2009 Mayıs Anneleri

Valla zamaneler böyle her nesil daha farklı doğru sonra gülcez bi alalım kucağımıza da ben yicem onu zaten artık çatlaklarda hat safhaya çıkar şu zamanda

Cnm benim erken doğum tehlikem ve ağrım var diye nst ye girdim,bir problemin yksa nstye almaması normal cnm,
Kızlar gözlerim ekrandan kaymaya başladı uykudan,öpüldünüz iyi geceler,ben kaçarrrr
güle güle canım iyi uykular
KNK gördünmü yine biz kaldık bu gece mutahara da yok claries de uğramadı ankada yok onlarda artık uykuya yenik düşüyorlar:lepi::lepi::lepi:

sende genişlion bbekte büyüyor ya ondandır cnm herkesin durumlar aynı bide diiolarki dahada büyüyecek doguma 2 hafta falan kala cok şiş oluo insan bi ark.vardı cok zyıf bi kızdı hamileligide öle gecti ama doguma 1hafta kala gördügümde gözlerime inanamamıştım:1shok::1shok: acayip şişmişti ve ona cok acımıştım hiç gitmez gözümün önünden..
diorumki birileride bana öle acıyacaksenağlama
normal gözüküo çok şükür 31+2iym dr gittigimde 34 haftalık olcam nş. balkalım ne diyecek merak ettim.. gerek duymamış olbilir

ii geceler cnm ALLAH rahatlık versin..

eet tutkunum bekleyelim belki bi ara bi kaçamak yapan olur meraklı bu mayıs anneleri dayanamaz bakarlar

bence iste alırlar yada sor çünkü doğuma az kalmış oluyor.

[k] {n} [k];5714528 .!.:
ii geceler cnm ALLAH rahatlık versin..

eet tutkunum bekleyelim belki bi ara bi kaçamak yapan olur meraklı bu mayıs anneleri dayanamaz bakarlar
meraklılar sana katılıyorum bu arada iyi olmuş 34. hafta sonra 2 hafta sonra alır ve herhafta son zamanda 2 günde bir ve doğum.
şimdi limonlu bi çay içtim ağzımın içi bi tuhaf sende de bazen oluyormu böyle

inş. dedigin gibi kolay olur cnm yaa hepimiz için..
afiyet olsun olazmmı agzım pas tutmuş gibi oluo ama en cok illk aylarımda cektim onu yedigim hiç bişeyden tat almıodum ve cok sinirim bozuluyodu..
şimdi okadar degil cok şükür.. senn hepmi öle agzızın tadı?

canım eşim erken kalkıcakmış yatalım dio yrn dvm ederiz inş.

cok öptüm seni dikkat e ekndine ii geceler:a015:

Genelde oluyor şu şekerden beri daha fazla bu gittiğimde o şekerede baktırıcam yine önlem alayım
Ben acayip acıkıyorum bu ara yalnız herşeyi yiyebilirim o derece yani
Bu kurtlardaki iskenderde şeker hastası ya onun gibi oldum.Adamım benim ondan etkilendim sanırım:jeyyar::jeyyar:

kızlar ben gelene kadar gıtmişsiniz yarın bebeğimin beşiği gelıyoda yerlerını kapısını falan sıldım sabah erken getırecekler cunku temız yere kurulsun demi ama

allah hepımıze yardım etsın zor zamanlar kocişle yanlızlıgı özlermıyım bılmıyorum ama bı dönem bunalıma gırerım ben bebek ağlar ben ağlar modunda büyürüs beraberr iyi geceler sizede...

