canm iyi tatiller sana.. sende kendini yorma ve iyice dinlen bakalım öptük..kızlar çok şükür ben çıkıyorum 12 de mesai bitiyor bizim.hepinizi öptüm.iyi tatiller iyi dinlenmeler..
kendinizi yormayın sakın
Günaydin Kizlar,
Kisaca havadislere bakayim dedim ama, epey cok yazilmis, hepsini okuyamadim. Tutkun'un neyi var, onu anlayamadim mesela.
Bu arada, dün bende ufak capli bir kaza gecirdim, ucuz atlattik sayilir ama epey panik yaptimEsim fotograf makinelerine, kameralara falan bakmayi istedi. Bende cok oyalanacagini bildigimden, birde icimde bir buhran oldugundan arabada dinlenmek istedim. Kapilarida kilitledi giderken. Ben söyle gözlerimi dinlendireyim derken, küüüt...Bizim arabayi siyirdi gecti kadinin biri. Daha kötüsüde olay yerinde durmadi bile. Hemen plakasini aldim ama o sokun etkisiyle arabadan cikmayi bile beceremedim. Sinirlerim bosaldi, agladim o ara. Bu aralar büyük büyük zararlara ugruyoruz, malum birde kriz zamani. Neyse yaslica bir adam geldi, tek görgü tanigimiz. Esim gelene kadar, adami tutamadim. Sonra esim geldi, polisi aradik. Polis geldi, ifade, fotograf derken yasli adami bir kafede buldum ve sahitlik yapmayi kabul etti sok sükür. Benimle birlikte 2 sahit oldu. Sonra plakanin kayitli oldugu kisiye ulastilar. Sanirim bir Türk'e aitmis. Ama arabayi kullanan kadin, Alman'a benziyordu. (Ben Almanya'da yasiyorum) Kadinin 6 ay ehliyetine el konulacak ve yüklü bir ceza alir. Ama is sanirim mahkemeye intikal eder, avukatla görüsmemiz lazim. Son bir ay icinde bu ikinci mahkememiz olacak, ilkide yine böyle pis bir olay. Insanlar ne kadar sahtekar olmuslar, inanilmaz
Neyse, canimiza birsey olmamasi önemli. Umarim daha beter kazalardan korur Allah bizi. Ben biraz kacamak yapmistim, simdi cikiyorum. Birazdan yine gelirim.
Günaydin Kizlar,
Kisaca havadislere bakayim dedim ama, epey cok yazilmis, hepsini okuyamadim. Tutkun'un neyi var, onu anlayamadim mesela.
Bu arada, dün bende ufak capli bir kaza gecirdim, ucuz atlattik sayilir ama epey panik yaptimEsim fotograf makinelerine, kameralara falan bakmayi istedi. Bende cok oyalanacagini bildigimden, birde icimde bir buhran oldugundan arabada dinlenmek istedim. Kapilarida kilitledi giderken. Ben söyle gözlerimi dinlendireyim derken, küüüt...Bizim arabayi siyirdi gecti kadinin biri. Daha kötüsüde olay yerinde durmadi bile. Hemen plakasini aldim ama o sokun etkisiyle arabadan cikmayi bile beceremedim. Sinirlerim bosaldi, agladim o ara. Bu aralar büyük büyük zararlara ugruyoruz, malum birde kriz zamani. Neyse yaslica bir adam geldi, tek görgü tanigimiz. Esim gelene kadar, adami tutamadim. Sonra esim geldi, polisi aradik. Polis geldi, ifade, fotograf derken yasli adami bir kafede buldum ve sahitlik yapmayi kabul etti sok sükür. Benimle birlikte 2 sahit oldu. Sonra plakanin kayitli oldugu kisiye ulastilar. Sanirim bir Türk'e aitmis. Ama arabayi kullanan kadin, Alman'a benziyordu. (Ben Almanya'da yasiyorum) Kadinin 6 ay ehliyetine el konulacak ve yüklü bir ceza alir. Ama is sanirim mahkemeye intikal eder, avukatla görüsmemiz lazim. Son bir ay icinde bu ikinci mahkememiz olacak, ilkide yine böyle pis bir olay. Insanlar ne kadar sahtekar olmuslar, inanilmaz
Neyse, canimiza birsey olmamasi önemli. Umarim daha beter kazalardan korur Allah bizi. Ben biraz kacamak yapmistim, simdi cikiyorum. Birazdan yine gelirim.
