Daha iyiyim çok şükür yatıp dinleniyorum canım naptın bebek şekeri işini malzemeciyle konuşabildinmi yakın bi yerdeyse en azından malzemecine gider sorardık.Bide siparişte parasını vermişmiydin canım?
ben geldim ama hemen çıkacağm uyumak istiyorum çok sinirlerim bozuldu
görümceme gittim bugün akrabalarda ordaydı yemekten sonra çok fena oldum bebeğin kafası da yukarda iyice sıkıştırdı oturamadım
herkesin ağzından bi laf sen hastasın biz de hamile olduk elde çamasır yıkadık falan filan sinir oldum,
bende onlar gibi hamile kalsam 120 tane iğne yemek zorunda kalmasam bende normal bir hamile gibi davranırdım
of neyse insan ancak başına gelince anlar kimseye anlatamazsın,
sibikocum geçmiş olsun canım aman yat hastalık yata yata geçer
fulya merak etme tatlım dikkat et sadece bebişler tam vaktinde gelecek inşallah
kızlarrrr ben geldimmmmhihoyyyt bugün kızımı gördümmmm:teytey: çok tatlıydı teyzeleri dudakları eşimin dudaklarına benziyor, galiba eşime benziyecekkaydirigubbakcemile3 gerçi eşimle birbirimizede benzeriz,kilosu boyu suyu herşeyi normal dedi ohh içim rahatladı 2 hafta sonra tekrar gidicemhihoyyyt izni uzatacağım,geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir
selam kızlar kımsecıkler yokmu ben bugun keyıfsızım bagırsaklarım bozuldu ishal oldum bıde ateşım bıraz yuksek ama cok degıl sanırım bagırsaklar yaptı
doktoruda aramadım hep arayıp kabızım dıyordum sımdı ıshal oldum desem kadın dıycek bıktım senın bagırsak derdınden hehehe
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
marlyıncım merhaba tatlım nasılsına.s.
iyyim canım öle dolaşıyordum buralarda bugün alışverişe gitik çanta işinide hallettim bakalım yarın hava güzel olursa bir şeyler yıkayacağım inş
canım güle güle kullan tatlım:))) benimde mide bulantım çok canım keyfim pek yerinde değil o nedenle:çok üzgünüm:
geçmiş olsun fıstık ya ama bu sıralar mide sorunu tekrar başladı çoğumuzda benim de çok yanma oluyor
ben geldim ama hemen çıkacağm uyumak istiyorum çok sinirlerim bozuldu
görümceme gittim bugün akrabalarda ordaydı yemekten sonra çok fena oldum bebeğin kafası da yukarda iyice sıkıştırdı oturamadım
herkesin ağzından bi laf sen hastasın biz de hamile olduk elde çamasır yıkadık falan filan sinir oldum,
bende onlar gibi hamile kalsam 120 tane iğne yemek zorunda kalmasam bende normal bir hamile gibi davranırdım
Seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyler benimde başıma geldi kaynanam sürekli aman kızım bizde hamile olduk yok doğuracağım gün perde ütüledim yok eğildim yer sildim yok hamile kadının normal sağlıklı kadından farkı yoktur sürekli iğnelemeler zaten hamile kadın demeyip bana çektirdiklerini bir anlatsam dudaklarınız uçuklar bize gelmekite istediler musait değilim dediğim için saygısız oldum annesine saygısızlık yaptığım gerekçesiyle eşimin abisinden hakaret dinledim o kadar çok gözyaşımı akıttılarki Allah a havale ettim hepsini
Canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın aman dikkat et Allah korumuşGünaydin Kizlar,
Kisaca havadislere bakayim dedim ama, epey cok yazilmis, hepsini okuyamadim. Tutkun'un neyi var, onu anlayamadim mesela.
Bu arada, dün bende ufak capli bir kaza gecirdim, ucuz atlattik sayilir ama epey panik yaptimEsim fotograf makinelerine, kameralara falan bakmayi istedi. Bende cok oyalanacagini bildigimden, birde icimde bir buhran oldugundan arabada dinlenmek istedim. Kapilarida kilitledi giderken. Ben söyle gözlerimi dinlendireyim derken, küüüt...Bizim arabayi siyirdi gecti kadinin biri. Daha kötüsüde olay yerinde durmadi bile. Hemen plakasini aldim ama o sokun etkisiyle arabadan cikmayi bile beceremedim. Sinirlerim bosaldi, agladim o ara. Bu aralar büyük büyük zararlara ugruyoruz, malum birde kriz zamani. Neyse yaslica bir adam geldi, tek görgü tanigimiz. Esim gelene kadar, adami tutamadim. Sonra esim geldi, polisi aradik. Polis geldi, ifade, fotograf derken yasli adami bir kafede buldum ve sahitlik yapmayi kabul etti sok sükür. Benimle birlikte 2 sahit oldu. Sonra plakanin kayitli oldugu kisiye ulastilar. Sanirim bir Türk'e aitmis. Ama arabayi kullanan kadin, Alman'a benziyordu. (Ben Almanya'da yasiyorum) Kadinin 6 ay ehliyetine el konulacak ve yüklü bir ceza alir. Ama is sanirim mahkemeye intikal eder, avukatla görüsmemiz lazim. Son bir ay icinde bu ikinci mahkememiz olacak, ilkide yine böyle pis bir olay. Insanlar ne kadar sahtekar olmuslar, inanilmaz
Neyse, canimiza birsey olmamasi önemli. Umarim daha beter kazalardan korur Allah bizi. Ben biraz kacamak yapmistim, simdi cikiyorum. Birazdan yine gelirim.
