2009 Mayıs Anneleri

seherim cnm çok geçmiş olsun tatlım bu bebişler bizi zorluyor inş.hayırlı vakitte gelir

günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız :)))) burada hava çok soğuk

sehercim tatlım biraz daha sabreder inşallah bebişler hayırlısıyla

herkese günaydınlarrrrrrrrr
ilgincim günaydın..iyisin umarım?

burda da hava çok soğuk biraz kar var yerlerde

günaydın herkese burda da ılgıncım ahva soğuk sanırım mart soğuğu başladı

bizde 4 gün aradan sonra başladık işimize işler yığılmış hemen giriştik kızımla defnede yardım ediyorda ancak hallediyoruz tek başıma olsam ooooooo yapamazdım:ecrin_bebek:

herkese iyi mesailer ben fırsat buldukça girmeye çalışcam malum pazartesi iş fazla

günaydın canım nasılsın aynen mart soğukları başladı sanada iyi mesailer tatlım:1hug:a.s.

günaydın kızlaaarrrr....kaydirigubbakcemile2

ooo hafta sonu hiç giremedim ben..( doğal olarak çünkü evde internet yok:)

bi sürü şeyler yazılmış, hemen okuyalım bakalım teyzeler neler yapmışlar..:CüvCüv:

ılgıncım 32 haftanda gideceksin canım son 3 haftaya kaadr çalışabilir raporu verecek sana

ojeli hayırlı olsun canım ya az kalmış valla darısı bize bu hafta iyice ağırlaştım bende hareketlerim iyice yavaşladı

Günaydınlar güzel mayıs anneleri;

Bizde geldik kısık ses ağrıyan boğazla sesim maşşallah erkek gibi çıkıyo kaydirigubbakcemile3

Ama olsun yılmak yok izne 19 gün kaldı :teytey::teytey:

Herkes iyidir inşallah.

Canım geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış valla

kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak

Seherim merak etme bizim bu kuzucuklar akıllıdır beklerler hem senin 32 haftan dolmuştu sanırım hiç korkma

Allah kolaylık versin canım son aya gelmesi kötü olmuş, yatıp dinlenmen zor olur.Kocişlerin hepsi aynı demek bi iş yapmaya çalışırken dahada beter ediyolar.Aman yardım etmeseler daha iyi kaydirigubbakcemile3

evet canım çok şükür teşekkür ediyorum.sana daha çokmu var?

canım tam olarak kaçıncı haftada çıkacaksın izne bende cumartesi doktora gideceğim iznimi konuşacağım

canım ben en son 28 şubatta gittiğimde 30+5 dim. o gün verdi raporumu. "doğumuna 56 gün kalmıştır. 3 hafta kalana kadar çalışması uygundur" diye yazıyor.
zaten 25 nisanı verdi ya 28 şubattan saydığında tam 25 nisan 56.gün yapıyordu.

sağol bitanem:))))kaydirigubbakcemile5a.s.

Herkese günaydın bayanlarhihoyyyt

Canım geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış Allah korusun daha kötüde olabilrdi.

kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak

ayy ne sancısıı canım :1shok: aman canım biraz daha dayansın şu kuzucuklar sen heyecan ,stres yapma sakın

ay bütün erkekler böyle galiba hafta sonu eşime halıyı süpür dedim sadece halıyı süpürmüşkaydirigubbakcemile3 yanındaki tozları almamış ee bana sadece halıyı süpür dedin diyorsırnaşık şey sağolsun bana yardım edicek bir mutfağa giriyor aman arkasında 2saat mutfak temizliyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…