:)bebişlerden güzel haber alınca ınsanın keyfıde yerıne gelıyor analık duygusu ıyıden ıyıye yerlesıyo sanırım ben sıbıko gıbı 37 haftaya kadar dayanamazdım 35.hafta yeter dedım sen ne yapmayı düşünüyosun karar verdınmı nezaman ayrılacagına
:)bebişlerden güzel haber alınca ınsanın keyfıde yerıne gelıyor analık duygusu ıyıden ıyıye yerlesıyo sanırım ben sıbıko gıbı 37 haftaya kadar dayanamazdım 35.hafta yeter dedım sen ne yapmayı düşünüyosun karar verdınmı nezaman ayrılacagına
oğluşum da iyi sibiko teyzesi bizde sizi öpelim bakalım becerebilirsek Şeniz
Şeniz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım sen sabır ver bana Şeniz
Şeniz
öpüyorum Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz
oyy maşaAllahhh defne boncugaa :) cok sukur canim herşey yoluna girdi..cicilerinde hayirli olsun canim :)
canim cok güzel olmuş mobilyalarhayirli mutlu saglikli günlerde güle güle kullanin inşaAllahh :)
bende yatiyorum kizlar :) hepinizi öpüyorum :) yarin doktora ve dişçiye gidicem inşaAllah :) umarim güzel haberlerle gelirim :) hayirli geceler cümleten a.s.
Pınaaaaar,çok güzel olcak prensesinin odası,yerleşsin birde öyle çek cnm
Kimse kalmamis galiba. Beni pek uyku tutmuyor bu gece...
Gecmisi pek okuyamadim ama Defne bebegin odasini gördüm, cok zarif görünüyor simdiden. Hem keyfide yerindeymis, epeyde büyümüs. Masallah diyelim...
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
nasılsınız keyifler nasıl bakalım ? hihoyyyt Şeniz Şeniz
pınarcım kıs senin prenses büyümüş koca kız olmuş maşallah allah nazardan saklasın.yerim ben onun minik ellerini çenesini..aldıklarını güle güle giy canım
bu arada odanızada bayıldım valla defne bebeği gülegüle yatırırsın inşallah iyi günlerde odasına çok güzel canım ya. darısı benim tosun paşama olsun teyzesi en kısa zamanda.
kızlar bende demeyi unuttum . hafta sonu paşamın bütün eşyalarını yıkadım. şimdi sıra ütüde inşallah. ben otomatik makinalar için sabun tozu aldım çok güzel kokuyor yumuşacık oldu eşyalar. yumuşatıcı almadım şimdilik..
pınarcım maşallah prensesin büyümüş annesi:))) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)) cicilerinizi güle güle kullanın
ojefıstığım günaydın canım nasılsın:))
günaydın kızlarrrrr....
maşallah pınar ın kuzusuna
yarın biz de gidicez doktor amcaya, bakalım biz ne kadar büyüdükkaydirigubbakcemile2
Günaydın canım oh mis gibide yıkamışsın az kalmış seninde işin Dün dr gittim böbrek için tahlillerim yapıldı yarına kadar hepsi çıkacak bakalım ne olacak perşembe tekrar gidip göstericem tahlilleri ondan dün akşamüstü 4 te geldim eve resmen yorgunluktan bayılmışım kendime gelemedim.
Hepimize canım iyisin sAnırımDURU muz ne yapıyor
Hadi hayırlı haberlerle gel canım
Günaydın kızlar biraz daha az kaldı mart annişleri doğurmuş hep nisan annişleride başlamış sıra bize mi geldi ne?
PINAR mobilyalar çok güzel güle güle ve sağlıkla kullanın inşallah Defnemizde büyümüş zaten maşallah ona da
Mutaharacım hayırlı ve güzel haberlerle dön canım.
Seher nasıl oldu acaba inşallah iyidir?
