2009 Mayıs Anneleri

Pınar kesin randevuyu bitirmiştir alışveriş yapıyodur,,demiştiya kadıköye gidebilirsem gid,cem diye

evet burcucum doğru. kesin şimdi gelir deli gibi alışveriş yaptım diye yaramaz kız.

gördüm tülyacım evet tam ben sana yazarken sende bana yazmışın o yüzden..

kızlar bende yemek yiceeeemcokacimcoookcokacimcoookGörüşmek üzerea.s.a.s.a.s.

ojelifıstık cnm cvp verdiğin için sağol

siribron48 cvp verdiğin için sağol ya ben bu akşam yaptırcam bu ciger geliştirici iğneyi birde 12 saat sonra tekrar toplam 4 tane merak ediyorum nasıl bi iğne off ya

neyse pc başında boş boş beklemiyim bilgisi olan yok sanırım

canım ben olmadım ama kuzenimin ikizleri olduona yapmışlardı 30. haftasında
hiç bi sorunu yoktu ama erken doğum falan olursa diye tedbiren yapmışlardı
korkulcak bişiy yok..sakin ol tatlım

aaa niye öyle oluyo ki? kaç haftalıkmış?hemen gebeliği sonlandırmasınlar yaa..bi doktora daha gitsin bence, çünkü bazen kese geç olgunlaşabiliyomuş:uhm:

siribron48 cvp verdiğin için sağol ya ben bu akşam yaptırcam bu ciger geliştirici iğneyi birde 12 saat sonra tekrar toplam 4 tane merak ediyorum nasıl bi iğne off ya

canım bence korkma.çünkü ahh bir ismini hatırlayabilsem burdaki kızlardan biri yazmıştı ciğer geliştirici iğne yaptılar hastanede diye. mutahhara olabilir bak..bir ona sor istersen..

benisec canım sanırım bizim kızlardan yaptıran vardı.yanlış hatırlamıyorsam ama stres yapma canım bebişin için sabırlı olmalısın.

kızlar gene bir sürü konuşmuşunuz ama artık akşam evde bakarım bugün çok yoğundu işleri toparlamak baya zamanımı alıcak sanırım herkesi öptüm fıstık anneler biz çıkıyoruz bitti mesai

benisec canım sanırım çıkmışssın ama pınar olmuştu bu iğneden 2 atne.sayfa 1605 de yazmıştı hatta..

merhaba kızlar. bugün net çok yavaş, sinir krizine girdim burda! geçmişi de pek okuyamadım.

o ciğer geliştirici iğneyi burcu ve birsen(yeni anne ve dırımkızı) yaptırdılar diye biliyorum canım ona bi sor istersen. benisec geçmiş olsun bu arada hayatım, inşallah tahminleri gibi olmaz. bebişin vaktini doldurur! öff yaa ilk aylar mide bulantıları, düşük tehlikleri ile geçti son aylar da erken doğum ihtimalleri ile Allah yardımcınız olsun.

ben okuldan yeni geldim. son 4 günüm. çok yorgunum. azcık yatayım kocişte evde yokken. görüşürüz kızlar.

merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah?

ojelifistikcim beşiğin hayirli olsun canimm :) güle güle kullanin inşaAllah

burcucum senin aldiklarinda hayirli olsun canimcim :) güle güle kullanin inşaAllah :)

baska bişi alanlar varsa hepsi hayirli olsun kizlar :) mutlu mesut günlerde kullanin inşaAllahh

seherden,birsenden haber yok galiba hala..inşaAllah ikiside,bebişleride cok iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…