merhaba kızlar. bugün net çok yavaş, sinir krizine girdim burda! geçmişi de pek okuyamadım.
o ciğer geliştirici iğneyi burcu ve birsen(yeni anne ve dırımkızı) yaptırdılar diye biliyorum canım ona bi sor istersen. benisec geçmiş olsun bu arada hayatım, inşallah tahminleri gibi olmaz. bebişin vaktini doldurur! öff yaa ilk aylar mide bulantıları, düşük tehlikleri ile geçti son aylar da erken doğum ihtimalleri ileAllah yardımcınız olsun.
ben okuldan yeni geldim. son 4 günüm. çok yorgunum. azcık yatayım kocişte evde yokken. görüşürüz kızlar.
Gözün aydın cnm,bebişte iyiymiş,izinede çıkmışsın,herşey yolunda ne güzelselam kızlar ben geldimm iyi haberlerle çok şükür benim kuzu 1700gr olmuş kocaman teyzeleri sorun yok dedi dr um
sonra arabayı yaptırmaya gittik kaskodan bnim üstüme olduğu için bende gittim
şimdi geldik baya yoruldum dinlenicem şimdi
bu arada izin aldım artık çalışmıycammmm
Canım iyi olmana çok sevindim,sancın,kasılman yoksa doktor ev istirahati verirkaydirigubbakcemile5kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı
merhaba kizlar a.s. herkes iyidir inşaAllah?
ojelifistikcim beşiğin hayirli olsun canimm :) güle güle kullanin inşaAllah
burcucum senin aldiklarinda hayirli olsun canimcim :) güle güle kullanin inşaAllah :)
baska bişi alanlar varsa hepsi hayirli olsun kizlar :) mutlu mesut günlerde kullanin inşaAllahh
seherden,birsenden haber yok galiba hala..inşaAllah ikiside,bebişleride cok iyidir..
ya kıslar hastane çantamı hazırlarken çantanın içine 20 adet bebek bezi koydum allahım o nası bi duygu öyle o ne minicik bez bide kremli nasıl bi kokusu var nerdeyse kopuyodum yine çok şirindi allahım dedim poposuna bağladığım günleride göster.şimdiden böyleyse annelik doğduğunda kucağındayken nasıldır.tarif edilemez sanırım:CüvCüv:allahım sen bizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştur:Saruboceq:
Kızlar ben geldimmmmm. Ancak geldim valla delikafadulden
Öncelikle sabah doktor kontrolümüze gittik. Kuzum tam 2159 gr 44 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür. Bizimki yine yüzünü dönmedi. Yan profilden görüntü aldık. Zilli elini çenesinin altına koymuş, gözler kapalı, tek ayağı dizden büküp efeler gibi diğer bacağının üstüne koymuş uyuyor. Ayyy biz şirindi ki kuzum Allah nazarlardan saklasınProgestana ve demir hapına devam dedi doktorum. Onun haricinde bi sorun yok çok şükür...
Sonra Kadıköy'e indim. Kendime gecelik ve pijama aldım sonunda. Bizim hastane çok sıcak olduğu için kısa kollu aldım. Teyzem ilk doğumunu martta yaptığı halde çok terlemişti hastanede... Sonra emzirme sütyeni, geniş ve yüksek belli külot aldım. Hastane çantamı bu hafta kızımın cicilerini yıkayıp hazırlayacağım Allah'ın izniyle...
Ordan da anneme gittim. Az önce geldim eve. Bizimki çıkmış ofisten geliyomuş. O arada size hemen bir bakınayım dedim...
Geçmişi henüz hiç okuyamadım. Akşam fırsat bulursam okuyacağım tek tek mesajları. Yemek hazırlayayım ben. Öpüyorum hepinizi...
ya kızlar, bazen bana böyle garip bişeyler oluyor. kalbim hızlı hızlı çarpıyor,ağzımdan çıkacak sanki! başım dönüyor, bi halsizlik çöküyor. kıpırdayamıyorum bile! sizde de oluyor mu? 1 saattir uzanıyordum yeni toparlandım.-tatlicadiarzu-
civcivim hayırlı olsun canım. bebişin güle güle kullansın! ya senin msn'de şafak izmir yazıyo, 35 değil mi izmir? nasıl 35 gün kalmış oluyor senin? ne zamanki doğum tarihin?
