pınarcım maşallah prensesin büyümüş annesi:))) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)) cicilerinizi güle güle kullanın
ojefıstığım günaydın canım nasılsın:))
CİVCİV , TUTKUN , BEDEF nasılsınız kızlar gözükmüyorsunuz pek bu aralar?
Günaydın canım oh mis gibide yıkamışsın az kalmış seninde işin Dün dr gittim böbrek için tahlillerim yapıldı yarına kadar hepsi çıkacak bakalım ne olacak perşembe tekrar gidip göstericem tahlilleri ondan dün akşamüstü 4 te geldim eve resmen yorgunluktan bayılmışım kendime gelemedim.kızlar bende demeyi unuttum . hafta sonu paşamın bütün eşyalarını yıkadım. şimdi sıra ütüde inşallah. ben otomatik makinalar için sabun tozu aldım çok güzel kokuyor yumuşacık oldu eşyalar. yumuşatıcı almadım şimdilik..
Hepimize canım iyisin sAnırımDURU muz ne yapıyorgünaydın herkese:)))))))))))) güzel bir gün diliyorum a.s.
Hadi hayırlı haberlerle gel canımgünaydın kızlarrrrr....
maşallah pınar ın kuzusuna
yarın biz de gidicez doktor amcaya, bakalım biz ne kadar büyüdükkaydirigubbakcemile2
Kızlar ben geldimmmmm. Ancak geldim valla delikafadulden
Öncelikle sabah doktor kontrolümüze gittik. Kuzum tam 2159 gr 44 cm olmuş. Herşey yolunda dedi doktorumuz çok şükür. Bizimki yine yüzünü dönmedi. Yan profilden görüntü aldık. Zilli elini çenesinin altına koymuş, gözler kapalı, tek ayağı dizden büküp efeler gibi diğer bacağının üstüne koymuş uyuyor. Ayyy biz şirindi ki kuzum Allah nazarlardan saklasınProgestana ve demir hapına devam dedi doktorum. Onun haricinde bi sorun yok çok şükür...
Sonra Kadıköy'e indim. Kendime gecelik ve pijama aldım sonunda. Bizim hastane çok sıcak olduğu için kısa kollu aldım. Teyzem ilk doğumunu martta yaptığı halde çok terlemişti hastanede... Sonra emzirme sütyeni, geniş ve yüksek belli külot aldım. Hastane çantamı bu hafta kızımın cicilerini yıkayıp hazırlayacağım Allah'ın izniyle...
Ordan da anneme gittim. Az önce geldim eve. Bizimki çıkmış ofisten geliyomuş. O arada size hemen bir bakınayım dedim...
Geçmişi henüz hiç okuyamadım. Akşam fırsat bulursam okuyacağım tek tek mesajları. Yemek hazırlayayım ben. Öpüyorum hepinizi...
ya kızlar, bazen bana böyle garip bişeyler oluyor. kalbim hızlı hızlı çarpıyor,ağzımdan çıkacak sanki! başım dönüyor, bi halsizlik çöküyor. kıpırdayamıyorum bile! sizde de oluyor mu? 1 saattir uzanıyordum yeni toparlandım.-tatlicadiarzu-
selam kızlar ben geldimm iyi haberlerle çok şükür benim kuzu 1700gr olmuş kocaman teyzeleri sorun yok dedi dr um
sonra arabayı yaptırmaya gittik kaskodan bnim üstüme olduğu için bende gittim
şimdi geldik baya yoruldum dinlenicem şimdi
bu arada izin aldım artık çalışmıycammmm
seherimmm canımmm herşey yoluna gircek bacımm kuzucukların annesini üğzmezler ben inanıyorum tatlımm ŞenizŞeniz
pınarım maş.yaramaz kızınaa sırnaşık şey yine sizi kızdırmaya devam ediyor yanii delikafadulden aldıklarını güzel günlerde kullan canım hihoyyyt
ben çokk yoruldumm bizimkiler bebek bohçasını getirdi tabi kaynanam ve kafileside geldi kaynanamda getirmiş aldıklarını ayy çok kalabalıktı zaten kaç gündür temizlik yapıyordum kardeşimle bugünde doğru düzgün olurmadım:1no2::1no2: ama kızımınn birsürü eşyası oldu yarın yıkanakları ayırcam aynı zamanda resimlerini de çekerim şükürler olsun bebişimin hiç eksiği kalmadı hatta herşey fazlasıyla olduu kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2artık odasınıda hazırlamaya başlarım yavaş yavaş :dance::dance:
kızlaarrr çook hastayım beeennn senağlamasenağlama çok fena grip oldum. sürekli kusuyorum ne yesem çıkarıyorum. zaten kusmalar devam ediyodu şimdi öldürüyo. geçmişi okuyom yavaş yavaş ama cevap yazamadımsenağlama ölüyooommmsenağlama
kızlar bende demeyi unuttum . hafta sonu paşamın bütün eşyalarını yıkadım. şimdi sıra ütüde inşallah. ben otomatik makinalar için sabun tozu aldım çok güzel kokuyor yumuşacık oldu eşyalar. yumuşatıcı almadım şimdilik..
