2009 Mayıs Anneleri

ya kıslar hastane çantamı hazırlarken çantanın içine 20 adet bebek bezi koydum allahım o nası bi duygu öyle o ne minicik bez bide kremli nasıl bi kokusu var nerdeyse kopuyodum yine çok şirindi allahım dedim poposuna bağladığım günleride göster.şimdiden böyleyse annelik doğduğunda kucağındayken nasıldır.tarif edilemez sanırım:CüvCüv:allahım sen bizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştur:Saruboceq:

Kızlar ben geldimmmmm. Ancak geldim valla delikafadulden

Öncelikle sabah doktor kontrolümüze gittik. Kuzum tam 2159 gr 44 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür. Bizimki yine yüzünü dönmedi. Yan profilden görüntü aldık. Zilli elini çenesinin altına koymuş, gözler kapalı, tek ayağı dizden büküp efeler gibi diğer bacağının üstüne koymuş uyuyor. Ayyy biz şirindi ki kuzum Allah nazarlardan saklasın Progestana ve demir hapına devam dedi doktorum. Onun haricinde bi sorun yok çok şükür...

Sonra Kadıköy'e indim. Kendime gecelik ve pijama aldım sonunda. Bizim hastane çok sıcak olduğu için kısa kollu aldım. Teyzem ilk doğumunu martta yaptığı halde çok terlemişti hastanede... Sonra emzirme sütyeni, geniş ve yüksek belli külot aldım. Hastane çantamı bu hafta kızımın cicilerini yıkayıp hazırlayacağım Allah'ın izniyle...

Ordan da anneme gittim. Az önce geldim eve. Bizimki çıkmış ofisten geliyomuş. O arada size hemen bir bakınayım dedim...

Geçmişi henüz hiç okuyamadım. Akşam fırsat bulursam okuyacağım tek tek mesajları. Yemek hazırlayayım ben. Öpüyorum hepinizi...

Fıstıklar iyi akşamlar, bebiş odasını henüz boyatmayanlar için değişik bir seçenek buldum şans eseri,duvar boyalarının simli olanları çıkmış,int.te resmini gördüm ve çok beğendim,bizim ev lojman diye boyayamıyoruz ama kendi evi olanlar hiç durmasın yaptırsın bence,ışık vurunca çok şık duruyorr

Ayşecim,bana henüz celeston yapılmadı,özeldeki doktorum celestone yapalım dedi ama diğer doktorumu(askeri hastane) tanıyormuş,onunla konuşup karar verelim yapılıp yapılmayacağına dedi, bu cts randevum var özelde,bakalım neye karar vermişler,ona göre yapılıp yapılmayacağına karar verilecek,son aylarda gerçekten bu erken doğum olayları çok canımızı sıktı,inş. bebişleri kucağımıza alınca tüm kötü anılarımızı unutucaz

Gözün aydın cnm,bebişte iyiymiş,izinede çıkmışsın,herşey yolunda ne güzel
kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı
Canım iyi olmana çok sevindim,sancın,kasılman yoksa doktor ev istirahati verirkaydirigubbakcemile5

Teşekkürler mutahharacım,aldıklarımız henüz elimize geçmedi ama eli kulağındadırdelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiin

Gözün aydın cnm,masallah defne kızımıza,büyümüş o annesiiii,aldıkların hayırlı olsun cnm,güle güle kullanın

ya kızlar, bazen bana böyle garip bişeyler oluyor. kalbim hızlı hızlı çarpıyor,ağzımdan çıkacak sanki! başım dönüyor, bi halsizlik çöküyor. kıpırdayamıyorum bile! sizde de oluyor mu? 1 saattir uzanıyordum yeni toparlandım.-tatlicadiarzu-

Bana oluyor , ama çok sık değil,ben nidilatın yan etkisi sanıyodum bunu,değilmiş demekki

hergün değil ama 2-3 günde bir oluyor. geçen tansiyomu ölçtüm, 9- 3,5 ! ölüyorum sandım. ama bugün tansiyonumda iyiydi. anlamıyorum neler oluyor:1no2:

sen napıyosun canım,nasılsın? bebiş nasıl annesi?

