2009 Mayıs Anneleri

canım bende 35 haftamda ayrılmayı düşünüyorum canım bizim sezon açılıyor inan o stresi çekemem son haftaya kadar sen şuanda kaç haftalıksın tatlım ben doktora gittiğimde 30 haftalık olacağım raporu sanırım şimdi vermez:1no2:

Canım napalım mecbur allahtan çoğu gitti azı kaldı

oğluşum da iyi sibiko teyzesi bizde sizi öpelim bakalım becerebilirsek Şeniz

Şeniz ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

allahım sen sabır ver bana Şeniz
Şeniz

öpüyorum Şeniz Şeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

Öpücüklerinizi aldık canım çok yorduk seni ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy maşaAllahhh defne boncugaa :) cok sukur canim herşey yoluna girdi..cicilerinde hayirli olsun canim :)

canim cok güzel olmuş mobilyalar hayirli mutlu saglikli günlerde güle güle kullanin inşaAllahh :)

Tşk ederim bitanem çok şükür yoluna girdi valla. Hep böyle devam etsin inşallah a.s.

bende yatiyorum kizlar :) hepinizi öpüyorum :) yarin doktora ve dişçiye gidicem inşaAllah :) umarim güzel haberlerle gelirim :) hayirli geceler cümleten a.s.

HAdi gelince yaz hemen canım hayırlı haberlerini bekliyoruz hihoyyyt

Pınaaaaar,çok güzel olcak prensesinin odası,yerleşsin birde öyle çek cnm

Sağol canım. TAbi tabi yerleşsin öyle de göndereceğim mutlaka a.s.

Kimse kalmamis galiba. Beni pek uyku tutmuyor bu gece...

Gecmisi pek okuyamadim ama Defne bebegin odasini gördüm, cok zarif görünüyor simdiden. Hem keyfide yerindeymis, epeyde büyümüs. Masallah diyelim...

Sağolasın teyzesi. Keyfi yerinde kuzumun çok şükür. Odası da bitiyor yavaş yavaş bekliyoruz artık hihoyyyt

Günadyın Ceroş'um nabersin bacım paşam nasıl bakim?

Ay teyzesi bi görseydin kuzumu. Nasıl da poz vermiş uyuyo kaydirigubbakcemile3 Sanki odasının geldiğini anlamışta mışıl mışıl uyuyo gibi kaydirigubbakcemile3

Yazın senin oğluşun da hayırlısıyla odasını yapınca kışın odasında mışıl mışıl uyur inşallah hihoyyyt

Ohhh bende yapayım diyorum bu işi artık. Hastane çantası için eksiklerimde bitti. Kuzumunkileri de yıkayayım da bu hafta içi bitireyim inşallah :Saruboceq:

pınarcım maşallah prensesin büyümüş annesi:))) çok sevindim herşeyin yolunda olmasına:)) cicilerinizi güle güle kullanın

ojefıstığım günaydın canım nasılsın:))

Günaydın Banuş'um nabersin canım?

Sağolasınnnn büyümüş kuzum ya naz yaptı bize kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrr....

maşallah pınar ın kuzusuna

yarın biz de gidicez doktor amcaya, bakalım biz ne kadar büyüdükkaydirigubbakcemile2

Günaydın canım sağolasın a.s. Ohhh hadi seninde güzel haberlerini bekliyoru zinşallah a.s.

Günaydın canım hoşgeldin. Nasılsın bakalım?

Valla sorma eşime de dedim nisan anneleri doğurmaya başlamış sıra bize geliyo diye. Adamın rengi attı valla. Bi heyecan yaptı ki kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım sağolasın bitanem a.s.

Ooo yarın kontrol günü heee ne güzel kaydirigubbakcemile3

Benim doktor yurt dışına seminere gitti. Kontrolümüz 11 Nisan'da :çok üzgünüm: Uzun yaaa :çok üzgünüm:

Pınarcım mobilyalarınızı çok beğendim çok şık ve sade.

Tubacım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Çok tşk ediyorum bitanem a.s.

Geldim geldim uyandım hihoyyyt

Günaydın bacım aminnn Allah yattıkları günleri de göstersin hayırlısıyla. Sağolasın sen nasılsın bakim?

Oooo maşallah kuzuna kocaman olmuş bacım Allah nazardan saklasın Raporu da almışsın gözün aydın bacım a.s.

