kızlar merhaba... iyi haftalar herkese..hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.. umarım herkes iyidir.ben yorucu bir h.sonundan sonra yorucu bir haftaya başladım:
aysun4141, benisec2, MARYLİN+, min-ju, SEHERMIRAYMURAT, sibiko+, tlyonl2009+, yeni_anne+, zehra*79*
kızlar neler yapıyorsunuz şuanda hepimiz onlıne gözüküyoruz ben artık işten çok sıkıldım izne çıkmak evde kızımla ilgilenmek ve durumu dinlenerek beklemek istiyorum
sorm valla BURCUCUM ya napcam bılmıorum...kesılmek benıde korkutuo aslında..aslında yenı yenı anlıorumkı benım dogum fobım var...kurtajda amelıyathaneye gırıp narkoz almasaydım gozum kapaalı gırerdım ama onuda dusununce...uff bılmıorum ya
zaman daraldıkca nasıl yapcam korkusu basladı işte dusunmemeye calısıorum...normal dogum anıları anne tarafımda pek iç açıcı deıl
belkıde sebebı bu bukadar korkumun...hayırlısı bakalım....
siribron canım gerçekten narkoz kötü oluyor... bende ameliyatta yaşamıştım..
kızlar siz bebek şekerini şeker olarakmı ,yoksa lavanta veya buzdolabı süsü olarakmı düşünüyorsunuz?
Günaydın canlarım,bugün tam 30 haftalık olduk,biz oğluşla iyiyiz,siz nasılsınız bakalım??
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selam bacılarrr sancılarım daha ıyı ama bugun henuz doktorum gelmedı 1.30 da gelcek bakalım ne dıycek
ınsallah bagırsaklarım bzuldugu ıshal oldugum ıcındır bu agrılar
henuz ne zaman cıkıcam bılmıyorum eger bagırsak dıye karar verırse bugun bıle cıkabılırım yanı ınsallahhh
ama bebklerden derse o zaman yatıcam yeterkı onlar ıyı olsun hepınıze cok teşşeukkur ederım bacılarım fırsat bulunca yıne gırıp yazarım optumm hepınuızı
herkese slm gusel annişler ve bebişleri....a.s.
nasılız bakalım bugun..?umarım herkezcıkler ııdır..ıkı gundur ugrayamadım gecmişi henuz akuyamadım...bızde ıyıyız şükür.tek dert hergun ruyamda kendımı dogum yapmış goruorumkaydirigubbakcemile3oglusu dogura dogura kavusamadık yahu...bugun gene dogum yapmısım normale almışlar sezeryana donmusuz falan:CüvCüv:Allah hayırlısını versın.bu hafta iğrenç bı pazar gecırdım aksılık aksılık ustune...
elımı konserveye derince kestırdım...odum koptu bişi olcak bebişe dıe..küf müff aşımı iiki olmusum dedima.selıme aglarken lensimi yırttırdım gozumdekisenağlamaeşim supurge tutuordu kordonuna takıldım az daha yerde alıodum solugu buzdolabı ımdadıma yetişti...işe gidicektım servısı kacırdım...:çok üzgünüm:evdekı saat gerı kalmış:1no2:iş servıs gerı dondu benı almayaiş yerınde kı aksılık aksılık ustune...sukurkı bıttı pazar gunu...:Saruboceq:noldu bole anlamadım dogrusu..
kafamçokkarıştı
yok catı deıl canım ya yanı bana catı muayenesı yapcam demedı...ama bılmıom aladabılır..rapor alcam ya dr kılosuna falan bakıp karar verırız demişti normal yada sezeryan....ona gore rapor yazcak sezeryanda 10gun falan once lıolarmış ya bebişleri calısabılır tarıhıde ona gore deşio tabı....bakalım.normal iide burcucum ya ben cok kor-ku-yo-rum:1shok::çok üzgünüm:normal dogumdan...sezeryan olsun dıe dua edıorum falla ne yalan solıım:Saruboceq:fobı var bende normal dogum anında bebetoma bişi olcak dıe odum kopuo yahu normalde..sıkışcak falan aklıma hiç ii şeyler gelmıo nedense pisikolojik işte...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
burcu canım hoşbulduk bu arada o gecelikler güzel gerçekten bende geceliği hallettim ama pijama beyenemedim hala..
kızlar ben daha ne gecelik ne de pijama almadım bırakın almayı bakamadım bile onun dışındada bebişimin eksikleri var küveti yok şampuanı yağ kremi ateşölçeri anlayacağınız butür şeylerimiz hiç yok(
biberon ve emzik de ne marka tercih ettiniz haftasonu alayım istiyorum kalan eksiklerimi
kızlar ben daha ne gecelik ne de pijama almadım bırakın almayı bakamadım bile onun dışındada bebişimin eksikleri var küveti yok şampuanı yağ kremi ateşölçeri anlayacağınız butür şeylerimiz hiç yok(
biberon ve emzik de ne marka tercih ettiniz haftasonu alayım istiyorum kalan eksiklerimi
slm canım biz iyiyiz durum yine şov yapıyor sen nasılsın canım bebiş nasıl
bu arada herkese aifyet olsun biz yedik geldik kızımla yarasın bebişlere
Canım mevlitte bebek patiği olacak lavantalı,hastanede vermek için çikolata yada renkli badem şekeri yapıcam canım
Hadi gözünüz aydın bizde iyi olmaya çalışıyoruz burcucum oğluşta hastalıktan heralde çok sakin :çok üzgünüm:
Canım inşallah bağırsak rahatsızlığıdır,akside olsa üzülme hayatım bebişlerin kocaman oldu maşşallah
Hayır olsun canım olur böyle şeyler kazasız atlatmışsın ya
Bende korkmaya başlıyorum tombik olsunda sezeryan desin diye bakıyorum valla kaydirigubbakcemile3
banu canım afiyet olsun. valla yormamaya çalışayım diyorum ama yinede yoruyorum.sen nasılsın canım bebişlerin nasıl? güzel bir pazar geçirmişssiniz sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?