Geçmiş olsun cnm, şahit bulabilmeniz çok iyi olmuş türkiyede olsa kimse şahit olmak istemezdi..aman sıkıntı yapma sakın bebeğini düşün
Sagol canim, atlattim artik. Tabiki bebegim herseyden cok daha önemli:)
Ayyy canım çok çok geçmiş olsun bitanem. Sinüziti iyi bilirim bacım. Bende çok çektim. En son yıllar önce temizlettik de biraz rahatladım...
Sağolasın bacım aldık bişiler işte. Uzun zamandır ekleyemedim aldıklarımı. Yarın doktordan sonra fırsat bulursam eklerim artık...
Eee şimdi nasılsın bacım daha iyisin dimi?
Sbikocum sanada geçmişolsun canım şimdi iyi olmana sevindim aman yorma kendini
Bende doğumdan sonra temizleticem canım yoksa sürekli tekrar edermiş doktor öle dedi.Şimdi iyiyim çok şükür tatlım
Canım saol ama yarın iş var neyse 15 iş günü daha var az kaldı kendimi kandırıyorum kaydirigubbakcemile3
Canım hayırdır ben geçmişi okuyamadım önemli bişey değildir umarım ?
Ciddi birsey degil, ufak bir kaza Pinar'cigim. Gecti ama artik etkisi...
oohh ohh cnm benm keyifler yerinde maşEvet kızlar gece kuşunuz geldi kimse yok.Bu gün 6 ta yattım 10 da kalktım geciktim yani eşimle dolaştık biraz kızımıza elbise aldık bir iki şey beğendim onları da alıcam iç çamaşırlarımı tamamladım oda bitti mevlüt tepsimi aldım süslüycem artık bardaklarıda hafta içi alcam artık ay bitti sayılır artık az kaldı.Yalnız doymuyorum akşam balık yedim kesmedi ekmek arası yaptım oda kesmedi biraz önce makarna yaptım yedim ama hala açııııım şimdi meyvamı da yiyim doyarım inşallah :tomato::tomato::tomato::tomato:
cnm ya bi an kendimi unutup sana üzüldüm valla??? kız bu kadar bırakma kendini sonra alışırsın kendi kendine yapmak zor gelir!! oda takımınada üzüldüm ama adamlar varken farkettigin ii olmus sonra farketseydin adamların bi daha gelmesi 1hafta süredi..şu uyku probleminde cok erken başlamıs bacım zor valla ama yapıcak bişi yok:çok üzgünüm:Günaydın sabah şekerleri,
Hepiniz kocişlerin koynunda uyuyorsunuz demi bi ben ayakta deli gibi galiba.Sabah 6 dan beri ayaktayım kızlar ya gecede hiç uyuyamıyorum.Bide dün mobilyalar filan geldiya yoruldum cokta sinir oldum sallanan beşiği başka biryerden almıştım kızlar ismini söylesem hepiniz bilirsiniz el kadar şeye bir dünyada nakit parasını vermiştim dün oda gelicekti arıyoruz sürekli yolda diyorlar akşam saat tam 9 da geldi.Eşimde cok kızdı tabi veeee beşiği düşürmüşler salaklar rutuj yapmaya çalışmışlar heryeri çizikti tabi bende almadım götürün geri dedim ist geri gitti anlıycanız.
Hafta sonu olduğundan sorumlu kimseye ulaşamadım ama pazartesi bir olsun sorucam hesabını ne güzel herşey biticekti ya
Şimdide benim koca bebeğimin kalkmasını bekliyorum kahvaltıda hazırlamadım üzgün durayımda beni dışarı götürsün ayyy adam bıktı benim kaprislerimden boşamazsa iyidir valla doğurana kadar laf aramızda corap bile giyemiyorum diyorum o giydiriyor.:roflol:
Yanlız başıma deli gibi ne cok konuştum ben yaaaadelikafadulden
ohhh tertemiz olmustur tabi güle güle kirletin artık...aldılkların hayırlı olsun cnm hadi bakalım güzel haberlerini beklioruz...Kızlar herkese iyi akşamlarrrrr
Arkadaşlar var bende fırsattan istifade size bi bakayım dedim...
