2009 Mayıs Anneleri

pınarcım inşallah odasında uyuyacağı günleride görücez hepimiz...

sibiko dediğin gibi ben göremiyorum alıntı yapınca görünüyorlar.ama çok sinirlendim olmuyor diye.

incihanım , tülaycım hoşgeldiniz kızlarrrrrrr

Canım kenidne dikkat et dediğin gibi hemen ballı süt yada limonlu çay iç iyi gelir.Geçmiş olsun.

Canım çok güzeller güle güle kullan koltuk süper olmuş emzirirken uyuturken severken kendi rahatına da bakmışsın bak bak bak çok beğendim

incihan cnaım bence çok güzel olmuş. bide bana öyle çok mavi görünmedi...perde falan çok mavi olmassa bence şahane olmuş..güle güle kullanın canım..

pınarcım iyiyim bende duru yine atakta sadece yorgun hissediyorum kendimi biraz defnemiz nasıl perdesi mi takılacakmış yiyenimin güle güle kullanın bitanem

Ay canım ya artık yoruluyorsunuz iyice. Ben valla sabahın köründe kalkıp işe gitmeyi düşünemiyorum şu anda. Şu izin süreniz bi gelse hayırlısıyla :Saruboceq:

Evet canım şimdi geldi perdeciler takıyolar bakalım yerimseniben

Günaydın canım hoşgeldin...

Ohhhh alınacaklar bitmiş nerdeyse ne güzel güle güle kullanın canım a.s.

Ama kociş valla kızacak sana kız kolay mı duvar kağıdının değişmesi kaydirigubbakcemile3

Canım niye değiştiriyosun ki biraz kullan sonra değiştirirsin bebek şekerleride hazır tamam artık bi senin oğlan kalmış
Pınar perdelerde geliyor kız bitirdiniz işleri valla.

Geldi canım. Bi dolabın camının perdesi kalıyor. Onu da yarın falan gidip seçicem çabucak yapıcaklar. Bide halımızla lamba ve abajurumuz kalıyor kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada Birso'yla konuştum. Verdikleri ilaç artık sersem gibi yaptığı için bu saah dozunu azaltmışlar. Çünkü kanında yüksek çıkmış değerler. İlaçlar azaldı diye inşallah sancım artmaz dedi. Hafif hafif sancısı devam ediyomuş. Çok selamı var sizlere. Sema'yı merak etmiş. Sizde nosu olan var mı kızlar? Varsa gönderinde bana bir arayayım ya bende merak ettim nedir durum?

Hepinize günaydın, güzel mayıs anneleri,a.s.
Ben foruma giriyorum, ancak size selam veremeden mesai bitiyor
Sağol tutkuncum iyi olmaya çalışıyorum ben, hala eleman bulamadık :çok üzgünüm:
Onun için çok yoğunum ve artık ciddi ciddi yoruldum.

Kızlar bu arada bakıyorum artık hepinizi tatlı bir telaş sardı.
Keşke bütün telaşlarımız, heyecanlarımız bunun kadar güzel olsa.
İnşallah hepiniz sağlık ve sıhhatli bebeklerinizi kucaklarınıza alıp, o mis kokularını doya doya içinize çekersiniz. İşte o an, annenize yürekten sarılıp teşekkür etmek istersiniz.
Yıllardır onu anlamak istemediğimiz için, bizim iyiliğimiz için söylediği herşeyin meğer canımızın yanmasından korktuğunu bilmediğimiz için.

Canım defnem, teyzesinin gülü, odanı güzel günlerde kullan inşallah.:Saruboceq:

Dur bakalım yarın o mağazaya gidince kendimi kaybederim diye dşünüyorum herşey var hangisine bakacağımı şaşırıyorum.

Canım çok geçmiş olsun nedir bu bizdeki grip salgını :teselli:

canım günaydın geçmiş olsun tatlım havalar soğuk dikkat et kendinekaydirigubbakcemile5

pınarcım canım artık yoruluyorum bünyem zaten hassas bitanem izni iple çekiyorum

incihan canım bebişinin odası bende çok güzel hele sandalyene bayıldım güle güle kullanın inşallah

sibel, tutkun canım teşe.ederim. bilmiyorum sibel canım ya aslında dikkatde ediyorum umarım ilerlemez fazla..

Günaydın canım hoşgeldin. Sağolasın bitanem.

Çok geçmiş olsun. Saçların ıslak yatmadın umarım bacım?

Amin canım inşallah :Saruboceq:

Bacımmm hoşgeldin canummmm. Daha başındayız dimi asıl olay doğumdan sonra başlıyor kaydirigubbakcemile3

Teyzesüüü Defne'm tekme atıp teşekkür ediyor şu anda sana hihoyyyt

Banu'cum aman canım dikkat et ne olur. Fazla yorma kendini. Akşamları bari dinlenmeye çalış a.s.

İncihancım öyle mavi olmamış tülayın dedii gibi tülü beyazı fazla alırsan güzel olur ben çok beğendim.
Pınarcım hadi fotolarını bekliyoruz Birsen iyi ya sevindim Seheri mi soruyorsun Benisecimi anlamadım
Sehercim ah bu patronlar dayan canım galiba bu gidişlePınar doğuracak büyütecek geri gelecek onu bekliyor patronlar.
KIZ pınar bak senden sonra kimseyi bulamıyorlar yerini dolduramıyorlar galiba aranan eleman olmak kadar güzeli olamaz heralde.
ilgin sesin çıkmıyor bugün

İncihan'cım bencede güzzel olmuş bacım. Tülünü beyaz alırsan içinde böyle hafif hafif mavi ince çizgiler olursa gayet güzel olur a.s.

Tamam bacım taksınalr onu da eklerim a.s.

Evet bacım aranan eleman değil de bizim gibi aptal bulamıyolar diyelim kaydirigubbakcemile3

sırnaşık şey
Canım niye değiştiriyosun ki biraz kullan sonra değiştirirsin bebek şekerleride hazır tamam artık bi senin oğlan kalmış
Pınar perdelerde geliyor kız bitirdiniz işleri valla.

öylemi yapsam acaba ya dur doğru diyosun bugun bi düşüneyim ben.

günaydın geçmiş olsun canım aman hemen ıhlamur bal yap sar canım boğazlarını

Günaydın hoşbulduk bacım

teşekkür ederim arkadaşım inşallah rahat rahat emişiriz oğlumla

incihan cnaım bence çok güzel olmuş. bide bana öyle çok mavi görünmedi...perde falan çok mavi olmassa bence şahane olmuş..güle güle kullanın canım..

gerçektenmi ya ben perde beyaz stor koydum altına ponpon filan dikeyim diyorum canım hiç başka perde koymıyayım çünkü benim evim tepede ve önüm bomboş sağol

amanınn korkuttunuz beni valla seninde odan süper canım cok sade ve cok şık olmuş kız şeyleri hep daha güzel zaten iyi günlerde kullansın prenses

İncihancım çok güzel olmuş odası oğluşunun valla sandalyende çok güzel

cok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun inşallahkaydirigubbakcemile2

Canım Sema akşam hastanede yatıcam sabah doktorum karar vericek demişti ya o yüzden Birsen Sema'yı merak etmiş...

kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı

tülaycım sağol bizde iyiyiz tosunumla çalışıoz.

incihan bayıldım güle güle kullanın odanızı hayırlısıyla büyüt inşallah yatağında.

Gayet güzel olur canım. Pomponlar falan hihoyyyt

Sağolasın teyzesi sade olsun istedik. Bakalım süsleyince nasıl olacak CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…