Kızlar bugün int.ten bebiş için gerekli şeyleri sipariş edicez,ayy heyecan yaptım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gerekli şeyler derken kıyafet tarzı mı? mobilya, bakım ürünleri filan mı? internetten nerden sipariş veriyorsunuz belli bir adres varmı? bebek sitelerine baka baka salak olacam bende yaff-tatlicadiarzu-
iyi geceler kızlar,şimdi okudum fulyayı üzüldüm ve tedirgin oldum,kasılmalar bebeğin hareketleri ile karısabiliyor demekki,ben hiç kasılma yaşamadım yada farketmedim,aramızda yaşayanlar olmuşsa bebeğin hareketlerinden nasıl ayırt edicez??
cnm tekme gibi değil..böyle sanki kasıklarıma doğru bişey toplanıp büzüşüp genişlio gibi bişey tarfi edebildiğim kadarıyla böyle oluyor bana..
Tutkuncum çok geçmiş olsun cnm,marmaraya gittikten sonra haber ver bizede,inş. iyi haberlerinide alıcaz cnm
Fulyacım Allah yardımcın olsun cnm,bende nidilat kullanıyorum biliyosun,6 haftayı geçirdik çok şükür,sen 30. haftandasın 6 hafta geçirsen 36 olursun cnm korkma lütfen,günde kaç tane alıyorsun?bide nedeni neymiş birşey dedimi doktor?
canım benim ya inşallah dayanır meleğin canım inşallah. sık dişini canım
aaa çok şaşırdım fulyacım. dinlen bakalım 1 hafta. inşallah ilaç işe yarar canım. birazcık daha sıksın artık meleğinde dişini!
haydaaa..canim benim ya nolur stres yapma..inşaAllah gececek canim..sen yat bolbol..lütfen kalkma ..inşaAllah atlatcaksin ve bebişin vaktinde dogcak canim..
fulyacım çok şaşırdım canım inş olmayacak öle bir şey sıkma canını stres yapma lütfen öpüyorum canım seni ve meleğini bizi habersiz bırakma
Aman dikkat et canım Bengi cim ben daha 30+3 teyim daha dayanmam lazım.
Canım dikkat et ya sıkma canını herşeye beeğide erken getircen bak devamlı dinlen hastalıkların ilacı insanın kendisidir.
anannnn ne oluyorr bizim bu mayıs bebeklerine hepsi bi aceleci yahuuu CADIARZUCADIARZUfulyacım mrk etme cnm Allahın izniyle inş dayanır bebişin biraz daha :Saruboceq:tutkunumm sanada geçmiş olsunn bacımm Şeniz
Bitanem çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm: Sıkma canını. 1 hafta dinlen Allah'ın izniyle düzene girer herşey. Bebişin de bekler daha stres yapma lütfen...
Benim de bazen canım acıyor dönüşlerinde. Acaba kasılmamı ya? Pazartesi doktora gidince sorayım bende mutlaka. Bi daha nst'ye bağlasınlar bakim beni :uhm:
Merhaba hoşgeldin. Takviminde 4 aylık gözüküyor bebişin?
Ben 11 kilo aldım. Kızım olacak inşallah...
Herkese iyi geceler kızlar. Sabah mobilya gelecek erken kalkarım. Yatayım biran önce. Öptüm sizleri a.s.
Genelde oluyor şu şekerden beri daha fazla bu gittiğimde o şekerede baktırıcam yine önlem alayım
Ben acayip acıkıyorum bu ara yalnız herşeyi yiyebilirim o derece yani
Bu kurtlardaki iskenderde şeker hastası ya onun gibi oldum.Adamım benim ondan etkilendim sanırım:jeyyar::jeyyar:
kızlar ben gelene kadar gıtmişsiniz yarın bebeğimin beşiği gelıyoda yerlerını kapısını falan sıldım sabah erken getırecekler cunku temız yere kurulsun demi ama
allah hepımıze yardım etsın zor zamanlar kocişle yanlızlıgı özlermıyım bılmıyorum ama bı dönem bunalıma gırerım ben bebek ağlar ben ağlar modunda büyürüs beraberr iyi geceler sizede...
