2009 Mayıs Anneleri

cadu karulaaarr değiştirmiyom valla korkuttunuz beni haklısınız aslında kullanayım sıkılırsak sonra değiştiririz herşeyi bitsin süsleyelim odamızı sonra size güzel güzel gösteririz teyzeleri hepinize kocaman öpücüka.s.

selam kızlar herkes iyi mi beniseç ve birsen'den yeni haberler var mı bu sıra pek giremiyorum haftaya izne ayrılacağım için bu hafta aşırı yoğunum sınavlar projeler performanslar off ya kendime bir dakika zaman ayıramıyorum haftaya bol bol vaktim olacak hepinizi ve yeğenlerimi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin

Hehe bizden değil kocandan kork bacım kaydirigubbakcemile3

Evet canım süslemesi bitsin yenidne bekliyoruz resimleri a.s.

pınarcım kuruttum yattım ama

Anladım canım. Aman dikkat et ilerlemesin a.s.

Selam canım hoşgeldin. Yorma kendini a.s.

Birsen'e verilen ilacı kesmişler. Bakalım sancıları ne olacak? Onun başlığına yazdım detayları...

Ama benisec'ten ve Sema'dan bi haber yok henüz :uhm:

Bu arada kızımın beşiğini falan alınan cicilere ekledim bacılar. Bi bakın bakim nasıl beğenecek misiniz?

selam kızzlarr bgn sabah iğnemizi olduk allhın izniyle bişey olmaz inş doktoru hep aradım akşam açmadı bende sabah ilk ona gittim sordum azarladı beni bide özel olcak gıcık şey yaptır dedi ısrarla yaptırdım bende inş bişey olmaz doğum falan başlamaz yanii birsen nasıl iyimi haber varmı?

hayırlı olsun cnm herşeyin gülegüle kullansın boracık...baya toparladın sende pek bişi kalmadı sanıyorum...

Canım iğne konusunda canını sıkma. Doğumu tetikleme gibi bi durumu yok. Olsaydı ben 15 gün oldum şimdiye doğurmuştum kaydirigubbakcemile3 O sadece bebekler belki erken doğar diye alınan bi önlem. Bu konuyu takma kafana...

Ama doktorunun tavrı hiç hoşuma gitmedi. Doktoruna istediğin zaman ulaşamayacaksan, seni azarlyacaksa ne anlamı var? Bu doktoru bi daha düşün derim ben...

Canım iğneyi kafaya takacak birşey yok benim çevremdede olan çok oldu.Doktorun içinde Pınar'a katılıyorum sana böyle davranıyosa birdaha düşün derim bende.

Fıstıklar günaydın,nasılsınız bakalım??bende oğluşumda iyiyiz çok şükür,bugün 30 hafta 1 günlüğüz,:sm_cool::sm_cool:
Öğleden sonra dr. a gitmeye karar verdim,nidilatı ne kadar daha kullanıcam diye sorucam,belkide keser inş.:Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar ben rengarenk bir park yatak beğendim,çok güzel her renk var,ama eşim sadece mavisi olan olsun diyor:uhm:
Rengarenk bir oda yapmak istiyorum oğluma,bakalım babamızla anlasabilecekmiyiz renk konusunda,hayırlısı

Eline sağlık cnm,mis gibi kokar şimdi ne güzel

Masallah bebişinee,vajina temizleyici fitili ne için verdi cnm enfeksiyon falanmı vardı?
Perdelerde hazır ne güzel,bir temizleyip yerleştirmek kaldı artık,aman yorma kendini pınarcım dikkat et
Canım bence çok güzel olmuş oğluşunun odası,perdeyi beyazlı alırsan dahada güzel olur eminim,güle güle kullansın bebişin

Cnm geçenlerde boğazım şişmişti benim,ballı limonlu ıhlamur içtim geçti,inş. seninkide kısa zamanda geçer

İyi çalışmalar cnm,güzel dileklerin için teşekkürlera.s.

KIzlar perdemizde takıldı. Arkadan ışık vurduğu için pek net çıkmıyor ama yine de yollayayım dedim. Akşam karanlıkta daha net çekerim... Bu arada ben hala kahvaltı yapmadım. Atıştırmıştım ama iyice acıktım. Kahvaltımı edip geliyorum a.s.

burcu canım hoşgeldin. işyerinde malesef bişey yok ama eve gidince yapıcam dedeiklerini canım zaten zor duruyorum ofiste ama malesef mali durum çıkarmam lazım canımda istemiyor offffffffff

pınar canım çok sade ve şık olmuş.... güle güle kullanın canım defnemizle....ama defne ayaklanınca boncuklar dikkatini çekecektir:)))

evet cnm suyu çokdan ısındı oda farkında zaten bunun odan hırçın davranıyor ama kibarlık bizde işde naparsın ayıp olur kadına diyoruz çünkü ben gebe kalamıyodum onun tedavisiyle kaldım ondan ama bu mazeret değil tabii off ya sinirden agladım zaten bu sabah ya ialç için herkes öyle diyor ama ilacın içinde gebeliği başlatır yazıyo ondan endişelendimsenağlama

burcucum canım hoşgeldin hihoyyyt

pınarcım perdelerinizde çok güzel ohh herşey tamamlandı ne güzel..

yOK CANIM sen bence aktif bi çalışansın tahminen beceri önemlidir belki işlerinede gelmiş olabilir ama bütün patronlar önce cebini düşünür.Bu arada kız benim evi gördüm pencerenden karşı pencerede benim ev tülün güzel olmuş dur şimdi bakıcam nasıl durmuş

Canım takma kafana sakin ol herkes vuruldu bak bişey olmadı bizde olalım bebiş riske girmesin

Pınar şaka kız

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin canım. Sağolasın temizlik işine hiç girmiyorum. Onu artık annemler halledecekler bacım...

Valla rengarenk odalara ben bayılıyorum. Belki 2.bebişim için rengarenk bi oda yaparım inşallah bende :Saruboceq: Bu sadeden hevesimizi alalım 2.'si şöyle cıvıl cıvıl olsun a.s.

pınar canım çok sade ve şık olmuş.... güle güle kullanın canım defnemizle....ama defne ayaklanınca boncuklar dikkatini çekecektir:)))

Sağolaısn bitanem. Aslında benim istediğim boncuklar bunlar değil di ama ondan bulamyaınca bunları yapmışlar. Bunlar da güzel durmuş ne yapalım artık. Zaten cırtcırtlı. ıstemezsem çıkarırım yerimseniben

Yok bacım ilaç konusunu takma kafana. Ben kaç kere sordum doktoruma. Hiçbir zararı yok aksine bebek erken doğarsa çok faydalı dedi a.s.

Ayıbı olmaz bacım bu işin. ıyi senin gece sancın tutsa ulaşamazsan ne yapacaksın? Konuş bu konuyu. Hafife alma. ıçinin rahat olması lazım...

burcucum canım hoşgeldin hihoyyyt

pınarcım perdelerinizde çok güzel ohh herşey tamamlandı ne güzel..

Sağolasın bitanem. Bitiyo valla çok şükür a.s.

Çok şık durmuş cnm

Hoşbulduk cnm,hem hamilelik hem hastalık hem iş çok zor olur cnm,az kaldı inş.biraz daha sabret

Sağolasın canım a.s.

Alemsin sen yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yeni Anne hoşgeldin canım yeni mi uyandın kız.
ıncihan Pınarın tülü seninkine de gider çizgili bak fikir olsun.

Evet bende öyle demiştim. Mavi çizgilisi çok hoş durur a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…