Bugün sabahtan kalktık kocişle temizlik yaptık. Evi mis yaptık misss. Sonra dışarı çıktık. Bebişimin beşiğini aldık. Küvet setini falan aldık. Annesini unutmadık ona da babamız iki tane rahat ayakkabı aldıııı hihoyyyt
Yarın sabahta 09:30'da kuzumu göreceğim inşallahhhh hihoyyyt Bakalım bu sefer yüzünü dönecek mi mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3
Sonrada hava güzel olursa Kadıköy'e inip hastane çantam için eksiklerimi tamamlayacağım artık inşallah...
Birso'mu bugün arayamadım. Geç oldu artık. Umarım herkesin keyfi yerindedir canlarım. Yarın kızımdan güzel haberler getireceğim inşallah size :Saruboceq:
ayy bendede var o sinüzüt!!! hamile kaldıgım ilk aylar hep tıkalı burunla gezdim çoooooooooooooook zoooooooooooorrrrrrrr bende dogurayım hemen temizletcem valla..Bende doğumdan sonra temizleticem canım yoksa sürekli tekrar edermiş doktor öle dedi.Şimdi iyiyim çok şükür tatlım
Canım saol ama yarın iş var neyse 15 iş günü daha var az kaldı kendimi kandırıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak
sabah bakalım ne olcak
Kızlar ben de geldim :)
bugün çok şükür bütün eksiklerimizi tamamladık, beşiği de dün aldık, çarşamba gelecek inşallah
ay çok rahatladım bir bilseniz :)
hafta içi yıkayıp ütüleyim oğlumun kıyafetlerini bende
geç kalmışsın dediler bana
Yüz verirsen astarınıda isterler bu olsa gerek, bacım gitmişler çok şükür kurtulmuşun sende[k] {n} [k];5736231 .!.:BANA GELİNCE BİRAZ BOZUGUM SEBEBİ...
BANA TEYZESİ GELİCEKTİ YA YATIYA BAKICAKTIM BÖBREK HASTASI KADIN YALNIZ KALMASIN (BU ARADA YALNIZDA DEGİL OGLU VAR EVDE KOCAMAN)GELSİN BAKARIM E TAMAM DEDİM BEKLİYORUM.. MEGERSEM KADIN KENDİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN KARDEŞİNİN KIZINIDA CAGIRMIS NİE ANLAMADIM...
ODA GELMİŞMİ OGÜN, SEN KIZI AL GEL BANA YATIYA Bİ BEKLERKEN İKİ:1shok: BEN ŞOKTAYIM EBE KADIN MADEM SANA BAKAN BİRİ GELMİŞ 1 HAFTA KALCAK KIZ HEM DİYALİZE GİİCEN GELİP ALIYOLAR DİYALİZE GİDERKEN HERŞEYİN TAMAM SEN DAHA NE GELİON BEN KARNIMBURNUMDA BİDE EŞİM SENİ GÖTÜRÜP GETİRECEK UZAKTA YERDE.. YANİ Bİ BANA DEGİL EŞİMEDE YÜK.. YANİ GELSİNLER BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA YANİ BUKADARDA NAZLANILMAZ YANİ İLLA Bİ YÜK OLAYIM ŞUNLARA DENMEZ SENİN ELİN AYAGIN TUTUYO ALLAHA ŞÜKÜR YATALAKTA DEGİLSİN AMA YOK İLLA BİZE Bİ YÜK OLUNACAK ONA KIYORUM.. NEYSE BUNLAR GELDİ DÜN YEMEK FALAN YEDİK İÇTİK E BEN YORULDUM KALCAM TUTTU BAŞIM TUTTU KALKAMIOM YERİMDEN Bİ KALKMAM 2 DAKKA.. KADIN YATACAK BEN YATICAM BİZ Bİ YATTIK BEN 3YE KADIN 2LİYE EŞİMLE KIZA OTURACAK BERJERLER KALDI:roflol: KADIN BAKTI BUNDAN HAYIR YOK GİTTİLER AZ ÖNCE.. YANİ KIZLAR BUNLARDA İLK GELİN BENM VE HERŞEYİ BANA YIKIYOLAR ÜSME BASIP KEENDİERİNİ ANNE İLAN EDİYOLAR BİŞE DEMEİM DİORUM AMA VALLA PATLICAM HEPSİNE!! BİDE BENM KAYNANAMDAN COK TEYZESİ KAPRİS YAPAR YANİ 2 KAYNANA VAR BENDE HEOSİ AYRI TELDE... LAFLARI NERE GİDERSE O BANA HAKİMİYET KURUYOLAR AKILLARI SIAR BENDE HE HE DİİP GECİOM VALLA YOKSA KAFAYI YERİMMMM