kızlaarrr çook hastayım beeennn senağlamasenağlama çok fena grip oldum. sürekli kusuyorum ne yesem çıkarıyorum. zaten kusmalar devam ediyodu şimdi öldürüyo. geçmişi okuyom yavaş yavaş ama cevap yazamadımsenağlama ölüyooommmsenağlama
kızlaarrr çook hastayım beeennn senağlamasenağlama çok fena grip oldum. sürekli kusuyorum ne yesem çıkarıyorum. zaten kusmalar devam ediyodu şimdi öldürüyo. geçmişi okuyom yavaş yavaş ama cevap yazamadımsenağlama ölüyooommmsenağlama
ya kıslar hastane çantamı hazırlarken çantanın içine 20 adet bebek bezi koydum allahım o nası bi duygu öyle o ne minicik bez bide kremli nasıl bi kokusu var nerdeyse kopuyodum yine çok şirindi allahım dedim poposuna bağladığım günleride göster.şimdiden böyleyse annelik doğduğunda kucağındayken nasıldır.tarif edilemez sanırım:CüvCüv:allahım sen bizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştur:Saruboceq:
Kızlar ben geldimmmmm. Ancak geldim valla delikafadulden
Öncelikle sabah doktor kontrolümüze gittik. Kuzum tam 2159 gr 44 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür. Bizimki yine yüzünü dönmedi. Yan profilden görüntü aldık. Zilli elini çenesinin altına koymuş, gözler kapalı, tek ayağı dizden büküp efeler gibi diğer bacağının üstüne koymuş uyuyor. Ayyy biz şirindi ki kuzum Allah nazarlardan saklasınProgestana ve demir hapına devam dedi doktorum. Onun haricinde bi sorun yok çok şükür...
Sonra Kadıköy'e indim. Kendime gecelik ve pijama aldım sonunda. Bizim hastane çok sıcak olduğu için kısa kollu aldım. Teyzem ilk doğumunu martta yaptığı halde çok terlemişti hastanede... Sonra emzirme sütyeni, geniş ve yüksek belli külot aldım. Hastane çantamı bu hafta kızımın cicilerini yıkayıp hazırlayacağım Allah'ın izniyle...
Ordan da anneme gittim. Az önce geldim eve. Bizimki çıkmış ofisten geliyomuş. O arada size hemen bir bakınayım dedim...
Geçmişi henüz hiç okuyamadım. Akşam fırsat bulursam okuyacağım tek tek mesajları. Yemek hazırlayayım ben. Öpüyorum hepinizi...
saol tatlımm Şenizevet şafak izmir cnm doğru yani 35 :dance::dance::dance: benim muhtemel doğum 7 mayıs ama sezeryan olacağı için dr 20 nisan gibi alırız dedi o yüzden canımcımm Şeniz
çokk çokk geçmiş olsun cnm dikkat et kendine :1hug:
kııız 35 gün mü kaldı gerçekteenn!!! amanınnndelikafadulden heyecanlandım şimdi bak! 20 nisan demek:1shok: ama 17 gün önce erken değil mi? seninki neden sezeryan olacak? bu arada gerçek adın ne idi senin civcivim??
canım sezeryanda biliyon 38. haftada alıyolar genelde bide benim tedaviyle oldu yani tüp bebekten sonra o yüzden dr riske atmak istemiyor cnm :1no2:gerçek adımda hülya cnm :)
aboovvv o zaman bizim bebişler risk altında mı???delikafadulden
Allah sağlıkla kollarına almayı nasip etsin hulyacım:1hug:
selam arkadaşlar bugün fena bir gün arkadaşlar geldi kahvaltıya sonra biz hanımlar evde kaldık eşimi de pazara yolladım arabaya hırsız girmiş pazarın orada teyp falan çalmışlar verilmiş sadakamış varmış arabayı da götürebilirlerdi camı kırılmış
yarın dr a gidicem inşallah iyi haberlerle gelirim
şimdi yatıcam hepinizi öpüyorum görüşürüz
[k] {n} [k];5736231 .!.:BANA GELİNCE BİRAZ BOZUGUM SEBEBİ...
BANA TEYZESİ GELİCEKTİ YA YATIYA BAKICAKTIM BÖBREK HASTASI KADIN YALNIZ KALMASIN (BU ARADA YALNIZDA DEGİL OGLU VAR EVDE KOCAMAN)GELSİN BAKARIM E TAMAM DEDİM BEKLİYORUM.. MEGERSEM KADIN KENDİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN KARDEŞİNİN KIZINIDA CAGIRMIS NİE ANLAMADIM...