Günaydınlar bacılarımmmmm nabersiniz bakim? Ben hala uyuyordum telefon çalana kadar kaydirigubbakcemile3 Perdeci aradı da. Gelip takacaklarmış şimdi. Kalktım mecbur. Sizlerden naberin bakim?

pınarcım iyiyim bende duru yine atakta sadece yorgun hissediyorum kendimi biraz defnemiz nasıl perdesi mi takılacakmış yiyenimin güle güle kullanın bitanem

sibelcim tutkuncum iyiyim kızlar sizler nasılsınız duruda ellerinizden öper fıstıklar bizimde cumatresi randevumuz çok merak ediyorum kuzumu
HADİ BAKALIM İNŞALLAH İYİ HABERLER GETİRİRSİN BİZE ZATEN ARTIK BÜYÜDÜ BEBEİŞ LER ÖPERİM O FISTIĞI BEN

TUTKUNCUM hayırlı haberler getir bize sıkma canını.hayırlısıyla temiz çıkar sonuçların allahın izniyle..:Saruboceq:

SİBİKOCUM günaydın sanada canım biz iyiyiz siz nasılsınŞeniz?
İNŞALLAH CANIM attım sıkıntıyı artık sonuçta iyiyse mükemmel olacak zaten az kaldı sabredicem inşallah

Ay nasıl isterim ama o kadar gezemem ben riskliyim biliyosun ben yük olurum yoksa şimdiye İstanbul kazan ben kepçe gezerdim valla
Hadi oğluşunu da görecen oh oh
Kız büyümüş seninkde kocaman oldular beeee ara kız şunlara ne böyle yakötükedihüso

allahım sen sabır ver bana Şeniz
Şeniz
Ojeli bu benden olcak mı bakalımŞenizŞenizŞeniz

Kızlar günaydıııııııııınnnn,

Nasılsınız bakalım iyimi herkes bizde simdi kahvaltımızı yaptık evde birsürü iş var ama başlamadan size bi bakalım dedik.

Dün annemle birçok işimi bitirdim arkadaşlar.Boramın odasına sepet yerine sandık yaptırıyorum küçük ama cok şirin onun siparişini verdik sonra mevlütte verilecek bebek şekerlerini ısmarladık kapı süsünü aldık oğlumun odasına bembeyaz kuzu postu aldım kızlar halı yerine onu koyucam

Bide duvar kağıtlarını ben mavi beyaz cizgli yaptırmıştımya bana mobilyalarda gelince cok mavi gibi geldi bi duvarı beyaza ceviricem galiba bugün ama akşam evden kaçmam gerekiyor bu sefer kesin koçiş beni 5. kattan aşağıya atıcak ayyy cok heyecanlı napsam acabadelikafadulden

Tutkuncum ben şu bebek şekeri malzemeleri satan yere gidicem ordan baksam tepsi için bulabilirmiyim sence yada ne almak lazım bi anlatsana bana bende kendim yapayım diyorum heveslendim valla.

Canım niye değiştiriyosun ki biraz kullan sonra değiştirirsin bebek şekerleride hazır tamam artık bi senin oğlan kalmış
Pınar perdelerde geliyor kız bitirdiniz işleri valla.

ılgıncım 32+0 olunca cagırıyo doktor rapor ıcın sanırım 2 hafta sonra senı cagıracak tekrar.çalısabılır dıye yazıyo sen nezaman ıstersen de gıdıp doktora iş göremez raporu alabılıyormuşsun çalıstıgın gunler dogumdan sonraya aktarılıyormuş illa 37 ye kadar zorunlulugu yokmus yanı hadı hayırlısı bakalım darıısı başına canım

Tutkuncum ben şu bebek şekeri malzemeleri satan yere gidicem ordan baksam tepsi için bulabilirmiyim sence yada ne almak lazım bi anlatsana bana bende kendim yapayım diyorum heveslendim valla.

bebek şekerlerını emınonunden alıcaksan ne tepsıler var bı gormelısın süslü püslü ama fıyatlarını hiç sormak aklıma gelmedı

sağol canım inşallah :)))))))))))))a.s.kaydirigubbakcemile5

Canım tepsiye uygun saten kumaş, sonra kenarları için fırfırlı kurdela, kenar köşeler için fiyonklu süs yada nazar boncukları.Bardaklar için bebe lastiği, fırfırlı kurdela, bardaklara yapıştırıp çıkabilen sitikırlar nazar boncuğu yada renkli kalpler falan bunların hepsi kurdele satan düğmecilerde falan vardır.Yalnız sateni al tepsiyi ölç mezura ile sonra kumaşın kenarına piko dikiş yaptır yada kendin hafif içe alarak dik ki sökülme olmasın ben pikocu da diktiricem kenarı sonra kendin kurdeleyi dikersin en son köşe süsleride dikersin zaten orda böyle bi yere girdinmi inanılmaz şeyler bulup fikir üretiyorsun.hadi bekliyorum bak ben çıkamadım ki bi gidebilsem alcam malzemeleri bide bardak alıcağım yer uzak eşim götürecek onunda keyfini bekliyorum.

kızlar günaydın.herkes iyidir umarım.ğınarcım defnen maşallahh büyümüş.bu arada odanızda çok şirin olmuş güle güle kullanın canım. benim bugün boğazlarım felaket şişti acayip halsizim kızlar ya.akşam banyo yapmıştım sanırım sabaha kadar hasta oldum sıcak bişeyler içince geçer umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…