COK KONUSTUM PAZAR PAZAR CANINIZI SIKMAYIM... BUARADA BAŞ AGRILARIM HORTLADI GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Geçmiş olsun cnm,gerçekten verilmiş sadakanız varmış arabayı da götürebilirlermiş..iyi haberlerini bekliyoruzselam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz
Oh terapi gibi olmuş vallahi ne güzel,inş. yeni gelen bebişle mutluluğunuz dahada artariyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar biz bugün eşim kızım ben güzel bir pazar geçirdik evdeydik dinlendik güldük eğlendik:))))))
Kızlar herkese iyi akşamlarrrrr
Bugün sabahtan kalktık kocişle temizlik yaptık. Evi mis yaptık misss. Sonra dışarı çıktık. Bebişimin beşiğini aldık. Küvet setini falan aldık. Annesini unutmadık ona da babamız iki tane rahat ayakkabı aldıııı hihoyyyt
Yarın sabahta 09:30'da kuzumu göreceğim inşallahhhh hihoyyyt Bakalım bu sefer yüzünü dönecek mi mercimeğim benim kaydirigubbakcemile3
Sonrada hava güzel olursa Kadıköy'e inip hastane çantam için eksiklerimi tamamlayacağım artık inşallah...
Birso'mu bugün arayamadım. Geç oldu artık. Umarım herkesin keyfi yerindedir canlarım. Yarın kızımdan güzel haberler getireceğim inşallah size :Saruboceq:
sabah bakalım ne olcak
canım bu siparişlerde hep böyle oluyor iyi geri göndermişsin.Sıkma canını aman dikkat et iyiki zamanında farketmişsiniz hemen yaparlar şimdi gelirGünaydın sabah şekerleri,
Hepiniz kocişlerin koynunda uyuyorsunuz demi bi ben ayakta deli gibi galiba.Sabah 6 dan beri ayaktayım kızlar ya gecede hiç uyuyamıyorum.Bide dün mobilyalar filan geldiya yoruldum cokta sinir oldum sallanan beşiği başka biryerden almıştım kızlar ismini söylesem hepiniz bilirsiniz el kadar şeye bir dünyada nakit parasını vermiştim dün oda gelicekti arıyoruz sürekli yolda diyorlar akşam saat tam 9 da geldi.Eşimde cok kızdı tabi veeee beşiği düşürmüşler salaklar rutuj yapmaya çalışmışlar heryeri çizikti tabi bende almadım götürün geri dedim ist geri gitti anlıycanız.
Hafta sonu olduğundan sorumlu kimseye ulaşamadım ama pazartesi bir olsun sorucam hesabını ne güzel herşey biticekti ya
Şimdide benim koca bebeğimin kalkmasını bekliyorum kahvaltıda hazırlamadım üzgün durayımda beni dışarı götürsün ayyy adam bıktı benim kaprislerimden boşamazsa iyidir valla doğurana kadar laf aramızda corap bile giyemiyorum diyorum o giydiriyor.:roflol:
Yanlız başıma deli gibi ne cok konuştum ben yaaaadelikafadulden
Canım sen bayağı kararsızsın sanırım bence bak hoşuna giden hangisiyse onu al 4 sene kullanacak ondan sonra zaten yeni alırsın erkek çocuğu parçalar kızsabah şekerleri bire birer ziyaret ediyor anlaşılan bugün buluşamayacağızkaydirigubbakcemile3 bizde kalktık, kahvaltımızı yaptık. öğleden sonra gezmeye gidicem. akşam da misafir:çok üzgünüm: neyseki son haftam,onunla teselli buluyorum.
