canım günaydın geçmiş olsun tatlım havalar soğuk dikkat et kendinekaydirigubbakcemile5
pınarcım canım artık yoruluyorum bünyem zaten hassas bitanem izni iple çekiyorum
incihan canım bebişinin odası bende çok güzel hele sandalyene bayıldım güle güle kullanın inşallah
İncihancım öyle mavi olmamış tülayın dedii gibi tülü beyazı fazla alırsan güzel olur ben çok beğendim.
Pınarcım hadi fotolarını bekliyoruz Birsen iyi ya sevindim Seheri mi soruyorsun Benisecimi anlamadım
Sehercim ah bu patronlar dayan canım galiba bu gidişlePınar doğuracak büyütecek geri gelecek onu bekliyor patronlar.
KIZ pınar bak senden sonra kimseyi bulamıyorlar yerini dolduramıyorlar galiba aranan eleman olmak kadar güzeli olamaz heralde.
ilgin sesin çıkmıyor bugün
İncihan'cım bencede güzzel olmuş bacım. Tülünü beyaz alırsan içinde böyle hafif hafif mavi ince çizgiler olursa gayet güzel olur a.s.
Tamam bacım taksınalr onu da eklerim a.s.
Evet bacım aranan eleman değil de bizim gibi aptal bulamıyolar diyelim kaydirigubbakcemile3
cadu karulaaarr değiştirmiyom valla korkuttunuz beni haklısınız aslında kullanayım sıkılırsak sonra değiştiririz herşeyi bitsin süsleyelim odamızı sonra size güzel güzel gösteririz teyzeleri hepinize kocaman öpücüka.s.
pınarcım kuruttum yattım ama
selam kızlar herkes iyi mi beniseç ve birsen'den yeni haberler var mı bu sıra pek giremiyorum haftaya izne ayrılacağım için bu hafta aşırı yoğunum sınavlar projeler performanslar off ya kendime bir dakika zaman ayıramıyorum haftaya bol bol vaktim olacak hepinizi ve yeğenlerimi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin
Kızlar günaydıııııııııınnnn,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes bizde simdi kahvaltımızı yaptık evde birsürü iş var ama başlamadan size bi bakalım dedik.
Dün annemle birçok işimi bitirdim arkadaşlar.Boramın odasına sepet yerine sandık yaptırıyorum küçük ama cok şirin onun siparişini verdik sonra mevlütte verilecek bebek şekerlerini ısmarladık kapı süsünü aldık oğlumun odasına bembeyaz kuzu postu aldım kızlar halı yerine onu koyucam
Bide duvar kağıtlarını ben mavi beyaz cizgli yaptırmıştımya bana mobilyalarda gelince cok mavi gibi geldi bi duvarı beyaza ceviricem galiba bugün ama akşam evden kaçmam gerekiyor bu sefer kesin koçiş beni 5. kattan aşağıya atıcak ayyy cok heyecanlı napsam acabadelikafadulden
selam kızzlarr bgn sabah iğnemizi olduk allhın izniyle bişey olmaz inş doktoru hep aradım akşam açmadı bende sabah ilk ona gittim sordum azarladı beni bide özel olcak gıcık şey yaptır dedi ısrarla yaptırdım bende inş bişey olmaz doğum falan başlamaz yanii birsen nasıl iyimi haber varmı?
selam kızzlarr bgn sabah iğnemizi olduk allhın izniyle bişey olmaz inş doktoru hep aradım akşam açmadı bende sabah ilk ona gittim sordum azarladı beni bide özel olcak gıcık şey yaptır dedi ısrarla yaptırdım bende inş bişey olmaz doğum falan başlamaz yanii birsen nasıl iyimi haber varmı?
kızlar bende demeyi unuttum . hafta sonu paşamın bütün eşyalarını yıkadım. şimdi sıra ütüde inşallah. ben otomatik makinalar için sabun tozu aldım çok güzel kokuyor yumuşacık oldu eşyalar. yumuşatıcı almadım şimdilik..
