ay sorma yaa mutahharacım olmuşken iyisi olsun,işime yarasın istiyorum. ama düşüne düşüne filozof olacam-tatlicadiarzu- eşimde aksine o kadar rahatki!! odanın duvarı için boyaya, bordüre bile ben gidip baktım boyacılardan!klava:
Geçmiş olsun cnm, şahit bulabilmeniz çok iyi olmuş türkiyede olsa kimse şahit olmak istemezdi..aman sıkıntı yapma sakın bebeğini düşünGünaydin Kizlar,
Kisaca havadislere bakayim dedim ama, epey cok yazilmis, hepsini okuyamadim. Tutkun'un neyi var, onu anlayamadim mesela.
Bu arada, dün bende ufak capli bir kaza gecirdim, ucuz atlattik sayilir ama epey panik yaptimEsim fotograf makinelerine, kameralara falan bakmayi istedi. Bende cok oyalanacagini bildigimden, birde icimde bir buhran oldugundan arabada dinlenmek istedim. Kapilarida kilitledi giderken. Ben söyle gözlerimi dinlendireyim derken, küüüt...Bizim arabayi siyirdi gecti kadinin biri. Daha kötüsüde olay yerinde durmadi bile. Hemen plakasini aldim ama o sokun etkisiyle arabadan cikmayi bile beceremedim. Sinirlerim bosaldi, agladim o ara. Bu aralar büyük büyük zararlara ugruyoruz, malum birde kriz zamani. Neyse yaslica bir adam geldi, tek görgü tanigimiz. Esim gelene kadar, adami tutamadim. Sonra esim geldi, polisi aradik. Polis geldi, ifade, fotograf derken yasli adami bir kafede buldum ve sahitlik yapmayi kabul etti sok sükür. Benimle birlikte 2 sahit oldu. Sonra plakanin kayitli oldugu kisiye ulastilar. Sanirim bir Türk'e aitmis. Ama arabayi kullanan kadin, Alman'a benziyordu. (Ben Almanya'da yasiyorum) Kadinin 6 ay ehliyetine el konulacak ve yüklü bir ceza alir. Ama is sanirim mahkemeye intikal eder, avukatla görüsmemiz lazim. Son bir ay icinde bu ikinci mahkememiz olacak, ilkide yine böyle pis bir olay. Insanlar ne kadar sahtekar olmuslar, inanilmaz
Neyse, canimiza birsey olmamasi önemli. Umarim daha beter kazalardan korur Allah bizi. Ben biraz kacamak yapmistim, simdi cikiyorum. Birazdan yine gelirim.
Geçmiş olsun cnm,kısa zamanda atlatırsın inş.hamile olunca zor atlatılıyor hastalıklar maalesef..Kızlar Merhaba,
Ancak gelebildim iki günde maşşallah 45 sayfa gitmişsiniz oku oku bitmedi.
Bende size yazdıktan sonra yani eve geldikten sonra ateşim arttı tekrar hastaneye gittim ateşim düşene kadar müşade altında tuttular.Gece geldik ondan beridirde yatıyorum.Ancak gözümü açabildim,özlemişim sizi valla.Ama bigudicim dışında eksikliğimi farkeden olmamış :a015:
Bugünde kız geldi ağda işinide hallettik çok şükür ama zor oldu kızlaar yaptıracaklar dikkatli olsun yavaş yavaş aman kasılmayın ben bide hasta olduğumdan heralde baya kötü oldum br duş yaptım şimdi yatıyorum.
Burcucum,Yeni cicileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın gelince resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla.
Canım yatan hastaya bakmak zordur ama neyski gezebilen hasta,evde size uyarak kalır,bir sorun olmaz diye düşünüyorum,bu arada başınız sağolsun[k] {n} [k];5717618 .!.:kızlar slmlar benm işler erken bitti erken kalktım..
eşimin teyzesinin kocasının bi akrabası hast. kaldırmışlar urfaya gitmiş teyzeside böbrek hastası ve bize gelicek bi hafta kadar kalır heralde ben bakıcam ona valla eşime dedim kendi ....mü zor hareket ettiriorum nasıl bakıcaksam??? gerçi bi agırlıgı olmaz heralde bikaçgün diyalize gidip gelicek onuda eşim götürecek bakalım.. yemeklerimei hazırlıyacagım birazdan..
buarada dün akşam babamın tarafından bi vefat haberi aldık annemle babam sabah adapazarına gittiler... kardeşim bende kalıcak..
