2009 Mayıs Anneleri

ojelifıstık cnm cvp verdiğin için sağol

siribron48 cvp verdiğin için sağol ya ben bu akşam yaptırcam bu ciger geliştirici iğneyi birde 12 saat sonra tekrar toplam 4 tane merak ediyorum nasıl bi iğne off ya

canim ben oldum o igneden..korkucak bişi yok..erken dogum karsi bi önlem o..ben 2 kere oldum..yani 12 saatte 2şer taneden 4,3 hafta sonrasinda gene aynisi oldum..toplam 8 tane oldum..ilk kez oluyorsan bebişin hareketlerinde 1 gün felan azalma olabilir..sakin panik yapma uykusuzlukta yapabilir velhasil-i kelam korkulcak bişi yok tatlim erken dogum olursa (Allah korusun) gerçekten cok faydasi oluyor,bebegin kuvezde kalma süresi kisaliyor..geçmiş olsun şimdiden canim a.s.

kızlar ben çıkıyorum midem felaket yanmaya ve bulanmaya başladı..hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...görüşmek üzre

hoşgeldin mutahharacım. nasılsın bakim?
teşekkür ediyorum daha iyileri sizin olsun inşallah..

kızlar ben çıkıyorum midem felaket yanmaya ve bulanmaya başladı..hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum...görüşmek üzre

güle güle iyi akşamlar tülaycım öpüyorum çok.

herkese selam,

bu aralar cok yogunlasti isler...
hafta sonu da girip bakamadim,
bir selam vermis olayim, bir de biraz gecmisi okuyayim bakayim nelerden bahsetmissiniz...
kendinize ve kuzucuklariniza iyi bakın

kızlar bugün fazla giremedim hepinizi kocaman öptüm mesaim bitti çıkıyoruz durumla akşamada arkadaşlara gideceğiz kendinize iyi bakın

kızlar bugün fazla giremedim hepinizi kocaman öptüm mesaim bitti çıkıyoruz durumla akşamada arkadaşlara gideceğiz kendinize iyi bakın

iyi akşamlar banucum..

biz de çıkıyoruz kızlar..

hepinizi çoook öptükkkhihoyyyt

güle güle bizde öptük.

hoşbuldum canim :) cok sukur iyiyim :) sen nasilsin canim? paşa bey nasillar :)

sağol çok şükür paşamda iyi bende iyiyim çalışıyoruz işte gün saya saya 19 günüm kaldıda izne çıkmama çok şükür

Çıkanlara iyi akşamlar iyi bakın kendinize kızlar.

Bende yoğunluktan yazamıyorum sadece okuyabiliyorum.

az kalmiş fistikcim :) az daha sabir

sibikocum kolay gelsin sanada

bende kaciyorum kizlar öptüm hepiniziiiii Şeniz

kızlar birazdan bende çıkıyorum.mesai bitti bugünde çok şükür :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz
yarın görüşmek üzere hihoyyyt

benıces 2 canımm
banada yapıldı o ıgneden hatta dun tekrar yapıldı cok ıyı bır ıgne bebekler erken dogarsa cıger sorunu yaşamıyorlar
sadece uykusuzlluk yaptı bende akşam yapıldıgında butun gece uyuyamıyorsun
onun dışında faydası cokkk

kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı

az kalmiş fistikcim :) az daha sabir

sibikocum kolay gelsin sanada

bende kaciyorum kizlar öptüm hepiniziiiii Şeniz

Canım saolasın

kızlar birazdan bende çıkıyorum.mesai bitti bugünde çok şükür :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz
yarın görüşmek üzere hihoyyyt

Bende çıkıyorum mesaimiz bitti hihoyyyt

kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı

Canım kendine dikkat et inşallah bir sorun çıkmıycak :teselli:

selam kızlar ben geldimm iyi haberlerle çok şükür benim kuzu 1700gr olmuş kocaman teyzeleri sorun yok dedi dr um
sonra arabayı yaptırmaya gittik kaskodan bnim üstüme olduğu için bende gittim
şimdi geldik baya yoruldum dinlenicem şimdi
bu arada izin aldım artık çalışmıycammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…