2009 Mayıs Anneleri

banu canım afiyet olsun. valla yormamaya çalışayım diyorum ama yinede yoruyorum.sen nasılsın canım bebişlerin nasıl? güzel bir pazar geçirmişssiniz sevindim...

kızlar merhaba... iyi haftalar herkese..hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.. umarım herkes iyidir.ben yorucu bir h.sonundan sonra yorucu bir haftaya başladım:

Hoşgeldin şekerim

Siribronum,bende korkuyorum,ama ben sezaryenden daha çok korkuyorum sanki
kesip biçilmek içimi kaldırıyooo,sanki o anda ağlayıpta karnımı kasıcam kötü olcak gibi geliyo, bebişin durumuna göre normal olur derse yaparım,ama sıkışma olayı benide çok korkutuyor...

sorm valla BURCUCUM ya napcam bılmıorum...kesılmek benıde korkutuo aslında..aslında yenı yenı anlıorumkı benım dogum fobım var...kurtajda amelıyathaneye gırıp narkoz almasaydım gozum kapaalı gırerdım ama onuda dusununce...uff bılmıorum ya
zaman daraldıkca nasıl yapcam korkusu basladı işte dusunmemeye calısıorum...normal dogum anıları anne tarafımda pek iç açıcı deıl
belkıde sebebı bu bukadar korkumun...hayırlısı bakalım....

Merhaba cnm,gecelik pijama,bebek eşyası bakıyorum int.ten sen nasılsın?

ilgincim ne olsun moralim bozuk birsenin sayfasına da dururumumu yazdım( ciger geliştirici iğne olan varmı aranızda kızlar daha öncede sordum yok galiba

cnm sende narkoz komplikasyon falanmı yaptı?neden korktun??tabi çok kötü bir olay rabbim kimseye yaşatmasın..o ayrı...

burcu canım hoşbulduk bu arada o gecelikler güzel gerçekten bende geceliği hallettim ama pijama beyenemedim hala..

yok burcucum ya da onu yasamakta kotu,amelıyathaneye ılk gırışım ii bi anı olmadı yani ben bırazda fazla tkık bırıyım galıba kaydirigubbakcemile3gercı ben kurtaj için girmiştim amelıyata...tam enestezı uyguladılar...oankı pısıkolojıyle şimdiki farklı olacak nasıpse...oyuzden sezeryan daha bı ılımlı gelıo ama normalı bırebır yasıcam aksı bişi olsa Allah korusun ben panıkolurum orda...oyusden sezeryan ıstıom işte...kafamçokkarıştı

kızlar siz bebek şekerini şeker olarakmı ,yoksa lavanta veya buzdolabı süsü olarakmı düşünüyorsunuz?

Canım mevlitte bebek patiği olacak lavantalı,hastanede vermek için çikolata yada renkli badem şekeri yapıcam canım

Günaydın canlarım,bugün tam 30 haftalık olduk,biz oğluşla iyiyiz,siz nasılsınız bakalım??

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Hadi gözünüz aydın bizde iyi olmaya çalışıyoruz burcucum oğluşta hastalıktan heralde çok sakin :çok üzgünüm:

Canım inşallah bağırsak rahatsızlığıdır,akside olsa üzülme hayatım bebişlerin kocaman oldu maşşallah

Hayır olsun canım olur böyle şeyler kazasız atlatmışsın ya

Bende korkmaya başlıyorum tombik olsunda sezeryan desin diye bakıyorum valla kaydirigubbakcemile3

kızlar ben daha ne gecelik ne de pijama almadım bırakın almayı bakamadım bile onun dışındada bebişimin eksikleri var küveti yok şampuanı yağ kremi ateşölçeri anlayacağınız butür şeylerimiz hiç yok(
biberon ve emzik de ne marka tercih ettiniz haftasonu alayım istiyorum kalan eksiklerimi

Canım ben biberon ve emziği nuk aldım antikolik ve yenidoğana uyumlu.Geri kalan alışverişler için kolay gelsin biran önce bitir bakalım

canım ben hepsini avent aldım..

slm canım biz iyiyiz durum yine şov yapıyor sen nasılsın canım bebiş nasıl

bu arada herkese aifyet olsun biz yedik geldik kızımla yarasın bebişlere

sağol cnm iyiiym
aynen benim zeynebimde öyle son bir haftadır hiç uyumuyor nerdeyse
sürekli ban sürtünüyor sanki

Cnm hastasın diye az hareket ediyordur merak etme annesi iyidir:ecrin_bebek:ben uykusuz olunca fln az hareket ediyor bebek,aynı durum..

Kızlar ya bişey sorucam belki etrafınızdan yada yakınlarınızdan biliyosunuzdur.ışyerinden bi arkadaşım test yaptırdı hamile ve hcg değerleri düzenli artıyor ama kese gözükmüyor.Dış gebelik olmadığıda kesinleşmiş.Sonlandırıcaz demişler nedir acep arayıp soramıyorumda çok samimi arkadaşım konuşsam ağlarım onunda moarlini bozarım çok istiyodu bu bebişi boş gebelik olsa kese olurdu uffffff çok üzgünümsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…