ODA GELMİŞMİ OGÜN, SEN KIZI AL GEL BANA YATIYA Bİ BEKLERKEN İKİ:1shok: BEN ŞOKTAYIM EBE KADIN MADEM SANA BAKAN BİRİ GELMİŞ 1 HAFTA KALCAK KIZ HEM DİYALİZE GİİCEN GELİP ALIYOLAR DİYALİZE GİDERKEN HERŞEYİN TAMAM SEN DAHA NE GELİON BEN KARNIMBURNUMDA BİDE EŞİM SENİ GÖTÜRÜP GETİRECEK UZAKTA YERDE.. YANİ Bİ BANA DEGİL EŞİMEDE YÜK.. YANİ GELSİNLER BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR AMA YANİ BUKADARDA NAZLANILMAZ YANİ İLLA Bİ YÜK OLAYIM ŞUNLARA DENMEZ SENİN ELİN AYAGIN TUTUYO ALLAHA ŞÜKÜR YATALAKTA DEGİLSİN AMA YOK İLLA BİZE Bİ YÜK OLUNACAK ONA KIYORUM.. NEYSE BUNLAR GELDİ DÜN YEMEK FALAN YEDİK İÇTİK E BEN YORULDUM KALCAM TUTTU BAŞIM TUTTU KALKAMIOM YERİMDEN Bİ KALKMAM 2 DAKKA.. KADIN YATACAK BEN YATICAM BİZ Bİ YATTIK BEN 3YE KADIN 2LİYE EŞİMLE KIZA OTURACAK BERJERLER KALDI:roflol: KADIN BAKTI BUNDAN HAYIR YOK GİTTİLER AZ ÖNCE.. YANİ KIZLAR BUNLARDA İLK GELİN BENM VE HERŞEYİ BANA YIKIYOLAR ÜSME BASIP KEENDİERİNİ ANNE İLAN EDİYOLAR BİŞE DEMEİM DİORUM AMA VALLA PATLICAM HEPSİNE!! BİDE BENM KAYNANAMDAN COK TEYZESİ KAPRİS YAPAR YANİ 2 KAYNANA VAR BENDE HEOSİ AYRI TELDE... LAFLARI NERE GİDERSE O BANA HAKİMİYET KURUYOLAR AKILLARI SIAR BENDE HE HE DİİP GECİOM VALLA YOKSA KAFAYI YERİMMMM
COK KONUSTUM PAZAR PAZAR CANINIZI SIKMAYIM... BUARADA BAŞ AGRILARIM HORTLADI GENEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
canım ya dogum yada bagırsakları usuttuk
anlıyamıyor tam <olarak acılmam yok ama yınede gozlem altında ol dedı
suanlık ıyıyız ama her an herşey olabılır canım
ınsallah 15 gun daha tutarız
kızlar bizde cumartesi beşiği aldık. daha doğrusu annemler aldı. hafif ve küçük. küçük derken 1 yaşına kadar yatılabileden aldık. 145 tl. mavi renkli.üzerinde cibindirliği filan var çok tatlı.örtüsü çıkıp yıkanabiliyor. daha eve gelmedi. gelince resmini çekebilirsem koyarım siteye inşallah.nasılsa temmuz ağustos gibi tekrar bebek odası alacaz diye öyle çok pahalı bir beşik almadım. bunu yatarken yanıma almak için aldım mecburen. 1 yaşına kadar yine yatar herhalde yanımızda..
kızlar günaydın güzel,saglıklı bı hafta gecırmemız dılegıyle
cmt gunu cok bekledıgım besıgımız gelmedı memlekette kımse işini dogru durust yapmıyokı adamlar arayıp haber bıle vermıyolar hafta içi getıreceklermıs beklıyorus bakalım
bugun çalışabılır raporu ıcın doktora gıdıcem nedense cok gergınım kolay gelsın hepınıze
bende mayıs anne adayı olarak bugünden itibaren,doğum öncesi izne ayrılmış durumdayım.öncesi iznimin hepsini kullanacam,ohhhh çok yoruluyordum iyice dinlenecem darısı tüm çalışan annelere
Banada kiloya göre vericem dedi valla delikafadulden eğer sezeryan derse bende 25'ine alayım bari oğluşların doğumgünü bir olsun.Çarşamba günü büyük gün bakalım
Kızlar hastanede gelenlere ikram etmek için çikolata işini napıcaz?
Ben baya araştırdım kilo bazında aldığımızda 1 kg 50 tane falan giriyomuş fiyatıda 80-90 arası.
