2009 Mayıs Anneleri

Yok canım,neyseki parasını vermemiştim. iptal ettirdim. bu sitede satış yapan bir bayan var, ondan istedim malzemeleri. biraz daha pahalıya gelecek ama napayım, buralarda başka bulma şansım yok:1no2:
sen heralde toplu aldın demi? yani patiklerin fiyatını hatırlamıyorsun. sipariş verdiğim sitede çifti 0,60 kuruştu. bu bayan 0,70 kuruş dedi. neyse o önemli değilde,birde arkasına yapıştırmak için mıknatıs istedim,o çok pahalı geldi bana. yine siparişimi iptal ettim sitede 1000 tanesi 22 TL diyordu. bu bayan 100 tanesine 8 TL dediCADIARZU

öyle oluyor canım, söyleyen eşinin ailesi olunca daha da sinirine gidiyor. çünkü niyetlerini bilmiyorsun. senin ailenden biri dese belki bu kadar zoruna gitmezdi.Çok üzgünüm çoook
neyse,biz anlıyoruz seni. boşver onları takma kafana:enbuyukkk:

kızlarrrr ben geldimmmmhihoyyyt bugün kızımı gördümmmm:teytey: çok tatlıydı teyzeleri dudakları eşimin dudaklarına benziyor, galiba eşime benziyecekkaydirigubbakcemile3 gerçi eşimle birbirimizede benzeriz,kilosu boyu suyu herşeyi normal dedi ohh içim rahatladı 2 hafta sonra tekrar gidicemhihoyyyt izni uzatacağım,geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir

selam kızlar kımsecıkler yokmu ben bugun keyıfsızım bagırsaklarım bozuldu ishal oldum bıde ateşım bıraz yuksek ama cok degıl sanırım bagırsaklar yaptı
doktoruda aramadım hep arayıp kabızım dıyordum sımdı ıshal oldum desem kadın dıycek bıktım senın bagırsak derdınden hehehe

huuu kimseler yokmu nerdesiniz kızlar biz kızımla şekrimizi ölçüp geldik iyi çıktı bakalım dedik teyzelerimiz ne yapıyor ama pek sessiz buralar

herkese iyi akşamlar nasılsını kızlar:))))))))))))))))),

esencim tatlım boşver milleti takma eskiler şöyle böyle diyen çok var biz kendimize bebişlere bakalım gerisini duymayalım tatlım

maşallah prensesine çok sevindim tatlım herşeyin yolunda olmasınakaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine

marlyıncım merhaba tatlım nasılsına.s.

iyyim canım öle dolaşıyordum buralarda bugün alışverişe gitik çanta işinide hallettim bakalım yarın hava güzel olursa bir şeyler yıkayacağım inş

canım güle güle kullan tatlım:))) benimde mide bulantım çok canım keyfim pek yerinde değil o nedenle:çok üzgünüm:

kizlar artik bacaklarim agrimaya basliyor sanki karnimi zor tasyacak oldu ufff Allaha sukur yaramazlik yok yarinda magaza ya gidip bebek icin alisveris yapim yavas yavas ufff daha ev tasinacam napcam sastim

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyler benimde başıma geldi kaynanam sürekli aman kızım bizde hamile olduk yok doğuracağım gün perde ütüledim yok eğildim yer sildim yok hamile kadının normal sağlıklı kadından farkı yoktur sürekli iğnelemeler zaten hamile kadın demeyip bana çektirdiklerini bir anlatsam dudaklarınız uçuklar bize gelmekite istediler musait değilim dediğim için saygısız oldum annesine saygısızlık yaptığım gerekçesiyle eşimin abisinden hakaret dinledim o kadar çok gözyaşımı akıttılarki Allah a havale ettim hepsini

canım hiç takma Allah büyük şuanda senden ve bebişinden önemli hiç kimse yok kaydirigubbakcemile5 bebişini düşün gözyaşlarının hesabını elbette birgün verecektir hiç anlamıyorum kayınvalidelerde anne nasıl olurda bu kadar kırıcı bu kadar acımasız olabiliyorlar anlamıyorum bende arayıp sormuyorum artık bende çok gözyaşı döktüm ama Allaha havale ediyorum kaydirigubbakcemile5

Canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın aman dikkat et Allah korumuş

hadi hayırlı olsun eline geçince çılgınlar gibi olursun
oooo kolay gelsin canım hasta bakmak zordur bide tam ağır zamanın ama bu sevabın sana dönecektir.Hadi rüyanda da çalışıp meranı almışsın

