2009 Mayıs Anneleri

kızlar çok şükür ben çıkıyorum 12 de mesai bitiyor bizim.hepinizi öptüm.iyi tatiller iyi dinlenmeler..
kendinizi yormayın sakın
canm iyi tatiller sana.. sende kendini yorma ve iyice dinlen bakalım öptük..

canm cok gecmiş olsun kız ne işin var arabada dinlenmek için başka yermi yok??

herşeyde bi hayır var derler ya gerçi sen arabada olmasan o kadını asla bulamazdınız ve size mal olurdu masraflar falan... dikkat et kendine cnm benma.s.

hepinize günaydın kızlar
ojeli canım bak saat geçti bile 12 yi iyice dinlen evine gidip
yeni annecim neler sipariş edeceksin :) ay ne güzel ya
kıvılcım geçmiş olsun canım kötü bi olay olmuş bu ama sen canını çok sıkmamaya çalış canım burda olsa kimse şahit falan olmazdı bak sen şahit de bulmuşsun

canım çok geçmiş oslun allah korumuş valla

Kızlar bugün int.ten bebiş için gerekli şeyleri sipariş edicez,ayy heyecan yaptım:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sizdemi kız biz 2 ay önce baya bir sipariş vermiştik dün akşamda oturduk yine eşimle net başına bir güzel gezindik bulduklarımızı sipariş ettik bakalım bu hafta içi gelecek inş siz neler alcaksınız bakalım fıstık

gerekli şeyler derken kıyafet tarzı mı? mobilya, bakım ürünleri filan mı? internetten nerden sipariş veriyorsunuz belli bir adres varmı? bebek sitelerine baka baka salak olacam bende yaff-tatlicadiarzu-

canım valla ben hiç kıyafet almadım ama dün akşam baktık 15 ytl ye aldım 2 önce eczeneden aventin biberonu malum bir sitede 11 ytl net çok hesaplı bende emziği ğöğüs pedini hatta kremini bebeğin tüm bakım ürünlerini sipariş ettim bebek bezi bile

bu arada kızımın parak yatağını sipariş verdik bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla şimdi yan yatış yastığı ile anne bakım çantası seti sipariş edicez

bugün herkes iyi sanırım öpüyorum kızlar

kızlar slmlar benm işler erken bitti erken kalktım..
eşimin teyzesinin kocasının bi akrabası hast. kaldırmışlar urfaya gitmiş teyzeside böbrek hastası ve bize gelicek bi hafta kadar kalır heralde ben bakıcam ona valla eşime dedim kendi ....mü zor hareket ettiriorum nasıl bakıcaksam??? gerçi bi agırlıgı olmaz heralde bikaçgün diyalize gidip gelicek onuda eşim götürecek bakalım.. yemeklerimei hazırlıyacagım birazdan..
buarada dün akşam babamın tarafından bi vefat haberi aldık annemle babam sabah adapazarına gittiler... kardeşim bende kalıcak..

veee cok güzel bi rüya gördüm üne güzel başladımmm
kendimi çalışırken gördüm vede cok başarılımışım her işe ben koşturuyodum ve cok mutluydumkaydirigubbakcemile3

çalışmayı çok özlüyodum son zamanlarda siz anlattıkca ben heves ediodum valla hevesimi aldıııııımmmm

inşallah cnm 6 hafta daha gecse sorunsuz.. şiimdilik 2 tane alıyorum cnm.nedeniyle ilgili bişey söylemedi.ama ben 2 haftadır cok sıkkındım üzgündüm biliyorsun bence ondandır neden olcakk

canım benim ya inşallah dayanır meleğin canım inşallah. sık dişini canım

aaa çok şaşırdım fulyacım. dinlen bakalım 1 hafta. inşallah ilaç işe yarar canım. birazcık daha sıksın artık meleğinde dişini!

haydaaa..canim benim ya nolur stres yapma..inşaAllah gececek canim..sen yat bolbol..lütfen kalkma ..inşaAllah atlatcaksin ve bebişin vaktinde dogcak canim..

fulyacım çok şaşırdım canım inş olmayacak öle bir şey sıkma canını stres yapma lütfen öpüyorum canım seni ve meleğini bizi habersiz bırakma

sağolun kızlar güzel dilekleriniz için... inşallah hepimiz birsenimizde dayanırız ve sağlıkla alırız kucaklarımıza..

Aman dikkat et canım Bengi cim ben daha 30+3 teyim daha dayanmam lazım.

