herkese günaydınlarrrrrrrrr
ilgincim günaydın..iyisin umarım?
burda da hava çok soğuk biraz kar var yerlerde
günaydın herkese burda da ılgıncım ahva soğuk sanırım mart soğuğu başladı
bizde 4 gün aradan sonra başladık işimize işler yığılmış hemen giriştik kızımla defnede yardım ediyorda ancak hallediyoruz tek başıma olsam ooooooo yapamazdım:ecrin_bebek:
herkese iyi mesailer ben fırsat buldukça girmeye çalışcam malum pazartesi iş fazla
canım iyiyim sen nasılsın dikkat edelim üşütmeyelim fıstıkkaydirigubbakcemile5
sağol banucum bende iyiyim aynı valla işe geldik uğraşıyorz. 19 günüm kaldı da izne çıkmaya ona seviniyorum..
sağol banucum bende iyiyim aynı valla işe geldik uğraşıyorz. 19 günüm kaldı da izne çıkmaya ona seviniyorum..
selam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz
kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak
Haftasonu olunca eşimden pc yi alamıyorum.Daha yeni elime alabildim sabah dr a gidiyorum bakalım ne olcek dua edin.Bu arada salı akşamda kaynım geliyor 1 ay bizde bakalım ne olcak biraz zorlancam ama ne yapalım tamda ağırlaştım zor hareket ediyorum inşallah iyi ağırlarım sonra lafı sözü olmasın en sevmediğim şeydir çünkü
Evet 20 bardak alcam mevlütte tam 19 kişi olcak sonra iş arkadaşlarım geldiğinde de kullanırım çıkabilir yapıcam yıkar takarım ne olcak.20 bardağın 12 sini kaldırcam misafir yemekleri için geri kalan 8 tanede eşim için 3 ay dayansa yeter anlayın ne kadar sakar.12 li günlük yemek tabağım vardı 4 aydır yatıyorum 2 tane kalmış bardaklar tek tük kalmış kahvaltı setimin 3 tabağı 4 bardağı yumurtalıklar yok artık zaten düşünün zararını sakar mı sakar dün kahvaltı hazırlıyoruz yeni temizledim ocağı bir baktım yerler yağ tül salça ocak yumurta akı dolu nasıl bu kadar dağıttın diyorum kovdu mutfaktan beni döndüğümde savaş alanı ile karşılaştım :tomato:
sibelcim günaydın canım
ılgıncım 32 haftanda gideceksin canım son 3 haftaya kaadr çalışabilir raporu verecek sana
ojeli hayırlı olsun canım ya az kalmış valla darısı bize bu hafta iyice ağırlaştım bende hareketlerim iyice yavaşladı
canım tam olarak kaçıncı haftada çıkacaksın izne bende cumartesi doktora gideceğim iznimi konuşacağım
Günaydın tatlım nasılsın fıstıkların nasıl bakalım?
evet canım çok şükür teşekkür ediyorum.sana daha çokmu var?
canım ben en son 28 şubatta gittiğimde 30+5 dim. o gün verdi raporumu. "doğumuna 56 gün kalmıştır. 3 hafta kalana kadar çalışması uygundur" diye yazıyor.
zaten 25 nisanı verdi ya 28 şubattan saydığında tam 25 nisan 56.gün yapıyordu.
sağol bitanem:))))kaydirigubbakcemile5a.s.
selam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz
kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak
canım bu siparişlerde hep böyle oluyor iyi geri göndermişsin.Sıkma canını aman dikkat et iyiki zamanında farketmişsiniz hemen yaparlar şimdi gelir
Canım sen bayağı kararsızsın sanırım bence bak hoşuna giden hangisiyse onu al 4 sene kullanacak ondan sonra zaten yeni alırsın erkek çocuğu parçalar kız
eeeeeeeeee bana benzediniz artık gel gel uykusuzluğa gel.
Canım bu hafta yapcam artık inşallah yarın bi dr gideymde ne diycek
oy oy gez tatlım yarın bende gezcem ama hastanede
A canım ya geçmiş olsun stres yapma sakın ne denirki başka................
yiyorum yiyorum doymuyorum açımmmmmmmmmm
Canım iyi olmuş gitmeleri hadi sen zaten artık son haftalarındasın ağırlaştın ne yapabilirsinki.Kurtulmuşsun kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım aman dikkat ya ikizler gelmekte sabırsızlanıyor sanırım Allahtan sen 32 yi geçtin en az 4 hafta dayan ondan sonra gelir meleklerin.Sakin ol sabırsızlanma.kaydirigubbakcemile5
Haftasonu olunca eşimden pc yi alamıyorum.Daha yeni elime alabildim sabah dr a gidiyorum bakalım ne olcek dua edin.Bu arada salı akşamda kaynım geliyor 1 ay bizde bakalım ne olcak biraz zorlancam ama ne yapalım tamda ağırlaştım zor hareket ediyorum inşallah iyi ağırlarım sonra lafı sözü olmasın en sevmediğim şeydir çünkü
Evet 20 bardak alcam mevlütte tam 19 kişi olcak sonra iş arkadaşlarım geldiğinde de kullanırım çıkabilir yapıcam yıkar takarım ne olcak.20 bardağın 12 sini kaldırcam misafir yemekleri için geri kalan 8 tanede eşim için 3 ay dayansa yeter anlayın ne kadar sakar.12 li günlük yemek tabağım vardı 4 aydır yatıyorum 2 tane kalmış bardaklar tek tük kalmış kahvaltı setimin 3 tabağı 4 bardağı yumurtalıklar yok artık zaten düşünün zararını sakar mı sakar dün kahvaltı hazırlıyoruz yeni temizledim ocağı bir baktım yerler yağ tül salça ocak yumurta akı dolu nasıl bu kadar dağıttın diyorum kovdu mutfaktan beni döndüğümde savaş alanı ile karşılaştım :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?