hadi hayırlı olsun eline geçince çılgınlar gibi olursuncanım çok geçmiş oslun allah korumuş valla
sizdemi kız biz 2 ay önce baya bir sipariş vermiştik dün akşamda oturduk yine eşimle net başına bir güzel gezindik bulduklarımızı sipariş ettik bakalım bu hafta içi gelecek inş siz neler alcaksınız bakalım fıstık
canım valla ben hiç kıyafet almadım ama dün akşam baktık 15 ytl ye aldım 2 önce eczeneden aventin biberonu malum bir sitede 11 ytl net çok hesaplı bende emziği ğöğüs pedini hatta kremini bebeğin tüm bakım ürünlerini sipariş ettim bebek bezi bile
bu arada kızımın parak yatağını sipariş verdik bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla şimdi yan yatış yastığı ile anne bakım çantası seti sipariş edicez
bugün herkes iyi sanırım öpüyorum kızlar
oooo kolay gelsin canım hasta bakmak zordur bide tam ağır zamanın ama bu sevabın sana dönecektir.Hadi rüyanda da çalışıp meranı almışsın[k] {n} [k];5717618 .!.:kızlar slmlar benm işler erken bitti erken kalktım..
eşimin teyzesinin kocasının bi akrabası hast. kaldırmışlar urfaya gitmiş teyzeside böbrek hastası ve bize gelicek bi hafta kadar kalır heralde ben bakıcam ona valla eşime dedim kendi ....mü zor hareket ettiriorum nasıl bakıcaksam??? gerçi bi agırlıgı olmaz heralde bikaçgün diyalize gidip gelicek onuda eşim götürecek bakalım.. yemeklerimei hazırlıyacagım birazdan..
buarada dün akşam babamın tarafından bi vefat haberi aldık annemle babam sabah adapazarına gittiler... kardeşim bende kalıcak..
veee cok güzel bi rüya gördüm üne güzel başladımmm
kendimi çalışırken gördüm vede cok başarılımışım her işe ben koşturuyodum ve cok mutluydumkaydirigubbakcemile3
çalışmayı çok özlüyodum son zamanlarda siz anlattıkca ben heves ediodum valla hevesimi aldıııııımmmm
çok güzel canım insan heyecanlanıyor eksikler bittikçe eksiklerde tamamlanır sonra foto fotohay allah ya geçmiş olsun canım dur bakalım hemen panik yapma belki ilaç ve yatma işe yarar canım
hayır olsun canım bende özledim valla calışmayı 1 ay oldu daha ama alışırız bebiş gelince
Yatılı misafirmi amanınnndelikafadulden
Selam Bacılarım
Bende artık gece uyuyamıyorum ya uykusuz gecelere başladık bide heyecandan uyuyamadım gece çünkü bugun mobilyalarımız geldi cok güzel oldu cok.hihoyyyt
Tabi hatasız değil kimse işini doğru yapmıyor çekmeceleri krem olucaktı mavi yapmışlar hemen geri gönderdim hafta arası yenisini getirecekler bide benim mobilyalarım istdan kendi hataları ama katlanıcaklar.klava:
Herşeyi bitsin gösteririm size:sm_cool:
oy oy oy valla bitmiş eksikler güle güle kullan canım bebeğinleKızlar şimdi bir posta sipariş verdik:dance:ay oğluşuma birşeyler almayı çok özlemişim ben:dance:neler alacaksın diye sormuşsunuz,şimdilik şunları aldık:
BEBEDOR GÜNDÜZ GÖĞÜS PEDİ JELLİ
BEBEDOR GECE GÖĞÜS PEDİ JELLİ
CAM RENDE
UNI BABY YENİDOĞAN ISLAK PAMUK MENDİL
GÜVENLİ UYKU MİNDERİ
BEBEK YORGANI
ARZUM BEBBE NEMLENDİRİCİ (Bebbe nem ve sıcaklık ölçer Hediyeli)
TIRNAK BAKIM SETİ
BURUN ASPİRATÖRÜ
TARAK VE FIRÇA SETİ
DİŞ RAHATLATICISI
BEBEK MAŞRAPASI
BEBEK ÇAMAŞIRI YIKAMA TORBASI
ÇOCUK KÜVETİ
HAVLU BANYO FİLESİ
BANYO SÜNGERİ
FAKİR FT300 ALINDAN VE KULAKTAN ATEŞ ÖLÇER
3 LÜ YARIM KOL BADİ SET (4-5-6 AY)
