2009 Mayıs Anneleri

kızlar bizde cumartesi beşiği aldık. daha doğrusu annemler aldı. hafif ve küçük. küçük derken 1 yaşına kadar yatılabileden aldık. 145 tl. mavi renkli.üzerinde cibindirliği filan var çok tatlı.örtüsü çıkıp yıkanabiliyor. daha eve gelmedi. gelince resmini çekebilirsem koyarım siteye inşallah.nasılsa temmuz ağustos gibi tekrar bebek odası alacaz diye öyle çok pahalı bir beşik almadım. bunu yatarken yanıma almak için aldım mecburen. 1 yaşına kadar yine yatar herhalde yanımızda..

var canım 17 nisan benim çıkış tarihim kaç hatalıksın senin önde gidiyor diye erken verdi sanırım ben 31+5 te aldım raporu

valal öle canım benim eşimde çok iyi niyetle yardım etmey çalışıyr ama maalesef sanırım onalırn küçük motor kasları pek gelişmemiş bide ayrıntılara dikkat etmiyorlar

seherime ne oldu kızlar haber varmı durumundan?
ne oldu böyle mayıs annelerine martta döküldük daha valla.

kızlar günaydın güzel,saglıklı bı hafta gecırmemız dılegıyle

cmt gunu cok bekledıgım besıgımız gelmedı memlekette kımse işini dogru durust yapmıyokı adamlar arayıp haber bıle vermıyolar hafta içi getıreceklermıs beklıyorus bakalım
bugun çalışabılır raporu ıcın doktora gıdıcem nedense cok gergınım kolay gelsın hepınıze

iyiyiz canım bizde bir fıstığım evde biri de içimde teyzesini öperler canım benim:)))

Ay yerim ben onları Şeniz kızlarına maşşallah ben nedense kız çocuklarını çok seviyorum canım içim gidiyo inşallah ikinciye kız olurda hevesimi alırım.Allah banada senin kızın gibi akıllı annesinin yanında hayırlı evlat nasip etsin canım.

sibel cim günaydın hoşgeldin. senindemi 19 günün kaldııııııııı

Evet canım biz senle aynı günlerde gidiyoruz hep bide aynı gün doğrururmuşuz.kaydirigubbakcemile3 Sana doktor sezeryan günü vermişmiydi.Bana çarşamba günü kontrolde bakacak eğer oğluş aynı hızla kilo almışsa banada sezeryan diyecek ozaman.

Güle güle kullan hayatım bende alıcam buldum bitane çok cici.Resmini bekliyorum.

günaydın canım. sizinde beşiğiniz hayılı olsun. geç olsunda güç olmasın aman..
hayırlısıyla git gel doktora hadi bakalım bekliyoruz..

sağol canım darısı senin almana o zaman. birde eve gelseydi beşik. hafta içi gelecek.çarşamba filan.çok heyecan yaptım valla.delikafadulden
bana 25 nisan verdi sezeryan için. sende haber ver bana doktorun gün verirse tamam mı merakla bekliyorum baksırnaşık şey

ay geçmiş olsun canımya neyse ucuz atlatmışsınız yinede

cnm ya bi an kendimi unutup sana üzüldüm valla??? kız bu kadar bırakma kendini sonra alışırsın kendi kendine yapmak zor gelir!! oda takımınada üzüldüm ama adamlar varken farkettigin ii olmus sonra farketseydin adamların bi daha gelmesi 1hafta süredi..şu uyku probleminde cok erken başlamıs bacım zor valla ama yapıcak bişi yok:çok üzgünüm:

aman yapalım nazımızı tatlım ya sonra zaten yapmazlar.Sorma valla aksilik işte bu hafta hallederler inşallah