çok güzel canım insan heyecanlanıyor eksikler bittikçe eksiklerde tamamlanır sonra foto foto

oy oy oy valla bitmiş eksikler güle güle kullan canım bebeğinle

Ayyyyyyyyyyyyy gıcıklar takma fitne fesat insanları onlar anlasa böyle konuşmazlardı seni ezmek için yapmışlar kıskanmışlar sende ben nazlıyım kıyamam kendime deseydin bebeğinin kucağına aldığında bu insanlar daha da saldırırlar uzak dur sessiz kalma valla

Canım sanırım kararsızsın bence daha var net kararını ver öyle sipariş et hesabını da yap hem öyle içine daha çok sinecekir

Hadi gözün aydın herşey evlatlarımız için kucağımızda bi görelim daha da çk şükredip dua edicez.

Canım bir yemek kaşığı türk kahvesine limon sık ağzına at suyla yut.Bire bir ...

huuu kimseler yokmu nerdesiniz kızlar biz kızımla şekrimizi ölçüp geldik iyi çıktı bakalım dedik teyzelerimiz ne yapıyor ama pek sessiz buralar
canım hadi şekerde normal oleeeeeeyyyy

canım güle güle kullan tatlım:))) benimde mide bulantım çok canım keyfim pek yerinde değil o nedenle:çok üzgünüm:
Aman yine kusmalar az kaldı Allahtan

kizlar artik bacaklarim agrimaya basliyor sanki karnimi zor tasyacak oldu ufff Allaha sukur yaramazlik yok yarinda magaza ya gidip bebek icin alisveris yapim yavas yavas ufff daha ev tasinacam napcam sastim
Canım dikkat et kendine fazla yorulma
Sen ütülemişsin ben yapamıyorum sen diyelim sokakta doğurdun bende mi doğurayım yani herkesin ayrı biri ip atlar bişey olmaz biri bardak taşısa düşer ne cahilinsanlar yaaaa o abisinede yuh pis adam kıskanç eşin ne diyor bunlara bırak havlasınlarkötükedihüso

Evet kızlar gece kuşunuz geldi kimse yok.Bu gün 6 ta yattım 10 da kalktım geciktim yani eşimle dolaştık biraz kızımıza elbise aldık bir iki şey beğendim onları da alıcam iç çamaşırlarımı tamamladım oda bitti mevlüt tepsimi aldım süslüycem artık bardaklarıda hafta içi alcam artık ay bitti sayılır artık az kaldı.Yalnız doymuyorum akşam balık yedim kesmedi ekmek arası yaptım oda kesmedi biraz önce makarna yaptım yedim ama hala açııııım şimdi meyvamı da yiyim doyarım inşallah :tomato::tomato::tomato::tomato:

Günaydın sabah şekerleri,

Hepiniz kocişlerin koynunda uyuyorsunuz demi bi ben ayakta deli gibi galiba.Sabah 6 dan beri ayaktayım kızlar ya gecede hiç uyuyamıyorum.Bide dün mobilyalar filan geldiya yoruldum cokta sinir oldum sallanan beşiği başka biryerden almıştım kızlar ismini söylesem hepiniz bilirsiniz el kadar şeye bir dünyada nakit parasını vermiştim dün oda gelicekti arıyoruz sürekli yolda diyorlar akşam saat tam 9 da geldi.Eşimde cok kızdı tabi veeee beşiği düşürmüşler salaklar rutuj yapmaya çalışmışlar heryeri çizikti tabi bende almadım götürün geri dedim ist geri gitti anlıycanız.
Hafta sonu olduğundan sorumlu kimseye ulaşamadım ama pazartesi bir olsun sorucam hesabını ne güzel herşey biticekti ya

Şimdide benim koca bebeğimin kalkmasını bekliyorum kahvaltıda hazırlamadım üzgün durayımda beni dışarı götürsün ayyy adam bıktı benim kaprislerimden boşamazsa iyidir valla doğurana kadar laf aramızda corap bile giyemiyorum diyorum o giydiriyor.:roflol:

Yanlız başıma deli gibi ne cok konuştum ben yaaaadelikafadulden

günaydın annecikler ve şeker bebişleriii

akşam habire rüye gördüm deli oldum yaaa saçma sapan trüyalar şimdi de açım ama kociş daha kalkmadı acaba kahvaltıyı hazırlayıp mı kaldırsam birlikte mi hazırlasak dışarda mı yesek karar veremedim
amma uyudunuz he kalkınnnnnnnnnnnnnhişşşşt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…