seherimmm canımmm herşey yoluna gircek bacımm kuzucukların annesini üğzmezler ben inanıyorum tatlımm ŞenizŞeniz

pınarım maş.yaramaz kızınaa sırnaşık şey yine sizi kızdırmaya devam ediyor yanii delikafadulden aldıklarını güzel günlerde kullan canım hihoyyyt

ben çokk yoruldumm bizimkiler bebek bohçasını getirdi tabi kaynanam ve kafileside geldi kaynanamda getirmiş aldıklarını ayy çok kalabalıktı zaten kaç gündür temizlik yapıyordum kardeşimle bugünde doğru düzgün olurmadım:1no2::1no2: ama kızımınn birsürü eşyası oldu yarın yıkanakları ayırcam aynı zamanda resimlerini de çekerim şükürler olsun bebişimin hiç eksiği kalmadı hatta herşey fazlasıyla olduu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2artık odasınıda hazırlamaya başlarım yavaş yavaş :dance::dance:

civcivim hayırlı olsun canım. bebişin güle güle kullansın! ya senin msn'de şafak izmir yazıyo, 35 değil mi izmir? nasıl 35 gün kalmış oluyor senin? ne zamanki doğum tarihin?

kızlaarrr çook hastayım beeennn senağlamasenağlama çok fena grip oldum. sürekli kusuyorum ne yesem çıkarıyorum. zaten kusmalar devam ediyodu şimdi öldürüyo. geçmişi okuyom yavaş yavaş ama cevap yazamadımsenağlama ölüyooommmsenağlama

civcivim hayırlı olsun canım. bebişin güle güle kullansın! ya senin msn'de şafak izmir yazıyo, 35 değil mi izmir? nasıl 35 gün kalmış oluyor senin? ne zamanki doğum tarihin?

saol tatlımm Şenizevet şafak izmir cnm doğru yani 35 :dance::dance::dance: benim muhtemel doğum 7 mayıs ama sezeryan olacağı için dr 20 nisan gibi alırız dedi o yüzden canımcımm Şeniz

çokk çokk geçmiş olsun cnm dikkat et kendine :1hug:

canım, geçmiş olsun! nazar deydi kızalr mayıs annişlerine nooluyor böyle yaa!!:1no2: dikkat et kendine, sık dişini bak çoğunu atlattık azı kaldı bitanem:1hug:

:

canım geçmiş olsun,ay canımya şu kusmaların bir geçmedi ama bebişini kucağına alınca hepsini unutucaksın eminim

AMİNNNN canım inşallah

oy oy maşallah bebişine büyümüş canım hadigözün aydınhihoyyyt

Kızlar bizde eşimle iş çıkışı buluşup öle perdecileri dolaşıp fiyat alacaktık amasiparişinide verdikhihoyyyt cuma günü kısmetse gelicek perdemiz:lepi: ohh oda aradan çıktı rahatladım

kııız 35 gün mü kaldı gerçekteenn!!! amanınnndelikafadulden heyecanlandım şimdi bak! 20 nisan demek:1shok: ama 17 gün önce erken değil mi? seninki neden sezeryan olacak? bu arada gerçek adın ne idi senin civcivim??

canım sezeryanda biliyon 38. haftada alıyolar genelde bide benim tedaviyle oldu yani tüp bebekten sonra o yüzden dr riske atmak istemiyor cnm :1no2:gerçek adımda hülya cnm :)

canım sezeryanda biliyon 38. haftada alıyolar genelde bide benim tedaviyle oldu yani tüp bebekten sonra o yüzden dr riske atmak istemiyor cnm :1no2:gerçek adımda hülya cnm :)

aboovvv o zaman bizim bebişler risk altında mı???delikafadulden
Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin hulyacım:1hug:

aboovvv o zaman bizim bebişler risk altında mı???delikafadulden
Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin hulyacım:1hug:

yok tatlımm sen öyle düşünme Allahın izniyle bişi olmaz :Saruboceq: sen bana bakma bende çok tırsıyomm normal doğumdann :jeyyar:sırnaşık şey sebep çok yani bacımm sırnaşık şeydelikafadulden

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden saklamış valla...

