2009 Mayıs Anneleri

sabah şekerleri bire birer ziyaret ediyor anlaşılan bugün buluşamayacağızkaydirigubbakcemile3 bizde kalktık, kahvaltımızı yaptık. öğleden sonra gezmeye gidicem. akşam da misafir:çok üzgünüm: neyseki son haftam,onunla teselli buluyorum.
kızlar; bu büyüyen beşik alanlara soruyorum, karyolaların ölçüsü ne? bebek beşikleri 70*130 diyolar. genç odasına dönüşünce de 70*180 oluyor. ama eni 70 olunca çok dar olur. normal genç odasında yatak boyutları 90*190. offf gene kararsız kaldım benklava: kendime çok kızıyorum. bu gidişle erken yaşlanacağım.:enbuyukkk:

günaydin hayirli pazarlar mayis anneleri a.s.

herkes bi gelip gitmiş :) kizlar milleti bukadar takmayin Allah aşkina..insanlar bi tuhaf olmuş zaten..agizlarindan iyi bişey cikacak diye ödleri kopuyor..sallayin gitsin banada dişçiye gttiğim için neler dediler..sanki keyfimden,sanki doktora sormadan gittim :) maşaAllah bizim milletimizin %90i doktor oldugu için ahkam kesmekte ustadir ay neyse :) no stress :)))

cerencim anam sen amma sık eliyorsun herşeyi :)) tam bilmiyorum ama büyüyen beşikler genc odasimi yoksa 4-5 yas odasimi oluyordu..benim bildigim 4-5 yaş için oluyordu..ama dedigim gibi bilmiyorum tam olarak :) ne desem boş olur :)

eşim hala kalkmadi anneminde beli agriyormus..o da kalkmadi..bende kizimla kahvaltimi yaptim :) zaten zor dayandim bu saate kadar :))) ya eskiden ne güzel 12-14 saat deliksiz uyuyabiliyordum :)) şimdi saat başi uyaniyorum :) herhalde bebişe hazirlik yapiyoruz caktirmadan :))

ay sorma yaa mutahharacım olmuşken iyisi olsun,işime yarasın istiyorum. ama düşüne düşüne filozof olacam-tatlicadiarzu- eşimde aksine o kadar rahatki!! odanın duvarı için boyaya, bordüre bile ben gidip baktım boyacılardan!klava:

canim merak etme benimkide ayni :) ona bakarsan sanki doguma yillar var gibi :))) ben bakiyorum,araştiriyorum en son ona söylüyorum :) yoksa onu beklersem yandim :))) gerçi eşimde hakli sabah 6da cikiyor aksam 8de geliyor..h.sonuda kursa gidiyor :) konusmayi birak görüşemiyoruz bile :)) napalim..Rabbim saglik versin :) biz elimizden geldigince hallederiz sende sıkma canini buna..bebegini düşün yeter :) ama tabi bukadar sık dokuma :))

Geçmiş olsun cnm, şahit bulabilmeniz çok iyi olmuş türkiyede olsa kimse şahit olmak istemezdi..aman sıkıntı yapma sakın bebeğini düşün
Geçmiş olsun cnm,kısa zamanda atlatırsın inş.hamile olunca zor atlatılıyor hastalıklar maalesef..
Canım yatan hastaya bakmak zordur ama neyski gezebilen hasta,evde size uyarak kalır,bir sorun olmaz diye düşünüyorum,bu arada başınız sağolsun
şimdilerde bende çok rüya görür oldum,gebelik hormonlaryla ilgili birsey olabilir

Cnm geç olsun güç olmasın,geri göndermekle iyi yapmışsın sonuçta kendi hataları..
Bu arada benim çorplarımı ve ayakkabılarımıda eşimle annem giydiriyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Doğru vallahi cnm insan başına gelince anlar böyle şeyleri,can sıkıcı bunlar maalesef ama düşünmemeye çalışmak en iyisi,ben bu durumlarda hep Allah'a havale ediyorum,yinede Rabbim kimsenin evladından göstermesin
Benim kaynana ve görümce bozuntularıda aynı dereden çıkma,maalesef böyle şeyleri görmek kısmetimizde varmış ne diyim artık bunlarda şans meselesi işte,Rabbim evlatlarımıza yaşatmasın inş.
cnm bende pek farklı değilim,3 gün kabız,1 gün ishal..maalesef...
Maşallah bebişine cnm,seninde gözün aydın,darısı basımıza inş.

