2009 Mayıs Anneleri

ayy canım geçmiş olsun ama o ağrılar bende 2 aydır var her gece uykusuzluk çekiyorum ve sabaha kadar ağrıdan uyuyamıyorum (hatta bugün itibariyle kolarımada vurdu ağrılar (

çatının açılmasındandır falan dediler ama doktora falan gitmedim.yürüyemiyorum hareket etmek cok zor sanki kırık.napıcam bilmiyorum.sanada geçmiş olsun canım.tşkrlr

ben gidiyoruuummm!!! gece kuşlarına merhaba, yatanlara iyi geceler! a.s.
şafak 4! tabi iznime canııımmm.sırnaşık şey hülya'dan kıskanıpta pırtlatmıyorum bebikimilülülülülülü

Şeniz
çatının açılmasındandır falan dediler ama doktora falan gitmedim.yürüyemiyorum hareket etmek cok zor sanki kırık.napıcam bilmiyorum.sanada geçmiş olsun canım.tşkrlr

yoktur cnm öyle bişi içini ferah tut sadece ilerliyen yaşlarda kireçlenmeye sebep oluyormuş :1no2:

şafak 4! tabi iznime canııımmm.sırnaşık şey hülya'dan kıskanıpta pırtlatmıyorum bebikimilülülülülülü

:roflol::roflol: zaten siz bana uymayın bacılarımm sırnaşık şey sanada iyi geceler

arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim.3-4 gündür kalça ağrısı çekiyorum.sol tarafımda.yürürken çok zorlanıyorum.sizlerdende böyle bişey yaşayan oldu mu acaba?

canım bende o ağrılar aylardır var senağlamahatta bazen okadr şiddetleniyorki yürüyemez oluyorum topallıyorum,dr çok sordum hep normal diyor en son gittiğimde bebk aşağıya iniyor ondan daha çok ağrıyabilir dedi. merak etme yani yalnız değilsin bu konuda

arkadaşlar ben 31 haftalık hamileyim.3-4 gündür kalça ağrısı çekiyorum.sol tarafımda.yürürken çok zorlanıyorum.sizlerdende böyle bişey yaşayan oldu mu acaba?

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun hamişliğin. Ağrılar dönem dönem hepimizde oluyor... Sıkma canını. Vakit yaklaştıkça çıkıyor böyle şeyler a.s.

Güle güle canım iyi geceler a.s.

Kızlar mobilyalarımızın resimlerini eklemek istedim. Henüz temizlenmedi bile. Düzenleyelim son halini koyacağım yine a.s.

kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı

canim benim..cok sukur agrinda sancinda yokmus..merak etme bebişler vakitlerini doldurup gelcek inşaAllah

oy oy yesinler onuu :) maşaAllah canim..cok sevindim herşeyin yolunda olmasina :) hep böyle güzel haberlerle gel inşaAllah

aminn canim :) hayirli olsun cantan :) darisi başimiza :))

oyy maşaAllahhh defne boncugaa :) cok sukur canim herşey yoluna girdi..cicilerinde hayirli olsun canim :)

geçmiş olsun canim..merak etme..bildigim kadariyla gebelerin cogunda var böyle seyler..sen genede doktoruna sor için rahat etsin..

oh ohhh hayirli olsun gazelin cicileriiii :) güle güle kullansin boncuk inşaAllah :)

cok gecmis olsun canim benim ya..yat dinlen bolbol..

hayirli olsun canim :) güle güle kullanin inşaAllahh :)

merhaba canim..kalsiyum eksikligindendir muhtemelen canim..doktoruna muhakkak bi daniş..bende de bi ara oldu..magnezyum ve kalsiyum takviyesi ile gecti canim..

Kızlar mobilyalarımızın resimlerini eklemek istedim. Henüz temizlenmedi bile. Düzenleyelim son halini koyacağım yine a.s.

canim cok güzel olmuş mobilyalar hayirli mutlu saglikli günlerde güle güle kullanin inşaAllahh :)

bende yatiyorum kizlar :) hepinizi öpüyorum :) yarin doktora ve dişçiye gidicem inşaAllah :) umarim güzel haberlerle gelirim :) hayirli geceler cümleten a.s.

Ay geçmiş okuyordum alıntı yaptım o kadar birden bir yazı windovs oturumu tekrar başlatıyor hepsi gitti bişey yazamadım.Burdasınız sanırım kızlar ne haber:uhm:

Adı ne canım bende dr sorayım erken doğum riskim olduğu için önlem alayım

Canım hadi gözün aydın iyi tatiller hadi

Amin canım çok güzel ya yerim ben onların popişlerini

Ay süper hadi kızlar artık bitirelim şu hazırlıklkarı az kaldı az
Canım bütün temizlik gitti yenisi baştan ama gelenler güzeldir.

Tutkuncum,burdayız cnm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Pınaaaaar,çok güzel olcak prensesinin odası,yerleşsin birde öyle çek cnm

Sağol cnm, biz iyiyiz oğluşla çok şükür,tam ben çıkmışım sen yazmışsın
Oy oy oy,bacım tamamlanmış herşeyhadi gözün aydın

Geçmiş olsun meltemcim,mideni yada ayaklarınımı üşüttün acaba?
:
Kızlar bizde eşimle iş çıkışı buluşup öle perdecileri dolaşıp fiyat alacaktık amasiparişinide verdikhihoyyyt cuma günü kısmetse gelicek perdemiz:lepi: ohh oda aradan çıktı rahatladım
Gözün aydın cnm,hazırlıklar tamamlanıyor artık yavaş yavaşdelikafadulden

Bendede var cnm aynı ağrıdan:çok üzgünüm:
bende yatiyorum kizlar :) hepinizi öpüyorum :) yarin doktora ve dişçiye gidicem inşaAllah :) umarim güzel haberlerle gelirim :) hayirli geceler cümleten a.s.
Cnm güzel haberlerle dönersin inş.yerimseniben

Kimse kalmamis galiba. Beni pek uyku tutmuyor bu gece...

Gecmisi pek okuyamadim ama Defne bebegin odasini gördüm, cok zarif görünüyor simdiden. Hem keyfide yerindeymis, epeyde büyümüs. Masallah diyelim...

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
nasılsınız keyifler nasıl bakalım ? hihoyyyt Şeniz Şeniz

ankakuşu canım çok çok geçmiş olsun aman kendine iyi bakda çabucak atlat c vitamini al bol bol..

pınarcım kıs senin prenses büyümüş koca kız olmuş maşallah allah nazardan saklasın.yerim ben onun minik ellerini çenesini..aldıklarını güle güle giy canım
bu arada odanızada bayıldım valla defne bebeği gülegüle yatırırsın inşallah iyi günlerde odasına çok güzel canım ya. darısı benim tosun paşama olsun teyzesi en kısa zamanda.

kızlar bende demeyi unuttum . hafta sonu paşamın bütün eşyalarını yıkadım. şimdi sıra ütüde inşallah. ben otomatik makinalar için sabun tozu aldım çok güzel kokuyor yumuşacık oldu eşyalar. yumuşatıcı almadım şimdilik..

pınarcım maşallah prensesin büyümüş annesi:))) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)) cicilerinizi güle güle kullanın

ojefıstığım günaydın canım nasılsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…