veee cok güzel bi rüya gördüm üne güzel başladımmm
kendimi çalışırken gördüm vede cok başarılımışım her işe ben koşturuyodum ve cok mutluydumkaydirigubbakcemile3
çalışmayı çok özlüyodum son zamanlarda siz anlattıkca ben heves ediodum valla hevesimi aldıııııımmmm
Selam Bacılarım
Bende artık gece uyuyamıyorum ya uykusuz gecelere başladık bide heyecandan uyuyamadım gece çünkü bugun mobilyalarımız geldi cok güzel oldu cok.hihoyyyt
Tabi hatasız değil kimse işini doğru yapmıyor çekmeceleri krem olucaktı mavi yapmışlar hemen geri gönderdim hafta arası yenisini getirecekler bide benim mobilyalarım istdan kendi hataları ama katlanıcaklar.klava:
Herşeyi bitsin gösteririm size:sm_cool[/B]:
Cnm geç olsun güç olmasın,geri göndermekle iyi yapmışsın sonuçta kendi hataları..Günaydın sabah şekerleri,
Hepiniz kocişlerin koynunda uyuyorsunuz demi bi ben ayakta deli gibi galiba.Sabah 6 dan beri ayaktayım kızlar ya gecede hiç uyuyamıyorum.Bide dün mobilyalar filan geldiya yoruldum cokta sinir oldum sallanan beşiği başka biryerden almıştım kızlar ismini söylesem hepiniz bilirsiniz el kadar şeye bir dünyada nakit parasını vermiştim dün oda gelicekti arıyoruz sürekli yolda diyorlar akşam saat tam 9 da geldi.Eşimde cok kızdı tabi veeee beşiği düşürmüşler salaklar rutuj yapmaya çalışmışlar heryeri çizikti tabi bende almadım götürün geri dedim ist geri gitti anlıycanız.
Hafta sonu olduğundan sorumlu kimseye ulaşamadım ama pazartesi bir olsun sorucam hesabını ne güzel herşey biticekti ya
Şimdide benim koca bebeğimin kalkmasını bekliyorum kahvaltıda hazırlamadım üzgün durayımda beni dışarı götürsün ayyy adam bıktı benim kaprislerimden boşamazsa iyidir valla doğurana kadar laf aramızda corap bile giyemiyorum diyorum o giydiriyor.:roflol:
Yanlız başıma deli gibi ne cok konuştum ben yaaaadelikafadulden
Doğru vallahi cnm insan başına gelince anlar böyle şeyleri,can sıkıcı bunlar maalesef ama düşünmemeye çalışmak en iyisi,ben bu durumlarda hep Allah'a havale ediyorum,yinede Rabbim kimsenin evladından göstermesinben geldim ama hemen çıkacağm uyumak istiyorum çok sinirlerim bozuldu
görümceme gittim bugün akrabalarda ordaydı yemekten sonra çok fena oldum bebeğin kafası da yukarda iyice sıkıştırdı oturamadım
herkesin ağzından bi laf sen hastasın biz de hamile olduk elde çamasır yıkadık falan filan sinir oldum,
bende onlar gibi hamile kalsam 120 tane iğne yemek zorunda kalmasam bende normal bir hamile gibi davranırdım
of neyse insan ancak başına gelince anlar kimseye anlatamazsın,
sibikocum geçmiş olsun canım aman yat hastalık yata yata geçer
fulya merak etme tatlım dikkat et sadece bebişler tam vaktinde gelecek inşallah
Benim kaynana ve görümce bozuntularıda aynı dereden çıkma,maalesef böyle şeyleri görmek kısmetimizde varmış ne diyim artık bunlarda şans meselesi işte,Rabbim evlatlarımıza yaşatmasın inş.Seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyler benimde başıma geldi kaynanam sürekli aman kızım bizde hamile olduk yok doğuracağım gün perde ütüledim yok eğildim yer sildim yok hamile kadının normal sağlıklı kadından farkı yoktur sürekli iğnelemeler zaten hamile kadın demeyip bana çektirdiklerini bir anlatsam dudaklarınız uçuklar bize gelmekite istediler musait değilim dediğim için saygısız oldum annesine saygısızlık yaptığım gerekçesiyle eşimin abisinden hakaret dinledim o kadar çok gözyaşımı akıttılarki Allah a havale ettim hepsini
cnm bende pek farklı değilim,3 gün kabız,1 gün ishal..maalesef...selam kızlar kımsecıkler yokmu ben bugun keyıfsızım bagırsaklarım bozuldu ishal oldum bıde ateşım bıraz yuksek ama cok degıl sanırım bagırsaklar yaptı
doktoruda aramadım hep arayıp kabızım dıyordum sımdı ıshal oldum desem kadın dıycek bıktım senın bagırsak derdınden hehehe
Maşallah bebişine cnm,seninde gözün aydın,darısı basımıza inş.kızlarrrr ben geldimmmmhihoyyyt bugün kızımı gördümmmm:teytey: çok tatlıydı teyzeleri dudakları eşimin dudaklarına benziyor, galiba eşime benziyecekkaydirigubbakcemile3 gerçi eşimle birbirimizede benzeriz,kilosu boyu suyu herşeyi normal dedi ohh içim rahatladı 2 hafta sonra tekrar gidicemhihoyyyt izni uzatacağım,geçmişi okuyamadım inşallah herkes iyidir
günaydın canımcım takma fazla kafanı birçok insan işini doğru düzgün yapmıyor zatenGünaydın sabah şekerleri,
Hepiniz kocişlerin koynunda uyuyorsunuz demi bi ben ayakta deli gibi galiba.Sabah 6 dan beri ayaktayım kızlar ya gecede hiç uyuyamıyorum.Bide dün mobilyalar filan geldiya yoruldum cokta sinir oldum sallanan beşiği başka biryerden almıştım kızlar ismini söylesem hepiniz bilirsiniz el kadar şeye bir dünyada nakit parasını vermiştim dün oda gelicekti arıyoruz sürekli yolda diyorlar akşam saat tam 9 da geldi.Eşimde cok kızdı tabi veeee beşiği düşürmüşler salaklar rutuj yapmaya çalışmışlar heryeri çizikti tabi bende almadım götürün geri dedim ist geri gitti anlıycanız.