Bende çarşamba doktordan sonra şu malzemeciye gidip kese ve kelebekler alayım diyorum.Kesenin üzerinde mavi kelebeklerı yapıştırıp içinede mavi renkli badem şekeri alsam çok uyguna gelecek siz ne dersiniz?
herkese slm gusel annişler ve bebişleri....
nasılız bakalım bugun..?umarım herkezcıkler ııdır..ıkı gundur ugrayamadım gecmişi henuz akuyamadım...bızde ıyıyız şükür.tek dert hergun ruyamda kendımı dogum yapmış goruorum oglusu dogura dogura kavusamadık yahu...bugun gene dogum yapmısım normale almışlar sezeryana donmusuz falan Allah hayırlısını versın.bu hafta iğrenç bı pazar gecırdım aksılık aksılık ustune...
elımı konserveye derince kestırdım...odum koptu bişi olcak bebişe dıe..küf müff aşımı iiki olmusum dedima.selıme aglarken lensimi yırttırdım gozumdek eşim supurge tutuordu kordonuna takıldım az daha yerde alıodum solugu buzdolabı ımdadıma yetişti...işe gidicektım servısı kacırdım...::evdekı saat gerı kalmış:1no2:iş servıs gerı dondu benı almayaiş yerınde kı aksılık aksılık ustune...sukurkı bıttı pazar gunu...:Saruboceq:noldu bole anlamadım dogrusu..
kafamçokkarıştı:
aranızda ciger geliştirici iğne olan varmı?
kızlar ben daha ne gecelik ne de pijama almadım bırakın almayı bakamadım bile onun dışındada bebişimin eksikleri var küveti yok şampuanı yağ kremi ateşölçeri anlayacağınız butür şeylerimiz hiç yok(
biberon ve emzik de ne marka tercih ettiniz haftasonu alayım istiyorum kalan eksiklerimi
kızlar PINAR ne yaptı acaba doktordaydı herhalde bugün daha gelmedi sanırım merak ettim valla
bende merak ettim pınarı
Pınar kesin randevuyu bitirmiştir alışveriş yapıyodur,,demiştiya kadıköye gidebilirsem gid,cem diye
evet burcucum doğru. kesin şimdi gelir deli gibi alışveriş yaptım diye yaramaz kız.
gördüm tülyacım evet tam ben sana yazarken sende bana yazmışın o yüzden..
ojelifıstık cnm cvp verdiğin için sağol
siribron48 cvp verdiğin için sağol ya ben bu akşam yaptırcam bu ciger geliştirici iğneyi birde 12 saat sonra tekrar toplam 4 tane merak ediyorum nasıl bi iğne off ya
kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı
selam kızlar ben geldimm iyi haberlerle çok şükür benim kuzu 1700gr olmuş kocaman teyzeleri sorun yok dedi dr um
sonra arabayı yaptırmaya gittik kaskodan bnim üstüme olduğu için bende gittim
şimdi geldik baya yoruldum dinlenicem şimdi
bu arada izin aldım artık çalışmıycammmm
ya kıslar hastane çantamı hazırlarken çantanın içine 20 adet bebek bezi koydum allahım o nası bi duygu öyle o ne minicik bez bide kremli nasıl bi kokusu var nerdeyse kopuyodum yine çok şirindi allahım dedim poposuna bağladığım günleride göster.şimdiden böyleyse annelik doğduğunda kucağındayken nasıldır.tarif edilemez sanırım:allahım sen bizi sağ sağlim bebeklerimize kavuştur:Saruboceq:
Gözün aydın cnm,masallah defne kızımıza,büyümüş o annesiiii,aldıkların hayırlı olsun cnm,güle güle kullanın
ya kızlar, bazen bana böyle garip bişeyler oluyor. kalbim hızlı hızlı çarpıyor,ağzımdan çıkacak sanki! başım dönüyor, bi halsizlik çöküyor. kıpırdayamıyorum bile! sizde de oluyor mu? 1 saattir uzanıyordum yeni toparlandım.-tatlicadiarzu-
seherimmm canımmm herşey yoluna gircek bacımm kuzucukların annesini üğzmezler ben inanıyorum tatlımm ŞenizŞeniz
pınarım maş.yaramaz kızınaa sırnaşık şey yine sizi kızdırmaya devam ediyor yanii delikafadulden aldıklarını güzel günlerde kullan canım hihoyyyt
ben çokk yoruldumm bizimkiler bebek bohçasını getirdi tabi kaynanam ve kafileside geldi kaynanamda getirmiş aldıklarını ayy çok kalabalıktı zaten kaç gündür temizlik yapıyordum kardeşimle bugünde doğru düzgün olurmadım:1no2::1no2: ama kızımınn birsürü eşyası oldu yarın yıkanakları ayırcam aynı zamanda resimlerini de çekerim şükürler olsun bebişimin hiç eksiği kalmadı hatta herşey fazlasıyla olduu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2artık odasınıda hazırlamaya başlarım yavaş yavaş :dance::dance:
oy oy maşallah bebişinebüyümüş canım hadigözün aydınhihoyyyt
Kızlar bizde eşimle iş çıkışı buluşup öle perdecileri dolaşıp fiyat alacaktık amasiparişinide verdikhihoyyyt cuma günü kısmetse gelicek perdemiz:lepi: ohh oda aradan çıktı rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?