Canım kenidne dikkat et dediğin gibi hemen ballı süt yada limonlu çay iç iyi gelir.Geçmiş olsun.kızlar günaydın.herkes iyidir umarım.ğınarcım defnen maşallahh büyümüş.bu arada odanızda çok şirin olmuş güle güle kullanın canım. benim bugün boğazlarım felaket şişti acayip halsizim kızlar ya.akşam banyo yapmıştım sanırım sabaha kadar hasta oldumsıcak bişeyler içince geçer umarım...
pınarcım iyiyim bende duru yine ataktasadece yorgun hissediyorum kendimi biraz defnemiz nasıl perdesi mi takılacakmış yiyenimin güle güle kullanın bitanem
Kızlar günaydıııııııııınnnn,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes bizde simdi kahvaltımızı yaptık evde birsürü iş var ama başlamadan size bi bakalım dedik.
Dün annemle birçok işimi bitirdim arkadaşlar.Boramın odasına sepet yerine sandık yaptırıyorum küçük ama cok şirin onun siparişini verdik sonra mevlütte verilecek bebek şekerlerini ısmarladık kapı süsünü aldık oğlumun odasına bembeyaz kuzu postu aldım kızlar halı yerine onu koyucam
Bide duvar kağıtlarını ben mavi beyaz cizgli yaptırmıştımya bana mobilyalarda gelince cok mavi gibi geldi bi duvarı beyaza ceviricem galiba bugün ama akşam evden kaçmam gerekiyor bu sefer kesin koçiş beni 5. kattan aşağıya atıcak ayyy cok heyecanlı napsam acabadelikafadulden
Canım niye değiştiriyosun ki biraz kullan sonra değiştirirsin bebek şekerleride hazır tamam artık bi senin oğlan kalmış
Pınar perdelerde geliyor kız bitirdiniz işleri valla.
SEHERMIRAYMURAT, semra84+, sibiko+ sizlerede günaydın canım.
Sibiko kız şu havuzlu hana bi git bakalım belki bizde giderizmi acaba gidemeyiz artık bugün akşam kaynımda geliyor biraz zor
Semracım bebek deterjanları genelde güzel için rahat olsun.
Seher kız daha Pınar uyanmadı kesin sende iyisindir inşallah
Canım tepsiye uygun saten kumaş, sonra kenarları için fırfırlı kurdela, kenar köşeler için fiyonklu süs yada nazar boncukları.Bardaklar için bebe lastiği, fırfırlı kurdela, bardaklara yapıştırıp çıkabilen sitikırlar nazar boncuğu yada renkli kalpler falan bunların hepsi kurdele satan düğmecilerde falan vardır.Yalnız sateni al tepsiyi ölç mezura ile sonra kumaşın kenarına piko dikiş yaptır yada kendin hafif içe alarak dik ki sökülme olmasın ben pikocu da diktiricem kenarı sonra kendin kurdeleyi dikersin en son köşe süsleride dikersin zaten orda böyle bi yere girdinmi inanılmaz şeyler bulup fikir üretiyorsun.hadi bekliyorum bak ben çıkamadım ki bi gidebilsem alcam malzemeleri bide bardak alıcağım yer uzak eşim götürecek onunda keyfini bekliyorum.
kızlar günaydın.herkes iyidir umarım.ğınarcım defnen maşallahh büyümüş.bu arada odanızda çok şirin olmuş güle güle kullanın canım. benim bugün boğazlarım felaket şişti acayip halsizim kızlar ya.akşam banyo yapmıştım sanırım sabaha kadar hasta oldumsıcak bişeyler içince geçer umarım...
kızlar günaydın.herkes iyidir umarım.ğınarcım defnen maşallahh büyümüş.bu arada odanızda çok şirin olmuş güle güle kullanın canım. benim bugün boğazlarım felaket şişti acayip halsizim kızlar ya.akşam banyo yapmıştım sanırım sabaha kadar hasta oldumsıcak bişeyler içince geçer umarım...
kızlar günaydın.herkes iyidir umarım.pınarcım defnen maşallahh büyümüş.bu arada odanızda çok şirin olmuş güle güle kullanın canım. benim bugün boğazlarım felaket şişti acayip halsizim kızlar ya.akşam banyo yapmıştım sanırım sabaha kadar hasta oldumsıcak bişeyler içince geçer umarım...
pınarcım inşallah odasında uyuyacağı günleride görücez hepimiz...
sibiko dediğin gibi ben göremiyorum alıntı yapınca görünüyorlar.ama çok sinirlendim olmuyor diye.
incihanım , tülaycım hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
Hepinize günaydın, güzel mayıs anneleri,a.s.
