var canım 17 nisan benim çıkış tarihim kaç hatalıksın senin önde gidiyor diye erken verdi sanırım ben 31+5 te aldım raporuevet canım çok şükür teşekkür ediyorum.sana daha çokmu var?
canım ben en son 28 şubatta gittiğimde 30+5 dim. o gün verdi raporumu. "doğumuna 56 gün kalmıştır. 3 hafta kalana kadar çalışması uygundur" diye yazıyor.
zaten 25 nisanı verdi ya 28 şubattan saydığında tam 25 nisan 56.gün yapıyordu.
Herkese günaydın bayanlarhihoyyyt
Canım geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış Allah korusun daha kötüde olabilrdi.
ayy ne sancısıı canım :1shok: aman canım biraz daha dayansın şu kuzucuklar sen heyecan ,stres yapma sakın
ay bütün erkekler böyle galiba hafta sonu eşime halıyı süpür dedim sadece halıyı süpürmüşkaydirigubbakcemile3 yanındaki tozları almamış ee bana sadece halıyı süpür dedin diyorsırnaşık şey sağolsun bana yardım edicek bir mutfağa giriyor aman arkasında 2saat mutfak temizliyorumkaydirigubbakcemile3
var canım 17 nisan benim çıkış tarihim kaç hatalıksın senin önde gidiyor diye erken verdi sanırım ben 31+5 te aldım raporu
yok canım önde gitmemle alakası yok. normal doğum tarihim 01-04 mayıs arasıydı. sezeryan olursa 10 gün önce yapıyorlarya 25 nisan olur dedi doktorum. en son 28 şubatta gittiğimde yazdı işte raporu. 31 gün marttan + 25 günde nisandan = 56 gün yapıyor.d.tarihim 25 nisan şu an. 3 hafta önceside 6 nisan izne çıkışım.
iyiyiz canım bizde bir fıstığım evde biri de içimde teyzesini öperler canım benim:)))
sibel cim günaydın hoşgeldin. senindemi 19 günün kaldııııııııı
kızlar bizde cumartesi beşiği aldık. daha doğrusu annemler aldı. hafif ve küçük. küçük derken 1 yaşına kadar yatılabileden aldık. 145 tl. mavi renkli.üzerinde cibindirliği filan var çok tatlı.örtüsü çıkıp yıkanabiliyor. daha eve gelmedi. gelince resmini çekebilirsem koyarım siteye inşallah.nasılsa temmuz ağustos gibi tekrar bebek odası alacaz diye öyle çok pahalı bir beşik almadım. bunu yatarken yanıma almak için aldım mecburen. 1 yaşına kadar yine yatar herhalde yanımızda..
kızlar günaydın güzel,saglıklı bı hafta gecırmemız dılegıyle
cmt gunu cok bekledıgım besıgımız gelmedı memlekette kımse işini dogru durust yapmıyokı adamlar arayıp haber bıle vermıyolar hafta içi getıreceklermıs beklıyorus bakalım
bugun çalışabılır raporu ıcın doktora gıdıcem nedense cok gergınım kolay gelsın hepınıze
Ay yerim ben onları Şeniz kızlarına maşşallah ben nedense kız çocuklarını çok seviyorum canım içim gidiyo inşallah ikinciye kız olurda hevesimi alırım.Allah banada senin kızın gibi akıllı annesinin yanında hayırlı evlat nasip etsin canım.
Evet canım biz senle aynı günlerde gidiyoruz hep bide aynı gün doğrururmuşuz.kaydirigubbakcemile3 Sana doktor sezeryan günü vermişmiydi.Bana çarşamba günü kontrolde bakacak eğer oğluş aynı hızla kilo almışsa banada sezeryan diyecek ozaman.
Güle güle kullan hayatım bende alıcam buldum bitane çok cici.Resmini bekliyorum.
selam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz
kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak
kızlar bizde cumartesi beşiği aldık. daha doğrusu annemler aldı. hafif ve küçük. küçük derken 1 yaşına kadar yatılabileden aldık. 145 tl. mavi renkli.üzerinde cibindirliği filan var çok tatlı.örtüsü çıkıp yıkanabiliyor. daha eve gelmedi. gelince resmini çekebilirsem koyarım siteye inşallah.nasılsa temmuz ağustos gibi tekrar bebek odası alacaz diye öyle çok pahalı bir beşik almadım. bunu yatarken yanıma almak için aldım mecburen. 1 yaşına kadar yine yatar herhalde yanımızda..
kızlar günaydın güzel,saglıklı bı hafta gecırmemız dılegıyle
cmt gunu cok bekledıgım besıgımız gelmedı memlekette kımse işini dogru durust yapmıyokı adamlar arayıp haber bıle vermıyolar hafta içi getıreceklermıs beklıyorus bakalım
bugun çalışabılır raporu ıcın doktora gıdıcem nedense cok gergınım kolay gelsın hepınıze
sağol canım darısı senin almana o zaman. birde eve gelseydi beşik. hafta içi gelecek.çarşamba filan.çok heyecan yaptım valla.delikafadulden
bana 25 nisan verdi sezeryan için. sende haber ver bana doktorun gün verirse tamam mı merakla bekliyorum baksırnaşık şey
Günaydın alsu,cherry
marylin,fıstık ve sibiko hepinize iyi haftalar canlarımhihoyyyt
Günaydın alsu,cherry
marylin,fıstık ve sibiko hepinize iyi haftalar canlarımhihoyyyt
bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere
ben rahat olduğum için biraz daha çalışayım dedim ama doktorum ne gerek var dedi.evde kilo almaktan korkuyordum,oyüzden biraz da istedim yürüyüş yaparsın dedi 9 martta ayıracaktı bir haftada fazla çalıştım,benimki sezeryan olacak,ne olacağı belli olmuyo iyi demeyede gelmiyo,iyikide ayrılmışım darısı sana canımkaydirigubbakcemile5Canım hoşgeldin iyi etmişsin dinlen bakalım ben 37'ye uzattım gerçi 19 gün kaldı.Evde yatıp dinleneceğim günleri bende sabırsızlıkla bekliyorum.
bence güzel düşünmüşsün ,şeker yerine kokulu lavantamı oluyo onlardanda koyabilirsin bende mıknatıslı buzdolabına falan konacak kalıcı bişeyler mi yapsam diyorum.çok para vermekte istemiyorum.gönül ne serden geçiyo ne yardanKızlar hastanede gelenlere ikram etmek için çikolata işini napıcaz?
Ben baya araştırdım kilo bazında aldığımızda 1 kg 50 tane falan giriyomuş fiyatıda 80-90 arası.
Bende çarşamba doktordan sonra şu malzemeciye gidip kese ve kelebekler alayım diyorum.Kesenin üzerinde mavi kelebeklerı yapıştırıp içinede mavi renkli badem şekeri alsam çok uyguna gelecek siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?