kızlar; bu büyüyen beşik alanlara soruyorum, karyolaların ölçüsü ne? bebek beşikleri 70*130 diyolar. genç odasına dönüşünce de 70*180 oluyor. ama eni 70 olunca çok dar olur. normal genç odasında yatak boyutları 90*190. offf gene kararsız kaldım benklava: kendime çok kızıyorum. bu gidişle erken yaşlanacağım.:enbuyukkk:
eeeeeeeeee bana benzediniz artık gel gel uykusuzluğa gel.günaydin hayirli pazarlar mayis anneleri a.s.
herkes bi gelip gitmiş :) kizlar milleti bukadar takmayin Allah aşkina..insanlar bi tuhaf olmuş zaten..agizlarindan iyi bişey cikacak diye ödleri kopuyor..sallayin gitsinbanada dişçiye gttiğim için neler dediler..sanki keyfimden,sanki doktora sormadan gittim :) maşaAllah bizim milletimizin %90i doktor oldugu için ahkam kesmekte ustadir ay neyse :) no stress :)))
cerencim anam sen amma sık eliyorsun herşeyi :)) tam bilmiyorum ama büyüyen beşikler genc odasimi yoksa 4-5 yas odasimi oluyordu..benim bildigim 4-5 yaş için oluyordu..ama dedigim gibi bilmiyorum tam olarak :) ne desem boş olur :)
eşim hala kalkmadianneminde beli agriyormus..o da kalkmadi..bende kizimla kahvaltimi yaptim :) zaten zor dayandim bu saate kadar :))) ya eskiden ne güzel 12-14 saat deliksiz uyuyabiliyordum :)) şimdi saat başi uyaniyorum :) herhalde bebişe hazirlik yapiyoruz caktirmadan :))
Canım bu hafta yapcam artık inşallah yarın bi dr gideymde ne diycekCanım bende aynıyım ayakkabımı giydir çorabımı giydir kaydirigubbakcemile3.Adamlar napsın katlanıyolar işte bebişlerin hatrına.Hakkaten çok nazlı olduk amann hamileliğin keyfide böyle çıkıyo.kaydirigubbakcemile3
Tutkuncum tepsini sabırsızlıkla bekliyorum delikafadulden
oy oy gez tatlım yarın bende gezcem ama hastanedeKızlar herkese iyi akşamlarrrrr
A canım ya geçmiş olsun stres yapma sakın ne denirki başka................selam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz
yiyorum yiyorum doymuyorum açımmmmmmmmmm[k] {n} [k];5736231 .!.:oohh ohh cnm benm keyifler yerinde maşcan bogazdan gelir ye tutkunum yee yarasın sanada kızında!!! zaten diet falanda yaptın acısını cıkar.. aldıkların hayırlı olsun.. bide tepsi tamamda bardakları kaç tane alacaksın? mevlütte dagıtacaksan 20 taneden fazla lazım bide onları süslemesi var hadi süsledin okadar bardagı napıcan??? anlamadım???
cnm ya bi an kendimi unutup sana üzüldüm valla??? kız bu kadar bırakma kendini sonra alışırsın kendi kendine yapmak zor gelir!! oda takımınada üzüldüm ama adamlar varken farkettigin ii olmus sonra farketseydin adamların bi daha gelmesi 1hafta süredi..şu uyku probleminde cok erken başlamıs bacım zor valla ama yapıcak bişi yok:çok üzgünüm:
ohhh tertemiz olmustur tabi güle güle kirletin artık...aldılkların hayırlı olsun cnm hadi bakalım güzel haberlerini beklioruz...
ayy bendede var o sinüzüt!!! hamile kaldıgım ilk aylar hep tıkalı burunla gezdim çoooooooooooooook zoooooooooooorrrrrrrr bende dogurayım hemen temizletcem valla..
bide bende kist oluşmuş burnumda ondan cok cektiiiiim cnm gecmiş olsun..
BANA GELİNCE BİRAZ BOZUGUM SEBEBİ...
BANA TEYZESİ GELİCEKTİ YA YATIYA BAKICAKTIM BÖBREK HASTASI KADIN YALNIZ KALMASIN (BU ARADA YALNIZDA DEGİL OGLU VAR EVDE KOCAMAN)GELSİN BAKARIM E TAMAM DEDİM BEKLİYORUM.. MEGERSEM KADIN KENDİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN KARDEŞİNİN KIZINIDA CAGIRMIS NİE ANLAMADIM...
