2009 Mayıs Anneleri

selam arkadaşlar nasılsınızzz
pınarcım güle güle kullanın canım bebişin sağlıkla büyüsün içinde

Pınarcım çok cici olmuş tülünüz boncuklarda çok hoş bir hava vermiş

Çok tşk ederim bitanem sağolasın çok sevindim beğenmenize a.s.

selam arkadaşlar nasılsınızzz
pınarcım güle güle kullanın canım bebişin sağlıkla büyüsün içinde

Sağolasın canım aminnn hepimizinkiler sağlıkla büyüsünler inşallah a.s.
Sende iyisindir umarım a.s.

Kızlar ben azcık çıkayım. Bebişimin odası perde takılırken yerler toz oldu tabi. Orayı bi süpüreyim. Az bi ütüm var onları halledeyim. Gelirim yine öpüyorum sizi ve kuzuları kocaman a.s.

kızlar ben çıkmak zorundayım aslında zorunda değilimde biraz uyumak istiyorum görüşürüüzzz

slam kızlar ben işin altında kaldım

benisec canım okudum yazdıklarını üzülme zararlı bir şey olsa önermezler demekki gerekli bir şey doktoruna güven derim canım çok geçmiş olsun inş bişeycik olmaz

seherim de sanırm hastanede birseninde seherinde allah yardımcısı olsun

onun dışında iyiyiz herhalde kızlar

incihancım odanız hayırlı uğurlu olsun canım mışıl mışıl uyusun bebişin içinde bu arada kıs koltuğunda pek güselmiş

pınarcım defnemizinde odası hayırlı uğurlu olsun annesi güzel güzel büyüsn inş

biz oda yapamadık maalesef park yatak aldık gelince koyarım resmini kızlar inş güzeldir

ay bende yemekten geldim valla karnım şimdi resmen patlayacak aşırı bir rahatsızlık hissediyorum yemek yiyince. evde olsam şimdi pijamayla otururdum. üstümdeki bu pantolanlar kazaklar fenalık geçirtiyor bana

ay bende yemekten geldim valla karnım şimdi resmen patlayacak aşırı bir rahatsızlık hissediyorum yemek yiyince. evde olsam şimdi pijamayla otururdum. üstümdeki bu pantolanlar kazaklar fenalık geçirtiyor bana

Cerencim bende aynı durumdayım çok az yememe rağmen sanki 3 tabak yemek yemiş gibiyim.Bide oğluşun ayakları tam miğdemde olduğunda fenalık geçiriyorum.Ah evet evde olsaydık şöle pijamaları giyip televizyon karşısında ufak bi şekerleme yapardık. :çok üzgünüm:

YA KIZLAR BEN HALA NEYı NEREMDE ÇÖZEMEDıM gitiğimizde hala yandı benim kız hoş buya hala yüzünü göremedikk...

sibelcim cerencim bende sizler gibiyim çok az yememe rağmen sanki herşeyi yemiş gibi oluyorum yemekten sonra duruda tam göğsümün altına baskı yapıyor

tülaycım doğunca bol bol görürsün prensesin yüzünü:))))))))))))))))

aynen sibikocum ahh ahh nerde o günler..zaten ben izne çıkınca her zaman böyle giremeyecem hafta da 2-3 defa ancak olur herhalde.evden çıkıp annemlere gitmem lazım girmem için..
benimkide ayağını göğsümün altına dayıyor kemiğim çıkacak gibi geliyor bana ağrı yapıyor bazen.

YA KIZLAR BEN HALA NEYİ NEREMDE ÇÖZEMEDİM gitiğimizde hala yandı benim kız hoş buya hala yüzünü göremedikk...

bende neyi neremde olduğunu doktor dönmüş dediği için tahmin ediyorum. yoksa bilmiyordum. elleri böyle ta böbreklerimin oralarda geziyor.gıdıklanıyorum valla bazen..
hele poposunu karnım adayadığı zaman ısırasım geliyor

doğru söylüyorsun banucum ama yinede insan merak ediyor....ceren canım belki nisan başında gittiğimizde artık dönmüş olur anlarım geçde olsa:):)

kızlar eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlanıyor tek eksiğimiz bebişlerimiz :)) hayırlısıyla onlarıda kucağımıza aldık mı bizden mutlusu olamaz:))

biz durunun odasını daha hazırlayamıyoruz malum (

tülaycım bziim kızların poziyonu aynı herhalde benimkide yan doktor ay şeklinde duruyor dedi son gittiğimde kafa aşağıda sırta dönük ayaklar sağ ğöğsümün altındaymış

kızlar artık ben oturamıyorum koltukta valal nasıl dayanıcaz bilmem daha çok var

olabilir marylin canım..bende zor oturuyorum valla.eve gidip yemek faslı ve diğer işleer bitince kendimi direk yatağa atıyorum:):)

doğru söylüyorsun banucum ama yinede insan merak ediyor....ceren canım belki nisan başında gittiğimizde artık dönmüş olur anlarım geçde olsa:):)

inşallah tülaycım....kesin döner o zamana hayırlısıyla

neyse banucum dert etme bak bende hazırlayamıyorum. beşiğini odama koyacam.eşyalarınıda kendi dolabıma yerleştiriyorum..
seninkide geç olsunda güç olmasın nasılsa gider görümcenklava:

al benden de o kadar sabah çoraplarımı bir giyiyorum zorla. ağlayacaktım bu sabah. karnım taş gibi oluyor sabah kalktığımda zaten. işyerinde oturup kalkmak bir dert belim ağrıyor karnım büyüdükçe gel izin gelllllllllllllllllllll senağlama senağlama senağlama

olabilir marylin canım..bende zor oturuyorum valla.eve gidip yemek faslı ve diğer işleer bitince kendimi direk yatağa atıyorum:):)

aynen canım bende dün akşam yemekten sonra saat 7.30 gibiydi yatağa daldım çok yorgun hissediyorum bide bahar yorğunluğuda var sanırım çevremde herkes girp dikkat edelim

kıs PINARRRRRRRRRRRR çok yorma kendini bak evi süpürecem diye sonra kötü olur dövecem valla klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…