Canım dikkat et ya sıkma canını herşeye beeğide erken getircen bak devamlı dinlen hastalıkların ilacı insanın kendisidir.

anannnn ne oluyorr bizim bu mayıs bebeklerine hepsi bi aceleci yahuuu CADIARZUCADIARZU fulyacım mrk etme cnm Allahın izniyle inş dayanır bebişin biraz daha :Saruboceq:tutkunumm sanada geçmiş olsunn bacımm Şeniz

sağol cnm inşallah

sağol cnm..mobilyalarınız hayırlı olsun tatlım..güle güle kullanmayı nasib eder allah inşallah güzel günlerde cnm

ayy alemsin :))) kız

seninde hayırlı olsun beşik cnm..iyi günlerde kullanır bebişin inşallah

gecmiş olsun canım..can a gelmesin tabi önemli olan o.sıkma canını..

sen kendini fazla yorma yinede cnm.basınız sağolsun cnm bu arada..

hay allah ya geçmiş olsun canım dur bakalım hemen panik yapma belki ilaç ve yatma işe yarar canım

hayır olsun canım bende özledim valla calışmayı 1 ay oldu daha ama alışırız bebiş gelince
Yatılı misafirmi amanınnndelikafadulden

Selam Bacılarım

Bende artık gece uyuyamıyorum ya uykusuz gecelere başladık bide heyecandan uyuyamadım gece çünkü bugun mobilyalarımız geldi cok güzel oldu cok.hihoyyyt
Tabi hatasız değil kimse işini doğru yapmıyor çekmeceleri krem olucaktı mavi yapmışlar hemen geri gönderdim hafta arası yenisini getirecekler bide benim mobilyalarım istdan kendi hataları ama katlanıcaklar.klava:
Herşeyi bitsin gösteririm size:sm_cool
:

Kızlar şimdi bir posta sipariş verdik:dance:ay oğluşuma birşeyler almayı çok özlemişim ben:dance:neler alacaksın diye sormuşsunuz,şimdilik şunları aldık:

BEBEDOR GÜNDÜZ GÖĞÜS PEDİ JELLİ
BEBEDOR GECE GÖĞÜS PEDİ JELLİ
CAM RENDE
UNI BABY YENİDOĞAN ISLAK PAMUK MENDİL
GÜVENLİ UYKU MİNDERİ
BEBEK YORGANI
ARZUM BEBBE NEMLENDİRİCİ (Bebbe nem ve sıcaklık ölçer Hediyeli)
TIRNAK BAKIM SETİ
BURUN ASPİRATÖRÜ
TARAK VE FIRÇA SETİ
DİŞ RAHATLATICISI
BEBEK MAŞRAPASI
BEBEK ÇAMAŞIRI YIKAMA TORBASI
ÇOCUK KÜVETİ
HAVLU BANYO FİLESİ

BANYO SÜNGERİ
FAKİR FT300 ALINDAN VE KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER
3 LÜ YARIM KOL BADİ SET (4-5-6 AY)

Şimdide chicconun bakım setinden bide sterilizatör arıyorum int.te,uygun bulursak onlarda sipariş edicez
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kızlar Merhaba,

Ancak gelebildim iki günde maşşallah 45 sayfa gitmişsiniz oku oku bitmedi.

Bende size yazdıktan sonra yani eve geldikten sonra ateşim arttı tekrar hastaneye gittim ateşim düşene kadar müşade altında tuttular.Gece geldik ondan beridirde yatıyorum.Ancak gözümü açabildim,özlemişim sizi valla.Ama bigudicim dışında eksikliğimi farkeden olmamış :a015:

Bugünde kız geldi ağda işinide hallettik çok şükür ama zor oldu kızlaar yaptıracaklar dikkatli olsun yavaş yavaş aman kasılmayın ben bide hasta olduğumdan heralde baya kötü oldum br duş yaptım şimdi yatıyorum.

Marylincim, bebişine maşallah allah nazarlardan saklasın farkındamısınız çoğumuzun bebişine 4 kilonun üstünde olabilir sezeryan olma ihtimalinden bahsediyolar,Pınarcımın dediği gibi hepimizin tohumlar sağlam demek kaydirigubbakcemile3 şekerinde normal çıkmış çok şükür

Tutkuncum, böbrek konusunda sen internetten aldığın bilgilere takma kendi doktorun ne derse ona bak sen inşallah bişey yoktur canını sıkma tatlım.

Banucum,Senin bu misafirleri kovalamak gerek valla klava:,dikkat et kendine insan hastalanınca değerini anlıyo.İnsanlarında anlayışlı olması lazım.

Fulyacım,Dinlenmene bak hayatım bebişimiz zamanını bekliycek,aklını hiç kötü şeylere yorma olumlu düşünelimki olumlu olsun dimi

Kıvılcım, Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış.Cana geleceğine mala gelsin hayatım.