Benisec sende iyisindir inşallah
Ay ay ay kocaman olmuş defne kızımız,sende aldıklarını güle güle kullan Pınarcım.Çantaları hazır tutalım artık kızlar nolur nolmaz.
Bizde yarın gidiyoruz kontrole ordan Eminönüne annemle gezicez bakalım bişeyler bakıcaz.
Günaydınlar kızlarrrrrrrrr hihoyyythihoyyyt
Pınarcım mobilyalarınızı çok beğendim çok şık ve sade.
Tubacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
SEHERMIRAYMURAT, semra84+, sibiko+ sizlerede günaydın canım.
Sibiko kız şu havuzlu hana bi git bakalım belki bizde giderizmi acaba gidemeyiz artık bugün akşam kaynımda geliyor biraz zor
Semracım bebek deterjanları genelde güzel için rahat olsun.
Seher kız daha Pınar uyanmadı kesin sende iyisindir inşallah
kızlar gunaydın hepınızee
pınarcım güle güle kullansın defne mobılyalarını cok guzelmıs pembiş pembiş emınım ıcıne yatınca dahada guzelsecek odası :))
bızım beşikten hala ses yok buarada illa çingenelık yapmamı beklıyolar bende sabırla ılk onların aramasını beklıyorum bakalım ne olcak
dun gıttım doktora bızım kuzu ıyıydı annem de geldı adapazarından torununu gormeye nasıl heyecanlıydı bı gorseydınız analık cok guzel bı sey yaa
1950gr olmus bızımkı herseyı yolundaymıs vajına temızleyıcı fıtıl verdı 6aksam kullanacakmışım normal dogum olursa onun ıcınde ıyı olur kullan dedı gögüsler ıcın kreme başla dedı sadece kahve kısma sürülecekmiş demır hapı ve calsıyuma devam 37.haftada catı muanesı ve nst ye baglayacak buarada 35.haftaya kadar çalısabılır raporu aldım nisan 6sına kadar ofıse devam sonra evden devam yazışmaya inşallah:)))
HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERLER GETİRİRSİN BİZE ZATEN ARTIK BÜYÜDÜ BEBEİŞ LER ÖPERİM O FISTIĞI BENsibelcim tutkuncum iyiyim kızlar sizler nasılsınız duruda ellerinizden öper fıstıklar bizimde cumatresi randevumuz çok merak ediyorum kuzumu
İNŞALLAH CANIM attım sıkıntıyı artık sonuçta iyiyse mükemmel olacak zaten az kaldı sabredicem inşallahTUTKUNCUM hayırlı haberler getir bize sıkma canını.hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların allahın izniyle..:Saruboceq:
SİBİKOCUM günaydın sanada canım biz iyiyiz siz nasılsınŞeniz?
Ay nasıl isterim ama o kadar gezemem ben riskliyim biliyosun ben yük olurum yoksa şimdiye İstanbul kazan ben kepçe gezerdim vallaCanım benim havuzluhana ben 2 kere gittim herşey çok uygun gel senide götüreyim yarın takıl peşime gezelim kaydirigubbakcemile3
Ay yerim ben onu iyiyiz canım yarın randevumuz var çok heyecanlıyım bakalım oğluş kaç kilo olmuş aynı tombiklikteyse doktorum bana sezeryan diyecek kesin.