Şimdide chicconun bakım setinden bide sterilizatör arıyorum int.te,uygun bulursak onlarda sipariş edicez :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ayyyyyyyyyyyyy gıcıklar takma fitne fesat insanları onlar anlasa böyle konuşmazlardı seni ezmek için yapmışlar kıskanmışlar sende ben nazlıyım kıyamam kendime deseydin bebeğinin kucağına aldığında bu insanlar daha da saldırırlar uzak dur sessiz kalma vallaben geldim ama hemen çıkacağm uyumak istiyorum çok sinirlerim bozuldu
sibikocum geçmiş olsun canım aman yat hastalık yata yata geçer
fulya merak etme tatlım dikkat et sadece bebişler tam vaktinde gelecek inşallah
Canım sanırım kararsızsın bence daha var net kararını ver öyle sipariş et hesabını da yap hem öyle içine daha çok sinecekirYok canım,neyseki parasını vermemiştim. iptal ettirdim. bu sitede satış yapan bir bayan var, ondan istedim malzemeleri. biraz daha pahalıya gelecek ama napayım, buralarda başka bulma şansım yok:1no2:
sen heralde toplu aldın demi? yani patiklerin fiyatını hatırlamıyorsun. sipariş verdiğim sitede çifti 0,60 kuruştu. bu bayan 0,70 kuruş dedi. neyse o önemli değilde,birde arkasına yapıştırmak için mıknatıs istedim,o çok pahalı geldi bana. yine siparişimi iptal ettim sitede 1000 tanesi 22 TL diyordu. bu bayan 100 tanesine 8 TL dediCADIARZU
Hadi gözün aydın herşey evlatlarımız için kucağımızda bi görelim daha da çk şükredip dua edicez.kızlarrrr ben geldimmmmhihoyyyt bugün kızımı gördümmmm:teytey: çok tatlıydı teyzeleri dudakları eşimin dudaklarına benziyor, galiba eşime benziyecekkaydirigubbakcemile3 gerçi eşimle birbirimizede benzeriz,kilosu boyu suyu herşeyi normal dedi ohh içim rahatladı 2 hafta sonra tekrar gidicemhihoyyyt izni uzatacağım,geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir
Canım bir yemek kaşığı türk kahvesine limon sık ağzına at suyla yut.Bire bir ...selam kızlar kımsecıkler yokmu ben bugun keyıfsızım bagırsaklarım bozuldu ishal oldum bıde ateşım bıraz yuksek ama cok degıl sanırım bagırsaklar yaptı
doktoruda aramadım hep arayıp kabızım dıyordum sımdı ıshal oldum desem kadın dıycek bıktım senın bagırsak derdınden hehehe
canım hadi şekerde normal oleeeeeeyyyyhuuu kimseler yokmu nerdesiniz kızlar biz kızımla şekrimizi ölçüp geldik iyi çıktı bakalım dedik teyzelerimiz ne yapıyor ama pek sessiz buralar
Aman yine kusmalar az kaldı Allahtancanım güle güle kullan tatlım:))) benimde mide bulantım çok canım keyfim pek yerinde değil o nedenle:çok üzgünüm:
Canım dikkat et kendine fazla yorulmakizlar artik bacaklarim agrimaya basliyor sanki karnimi zor tasyacak oldu ufff Allaha sukur yaramazlik yok yarinda magaza ya gidip bebek icin alisveris yapim yavas yavas ufff daha ev tasinacam napcam sastim
Sen ütülemişsin ben yapamıyorum sen diyelim sokakta doğurdun bende mi doğurayım yani herkesin ayrı biri ip atlar bişey olmaz biri bardak taşısa düşer ne cahilinsanlar yaaaa o abisinede yuh pis adam kıskanç eşin ne diyor bunlara bırak havlasınlarkötükedihüsoSeni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyler benimde başıma geldi kaynanam sürekli aman kızım bizde hamile olduk yok doğuracağım gün perde ütüledim yok eğildim yer sildim yok hamile kadının normal sağlıklı kadından farkı yoktur sürekli iğnelemeler zaten hamile kadın demeyip bana çektirdiklerini bir anlatsam dudaklarınız uçuklar bize gelmekite istediler musait değilim dediğim için saygısız oldum annesine saygısızlık yaptığım gerekçesiyle eşimin abisinden hakaret dinledim o kadar çok gözyaşımı akıttılarki Allah a havale ettim hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?