kızlar ben daha ne gecelik ne de pijama almadım bırakın almayı bakamadım bile onun dışındada bebişimin eksikleri var küveti yok şampuanı yağ kremi ateşölçeri anlayacağınız butür şeylerimiz hiç yok(
biberon ve emzik de ne marka tercih ettiniz haftasonu alayım istiyorum kalan eksiklerimi
burcu canım termometre hang, markanın.
sibelcim arkadaşının adına üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun
ojefıstığım nasılsın bitanem
Kızlar ya bişey sorucam belki etrafınızdan yada yakınlarınızdan biliyosunuzdur.İşyerinden bi arkadaşım test yaptırdı hamile ve hcg değerleri düzenli artıyor ama kese gözükmüyor.Dış gebelik olmadığıda kesinleşmiş.Sonlandırıcaz demişler nedir acep arayıp soramıyorumda çok samimi arkadaşım konuşsam ağlarım onunda moarlini bozarım çok istiyodu bu bebişi boş gebelik olsa kese olurdu uffffff çok üzgünümsenağlama
iyiyim banucum ne olsun bir an önce çarşamba olsada beşiğimiz gelse diye bekliyorum öyle.sen nasılsın?
burcu tatlım güle güle kullansın bebişin cicilerini
kızlarrr bız yavas yavas kacıoruz....
4te mesaımız baslıycak malumm((bıraz uzanlım karnımızı falan doyuralım anca...cok opuoruz hepınızı...ıı bakın kendınıze ve mayısın bıcık bebişlerine....saglıcakla kalın..başbaş...:))
4te mesaımız baslıycak malumm((bıraz uzanlım karnımızı falan doyuralım anca...cok opuoruz hepınızı...ıı bakın kendınıze ve mayısın bıcık bebişlerine....saglıcakla kalın..başbaş...:))
siribron canım iyi bak kendine öptükk seni ve bebişini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?