Hafta sonu olduğundan sorumlu kimseye ulaşamadım ama pazartesi bir olsun sorucam hesabını ne güzel herşey biticekti ya
Şimdide benim koca bebeğimin kalkmasını bekliyorum kahvaltıda hazırlamadım üzgün durayımda beni dışarı götürsün ayyy adam bıktı benim kaprislerimden boşamazsa iyidir valla doğurana kadar laf aramızda corap bile giyemiyorum diyorum o giydiriyor.:roflol:
günaydın canım ben iki gecedir rahat uyuyorum yatmadan 1 saat önce süt içiyorum sıcak sıcak ve çok rahat uyuyorum ondan önce kabuslar görüyordum sürekligünaydın annecikler ve şeker bebişleriii
akşam habire rüye gördüm deli oldum yaaa saçma sapan trüyalar şimdi de açım ama kociş daha kalkmadı acaba kahvaltıyı hazırlayıp mı kaldırsam birlikte mi hazırlasak dışarda mı yesek karar veremedim
amma uyudunuz he kalkınnnnnnnnnnnnnhişşşşt
ben de büyüyeninden alacaktım eni çok dar gittim grdüm ve çocuk odası almaya karar verdim çilekten beğendim afacan çocuk odası onun iki kapılı dolabını yatağını iki de sehpasını ve yatağın yanına korkuluklarını alacağım sonunda karar verebildim bu şekilde de toplam 800 tl falan ediyo bana uygun geldi bebek odaları çok pahalı gelmiştisabah şekerleri bire birer ziyaret ediyor anlaşılan bugün buluşamayacağızkaydirigubbakcemile3 bizde kalktık, kahvaltımızı yaptık. öğleden sonra gezmeye gidicem. akşam da misafir:çok üzgünüm: neyseki son haftam,onunla teselli buluyorum.
kızlar; bu büyüyen beşik alanlara soruyorum, karyolaların ölçüsü ne? bebek beşikleri 70*130 diyolar. genç odasına dönüşünce de 70*180 oluyor. ama eni 70 olunca çok dar olur. normal genç odasında yatak boyutları 90*190. offf gene kararsız kaldım benklava: kendime çok kızıyorum. bu gidişle erken yaşlanacağım.:enbuyukkk:
günaydin hayirli pazarlar mayis anneleri a.s.
herkes bi gelip gitmiş :) kizlar milleti bukadar takmayin Allah aşkina..insanlar bi tuhaf olmuş zaten..agizlarindan iyi bişey cikacak diye ödleri kopuyor..sallayin gitsinbanada dişçiye gttiğim için neler dediler..sanki keyfimden,sanki doktora sormadan gittim :) maşaAllah bizim milletimizin %90i doktor oldugu için ahkam kesmekte ustadir ay neyse :) no stress :)))
cerencim anam sen amma sık eliyorsun herşeyi :)) tam bilmiyorum ama büyüyen beşikler genc odasimi yoksa 4-5 yas odasimi oluyordu..benim bildigim 4-5 yaş için oluyordu..ama dedigim gibi bilmiyorum tam olarak :) ne desem boş olur :)
eşim hala kalkmadianneminde beli agriyormus..o da kalkmadi..bende kizimla kahvaltimi yaptim :) zaten zor dayandim bu saate kadar :))) ya eskiden ne güzel 12-14 saat deliksiz uyuyabiliyordum :)) şimdi saat başi uyaniyorum :) herhalde bebişe hazirlik yapiyoruz caktirmadan :))
Günaydın sabah şekerleri,
Evet kızlar gece kuşunuz geldi kimse yok.Bu gün 6 ta yattım 10 da kalktım geciktim yani eşimle dolaştık biraz kızımıza elbise aldık bir iki şey beğendim onları da alıcam iç çamaşırlarımı tamamladım oda bitti mevlüt tepsimi aldım süslüycem artık bardaklarıda hafta içi alcam artık ay bitti sayılır artık az kaldı.Yalnız doymuyorum akşam balık yedim kesmedi ekmek arası yaptım oda kesmedi biraz önce makarna yaptım yedim ama hala açııııım şimdi meyvamı da yiyim doyarım inşallah :tomato::tomato::tomato::tomato:
nasil oldun sibikocum? iyimisin biraz daha?
