2009 Mayıs Anneleri

Bende doğumdan sonra temizleticem canım yoksa sürekli tekrar edermiş doktor öle dedi.Şimdi iyiyim çok şükür tatlım

Sbikocum sanada geçmişolsun canım şimdi iyi olmana sevindim aman yorma kendini

Canım saol ama yarın iş var neyse 15 iş günü daha var az kaldı kendimi kandırıyorum kaydirigubbakcemile3

Evet canım temizletince iyi oluyor. Benim şimdi arada tutuyor ama eskisi gibi değil çok şükür yerimseniben

Ben kaçıyorum artık kızlar. Arkadaşlar gidiyorlar şimdi. Bende yatayım uykum geldi fena halde. Yarın öğleden sonra görüşürüz kısmetse. Çok öpüyorum hepinizi. ıyi geceler a.s.

Sabah gelecek arkadaşlarıma da günaydınlarrrrr hayırlı haftalarrrr a.s.

selam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz

oohh ohh cnm benm keyifler yerinde maş can bogazdan gelir ye tutkunum yee yarasın sanada kızında!!! zaten diet falanda yaptın acısını cıkar.. aldıkların hayırlı olsun.. bide tepsi tamamda bardakları kaç tane alacaksın? mevlütte dagıtacaksan 20 taneden fazla lazım bide onları süslemesi var hadi süsledin okadar bardagı napıcan??? anlamadım???
cnm ya bi an kendimi unutup sana üzüldüm valla??? kız bu kadar bırakma kendini sonra alışırsın kendi kendine yapmak zor gelir!! oda takımınada üzüldüm ama adamlar varken farkettigin ii olmus sonra farketseydin adamların bi daha gelmesi 1hafta süredi..şu uyku probleminde cok erken başlamıs bacım zor valla ama yapıcak bişi yok:çok üzgünüm:
ohhh tertemiz olmustur tabi güle güle kirletin artık...aldılkların hayırlı olsun cnm hadi bakalım güzel haberlerini beklioruz...
ayy bendede var o sinüzüt!!! hamile kaldıgım ilk aylar hep tıkalı burunla gezdim çoooooooooooooook zoooooooooooorrrrrrrr bende dogurayım hemen temizletcem valla..
bide bende kist oluşmuş burnumda ondan cok cektiiiiim cnm gecmiş olsun..

BANA GELİNCE BİRAZ BOZUGUM SEBEBİ...
BANA TEYZESİ GELİCEKTİ YA YATIYA BAKICAKTIM BÖBREK HASTASI KADIN YALNIZ KALMASIN (BU ARADA YALNIZDA DEGİL OGLU VAR EVDE KOCAMAN)GELSİN BAKARIM E TAMAM DEDİM BEKLİYORUM.. MEGERSEM KADIN KENDİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN KARDEŞİNİN KIZINIDA CAGIRMIS NİE ANLAMADIM...
ODA GELMİŞMİ OGÜN, SEN KIZI AL GEL BANA YATIYA Bİ BEKLERKEN İKİ:1shok: BEN ŞOKTAYIM EBE KADIN MADEM SANA BAKAN BİRİ GELMİŞ 1 HAFTA KALCAK KIZ HEM DİYALİZE GİİCEN GELİP ALIYOLAR DİYALİZE GİDERKEN HERŞEYİN TAMAM SEN DAHA NE GELİON BEN KARNIMBURNUMDA BİDE EŞİM SENİ GÖTÜRÜP GETİRECEK UZAKTA YERDE.. YANİ Bİ BANA DEGİL EŞİMEDE YÜK.. YANİ GELSİNLER BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA YANİ BUKADARDA NAZLANILMAZ YANİ İLLA Bİ YÜK OLAYIM ŞUNLARA DENMEZ SENİN ELİN AYAGIN TUTUYO ALLAHA ŞÜKÜR YATALAKTA DEGİLSİN AMA YOK İLLA BİZE Bİ YÜK OLUNACAK ONA KIYORUM.. NEYSE BUNLAR GELDİ DÜN YEMEK FALAN YEDİK İÇTİK E BEN YORULDUM KALCAM TUTTU BAŞIM TUTTU KALKAMIOM YERİMDEN Bİ KALKMAM 2 DAKKA.. KADIN YATACAK BEN YATICAM BİZ Bİ YATTIK BEN 3YE KADIN 2LİYE EŞİMLE KIZA OTURACAK BERJERLER KALDI:roflol: KADIN BAKTI BUNDAN HAYIR YOK GİTTİLER AZ ÖNCE.. YANİ KIZLAR BUNLARDA İLK GELİN BENM VE HERŞEYİ BANA YIKIYOLAR ÜSME BASIP KEENDİERİNİ ANNE İLAN EDİYOLAR BİŞE DEMEİM DİORUM AMA VALLA PATLICAM HEPSİNE!! BİDE BENM KAYNANAMDAN COK TEYZESİ KAPRİS YAPAR YANİ 2 KAYNANA VAR BENDE HEOSİ AYRI TELDE... LAFLARI NERE GİDERSE O BANA HAKİMİYET KURUYOLAR AKILLARI SIAR BENDE HE HE DİİP GECİOM VALLA YOKSA KAFAYI YERİMMMM

COK KONUSTUM PAZAR PAZAR CANINIZI SIKMAYIM... BUARADA BAŞ AGRILARIM HORTLADI GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak

canım ya dogum yada bagırsakları usuttuk
anlıyamıyor tam <olarak acılmam yok ama yınede gozlem altında ol dedı
suanlık ıyıyız ama her an herşey olabılır canım
ınsallah 15 gun daha tutarız

Tut yavrum tut geÇmıŞ olsun cnm allah yardımcın olsun ınŞ. Gaz sancısı falandır..

