Valla zamaneler böyle her nesil daha farklı doğru sonra gülcez bi alalım kucağımıza da ben yicem onu zaten artık çatlaklarda hat safhaya çıkar şu zamandavay yaramaz cimcime vaaay,bunlar çok arsız oldu cnm analarını dövecekler (maşallah),iki gündür karnım patlayacak gibi gerildi,cnm yanıyor,heralde genişliyorum,inş. bu günleride atlatıcaz hepberaber sonra kötü olan anıları unutucaz inş.:Saruboceq:
güle güle canım iyi uykularCnm benim erken doğum tehlikem ve ağrım var diye nst ye girdim,bir problemin yksa nstye almaması normal cnm,
Kızlar gözlerim ekrandan kaymaya başladı uykudan,öpüldünüz iyi geceler,ben kaçarrrr
sende genişlion bbekte büyüyor ya ondandır cnm herkesin durumlar aynı bide diiolarki dahada büyüyecek doguma 2 hafta falan kala cok şiş oluo insan bi ark.vardı cok zyıf bi kızdı hamileligide öle gecti ama doguma 1hafta kala gördügümde gözlerime inanamamıştım:1shok::1shok: acayip şişmişti ve ona cok acımıştım hiç gitmez gözümün önünden..vay yaramaz cimcime vaaay,bunlar çok arsız oldu cnm analarını dövecekler (maşallah),iki gündür karnım patlayacak gibi gerildi,cnm yanıyor,heralde genişliyorum,inş. bu günleride atlatıcaz hepberaber sonra kötü olan anıları unutucaz inş.:Saruboceq:
normal gözüküo çok şükürCanım 32 den itibaren alıyorlar 37 çok geç ama senin normal gözüküyorsa gerek duymamış olabilir şimdi sen kaç haftalıksın:uhm:Ben idrardan sonraki lekelerim kana dönüşmeye başladı oda ondan aldı daha benim 30 zaten bebeğin kalp atışı net çıkmadı 32 den sonra netleşiyor
bence iste alırlar yada sor çünkü doğuma az kalmış oluyor.[k] {n} [k];5714523 .!.:sende genişlion bbekte büyüyor ya ondandır cnm herkesin durumlar aynı bide diiolarki dahada büyüyecek doguma 2 hafta falan kala cok şiş oluo insan bi ark.vardı cok zyıf bi kızdı hamileligide öle gecti ama doguma 1hafta kala gördügümde gözlerime inanamamıştım:1shok::1shok: acayip şişmişti ve ona cok acımıştım hiç gitmez gözümün önünden..
diorumki birileride bana öle acıyacaksenağlama
normal gözüküo çok şükür31+2iym dr gittigimde 34 haftalık olcam nş. balkalım ne diyecek merak ettim.. gerek duymamış olbilir
meraklılar sana katılıyorum bu arada iyi olmuş 34. hafta sonra 2 hafta sonra alır ve herhafta son zamanda 2 günde bir ve doğum.[k] {n} [k];5714528 .!.:ii geceler cnm ALLAH rahatlık versin..
eet tutkunum bekleyelim belki bi ara bi kaçamak yapan olur meraklı bu mayıs anneleri dayanamaz bakarlar
Genelde oluyor şu şekerden beri daha fazla bu gittiğimde o şekerede baktırıcam yine önlem alayım[k] {n} [k];5714588 .!.:inş. dedigin gibi kolay olur cnm yaa hepimiz için..
afiyet olsun olazmmı agzım pas tutmuş gibi oluo ama en cok illk aylarımda cektim onu yedigim hiç bişeyden tat almıodum ve cok sinirim bozuluyodu..
şimdi okadar degil cok şükür.. senn hepmi öle agzızın tadı?
Kızlar bugün int.ten bebiş için gerekli şeyleri sipariş edicez,ayy heyecan yaptım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?