GÜNAYDINN HANIMLARR !!

ne güzel bi çoğunuz uyuyonuz şimdi ben yine bütün gece hiçç uyuyamadımm saat 6.30 dan beride evin içinde geziniyorummm :1no2: uyumak istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa offffffffffffffsenağlamasenağlamasenağlama

bigudi bebişin beşiğide hayırlı olsun cnm güzel günlerde kullan inşAllahh :Saruboceq:

günaydın annişlerrrhihoyyyt
günaydın civcivimmmmhihoyyyt
ben işteyim:çok üzgünümhh herkes ne güzel evde uyuyor valla imreniyorum size...

günaydın mayıs ayının uykucu annişlerimirmirmirmir biz kahvaltımızı yaptık, babamız kaloriferin başına gitti, bizde oğluşla pijama keyfi yapıyozsırnaşık şey temizliğe başlamadan birde size bakalım dedik.

bugün pınar ve bigudinin bebiş odaları geliyo, ne güselllhihoyyyt hayırlı olsun kızlar.
ojeli,civciv size de günaydın.a.s. bu da bizden size!

günaydın cerencim
keşke bende evde olup pijamalarla otursaydım.burda kayseride kar var bugün.hava soğuk.güzelce kahvaltımı yapardım sıcacık evde..

kar mı?:1shok: bu mevsimde mi? kayseri de varsa buraya da geliyordur o zaman. yakın sayılırız.
bende çarşıya gidecektim yaaa!! hava kapalı ama martın ortasına geldik, hiç aklıma gelmezdi yağacağı.:enbuyukkk:

Kızlar bugün int.ten bebiş için gerekli şeyleri sipariş edicez,ayy heyecan yaptım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gerekli şeyler derken kıyafet tarzı mı? mobilya, bakım ürünleri filan mı? internetten nerden sipariş veriyorsunuz belli bir adres varmı? bebek sitelerine baka baka salak olacam bende yaff-tatlicadiarzu-

kızlar çok şükür ben çıkıyorum 12 de mesai bitiyor bizim.hepinizi öptüm.iyi tatiller iyi dinlenmeler..
kendinizi yormayın sakın

Günaydin Kizlar,

Kisaca havadislere bakayim dedim ama, epey cok yazilmis, hepsini okuyamadim. Tutkun'un neyi var, onu anlayamadim mesela.

Bu arada, dün bende ufak capli bir kaza gecirdim, ucuz atlattik sayilir ama epey panik yaptim Esim fotograf makinelerine, kameralara falan bakmayi istedi. Bende cok oyalanacagini bildigimden, birde icimde bir buhran oldugundan arabada dinlenmek istedim. Kapilarida kilitledi giderken. Ben söyle gözlerimi dinlendireyim derken, küüüt...Bizim arabayi siyirdi gecti kadinin biri. Daha kötüsüde olay yerinde durmadi bile. Hemen plakasini aldim ama o sokun etkisiyle arabadan cikmayi bile beceremedim. Sinirlerim bosaldi, agladim o ara. Bu aralar büyük büyük zararlara ugruyoruz, malum birde kriz zamani. Neyse yaslica bir adam geldi, tek görgü tanigimiz. Esim gelene kadar, adami tutamadim. Sonra esim geldi, polisi aradik. Polis geldi, ifade, fotograf derken yasli adami bir kafede buldum ve sahitlik yapmayi kabul etti sok sükür. Benimle birlikte 2 sahit oldu. Sonra plakanin kayitli oldugu kisiye ulastilar. Sanirim bir Türk'e aitmis. Ama arabayi kullanan kadin, Alman'a benziyordu. (Ben Almanya'da yasiyorum) Kadinin 6 ay ehliyetine el konulacak ve yüklü bir ceza alir. Ama is sanirim mahkemeye intikal eder, avukatla görüsmemiz lazim. Son bir ay icinde bu ikinci mahkememiz olacak, ilkide yine böyle pis bir olay. Insanlar ne kadar sahtekar olmuslar, inanilmaz

Neyse, canimiza birsey olmamasi önemli. Umarim daha beter kazalardan korur Allah bizi. Ben biraz kacamak yapmistim, simdi cikiyorum. Birazdan yine gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…