ODA GELMİŞMİ OGÜN, SEN KIZI AL GEL BANA YATIYA Bİ BEKLERKEN İKİ:1shok: BEN ŞOKTAYIM EBE KADIN MADEM SANA BAKAN BİRİ GELMİŞ 1 HAFTA KALCAK KIZ HEM DİYALİZE GİİCEN GELİP ALIYOLAR DİYALİZE GİDERKEN HERŞEYİN TAMAM SEN DAHA NE GELİON BEN KARNIMBURNUMDA BİDE EŞİM SENİ GÖTÜRÜP GETİRECEK UZAKTA YERDE.. YANİ Bİ BANA DEGİL EŞİMEDE YÜK.. YANİ GELSİNLER BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA YANİ BUKADARDA NAZLANILMAZ YANİ İLLA Bİ YÜK OLAYIM ŞUNLARA DENMEZ SENİN ELİN AYAGIN TUTUYO ALLAHA ŞÜKÜR YATALAKTA DEGİLSİN AMA YOK İLLA BİZE Bİ YÜK OLUNACAK ONA KIYORUM.. NEYSE BUNLAR GELDİ DÜN YEMEK FALAN YEDİK İÇTİK E BEN YORULDUM KALCAM TUTTU BAŞIM TUTTU KALKAMIOM YERİMDEN Bİ KALKMAM 2 DAKKA.. KADIN YATACAK BEN YATICAM BİZ Bİ YATTIK BEN 3YE KADIN 2LİYE EŞİMLE KIZA OTURACAK BERJERLER KALDI:roflol: KADIN BAKTI BUNDAN HAYIR YOK GİTTİLER AZ ÖNCE.. YANİ KIZLAR BUNLARDA İLK GELİN BENM VE HERŞEYİ BANA YIKIYOLAR ÜSME BASIP KEENDİERİNİ ANNE İLAN EDİYOLAR BİŞE DEMEİM DİORUM AMA VALLA PATLICAM HEPSİNE!! BİDE BENM KAYNANAMDAN COK TEYZESİ KAPRİS YAPAR YANİ 2 KAYNANA VAR BENDE HEOSİ AYRI TELDE... LAFLARI NERE GİDERSE O BANA HAKİMİYET KURUYOLAR AKILLARI SIAR BENDE HE HE DİİP GECİOM VALLA YOKSA KAFAYI YERİMMMM
COK KONUSTUM PAZAR PAZAR CANINIZI SIKMAYIM... BUARADA BAŞ AGRILARIM HORTLADI GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Canım aman dikkat ya ikizler gelmekte sabırsızlanıyor sanırım Allahtan sen 32 yi geçtin en az 4 hafta dayan ondan sonra gelir meleklerin.Sakin ol sabırsızlanma.kaydirigubbakcemile5kızlarrrr benımde sancılarım basladı
sabah bakalım ne olcak
Haftasonu olunca eşimden pc yi alamıyorum.Daha yeni elime alabildim sabah dr a gidiyorum bakalım ne olcek dua edin.Bu arada salı akşamda kaynım geliyor 1 ay bizde bakalım ne olcak biraz zorlancam ama ne yapalım tamda ağırlaştım zor hareket ediyorum inşallah iyi ağırlarım sonra lafı sözü olmasın en sevmediğim şeydir çünkü
Evet 20 bardak alcam mevlütte tam 19 kişi olcak sonra iş arkadaşlarım geldiğinde de kullanırım çıkabilir yapıcam yıkar takarım ne olcak.20 bardağın 12 sini kaldırcam misafir yemekleri için geri kalan 8 tanede eşim için 3 ay dayansa yeter anlayın ne kadar sakar.12 li günlük yemek tabağım vardı 4 aydır yatıyorum 2 tane kalmış bardaklar tek tük kalmış kahvaltı setimin 3 tabağı 4 bardağı yumurtalıklar yok artık zaten düşünün zararını sakar mı sakar dün kahvaltı hazırlıyoruz yeni temizledim ocağı bir baktım yerler yağ tül salça ocak yumurta akı dolu nasıl bu kadar dağıttın diyorum kovdu mutfaktan beni döndüğümde savaş alanı ile karşılaştım :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?