Burcucum,Yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın gelince resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.

haklısın cnm ama olsun haftaiçi yenisini doğrusunu yapıp getirirler..güle güle kullansın kuzucuuun..
inşallah cnm işe yarar.daha 30 hafta çok erken.. ( dua edin hepiniz

:)) güle güle kullanın sekercimm...

hangi siteden aldın burcu yazar mısın bana özelden..baksana benim kız hemen gelmek istio daha bişey hazır değil (

cnm gecmiş olsun diye msj yazmıstım ben sana.arada kaynamıs olabilir.valla sekerim bende bu aralar kendi derdime düştüm..(dikkat et kendine cnm benim..

Fulyacım o işin esprisi canım yerimseniben sen nasılsın peki doktorun ne dedi tam olarak hayatım çok iyi takip edemedim

yenianne bunları hangi siteden sipariş verdin daha önce o siteden sipariş yaptınmı bende bişeyler almak istiyorum ama daha önce yapmadım ve bi terslik olacak diye korkuyorum birde ben kapıda nakit yada kartla ödeme yapmak istiyorum birde spariş verdim hadi kırık geldi bişeyi var o zaman ne oluyor gerekirse bana özelden yazarmısın?

sibikocum ağdayı atlattın hadi geçmiş olsun ben kasılırım diye korkumdan gidemiyorum
yeni annecim oh ne güzel ya insan bebeği için bişeyler yapınca çok mutlu oluyor biz de oğluşuma yatak dolap falan beğendik bakalım alacağız herhalde çok mutlu oldum

sibiko canım geçmiş olsun. şimdi daha iyisin umarım??

yeni anne hayırlı olsun hayatım. o kargoları beklemek çok zevkli oluyor. hele gelince malzemeleri incelemek!!

bende bugün çarşıya çıktım, oğlumun odasına bordür baktım. internette bi sitede 5 metresi 21TL demişti. burda 10 metresi 6 TL dedi:1shok: internetteki çok şirindi tabi ama fiyatına da çüşş dedim yanee burdakini görünce!!

[QUOTE='[k] {n} [k]; canm cok gecmiş olsun kız ne işin var arabada dinlenmek için başka yermi yok??

herşeyde bi hayır var derler ya gerçi sen arabada olmasan o kadını asla bulamazdınız ve size mal olurdu masraflar falan... dikkat et kendine cnm benma.s.[/QUOTE]

Ya esim gelene kadar, arabada kalmak istedim canim. Ayakta durmaktansa oturmak icin, yoksa öyle dinlenmek icin dinlenme degil yani.

Gecmis olsun dileklerini yazan tüm arkadaslarada tesekkürler.

Kızlar ancak gelebildim. Hemen kaçacağım. Malum mobilyalarımız kuruluyor hihoyyyt

Birso'dan haber getirdim. Saat 2 gibi konuştum. Sancıları durmuş. Keyfi yerindeydi. Hepinize selamı var. Bakalım hafta içi doktor ne diyecek dedi? İnşallah sancısız böyle devam ederde kuzular biraz daha beklemiş olurlar a.s.

Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. Kaçıyorum akşama gelirim kısmetse. Öptüm hepiniziii a.s.

Daha iyiyim çok şükür yatıp dinleniyorum canım naptın bebek şekeri işini malzemeciyle konuşabildinmi yakın bi yerdeyse en azından malzemecine gider sorardık.Bide siparişte parasını vermişmiydin canım?

ben geldim ama hemen çıkacağm uyumak istiyorum çok sinirlerim bozuldu
görümceme gittim bugün akrabalarda ordaydı yemekten sonra çok fena oldum bebeğin kafası da yukarda iyice sıkıştırdı oturamadım
herkesin ağzından bi laf sen hastasın biz de hamile olduk elde çamasır yıkadık falan filan sinir oldum,
bende onlar gibi hamile kalsam 120 tane iğne yemek zorunda kalmasam bende normal bir hamile gibi davranırdım
of neyse insan ancak başına gelince anlar kimseye anlatamazsın,

sibikocum geçmiş olsun canım aman yat hastalık yata yata geçer
fulya merak etme tatlım dikkat et sadece bebişler tam vaktinde gelecek inşallah

Esencim saol cnm.Sen millete bakma canım eskiden bu kadar hastalıkmı varmış,insanlar ne kadar güçlü ve dayanıklıymış bunlarla kıyaslamak saçma herkes yapıyo inan hepimizin çevresinde var böyle insanlar.Bizi en iyi anlıycak olanlar onlar aslında ama neden böyle yaparlar aklım almıyor birtürlü

evet canım çok sinir bozucu bir durum benim iki ablamda doğum yaptılar son hafatalarına kadar da çalıştılar hemde baya yoğun ama bana gelince sen sakın kalkma nolur nolmaz diyorlar annem ablam tüm ailem üzerime titriyor bunların başına gelmemiş ya konuşuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…