2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlarrrrr....

maşallah pınar ın kuzusuna

yarın biz de gidicez doktor amcaya, bakalım biz ne kadar büyüdükkaydirigubbakcemile2

CİVCİV , TUTKUN , BEDEF nasılsınız kızlar gözükmüyorsunuz pek bu aralar?

Günaydın canım oh mis gibide yıkamışsın az kalmış seninde işin Dün dr gittim böbrek için tahlillerim yapıldı yarına kadar hepsi çıkacak bakalım ne olacak perşembe tekrar gidip göstericem tahlilleri ondan dün akşamüstü 4 te geldim eve resmen yorgunluktan bayılmışım kendime gelemedim.

günaydın herkese:)))))))))))) güzel bir gün diliyorum a.s.
Hepimize canım iyisin sAnırımDURU muz ne yapıyor

günaydın kızlarrrrr....

yarın biz de gidicez doktor amcaya, bakalım biz ne kadar büyüdükkaydirigubbakcemile2
Hadi hayırlı haberlerle gel canım
Günaydın kızlar biraz daha az kaldı mart annişleri doğurmuş hep nisan annişleride başlamış sıra bize mi geldi ne?
PINAR mobilyalar çok güzel güle güle ve sağlıkla kullanın inşallah Defnemizde büyümüş zaten maşallah ona da
Mutaharacım hayırlı ve güzel haberlerle dön canım.
Seher nasıl oldu acaba inşallah iyidir?
Benisec sende iyisindir inşallah

Ay ay ay kocaman olmuş defne kızımız ,sende aldıklarını güle güle kullan Pınarcım.Çantaları hazır tutalım artık kızlar nolur nolmaz.

Cerencim aynısı bendede var.kalbim ağzımdan çıkacak sanki ama benim genelde yatar pozisyondayken oluyor.

Esencim maşallah bebişine Oh iznide almışsın ne güzel bol bol dinlenirsin artık.

Oh cicilerde gelmiş ne güzel güle güle kullanın,resimlerini koyda bakalım Hülya'cım

Ah canım ya bende aynı durumdayım grip belası çok kötü geçmek bilmiyo sen miğdenidemi üşüttün yoksa :teselli:

O yayılan bebek kokusu muhteşem yaaa bende yıkadığımda bütün evi kaplamıştı koku sanki odasında yatıyo :çok üzgünüm:

günaydın kızlarrrrr....

Bizde yarın gidiyoruz kontrole ordan Eminönüne annemle gezicez bakalım bişeyler bakıcaz.

Günaydınlar kızlarrrrrrrrr hihoyyythihoyyyt

Günaydın kızlarhihoyyyt

Canım bende deterjanda karar veremedimfisfisfis ama bu hafata sonu dalinin yumuşlatıcısını aldın sonunda bakalım ya bu hafta sonu yada ondan sonraki hafta yıkayacağım bende

çok sağol canım:1hug:

Pınarcım mobilyalarınızı çok beğendim çok şık ve sade.

Tubacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

SEHERMIRAYMURAT, semra84+, sibiko+ sizlerede günaydın canım.
Sibiko kız şu havuzlu hana bi git bakalım belki bizde giderizmi acaba gidemeyiz artık bugün akşam kaynımda geliyor biraz zor
Semracım bebek deterjanları genelde güzel için rahat olsun.
Seher kız daha Pınar uyanmadı kesin sende iyisindir inşallah

sibelcim tutkuncum iyiyim kızlar sizler nasılsınız duruda ellerinizden öper fıstıklar bizimde cumatresi randevumuz çok merak ediyorum kuzumu

TUTKUNCUM hayırlı haberler getir bize sıkma canını.hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların allahın izniyle..:Saruboceq:

SıBıKOCUM günaydın sanada canım biz iyiyiz siz nasılsınŞeniz?

Canım benim havuzluhana ben 2 kere gittim herşey çok uygun gel senide götüreyim yarın takıl peşime gezelim kaydirigubbakcemile3

sibelcim tutkuncum iyiyim kızlar sizler nasılsınız duruda ellerinizden öper fıstıklar bizimde cumatresi randevumuz çok merak ediyorum kuzumu

Ay yerim ben onu iyiyiz canım yarın randevumuz var çok heyecanlıyım bakalım oğluş kaç kilo olmuş aynı tombiklikteyse doktorum bana sezeryan diyecek kesin.

TUTKUNCUM hayırlı haberler getir bize sıkma canını.hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların allahın izniyle..:Saruboceq:

SİBİKOCUM günaydın sanada canım biz iyiyiz siz nasılsınŞeniz?

Canım iyiyim çok şükür oğluşun nasıl bakalım yağız kardeşi onu öpüyooo Şeniz

kızlar gunaydın hepınızee
pınarcım güle güle kullansın defne mobılyalarını cok guzelmıs pembiş pembiş emınım ıcıne yatınca dahada guzelsecek odası :))

bızım beşikten hala ses yok buarada illa çingenelık yapmamı beklıyolar bende sabırla ılk onların aramasını beklıyorum bakalım ne olcak

dun gıttım doktora bızım kuzu ıyıydı annem de geldı adapazarından torununu gormeye nasıl heyecanlıydı bı gorseydınız analık cok guzel bı sey yaa
1950gr olmus bızımkı herseyı yolundaymıs vajına temızleyıcı fıtıl verdı 6aksam kullanacakmışım normal dogum olursa onun ıcınde ıyı olur kullan dedı gögüsler ıcın kreme başla dedı sadece kahve kısma sürülecekmiş demır hapı ve calsıyuma devam 37.haftada catı muanesı ve nst ye baglayacak buarada 35.haftaya kadar çalısabılır raporu aldım nisan 6sına kadar ofıse devam sonra evden devam yazışmaya inşallah:)))

Bigudicim maşallah bebişine bende yarın gidicem bakalım doktorumuz ne söyliycek.Banada bir önceki randevuda aynı şeyleri söylemişti,göğüs ucu kremi,demir kalsiyuma devam.İzninde yaklaşıyo ohh ne güzel

maşallah bebişine canım a.s. sen nasılsın hadi gözün aydın raporunuda almışsına.s.

maşallah bebişine canım a.s. sen nasılsın hadi gözün aydın raporunuda almışsına.s.

:)bebişlerden güzel haber alınca ınsanın keyfıde yerıne gelıyor analık duygusu ıyıden ıyıye yerlesıyo sanırım ben sıbıko gıbı 37 haftaya kadar dayanamazdım 35.hafta yeter dedım sen ne yapmayı düşünüyosun karar verdınmı nezaman ayrılacagına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…