Gecen gÜn az kaldı dayan seherım dıodum sana Şımdıde az olmasın vaktınde olsunlar dıorum...

semoşum gönlünü ferah tut bacımm dayanır inş kuzucuklar 2 hafta daha yaw hem hani sözün vardı aynı hafta doğuracaktıkk acelen ne lennn :mymeka::mymeka:

sabah bakalım ne olcak

heh bu msji msn'den önce duysaydim kalpten giderdim herhalde :)

canim benim panik yok..merak etme atlatacaksin inşaAllah inşaAllah bebişler vaktinde gelecek saglikla dualarimiz seninle sende birsende sakin durun..erken dogum olmayacak inşaAllahhh :)

İyi geceler fıstıklar yatmadan önce bi bakayım bebişimin teyzeleri neler yapmış dedik:jeyyar::jeyyar:

Alsucum, gözün aydın tamamladın işlerini artık ne güzel,darısı benim basıma inş.,ama artık annemde baslayacak yıkama ve zıbın tamamlama işlemine,tam vaktidir
Yüz verirsen astarınıda isterler bu olsa gerek, bacım gitmişler çok şükür kurtulmuşun sende
Geçmiş olsun cnm,gerçekten verilmiş sadakanız varmış arabayı da götürebilirlermiş..iyi haberlerini bekliyoruz
iyi akşamlar herkese nasılsınız kızlar biz bugün eşim kızım ben güzel bir pazar geçirdik evdeydik dinlendik güldük eğlendik:))))))
Oh terapi gibi olmuş vallahi ne güzel,inş. yeni gelen bebişle mutluluğunuz dahada artar

Bebişin eşyalarını güle güle kullansın cnm,ve tabi sende ayakkabılarını kaydirigubbakcemile3inş yarın güzel haberlerle dönersiniz

sabah bakalım ne olcak

Cnm inş. doğumla alakalı değildir,2 hafta daha sabretsin kuzucuklar,gerçi eminim onlar şimdi iyi durumdadır çünkü ciger geliştirici iğneleri yapıldı demiştin,bu yüzden hiç telaş etme cnm,Allah yardımcın olsun inş.

canım bu siparişlerde hep böyle oluyor iyi geri göndermişsin.Sıkma canını aman dikkat et iyiki zamanında farketmişsiniz hemen yaparlar şimdi gelir

Canım sen bayağı kararsızsın sanırım bence bak hoşuna giden hangisiyse onu al 4 sene kullanacak ondan sonra zaten yeni alırsın erkek çocuğu parçalar kız

eeeeeeeeee bana benzediniz artık gel gel uykusuzluğa gel.

Canım bu hafta yapcam artık inşallah yarın bi dr gideymde ne diycek

oy oy gez tatlım yarın bende gezcem ama hastanede

A canım ya geçmiş olsun stres yapma sakın ne denirki başka................

yiyorum yiyorum doymuyorum açımmmmmmmmmm
Canım iyi olmuş gitmeleri hadi sen zaten artık son haftalarındasın ağırlaştın ne yapabilirsinki.Kurtulmuşsun kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabah bakalım ne olcak
Canım aman dikkat ya ikizler gelmekte sabırsızlanıyor sanırım Allahtan sen 32 yi geçtin en az 4 hafta dayan ondan sonra gelir meleklerin.Sakin ol sabırsızlanma.kaydirigubbakcemile5
Haftasonu olunca eşimden pc yi alamıyorum.Daha yeni elime alabildim sabah dr a gidiyorum bakalım ne olcek dua edin.Bu arada salı akşamda kaynım geliyor 1 ay bizde bakalım ne olcak biraz zorlancam ama ne yapalım tamda ağırlaştım zor hareket ediyorum inşallah iyi ağırlarım sonra lafı sözü olmasın en sevmediğim şeydir çünkü
Evet 20 bardak alcam mevlütte tam 19 kişi olcak sonra iş arkadaşlarım geldiğinde de kullanırım çıkabilir yapıcam yıkar takarım ne olcak.20 bardağın 12 sini kaldırcam misafir yemekleri için geri kalan 8 tanede eşim için 3 ay dayansa yeter anlayın ne kadar sakar.12 li günlük yemek tabağım vardı 4 aydır yatıyorum 2 tane kalmış bardaklar tek tük kalmış kahvaltı setimin 3 tabağı 4 bardağı yumurtalıklar yok artık zaten düşünün zararını sakar mı sakar dün kahvaltı hazırlıyoruz yeni temizledim ocağı bir baktım yerler yağ tül salça ocak yumurta akı dolu nasıl bu kadar dağıttın diyorum kovdu mutfaktan beni döndüğümde savaş alanı ile karşılaştım :tomato:

Ne işi varmış bacım kaynının sizdeklava:klava:ay hemde karnın brnunda nasıl 1 ay hizmet edicen hiçmi düşünmüyo yakötükedihüso

Uyku tutmadı yavs,kimsede kalmamış forumda,
Kızlar bugün annemle babam ultra prima yenidoğan bez almışlar
delikafaduldendelikafadulden nasıl hoşuma gitti anlatamam evimize ilk defa bebek bezi giriyordelikafaduldendelikafadulden
Cumartesi günüde gezmeye gitmişlerdi merkeze biberonla döndüler:smiley-cool::smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…