2009 Mayıs Anneleri

bizde iyiyiz teyzesi şu yemek borusu yanmalarım dışında yine yanıyorum çok kötü valla..
geceliğe hemen bakıyım canım dur.

Cerencim bende çok çekiyorum reflüden,özellikle akşamları oluyor bende,ekmek kabuğu yiyiyorum daha iyi oluyor sanki,bide önümde sütüm boğazım yandıkça içiyorum 1 yudum,1-2dk fln rahatlatıyor

bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere

oh canım ne gusel..izne cıkmayan mayıs annelerı içinde dınlen emi bol bol...bızım bu ayın 25ınde hakkımız war ama rapor alıcam 3haftaya kadar calısmayı dusunuorum...:CüvCüv:

oyoyoyoy oyyy yerım kız ben bu mınnotun beşiini...ii yapmöısın annesi ne gusel dımı...sonrada oda alırsın ojeli.mışıl mışıl uyusun bebişin içinde...bızde dun eşimle gıdıp bebk arabasını aldık..ama ewe getırmedık.bu ay sonu getırcez inşallah:ecrin_bebek:

ah kıyamam ben sana ınsan bı hewesle beklıo da bu esnaf işini dogru duzgun bı yapsaklava:ii hbrlerını beklıoz annesi:ecrin_bebek:

ayyy ne gusel oluo dımı..ınsan bı sewındırık olua yafs...gule gule kullansın kagan bey inşallah....:Saruboceq:

cnm,geceliğin önü emzirmeli olanlardanmış açılabiliyormuş,ama pijama açılmıyor sanırım

teşekkür ederim canım..daha iyileri sizin olsun.
ohh ohh ohh ne güzel senin bebişde güle güle gezsin iyi günlerde arabasında annesi inşallah hayırlısıyla..

cnm,geceliğin önü emzirmeli olanlardanmış açılabiliyormuş,ama pijama açılmıyor sanırım

anladım canım önü açılıyorsa iyi.
sen bilirsin hoşuna gittiyse al istersen. fiyatı ne kadar canım?

SEHERIM geçmiş olsun canım...Allah beterınden korusun..inşallah en kısa zamanda iyilyşirsin tatlım.moralını yuksek tut....
OJELI iyiyiz canım ...sukurkı oglusumda bişi yok kıpır kıpır masallah teyzesi....
siz nasılsınız bakalım....
YENIANNE canım hos bı gecelıkmış evet..onu acılıosa gusel bnecede.yalnız ben dogum yapan bıkac kısıyle konustum bır takım uzunkollu gecelık al dedı agustosta dogum yapmıs ama tirtir üşümüş...amelıyathane soguk malum...tabı sezeryanlar için...aklınızda bulunsun.bende kısa kollu bakıodum hep şimdide bıde uzunkollu alıım dıorum nolur nolmaz:uhm:

pijama 57, gecelik 40,ama aynı sitede bulamıyorum ikisinide farklı sitedeler,ikisi içinde ayrı ayrı kargo ödeyecek olursam kötü oluyor,modeli beğendim ama kargo fln kafamı karıştırıyoCADIARZUCADIARZU
Siribroncum,benim sabahlık uzunkollu ,üşürsem üzerine sabahlığı giyerim diye düşündümsositosositosositososito

afiyet olsun canım..yarasın tosuna...cokacimcoook

YENI_ANNE dogru haklısın canım sabahlık hiç aklıma gelmemişti canım....hihoyyyt

Cnm 25inde çatı muayenesimi yapıcak?ayy keşke noral doğum olsa yaa,insan 1 günde ayaklanıyormuş ne güzel,ama tombiş bebeklerle zor olur birazCADIARZUCADIARZUCADIARZU

kızlar merhaba... iyi haftalar herkese..hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.. umarım herkes iyidir.ben yorucu bir h.sonundan sonra yorucu bir haftaya başladım:

yok catı deıl canım ya yanı bana catı muayenesı yapcam demedı...ama bılmıom aladabılır..rapor alcam ya dr kılosuna falan bakıp karar verırız demişti normal yada sezeryan....ona gore rapor yazcak sezeryanda 10gun falan once lıolarmış ya bebişleri calısabılır tarıhıde ona gore deşio tabı....bakalım.normal iide burcucum ya ben cok kor-ku-yo-rum:1shok::çok üzgünüm:normal dogumdan...sezeryan olsun dıe dua edıorum falla ne yalan solıım:Saruboceq:fobı var bende normal dogum anında bebetoma bişi olcak dıe odum kopuo yahu normalde..sıkışcak falan aklıma hiç ii şeyler gelmıo nedense pisikolojik işte...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar merhaba... iyi haftalar herkese..hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.. umarım herkes iyidir.ben yorucu bir h.sonundan sonra yorucu bir haftaya başladım:

hosgeldın tulaycım...nasılsınız bakalım?bebişimiz nasıl....yorgun yorgun aman dıkkat et kendıne...:ecrin_bebek:

hosgeldın tulaycım...nasılsınız bakalım?bebişimiz nasıl....yorgun yorgun aman dıkkat et kendıne...:ecrin_bebek:

saol canım yorgunluk dışında iyiyim.bebişimizde iyi tüm gece dans etti durdu:))) bugün işyerinde hep oturuyorum bişey yapımıyorum valla..:1hug:

tülaycım hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl dikkat et kendine fazla yormamaya çalış tatlım

sehercim geçmiş olsun canım inşallah bağırsaklardandır bebişler erken gelmez

siribron canım merhaba nasılsın öyle olur aksilik bir geldi mi herşeyi mahveder Allah beterinden korusun tatlım

geçmiş olsun cnm

slm hatunlar keyfiler nasıl?
okuduğum kadarıyla güzel
seherin son durumundan haberi olan var mı?
inş herşey yolundadır

slm canım biz iyiyiz durum yine şov yapıyor sen nasılsın canım bebiş nasıl

bu arada herkese aifyet olsun biz yedik geldik kızımla yarasın bebişlere

aysun4141, benisec2, MARYLıN+, min-ju, SEHERMIRAYMURAT, sibiko+, tlyonl2009+, yeni_anne+, zehra*79*

kızlar neler yapıyorsunuz şuanda hepimiz onlıne gözüküyoruz ben artık işten çok sıkıldım izne çıkmak evde kızımla ilgilenmek ve durumu dinlenerek beklemek istiyorum

hosgeldın ILGINCİM...iyiyiyi şukur...sorma valla berbat bı pazar gecırdık....neysekı bıttı sükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…