Yeni Anne hoşgeldin canım yeni mi uyandın kız.
İncihan Pınarın tülü seninkine de gider çizgili bak fikir olsun.
Günaydın cnm,gece geç yatınca 11de anca uyanabildimsırnaşık şeysırnaşık şey
Pınarcım çok cici olmuş tülünüz boncuklarda çok hoş bir hava vermiş
selam arkadaşlar nasılsınızzz
pınarcım güle güle kullanın canım bebişin sağlıkla büyüsün içinde
ay bende yemekten geldim valla karnım şimdi resmen patlayacak aşırı bir rahatsızlık hissediyorum yemek yiyince. evde olsam şimdi pijamayla otururdum. üstümdeki bu pantolanlar kazaklar fenalık geçirtiyor bana
Cerencim bende aynı durumdayım çok az yememe rağmen sanki 3 tabak yemek yemiş gibiyim.Bide oğluşun ayakları tam miğdemde olduğunda fenalık geçiriyorum.Ah evet evde olsaydık şöle pijamaları giyip televizyon karşısında ufak bi şekerleme yapardık. :çok üzgünüm:
YA KIZLAR BEN HALA NEYİ NEREMDE ÇÖZEMEDİM gitiğimizde hala yandı benim kız hoş buya hala yüzünü göremedikk...
doğru söylüyorsun banucum ama yinede insan merak ediyor....ceren canım belki nisan başında gittiğimizde artık dönmüş olur anlarım geçde olsa:):)
kızlar eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlanıyor tek eksiğimiz bebişlerimiz :)) hayırlısıyla onlarıda kucağımıza aldık mı bizden mutlusu olamaz:))
biz durunun odasını daha hazırlayamıyoruz malum(
tülaycım bziim kızların poziyonu aynı herhalde benimkide yan doktor ay şeklinde duruyor dedi son gittiğimde kafa aşağıda sırta dönük ayaklar sağ ğöğsümün altındaymış
kızlar artık ben oturamıyorum koltukta valal nasıl dayanıcaz bilmem daha çok var
olabilir marylin canım..bende zor oturuyorum valla.eve gidip yemek faslı ve diğer işleer bitince kendimi direk yatağa atıyorum:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?