Günaydin Kizlar,
[k] {n} [k];5717618 .!.:kızlar slmlar benm işler erken bitti erken kalktım..
eşimin teyzesinin kocasının bi akrabası hast. kaldırmışlar urfaya gitmiş teyzeside böbrek hastası ve bize gelicek bi hafta kadar kalır heralde ben bakıcam ona valla eşime dedim kendi ....mü zor hareket ettiriorum nasıl bakıcaksam??? gerçi bi agırlıgı olmaz heralde bikaçgün diyalize gidip gelicek onuda eşim götürecek bakalım.. yemeklerimei hazırlıyacagım birazdan..
buarada dün akşam babamın tarafından bi vefat haberi aldık annemle babam sabah adapazarına gittiler... kardeşim bende kalıcak..
veee cok güzel bi rüya gördüm üne güzel başladımmm
kendimi çalışırken gördüm vede cok başarılımışım her işe ben koşturuyodum ve cok mutluydumkaydirigubbakcemile3
çalışmayı çok özlüyodum son zamanlarda siz anlattıkca ben heves ediodum valla hevesimi aldıııııımmmm
doktora gittim bugun..nst ye girdim her an doğurabilirmişim( 1 hafta kalkmadan yatmam gerek kızlar.nidilat a basladım içmeye bu akşamdan itibaren..kasılmalarım çok ve sık aralıklarla..haftaya cuma tekrar gidicem doktora inşallah bu ilaç işe yarar ve doğurmam 30.haftada kızlar.benim içinde dua edin lütfenlen..öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinizee
[k] {n} [k];5717618 .!.:kızlar slmlar benm işler erken bitti erken kalktım..
eşimin teyzesinin kocasının bi akrabası hast. kaldırmışlar urfaya gitmiş teyzeside böbrek hastası ve bize gelicek bi hafta kadar kalır heralde ben bakıcam ona valla eşime dedim kendi ....mü zor hareket ettiriorum nasıl bakıcaksam??? gerçi bi agırlıgı olmaz heralde bikaçgün diyalize gidip gelicek onuda eşim götürecek bakalım.. yemeklerimei hazırlıyacagım birazdan..
buarada dün akşam babamın tarafından bi vefat haberi aldık annemle babam sabah adapazarına gittiler... kardeşim bende kalıcak..
veee cok güzel bi rüya gördüm üne güzel başladımmm
kendimi çalışırken gördüm vede cok başarılımışım her işe ben koşturuyodum ve cok mutluydumkaydirigubbakcemile3
çalışmayı çok özlüyodum son zamanlarda siz anlattıkca ben heves ediodum valla hevesimi aldıııııımmmm
hay allah ya geçmiş olsun canım dur bakalım hemen panik yapma belki ilaç ve yatma işe yarar canım
hayır olsun canım bende özledim valla calışmayı 1 ay oldu daha ama alışırız bebiş gelince
Yatılı misafirmi amanınnndelikafadulden
Selam Bacılarım
Bende artık gece uyuyamıyorum ya uykusuz gecelere başladık bide heyecandan uyuyamadım gece çünkü bugun mobilyalarımız geldi cok güzel oldu cok.hihoyyyt
Tabi hatasız değil kimse işini doğru yapmıyor çekmeceleri krem olucaktı mavi yapmışlar hemen geri gönderdim hafta arası yenisini getirecekler bide benim mobilyalarım istdan kendi hataları ama katlanıcaklar.klava:
Herşeyi bitsin gösteririm size:sm_cool:
Kızlar şimdi bir posta sipariş verdik:dance:ay oğluşuma birşeyler almayı çok özlemişim ben:dance:neler alacaksın diye sormuşsunuz,şimdilik şunları aldık:
BEBEDOR GÜNDÜZ GÖĞÜS PEDİ JELLİ
BEBEDOR GECE GÖĞÜS PEDİ JELLİ
CAM RENDE
UNI BABY YENİDOĞAN ISLAK PAMUK MENDİL
GÜVENLİ UYKU MİNDERİ
BEBEK YORGANI
ARZUM BEBBE NEMLENDİRİCİ (Bebbe nem ve sıcaklık ölçer Hediyeli)
TIRNAK BAKIM SETİ
BURUN ASPİRATÖRÜ
TARAK VE FIRÇA SETİ
DİŞ RAHATLATICISI
BEBEK MAŞRAPASI
BEBEK ÇAMAŞIRI YIKAMA TORBASI
ÇOCUK KÜVETİ
HAVLU BANYO FİLESİ
BANYO SÜNGERİ
FAKİR FT300 ALINDAN VE KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER
3 LÜ YARIM KOL BADİ SET (4-5-6 AY)
Şimdide chicconun bakım setinden bide sterilizatör arıyorum int.te,uygun bulursak onlarda sipariş edicez :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Kızlar Merhaba,
Ancak gelebildim iki günde maşşallah 45 sayfa gitmişsiniz oku oku bitmedi.