Ben foruma giriyorum, ancak size selam veremeden mesai bitiyor
Sağol tutkuncum iyi olmaya çalışıyorum ben, hala eleman bulamadık :çok üzgünüm:
Onun için çok yoğunum ve artık ciddi ciddi yoruldum.
Kızlar bu arada bakıyorum artık hepinizi tatlı bir telaş sardı.
Keşke bütün telaşlarımız, heyecanlarımız bunun kadar güzel olsa.
ınşallah hepiniz sağlık ve sıhhatli bebeklerinizi kucaklarınıza alıp, o mis kokularını doya doya içinize çekersiniz. ışte o an, annenize yürekten sarılıp teşekkür etmek istersiniz.
Yıllardır onu anlamak istemediğimiz için, bizim iyiliğimiz için söylediği herşeyin meğer canımızın yanmasından korktuğunu bilmediğimiz için.
Canım defnem, teyzesinin gülü, odanı güzel günlerde kullan inşallah.:Saruboceq:
İncihancım öyle mavi olmamış tülayın dedii gibi tülü beyazı fazla alırsan güzel olur ben çok beğendim.
Pınarcım hadi fotolarını bekliyoruz Birsen iyi ya sevindim Seheri mi soruyorsun Benisecimi anlamadım
Sehercim ah bu patronlar dayan canım galiba bu gidişlePınar doğuracak büyütecek geri gelecek onu bekliyor patronlar.
KIZ pınar bak senden sonra kimseyi bulamıyorlar yerini dolduramıyorlar galiba aranan eleman olmak kadar güzeli olamaz heralde.
ilgin sesin çıkmıyor bugün
Canım niye değiştiriyosun ki biraz kullan sonra değiştirirsin bebek şekerleride hazır tamam artık bi senin oğlan kalmış
Pınar perdelerde geliyor kız bitirdiniz işleri valla.
pınarcım inşallah odasında uyuyacağı günleride görücez hepimiz...
sibiko dediğin gibi ben göremiyorum alıntı yapınca görünüyorlar.ama çok sinirlendim olmuyor diye.
incihanım , tülaycım hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
Canım kenidne dikkat et dediğin gibi hemen ballı süt yada limonlu çay iç iyi gelir.Geçmiş olsun.
Canım çok güzeller güle güle kullan koltuk süper olmuş emzirirken uyuturken severken kendi rahatına da bakmışsın bak bak bak çok beğendim
incihan cnaım bence çok güzel olmuş. bide bana öyle çok mavi görünmedi...perde falan çok mavi olmassa bence şahane olmuş..güle güle kullanın canım..
Ay canım ya artık yoruluyorsunuz iyice. Ben valla sabahın köründe kalkıp işe gitmeyi düşünemiyorum şu anda. Şu izin süreniz bi gelse hayırlısıyla :Saruboceq:
Evet canım şimdi geldi perdeciler takıyolar bakalım yerimseniben
Günaydın canım hoşgeldin...
Ohhhh alınacaklar bitmiş nerdeyse ne güzel güle güle kullanın canım a.s.
Ama kociş valla kızacak sana kız kolay mı duvar kağıdının değişmesi kaydirigubbakcemile3
Geldi canım. Bi dolabın camının perdesi kalıyor. Onu da yarın falan gidip seçicem çabucak yapıcaklar. Bide halımızla lamba ve abajurumuz kalıyor kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada Birso'yla konuştum. Verdikleri ilaç artık sersem gibi yaptığı için bu saah dozunu azaltmışlar. Çünkü kanında yüksek çıkmış değerler. İlaçlar azaldı diye inşallah sancım artmaz dedi. Hafif hafif sancısı devam ediyomuş. Çok selamı var sizlere. Sema'yı merak etmiş. Sizde nosu olan var mı kızlar? Varsa gönderinde bana bir arayayım ya bende merak ettim nedir durum?
İncihancım çok güzel olmuş odası oğluşunun valla sandalyende çok güzel
kızlar ben bu akşamda yatıcam hastanede yarın karar vercek doktotum ama cok sukur cok agrım yok
serum takıyolar vıtamın ve susuzluga karsı
gerçektenmi ya ben perde beyaz stor koydum altına ponpon filan dikeyim diyorum canım hiç başka perde koymıyayım çünkü benim evim tepede ve önüm bomboş sağol
amanınn korkuttunuz beni valla seninde odan süper canım cok sade ve cok şık olmuş kız şeyleri hep daha güzel zaten iyi günlerde kullansın prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?