günaydın kızlarrrrr....
maşallah pınar ın kuzusuna
yarın biz de gidicez doktor amcaya, bakalım biz ne kadar büyüdükkaydirigubbakcemile2
kızlar bende demeyi unuttum . hafta sonu paşamın bütün eşyalarını yıkadım. şimdi sıra ütüde inşallah. ben otomatik makinalar için sabun tozu aldım çok güzel kokuyor yumuşacık oldu eşyalar. yumuşatıcı almadım şimdilik..
canim benim..cok sukur agrinda sancinda yokmus..merak etme bebişler vakitlerini doldurup gelcek inşaAllah
oy oy yesinler onuu :) maşaAllah canim..cok sevindim herşeyin yolunda olmasina :) hep böyle güzel haberlerle gel inşaAllah
aminn canim :) hayirli olsun cantan :) darisi başimiza :))
oyy maşaAllahhh defne boncugaa :) cok sukur canim herşey yoluna girdi..cicilerinde hayirli olsun canim :)
geçmiş olsun canim..merak etme..bildigim kadariyla gebelerin cogunda var böyle seyler..sen genede doktoruna sor için rahat etsin..
oh ohhh hayirli olsun gazelin cicileriiii :) güle güle kullansin boncuk inşaAllah :)
cok gecmis olsun canim benim ya..yat dinlen bolbol..
hayirli olsun canim :) güle güle kullanin inşaAllahh :)
merhaba canim..kalsiyum eksikligindendir muhtemelen canim..doktoruna muhakkak bi daniş..bende de bi ara oldu..magnezyum ve kalsiyum takviyesi ile gecti canim..
canim cok güzel olmuş mobilyalarhayirli mutlu saglikli günlerde güle güle kullanin inşaAllahh :)
günaydın herkese:)))))))))))) güzel bir gün diliyorum a.s.
SEHERMIRAYMURAT, semra84+, sibiko+ sizlerede günaydın canım.
Sibiko kız şu havuzlu hana bi git bakalım belki bizde giderizmi acaba gidemeyiz artık bugün akşam kaynımda geliyor biraz zor
Semracım bebek deterjanları genelde güzel için rahat olsun.
Seher kız daha Pınar uyanmadı kesin sende iyisindir inşallah
sibelcim tutkuncum iyiyim kızlar sizler nasılsınız duruda ellerinizden öper fıstıklar bizimde cumatresi randevumuz çok merak ediyorum kuzumu
TUTKUNCUM hayırlı haberler getir bize sıkma canını.hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların allahın izniyle..:Saruboceq:
SİBİKOCUM günaydın sanada canım biz iyiyiz siz nasılsınŞeniz?
kızlar gunaydın hepınızee
pınarcım güle güle kullansın defne mobılyalarını cok guzelmıs pembiş pembiş emınım ıcıne yatınca dahada guzelsecek odası :))
bızım beşikten hala ses yok buarada illa çingenelık yapmamı beklıyolar bende sabırla ılk onların aramasını beklıyorum bakalım ne olcak
dun gıttım doktora bızım kuzu ıyıydı annem de geldı adapazarından torununu gormeye nasıl heyecanlıydı bı gorseydınız analık cok guzel bı sey yaa
1950gr olmus bızımkı herseyı yolundaymıs vajına temızleyıcı fıtıl verdı 6aksam kullanacakmışım normal dogum olursa onun ıcınde ıyı olur kullan dedı gögüsler ıcın kreme başla dedı sadece kahve kısma sürülecekmiş demır hapı ve calsıyuma devam 37.haftada catı muanesı ve nst ye baglayacak buarada 35.haftaya kadar çalısabılır raporu aldım nisan 6sına kadar ofıse devam sonra evden devam yazışmaya inşallah:)))
kızlar gunaydın hepınızee
pınarcım güle güle kullansın defne mobılyalarını cok guzelmıs pembiş pembiş emınım ıcıne yatınca dahada guzelsecek odası :))
bızım beşikten hala ses yok buarada illa çingenelık yapmamı beklıyolar bende sabırla ılk onların aramasını beklıyorum bakalım ne olcak
dun gıttım doktora bızım kuzu ıyıydı annem de geldı adapazarından torununu gormeye nasıl heyecanlıydı bı gorseydınız analık cok guzel bı sey yaa
1950gr olmus bızımkı herseyı yolundaymıs vajına temızleyıcı fıtıl verdı 6aksam kullanacakmışım normal dogum olursa onun ıcınde ıyı olur kullan dedı gögüsler ıcın kreme başla dedı sadece kahve kısma sürülecekmiş demır hapı ve calsıyuma devam 37.haftada catı muanesı ve nst ye baglayacak buarada 35.haftaya kadar çalısabılır raporu aldım nisan 6sına kadar ofıse devam sonra evden devam yazışmaya inşallah:)))
maşallah bebişine canım a.s. sen nasılsın hadi gözün aydın raporunuda almışsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?