Bende size yazdıktan sonra yani eve geldikten sonra ateşim arttı tekrar hastaneye gittim ateşim düşene kadar müşade altında tuttular.Gece geldik ondan beridirde yatıyorum.Ancak gözümü açabildim,özlemişim sizi valla.Ama bigudicim dışında eksikliğimi farkeden olmamış :a015:
Bugünde kız geldi ağda işinide hallettik çok şükür ama zor oldu kızlaar yaptıracaklar dikkatli olsun yavaş yavaş aman kasılmayın ben bide hasta olduğumdan heralde baya kötü oldum br duş yaptım şimdi yatıyorum.
Marylincim, bebişine maşallah allah nazarlardan saklasın farkındamısınız çoğumuzun bebişine 4 kilonun üstünde olabilir sezeryan olma ihtimalinden bahsediyolar,Pınarcımın dediği gibi hepimizin tohumlar sağlam demek kaydirigubbakcemile3 şekerinde normal çıkmış çok şükür
Tutkuncum, böbrek konusunda sen internetten aldığın bilgilere takma kendi doktorun ne derse ona bak sen inşallah bişey yoktur canını sıkma tatlım.
Banucum,Senin bu misafirleri kovalamak gerek vallaklava:,dikkat et kendine insan hastalanınca değerini anlıyo.İnsanlarında anlayışlı olması lazım.
Fulyacım,Dinlenmene bak hayatım bebişimiz zamanını bekliycek,aklını hiç kötü şeylere yorma olumlu düşünelimki olumlu olsun dimi
Kıvılcım, Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış.Cana geleceğine mala gelsin hayatım.
Burcucum,Yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın gelince resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.
sibiko canım geçmiş olsun. şimdi daha iyisin umarım??
yeni anne hayırlı olsun hayatım. o kargoları beklemek çok zevkli oluyor. hele gelince malzemeleri incelemek!!
bende bugün çarşıya çıktım, oğlumun odasına bordür baktım. internette bi sitede 5 metresi 21TL demişti. burda 10 metresi 6 TL dedi:1shok: internetteki çok şirindi tabi ama fiyatına da çüşş dedim yanee burdakini görünce!!
ben geldim ama hemen çıkacağm uyumak istiyorum çok sinirlerim bozuldu
görümceme gittim bugün akrabalarda ordaydı yemekten sonra çok fena oldum bebeğin kafası da yukarda iyice sıkıştırdı oturamadım
herkesin ağzından bi laf sen hastasın biz de hamile olduk elde çamasır yıkadık falan filan sinir oldum,
bende onlar gibi hamile kalsam 120 tane iğne yemek zorunda kalmasam bende normal bir hamile gibi davranırdım
of neyse insan ancak başına gelince anlar kimseye anlatamazsın,
sibikocum geçmiş olsun canım aman yat hastalık yata yata geçer
fulya merak etme tatlım dikkat et sadece bebişler tam vaktinde gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?