Yüz verdin mi astarını isterler bacım sıkma canını...

canım ya dogum yada bagırsakları usuttuk
anlıyamıyor tam <olarak acılmam yok ama yınede gozlem altında ol dedı
suanlık ıyıyız ama her an herşey olabılır canım
ınsallah 15 gun daha tutarız

Canım stres yapma Allah'ın izniyle olmaz hiçbirşey

Ohhh ne güzel. Güle güle güzel günlerde kullanın inşallah canım. Gelsin resmini bekliyoruz

Olsun canım sıkma canını geç olsun da güç olmasın demişler

bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere

Hoşgeldin canım. Hamişliğin hayırlı olsun. Ohhh ne güzel. Artık aramızda görmek isteriz seni yerimseniben

Banada kiloya göre vericem dedi valla delikafadulden eğer sezeryan derse bende 25'ine alayım bari oğluşların doğumgünü bir olsun.Çarşamba günü büyük gün bakalım

Ohhh n egüzel valla günler alınıyor hihoyyyt

Valla bacım ben hastane de paketli falan bebek çikolatası dağıtacağım. Sormadım hiç ne kadar olduğunu ona da bakınayım bi. Evde dua içinse henüz karar vermedim ne yapsam diye

Bacım bu nasıl pazarmış ya. Allah korumuş seni. Çok geçmiş olsun

aranızda ciger geliştirici iğne olan varmı?

Ben oldum canım 24 saat arayla 2 tane...

Olsun bacım hepsini halledersin bi günde sıkma canını. Emzik ve biberonu ben Avent aldım canım...

kızlar PINAR ne yaptı acaba doktordaydı herhalde bugün daha gelmedi sanırım merak ettim valla

bende merak ettim pınarı

Pınar kesin randevuyu bitirmiştir alışveriş yapıyodur,,demiştiya kadıköye gidebilirsem gid,cem diye

evet burcucum doğru. kesin şimdi gelir deli gibi alışveriş yaptım diye yaramaz kız.

gördüm tülyacım evet tam ben sana yazarken sende bana yazmışın o yüzden..

Bak beni nasıl tanıyor bacılarım kaydirigubbakcemile3

ojelifıstık cnm cvp verdiğin için sağol

siribron48 cvp verdiğin için sağol ya ben bu akşam yaptırcam bu ciger geliştirici iğneyi birde 12 saat sonra tekrar toplam 4 tane merak ediyorum nasıl bi iğne off ya

Bacım normal popodan vurulan bi iğne. Azcık vurulurken yanıyor. Onun harici bişeyi yok merak etme

kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı

Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Ohhh maşallah kuzuma annesiii

Aminnn bacım aminnnn :Saruboceq:

Gözün aydın cnm,masallah defne kızımıza,büyümüş o annesiiii,aldıkların hayırlı olsun cnm,güle güle kullanın

Sağolasın bacım. Büyümüş valla kuzum ya

Valla ben progestan kullandığım için bana oluyor canım. Yan etkisiymiş...

Sağolasın bacım. Kızdırmaz o annesine naz yapıyo kaydirigubbakcemile3

Ohh ne güzel bacım. Güzel günlerde kullansın kuzun inşallah a.s.

Çok geçmiş olsun bacım...

Sağolasın canım...

Perde işi de bitti he ne güzel. Gelsin resimlerini bekliyoruz...

arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim.3-4 gündür kalça ağrısı çekiyorum.sol tarafımda.yürürken çok zorlanıyorum.sizlerdende böyle bişey yaşayan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…