ojelifıstık,kayserili misin? benimde eşim kayserili hemşeri sayılırız
kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak
hoşbulduk canım,kayınvaldem esenyurtta oturuyor.yazdan yaza ama, yanımızda , 4 yaşında bi kızım var onun için bizimlehoşgeldin canım aramıza. hayırlı hamilelikler, iyi dinlenmeler, darısı bizim başımıza.
evet canım kayseri talaslıyım senin eşin neresinden?
hoşbulduk canım,kayınvaldem esenyurtta oturuyor.yazdan yaza ama, yanımızda , 4 yaşında bi kızım var onun için bizimle
Canım hoşgeldin iyi etmişsin dinlen bakalım ben 37'ye uzattım gerçi 19 gün kaldı.Evde yatıp dinleneceğim günleri bende sabırsızlıkla bekliyorum.
ben bebek şekeri tercih edeceğim sanırım geçen hafta baya bi dolaştım baktım bi yerde çok güzel hazır bebk şekerleri buldum 55 TL kilosu ve bir kiloya 55 tane faalan geliyomuş kendim yapmaya kalksam daha pahalıya gelcek hem de bulduğum şeker çok güzel ondan alcam galiba hastane için de normal çikolata alıp ikram edeceğiz
bence güzel düşünmüşsün ,şeker yerine kokulu lavantamı oluyo onlardanda koyabilirsin bende mıknatıslı buzdolabına falan konacak kalıcı bişeyler mi yapsam diyorum.çok para vermekte istemiyorum.gönül ne serden geçiyo ne yardan
Günaydın canlarım,bugün tam 30 haftalık olduk,biz oğluşla iyiyiz,siz nasılsınız bakalım??
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
burcucum hoşgeldin canım iyisin maşallah...oğluşunada maşallah...
selam bacılarrr sancılarım daha ıyı ama bugun henuz doktorum gelmedı 1.30 da gelcek bakalım ne dıycek
ınsallah bagırsaklarım bzuldugu ıshal oldugum ıcındır bu agrılar
henuz ne zaman cıkıcam bılmıyorum eger bagırsak dıye karar verırse bugun bıle cıkabılırım yanı ınsallahhh
ama bebklerden derse o zaman yatıcam yeterkı onlar ıyı olsun hepınıze cok teşşeukkur ederım bacılarım fırsat bulunca yıne gırıp yazarım optumm hepınuızı
herkese slm gusel annişler ve bebişleri....a.s.
nasılız bakalım bugun..?umarım herkezcıkler ııdır..ıkı gundur ugrayamadım gecmişi henuz akuyamadım...bızde ıyıyız şükür.tek dert hergun ruyamda kendımı dogum yapmış goruorumkaydirigubbakcemile3oglusu dogura dogura kavusamadık yahu...bugun gene dogum yapmısım normale almışlar sezeryana donmusuz falan:CüvCüv:Allah hayırlısını versın.bu hafta iğrenç bı pazar gecırdım aksılık aksılık ustune...
elımı konserveye derince kestırdım...odum koptu bişi olcak bebişe dıe..küf müff aşımı iiki olmusum dedima.selıme aglarken lensimi yırttırdım gozumdekisenağlamaeşim supurge tutuordu kordonuna takıldım az daha yerde alıodum solugu buzdolabı ımdadıma yetişti...işe gidicektım servısı kacırdım...:çok üzgünüm:evdekı saat gerı kalmış:1no2:iş servıs gerı dondu benı almayaiş yerınde kı aksılık aksılık ustune...sukurkı bıttı pazar gunu...:Saruboceq:noldu bole anlamadım dogrusu..
kafamçokkarıştı
selam bacılarrr sancılarım daha ıyı ama bugun henuz doktorum gelmedı 1.30 da gelcek bakalım ne dıycek
ınsallah bagırsaklarım bzuldugu ıshal oldugum ıcındır bu agrılar
henuz ne zaman cıkıcam bılmıyorum eger bagırsak dıye karar verırse bugun bıle cıkabılırım yanı ınsallahhh
ama bebklerden derse o zaman yatıcam yeterkı onlar ıyı olsun hepınıze cok teşşeukkur ederım bacılarım fırsat bulunca yıne gırıp yazarım optumm hepınuızı
Sağol bitanem iyiyiz çok şükür,sen nasılsın?
kızlar bir gecelik beğendim int. ten,mavisini almayı düşünüyorum,sizce nasıl??
Hastane çantası için Gecelik ve Pijamaları aldınızmı?? - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Sağol bitanem iyiyiz çok şükür,sen nasılsın?
kızlar bir gecelik beğendim int. ten,mavisini almayı düşünüyorum,sizce nasıl??
Hastane çantası için Gecelik ve Pijamaları aldınızmı?? - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
canım çok hoş duruyor ama emzirirken nasıl yapıcaksın:uhm:
herkese slm gusel annişler ve bebişleri....a.s.
nasılız bakalım bugun..?umarım herkezcıkler ııdır..ıkı gundur ugrayamadım gecmişi henuz akuyamadım...bızde ıyıyız şükür.tek dert hergun ruyamda kendımı dogum yapmış goruorumkaydirigubbakcemile3oglusu dogura dogura kavusamadık yahu...bugun gene dogum yapmısım normale almışlar sezeryana donmusuz falan:CüvCüv:Allah hayırlısını versın.bu hafta iğrenç bı pazar gecırdım aksılık aksılık ustune...
elımı konserveye derince kestırdım...odum koptu bişi olcak bebişe dıe..küf müff aşımı iiki olmusum dedima.selıme aglarken lensimi yırttırdım gozumdekisenağlamaeşim supurge tutuordu kordonuna takıldım az daha yerde alıodum solugu buzdolabı ımdadıma yetişti...işe gidicektım servısı kacırdım...:çok üzgünüm:evdekı saat gerı kalmış:1no2:iş servıs gerı dondu benı almayaiş yerınde kı aksılık aksılık ustune...sukurkı bıttı pazar gunu...:Saruboceq:noldu bole anlamadım dogrusu..
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?