Masallah bebişinee,vajina temizleyici fitili ne için verdi cnm enfeksiyon falanmı vardı?kızlar gunaydın hepınızee
bızım beşikten hala ses yok buarada illa çingenelık yapmamı beklıyolar bende sabırla ılk onların aramasını beklıyorum bakalım ne olcak
dun gıttım doktora bızım kuzu ıyıydı annem de geldı adapazarından torununu gormeye nasıl heyecanlıydı bı gorseydınız analık cok guzel bı sey yaa
1950gr olmus bızımkı herseyı yolundaymıs vajına temızleyıcı fıtıl verdı 6aksam kullanacakmışım normal dogum olursa onun ıcınde ıyı olur kullan dedı gögüsler ıcın kreme başla dedı sadece kahve kısma sürülecekmiş demır hapı ve calsıyuma devam 37.haftada catı muanesı ve nst ye baglayacak buarada 35.haftaya kadar çalısabılır raporu aldım nisan 6sına kadar ofıse devam sonra evden devam yazışmaya inşallah:)))
Perdelerde hazır ne güzel,bir temizleyip yerleştirmek kaldı artık,aman yorma kendini pınarcım dikkat etAy teyzesi bi görseydin kuzumu. Nasıl da poz vermiş uyuyo kaydirigubbakcemile3 Sanki odasının geldiğini anlamışta mışıl mışıl uyuyo gibi kaydirigubbakcemile3
Yazın senin oğluşun da hayırlısıyla odasını yapınca kışın odasında mışıl mışıl uyur inşallah hihoyyyt
Ohhh bende yapayım diyorum bu işi artık. Hastane çantası için eksiklerimde bitti. Kuzumunkileri de yıkayayım da bu hafta içi bitireyim inşallah :Saruboceq:
Günaydınlar bacılarımmmmm nabersiniz bakim? Ben hala uyuyordum telefon çalana kadar kaydirigubbakcemile3 Perdeci aradı da. Gelip takacaklarmış şimdi. Kalktım mecbur. Sizlerden naberin bakim?
Kızlar günaydıııııııııınnnn,
Nasılsınız bakalım iyimi herkes bizde simdi kahvaltımızı yaptık evde birsürü iş var ama başlamadan size bi bakalım dedik.
Dün annemle birçok işimi bitirdim arkadaşlar.Boramın odasına sepet yerine sandık yaptırıyorum küçük ama cok şirin onun siparişini verdik sonra mevlütte verilecek bebek şekerlerini ısmarladık kapı süsünü aldık oğlumun odasına bembeyaz kuzu postu aldım kızlar halı yerine onu koyucam
Bide duvar kağıtlarını ben mavi beyaz cizgli yaptırmıştımya bana mobilyalarda gelince cok mavi gibi geldi bi duvarı beyaza ceviricem galiba bugün ama akşam evden kaçmam gerekiyor bu sefer kesin koçiş beni 5. kattan aşağıya atıcak ayyy cok heyecanlı napsam acabadelikafadulden
Canım bence çok güzel olmuş oğluşunun odası,perdeyi beyazlı alırsan dahada güzel olur eminim,güle güle kullansın bebişin
Cnm geçenlerde boğazım şişmişti benim,ballı limonlu ıhlamur içtim geçti,inş. seninkide kısa zamanda geçerkızlar günaydın.herkes iyidir umarım.ğınarcım defnen maşallahh büyümüş.bu arada odanızda çok şirin olmuş güle güle kullanın canım. benim bugün boğazlarım felaket şişti acayip halsizim kızlar ya.akşam banyo yapmıştım sanırım sabaha kadar hasta oldumsıcak bişeyler içince geçer umarım...
Hepinize günaydın, güzel mayıs anneleri,a.s.
Ben foruma giriyorum, ancak size selam veremeden mesai bitiyor
Sağol tutkuncum iyi olmaya çalışıyorum ben, hala eleman bulamadık :çok üzgünüm:
Onun için çok yoğunum ve artık ciddi ciddi yoruldum.
Kızlar bu arada bakıyorum artık hepinizi tatlı bir telaş sardı.
Keşke bütün telaşlarımız, heyecanlarımız bunun kadar güzel olsa.
İnşallah hepiniz sağlık ve sıhhatli bebeklerinizi kucaklarınıza alıp, o mis kokularını doya doya içinize çekersiniz. İşte o an, annenize yürekten sarılıp teşekkür etmek istersiniz.
Yıllardır onu anlamak istemediğimiz için, bizim iyiliğimiz için söylediği herşeyin meğer canımızın yanmasından korktuğunu bilmediğimiz için.
Canım defnem, teyzesinin gülü, odanı güzel günlerde kullan inşallah.:Saruboceq:
Canım iğne konusunda canını sıkma. Doğumu tetikleme gibi bi durumu yok. Olsaydı ben 15 gün oldum şimdiye doğurmuştum kaydirigubbakcemile3 O sadece bebekler belki erken doğar diye alınan bi önlem. Bu konuyu takma kafana...
