayeti olanlarımı alıyolar siz şikayettenmi girdiniz yoksa dr bi bakalım falanmı dedi kafam karıştı!!!

acaba diorum dr beni başındanmı savdı gecen gittigimde cok soru sordum sıkıldı heralde bide nezamn gelim dedigimde 4 hafta sonra dedi:roflol: halbuki 7 aydan sonra 2haftada bi alıyomuş öle dediler..
bende randevumu 24 marta aldım 3,5hafta sonrasına.. iimi yaptım öne alsammı acaba

Ay bi yandan da Beyazı seyrediyorum Mahsuna çok güldüm karizmatik entellektüel ezilmiş olcam diye bi hale girmiş adam yönetmen olunca bi haller olmuş komedi ya bu arada yavuz bingölde bu kalp seni unuturmuyu söylüyor ah ah:içelim::içelim::içelim:

vay yaramaz cimcime vaaay,bunlar çok arsız oldu cnm analarını dövecekler (maşallah),iki gündür karnım patlayacak gibi gerildi,cnm yanıyor,heralde genişliyorum,inş. bu günleride atlatıcaz hepberaber sonra kötü olan anıları unutucaz inş.:Saruboceq:

Canım 32 den itibaren alıyorlar 37 çok geç ama senin normal gözüküyorsa gerek duymamış olabilir şimdi sen kaç haftalıksın:uhm:Ben idrardan sonraki lekelerim kana dönüşmeye başladı oda ondan aldı daha benim 30 zaten bebeğin kalp atışı net çıkmadı 32 den sonra netleşiyor

Cnm benim erken doğum tehlikem ve ağrım var diye nst ye girdim,bir problemin yksa nstye almaması normal cnm,
Kızlar gözlerim ekrandan kaymaya başladı uykudan,öpüldünüz iyi geceler,ben kaçarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…