günaydın canımcım takma fazla kafanı birçok insan işini doğru düzgün yapmıyor zaten
kapris konusuna gelince al benden de o kadar ama ne yapayım olmuyor gerçekten bazı şeyleri yapamıyorum zaten şekerim de var her şeyi de yiyemiyorum az önce yemek için bi şeyler istedim alıp gelecek :)))))
günaydın canım ben iki gecedir rahat uyuyorum yatmadan 1 saat önce süt içiyorum sıcak sıcak ve çok rahat uyuyorum ondan önce kabuslar görüyordum sürekli
ben de büyüyeninden alacaktım eni çok dar gittim grdüm ve çocuk odası almaya karar verdim çilekten beğendim afacan çocuk odası onun iki kapılı dolabını yatağını iki de sehpasını ve yatağın yanına korkuluklarını alacağım sonunda karar verebildim bu şekilde de toplam 800 tl falan ediyo bana uygun geldi bebek odaları çok pahalı gelmişti

günaydın canım nasılsın afiyet şeker olsun bebişine yarasın:)

ohh herkes yazmış yazmış gitmiş kocalarla gezmeye havada güzel bende 1 e kadar uyudum şimdi kalktım oğlumla kocam işde malesef ben gene pc başında hastane çantası için gerekli olanları kağıda yazıyorum bu ay sonunda yerleştircem hepsini ben gezemiyorum kıxzlar ya benim yerimede dolaşın

Canım bende aynıyım ayakkabımı giydir çorabımı giydir kaydirigubbakcemile3.Adamlar napsın katlanıyolar işte bebişlerin hatrına.Hakkaten çok nazlı olduk amann hamileliğin keyfide böyle çıkıyo.kaydirigubbakcemile3

Tutkuncum tepsini sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden

Kızlar ben de geldim :)
bugün çok şükür bütün eksiklerimizi tamamladık, beşiği de dün aldık, çarşamba gelecek inşallah
ay çok rahatladım bir bilseniz :)
hafta içi yıkayıp ütüleyim oğlumun kıyafetlerini bende
geç kalmışsın dediler bana

Kızlar herkese iyi akşamlarrrrr

Arkadaşlar var bende fırsattan istifade size bi bakayım dedim...

Bugün sabahtan kalktık kocişle temizlik yaptık. Evi mis yaptık misss. Sonra dışarı çıktık. Bebişimin beşiğini aldık. Küvet setini falan aldık. Annesini unutmadık ona da babamız iki tane rahat ayakkabı aldıııı hihoyyyt

Yarın sabahta 09:30'da kuzumu göreceğim inşallahhhh hihoyyyt Bakalım bu sefer yüzünü dönecek mi mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3

Sonrada hava güzel olursa Kadıköy'e inip hastane çantam için eksiklerimi tamamlayacağım artık inşallah...

Birso'mu bugün arayamadım. Geç oldu artık. Umarım herkesin keyfi yerindedir canlarım. Yarın kızımdan güzel haberler getireceğim inşallah size :Saruboceq:

Aaaa Sibikom şimdi gördüm hasta mı oldun bacım sen çok geçmiş olsun ya :çok üzgünüm:

Sorma canım ya sinüzitim azdı ateşim falan çıkmıştı.Perşembeden bu yana yatıyorum bende.Cicileriniz hayrlı olsun cnm benim güle güle kullanın.

Ayyy canım çok çok geçmiş olsun bitanem. Sinüziti iyi bilirim bacım. Bende çok çektim. En son yıllar önce temizlettik de biraz rahatladım...

Sağolasın bacım aldık bişiler işte. Uzun zamandır ekleyemedim aldıklarımı. Yarın doktordan sonra fırsat bulursam eklerim artık...

Eee şimdi nasılsın bacım daha iyisin dimi?

ya benimki öyle yoğun çalışsa çıtımı çıkarmam! benden önce saat 3'te evde oluyor. ama alıştırmışım bi kere, ben herşeyi araştırır ayarlarım. ona öyle haber veririm. birazcıkta suç bende aslında!Çok üzgünüm çoook

canım çocuk odasının yatağı bebişe çok büyük olmaz mı? bide sallanan filan değil ya, sallansa daha iyi olur diye düşündüm. 800 TL uygunmuş ama. bizde yaptıralım diye düşündüğümüz için 850-900 filan olacak 3 kapaklı dolap, büyüyen karyola ve şifonyer.

maşallah prensesine çok sevindim tatlım herşeyin yolunda olmasınakaydirigubbakcemile5

iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar biz bugün eşim kızım ben güzel bir pazar geçirdik evdeydik dinlendik güldük eğlendik:))))))

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin,ufaklık bu sefer gösteriri yüzünü inşallahkaydirigubbakcemile5

Sağolasın canım inşallah bakalım a.s.

iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar biz bugün eşim kızım ben güzel bir pazar geçirdik evdeydik dinlendik güldük eğlendik:))))))

İyi akşamlar canım sağolasın sen nasılsın? Ohhh ne güzel aile saadeti maşallah a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…