Aaaa Sibikom şimdi gördüm hasta mı oldun bacım sen çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm:
Sorma canım ya sinüzitim azdı ateşim falan çıkmıştı.Perşembeden bu yana yatıyorum bende.Cicileriniz hayrlı olsun cnm benim güle güle kullanın.
ya benimki öyle yoğun çalışsa çıtımı çıkarmam! benden önce saat 3'te evde oluyor. ama alıştırmışım bi kere, ben herşeyi araştırır ayarlarım. ona öyle haber veririm. birazcıkta suç bende aslında!Çok üzgünüm çoookcanim merak etme benimkide ayni :) ona bakarsan sanki doguma yillar var gibi :))) ben bakiyorum,araştiriyorum en son ona söylüyorum :) yoksa onu beklersem yandim :))) gerçi eşimde hakli sabah 6da cikiyor aksam 8de geliyor..h.sonuda kursa gidiyor :) konusmayi birak görüşemiyoruz bile :)) napalim..Rabbim saglik versin :) biz elimizden geldigince hallederizsende sıkma canini buna..bebegini düşün yeter :) ama tabi bukadar sık dokuma :))
günaydın canımcım takma fazla kafanı birçok insan işini doğru düzgün yapmıyor zaten
kapris konusuna gelince al benden de o kadar ama ne yapayım olmuyor gerçekten bazı şeyleri yapamıyorum zaten şekerim de var her şeyi de yiyemiyorum az önce yemek için bi şeyler istedim alıp gelecek :)))))
günaydın canım ben iki gecedir rahat uyuyorum yatmadan 1 saat önce süt içiyorum sıcak sıcak ve çok rahat uyuyorum ondan önce kabuslar görüyordum sürekli
ben de büyüyeninden alacaktım eni çok dar gittim grdüm ve çocuk odası almaya karar verdim çilekten beğendim afacan çocuk odası onun iki kapılı dolabını yatağını iki de sehpasını ve yatağın yanına korkuluklarını alacağım sonunda karar verebildim bu şekilde de toplam 800 tl falan ediyo bana uygun geldi bebek odaları çok pahalı gelmişti
günaydın canım nasılsın afiyet şeker olsun bebişine yarasın:)
maşallah prensesine çok sevindim tatlım herşeyin yolunda olmasınakaydirigubbakcemile5
Çok sağolun kızlarhihoyyyt valla kızımı gördüm ya ohhh öyle bir rahatladımki darısı başınızahihoyyyt
Kızlar ben de geldim :)
bugün çok şükür bütün eksiklerimizi tamamladık, beşiği de dün aldık, çarşamba gelecek inşallah
ay çok rahatladım bir bilseniz :)
hafta içi yıkayıp ütüleyim oğlumun kıyafetlerini bende
geç kalmışsın dediler bana
ohh ne güzel tamamlamışsın herşeyi,hihoyyyt
Kızlar herkese iyi akşamlarrrrr
Arkadaşlar var bende fırsattan istifade size bi bakayım dedim...
Bugün sabahtan kalktık kocişle temizlik yaptık. Evi mis yaptık misss. Sonra dışarı çıktık. Bebişimin beşiğini aldık. Küvet setini falan aldık. Annesini unutmadık ona da babamız iki tane rahat ayakkabı aldıııı hihoyyyt
Yarın sabahta 09:30'da kuzumu göreceğim inşallahhhh hihoyyyt Bakalım bu sefer yüzünü dönecek mi mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3
Sonrada hava güzel olursa Kadıköy'e inip hastane çantam için eksiklerimi tamamlayacağım artık inşallah...
Birso'mu bugün arayamadım. Geç oldu artık. Umarım herkesin keyfi yerindedir canlarım. Yarın kızımdan güzel haberler getireceğim inşallah size :Saruboceq:
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin,ufaklık bu sefer gösteriri yüzünü inşallahkaydirigubbakcemile5
Sbikocum sanada geçmişolsun canım şimdi iyi olmana sevindim aman yorma kendini
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin,ufaklık bu sefer gösteriri yüzünü inşallahkaydirigubbakcemile5
iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar biz bugün eşim kızım ben güzel bir pazar geçirdik evdeydik dinlendik güldük eğlendik:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?