Ama doktorunun tavrı hiç hoşuma gitmedi. Doktoruna istediğin zaman ulaşamayacaksan, seni azarlyacaksa ne anlamı var? Bu doktoru bi daha düşün derim ben...
KIzlar perdemizde takıldı. Arkadan ışık vurduğu için pek net çıkmıyor ama yine de yollayayım dedim. Akşam karanlıkta daha net çekerim... Bu arada ben hala kahvaltı yapmadım. Atıştırmıştım ama iyice acıktım. Kahvaltımı edip geliyorum a.s.
Çok şık durmuş cnm
Hoşbulduk cnm,hem hamilelik hem hastalık hem iş çok zor olur cnm,az kaldı inş.biraz daha sabretburcu canım hoşgeldin. işyerinde malesef bişey yok ama eve gidince yapıcam dedeiklerini canım zaten zor duruyorum ofiste ama malesef mali durum çıkarmam lazımcanımda istemiyor offffffffff
yOK CANIM sen bence aktif bi çalışansın tahminen beceri önemlidir belki işlerinede gelmiş olabilir ama bütün patronlar önce cebini düşünür.Bu arada kız benim evi gördüm pencerenden karşı pencerede benim ev tülün güzel olmuş dur şimdi bakıcam nasıl durmuşıncihan'cım bencede güzzel olmuş bacım. Tülünü beyaz alırsan içinde böyle hafif hafif mavi ince çizgiler olursa gayet güzel olur a.s.
Tamam bacım taksınalr onu da eklerim a.s.
Evet bacım aranan eleman değil de bizim gibi aptal bulamıyolar diyelim kaydirigubbakcemile3
Canım takma kafana sakin ol herkes vuruldu bak bişey olmadı bizde olalım bebiş riske girmesinevet cnm suyu çokdan ısındı oda farkında zaten bunun odan hırçın davranıyor ama kibarlık bizde işde naparsın ayıp olur kadına diyoruz çünkü ben gebe kalamıyodum onun tedavisiyle kaldım ondan ama bu mazeret değil tabii off ya sinirden agladım zaten bu sabahya ialç için herkes öyle diyor ama ilacın içinde gebeliği başlatır yazıyo ondan endişelendimsenağlama
burcucum canım hoşgeldin hihoyyyt
pınarcım perdelerinizde çok güzel ohh herşey tamamlandı ne güzel..
Fıstıklar günaydın,nasılsınız bakalım??bende oğluşumda iyiyiz çok şükür,bugün 30 hafta 1 günlüğüz,:sm_cool::sm_cool:
Öğleden sonra dr. a gitmeye karar verdim,nidilatı ne kadar daha kullanıcam diye sorucam,belkide keser inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar ben rengarenk bir park yatak beğendim,çok güzel her renk var,ama eşim sadece mavisi olan olsun diyor:uhm:
Rengarenk bir oda yapmak istiyorum oğluma,bakalım babamızla anlasabilecekmiyiz renk konusunda,hayırlısı
Perdelerde hazır ne güzel,bir temizleyip yerleştirmek kaldı artık,aman yorma kendini pınarcım dikkat et
pınar canım çok sade ve şık olmuş.... güle güle kullanın canım defnemizle....ama defne ayaklanınca boncuklar dikkatini çekecektir:)))
evet cnm suyu çokdan ısındı oda farkında zaten bunun odan hırçın davranıyor ama kibarlık bizde işde naparsın ayıp olur kadına diyoruz çünkü ben gebe kalamıyodum onun tedavisiyle kaldım ondan ama bu mazeret değil tabii off ya sinirden agladım zaten bu sabahya ialç için herkes öyle diyor ama ilacın içinde gebeliği başlatır yazıyo ondan endişelendimsenağlama
burcucum canım hoşgeldin hihoyyyt
pınarcım perdelerinizde çok güzel ohh herşey tamamlandı ne güzel..
Çok şık durmuş cnm
Hoşbulduk cnm,hem hamilelik hem hastalık hem iş çok zor olur cnm,az kaldı inş.biraz daha sabret
yOK CANIM sen bence aktif bi çalışansın tahminen beceri önemlidir belki işlerinede gelmiş olabilir ama bütün patronlar önce cebini düşünür.Bu arada kız benim evi gördüm pencerenden karşı pencerede benim ev tülün güzel olmuş dur şimdi bakıcam nasıl durmuş
Pınar şaka kız
Yeni Anne hoşgeldin canım yeni mi uyandın kız.
ıncihan Pınarın tülü seninkine de gider çizgili bak fikir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?