Canım iyiyim çok şükür oğluşun nasıl bakalım yağız kardeşi onu öpüyooo Şeniz
Kız büyümüş seninkde kocaman oldular beeee ara kız şunlara ne böyle yakötükedihüsokızlar gunaydın hepınızee
pınarcım güle güle kullansın defne mobılyalarını cok guzelmıs pembiş pembiş emınım ıcıne yatınca dahada guzelsecek odası :))
bızım beşikten hala ses yok buarada illa çingenelık yapmamı beklıyolar bende sabırla ılk onların aramasını beklıyorum bakalım ne olcak
dun gıttım doktora bızım kuzu ıyıydı annem de geldı adapazarından torununu gormeye nasıl heyecanlıydı bı gorseydınız analık cok guzel bı sey yaa
1950gr olmus bızımkı herseyı yolundaymıs vajına temızleyıcı fıtıl verdı 6aksam kullanacakmışım normal dogum olursa onun ıcınde ıyı olur kullan dedı gögüsler ıcın kreme başla dedı sadece kahve kısma sürülecekmiş demır hapı ve calsıyuma devam 37.haftada catı muanesı ve nst ye baglayacak buarada 35.haftaya kadar çalısabılır raporu aldım nisan 6sına kadar ofıse devam sonra evden devam yazışmaya inşallah:)))
Ojeli bu benden olcak mı bakalımŞenizŞenizŞenizallahım sen sabır ver bana Şeniz
Şeniz
Canım niye değiştiriyosun ki biraz kullan sonra değiştirirsin bebek şekerleride hazır tamam artık bi senin oğlan kalmışKızlar günaydıııııııııınnnn,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes bizde simdi kahvaltımızı yaptık evde birsürü iş var ama başlamadan size bi bakalım dedik.
Dün annemle birçok işimi bitirdim arkadaşlar.Boramın odasına sepet yerine sandık yaptırıyorum küçük ama cok şirin onun siparişini verdik sonra mevlütte verilecek bebek şekerlerini ısmarladık kapı süsünü aldık oğlumun odasına bembeyaz kuzu postu aldım kızlar halı yerine onu koyucam
Bide duvar kağıtlarını ben mavi beyaz cizgli yaptırmıştımya bana mobilyalarda gelince cok mavi gibi geldi bi duvarı beyaza ceviricem galiba bugün ama akşam evden kaçmam gerekiyor bu sefer kesin koçiş beni 5. kattan aşağıya atıcak ayyy cok heyecanlı napsam acabadelikafadulden
Tutkuncum ben şu bebek şekeri malzemeleri satan yere gidicem ordan baksam tepsi için bulabilirmiyim sence yada ne almak lazım bi anlatsana bana bende kendim yapayım diyorum heveslendim valla.
ılgıncım 32+0 olunca cagırıyo doktor rapor ıcın sanırım 2 hafta sonra senı cagıracak tekrar.çalısabılır dıye yazıyo sen nezaman ıstersen de gıdıp doktora iş göremez raporu alabılıyormuşsun çalıstıgın gunler dogumdan sonraya aktarılıyormuş illa 37 ye kadar zorunlulugu yokmus yanı hadı hayırlısı bakalım darıısı başına canım
bebek şekerlerını emınonunden alıcaksan ne tepsıler var bı gormelısın süslü püslü ama fıyatlarını hiç sormak aklıma gelmedı
Canım tepsiye uygun saten kumaş, sonra kenarları için fırfırlı kurdela, kenar köşeler için fiyonklu süs yada nazar boncukları.Bardaklar için bebe lastiği, fırfırlı kurdela, bardaklara yapıştırıp çıkabilen sitikırlar nazar boncuğu yada renkli kalpler falan bunların hepsi kurdele satan düğmecilerde falan vardır.Yalnız sateni al tepsiyi ölç mezura ile sonra kumaşın kenarına piko dikiş yaptır yada kendin hafif içe alarak dik ki sökülme olmasın ben pikocu da diktiricem kenarı sonra kendin kurdeleyi dikersin en son köşe süsleride dikersin zaten orda böyle bi yere girdinmi inanılmaz şeyler bulup fikir üretiyorsun.hadi bekliyorum bak ben çıkamadım ki bi gidebilsem alcam malzemeleri bide bardak alıcağım yer uzak eşim götürecek onunda keyfini bekliyorum.Tutkuncum ben şu bebek şekeri malzemeleri satan yere gidicem ordan baksam tepsi için bulabilirmiyim sence yada ne almak lazım bi anlatsana bana bende kendim yapayım diyorum heveslendim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?