BANA GELİNCE BİRAZ BOZUGUM SEBEBİ...
BANA TEYZESİ GELİCEKTİ YA YATIYA BAKICAKTIM BÖBREK HASTASI KADIN YALNIZ KALMASIN (BU ARADA YALNIZDA DEGİL OGLU VAR EVDE KOCAMAN)GELSİN BAKARIM E TAMAM DEDİM BEKLİYORUM.. MEGERSEM KADIN KENDİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN KARDEŞİNİN KIZINIDA CAGIRMIS NİE ANLAMADIM...
ODA GELMİŞMİ OGÜN, SEN KIZI AL GEL BANA YATIYA Bİ BEKLERKEN İKİ:1shok: BEN ŞOKTAYIM EBE KADIN MADEM SANA BAKAN BİRİ GELMİŞ 1 HAFTA KALCAK KIZ HEM DİYALİZE GİİCEN GELİP ALIYOLAR DİYALİZE GİDERKEN HERŞEYİN TAMAM SEN DAHA NE GELİON BEN KARNIMBURNUMDA BİDE EŞİM SENİ GÖTÜRÜP GETİRECEK UZAKTA YERDE.. YANİ Bİ BANA DEGİL EŞİMEDE YÜK.. YANİ GELSİNLER BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA YANİ BUKADARDA NAZLANILMAZ YANİ İLLA Bİ YÜK OLAYIM ŞUNLARA DENMEZ SENİN ELİN AYAGIN TUTUYO ALLAHA ŞÜKÜR YATALAKTA DEGİLSİN AMA YOK İLLA BİZE Bİ YÜK OLUNACAK ONA KIYORUM.. NEYSE BUNLAR GELDİ DÜN YEMEK FALAN YEDİK İÇTİK E BEN YORULDUM KALCAM TUTTU BAŞIM TUTTU KALKAMIOM YERİMDEN Bİ KALKMAM 2 DAKKA.. KADIN YATACAK BEN YATICAM BİZ Bİ YATTIK BEN 3YE KADIN 2LİYE EŞİMLE KIZA OTURACAK BERJERLER KALDI:roflol: KADIN BAKTI BUNDAN HAYIR YOK GİTTİLER AZ ÖNCE.. YANİ KIZLAR BUNLARDA İLK GELİN BENM VE HERŞEYİ BANA YIKIYOLAR ÜSME BASIP KEENDİERİNİ ANNE İLAN EDİYOLAR BİŞE DEMEİM DİORUM AMA VALLA PATLICAM HEPSİNE!! BİDE BENM KAYNANAMDAN COK TEYZESİ KAPRİS YAPAR YANİ 2 KAYNANA VAR BENDE HEOSİ AYRI TELDE... LAFLARI NERE GİDERSE O BANA HAKİMİYET KURUYOLAR AKILLARI SIAR BENDE HE HE DİİP GECİOM VALLA YOKSA KAFAYI YERİMMMM

COK KONUSTUM PAZAR PAZAR CANINIZI SIKMAYIM... BUARADA BAŞ AGRILARIM HORTLADI GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.[/QUOTE]

bu ne ya düşüncesiz insanlar işte son günlerde yatılı misafirmi olur valla kendi rahatına bak tatlım senden önemli kim vardı cok yumuşak olunca insanın tepesine cıkıyorlar.
Benimde kayınpederim filan cok bilir bir iki laf söylemeye calıştılar onlara cadılığımı kibarca gösterdim simdi aman kızım diyorlar

kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak

allah allah ah şu yaramaz ikizler dur bacım belki farklı birşeydir habersiz bırakma bizi inşallah birşey olmıycak

hayrlı olsun canım mışıl mışıl uyusun oğlumuz içinde inşallah

Olsun canım geç olsun güç olmasın demişler güle güle kullanın.Gerginliğini atmaya çalış bak sen gergin olunca bebişinde çok hareket etmez sende istediğin gibi göremezsin.Hadi gül bakalım annesi dönüşte haberlerini bekliyoruz Şeniz

Banada kiloya göre vericem dedi valla delikafadulden eğer sezeryan derse bende 25'ine alayım bari oğluşların doğumgünü bir olsun.Çarşamba günü büyük gün bakalımkaydirigubbakcemile3

Günaydın alsu,cherry
marylin,fıstık ve sibiko hepinize iyi haftalar canlarım
hihoyyyt

Günaydın canım hoşgeldin nasılsın?

sibelcim teşekkür ederim kızlarım benim herşeyim bitanem Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere

bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere

Canım hoşgeldin iyi etmişsin dinlen bakalım ben 37'ye uzattım gerçi 19 gün kaldı.Evde yatıp dinleneceğim günleri bende sabırsızlıkla bekliyorum.

Kızlar hastanede gelenlere ikram etmek için çikolata işini napıcaz?

Ben baya araştırdım kilo bazında aldığımızda 1 kg 50 tane falan giriyomuş fiyatıda 80-90 arası.
Bende çarşamba doktordan sonra şu malzemeciye gidip kese ve kelebekler alayım diyorum.Kesenin üzerinde mavi kelebeklerı yapıştırıp içinede mavi renkli badem şekeri alsam çok uyguna gelecek siz ne dersiniz?

Canım hoşgeldin iyi etmişsin dinlen bakalım ben 37'ye uzattım gerçi 19 gün kaldı.Evde yatıp dinleneceğim günleri bende sabırsızlıkla bekliyorum.
ben rahat olduğum için biraz daha çalışayım dedim ama doktorum ne gerek var dedi.evde kilo almaktan korkuyordum,oyüzden biraz da istedim yürüyüş yaparsın dedi 9 martta ayıracaktı bir haftada fazla çalıştım,benimki sezeryan olacak,ne olacağı belli olmuyo iyi demeyede gelmiyo,iyikide ayrılmışım darısı sana canımkaydirigubbakcemile5

bence güzel düşünmüşsün ,şeker yerine kokulu lavantamı oluyo onlardanda koyabilirsin bende mıknatıslı buzdolabına falan konacak kalıcı bişeyler mi yapsam diyorum.çok para vermekte istemiyorum.gönül ne serden geçiyo ne yardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…