bizde iyiyiz teyzesi şu yemek borusu yanmalarım dışında yine yanıyorum çok kötü valla..
geceliğe hemen bakıyım canım dur.
bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere
kızlar bizde cumartesi beşiği aldık. daha doğrusu annemler aldı. hafif ve küçük. küçük derken 1 yaşına kadar yatılabileden aldık. 145 tl. mavi renkli.üzerinde cibindirliği filan var çok tatlı.örtüsü çıkıp yıkanabiliyor. daha eve gelmedi. gelince resmini çekebilirsem koyarım siteye inşallah.nasılsa temmuz ağustos gibi tekrar bebek odası alacaz diye öyle çok pahalı bir beşik almadım. bunu yatarken yanıma almak için aldım mecburen. 1 yaşına kadar yine yatar herhalde yanımızda..
kızlar günaydın güzel,saglıklı bı hafta gecırmemız dılegıyle
cmt gunu cok bekledıgım besıgımız gelmedı memlekette kımse işini dogru durust yapmıyokı adamlar arayıp haber bıle vermıyolar hafta içi getıreceklermıs beklıyorus bakalım
bugun çalışabılır raporu ıcın doktora gıdıcem nedense cok gergınım kolay gelsın hepınıze
Uyku tutmadı yavs,kimsede kalmamış forumda,
Kızlar bugün annemle babam ultra prima yenidoğan bez almışlardelikafaduldendelikafadulden nasıl hoşuma gitti anlatamam evimize ilk defa bebek bezi giriyordelikafaduldendelikafadulden
Cumartesi günüde gezmeye gitmişlerdi merkeze biberonla döndüler:smiley-cool::smiley-cool:
hoşgeldin güzelim..hayırdır diyelim hayır olsun pazar pazar ne olmuş sana böyle..zaten günün ters başladımı öyle gider..neyseki hepsinde de ucuz atlatmışsın valla.
nasıl bebiş iyimi?
BURCUCUM geceliğe baktım canım. güzel ama emzirirken zor olmazmı gecelik.nasıl yapcan?
oh canım ne gusel..izne cıkmayan mayıs annelerı içinde dınlen emi bol bol...bızım bu ayın 25ınde hakkımız war ama rapor alıcam 3haftaya kadar calısmayı dusunuorum...:CüvCüv:
oyoyoyoy oyyy yerım kız ben bu mınnotun beşiini...ii yapmöısın annesi ne gusel dımı...sonrada oda alırsın ojeli.mışıl mışıl uyusun bebişin içinde...bızde dun eşimle gıdıp bebk arabasını aldık..ama ewe getırmedık.bu ay sonu getırcez inşallah:ecrin_bebek:
ah kıyamam ben sana ınsan bı hewesle beklıo da bu esnaf işini dogru duzgun bı yapsaklava:ii hbrlerını beklıoz annesi:ecrin_bebek:
ayyy ne gusel oluo dımı..ınsan bı sewındırık olua yafs...gule gule kullansın kagan bey inşallah....:Saruboceq:
cnm,geceliğin önü emzirmeli olanlardanmış açılabiliyormuş,ama pijama açılmıyor sanırım
teşekkür ederim canım..daha iyileri sizin olsun.
ohh ohh ohh ne güzel senin bebişde güle güle gezsin iyi günlerde arabasında annesi inşallah hayırlısıyla..
anladım canım önü açılıyorsa iyi.
sen bilirsin hoşuna gittiyse al istersen. fiyatı ne kadar canım?
biz yemeğe gidiyoruz oğlumla efiyet olsun herkese..
biz yemeğe gidiyoruz oğlumla efiyet olsun herkese..
afiyet olsun canım..yarasın tosuna...cokacimcoook
YENI_ANNE dogru haklısın canım sabahlık hiç aklıma gelmemişti canım....hihoyyyt
kızlar merhaba... iyi haftalar herkese..hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.. umarım herkes iyidir.ben yorucu bir h.sonundan sonra yorucu bir haftaya başladım:
kızlarrrr benımde sancılarım basladı
suan hastanedeyım yatış verdı doktorum
sabah bakalım ne olcak
hosgeldın tulaycım...nasılsınız bakalım?bebişimiz nasıl....yorgun yorgun aman dıkkat et kendıne...:ecrin_bebek:
geçmiş olsun cnm
slm hatunlar keyfiler nasıl?
okuduğum kadarıyla güzel
seherin son durumundan haberi olan var mı?
inş herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?