2009 Mayıs Anneleri

aynen canım bende dün akşam yemekten sonra saat 7.30 gibiydi yatağa daldım çok yorgun hissediyorum bide bahar yorğunluğuda var sanırım çevremde herkes girp dikkat edelim

evet canım baharında etkisi var.hatta şu an benim boğazlar felaket eve gidip dinlenicem..:1hug:

perdeler odalar oh oh harika şeyler bunlar vay be bu günleri de gördük inşallah bebeklerimizin doğduktan sonra neler yaptıklarını da paylaşabilir o günleri de görürüz.
göbüşler kocaman oldu artık gerçekten yemekler fazla geliyor az bile yesek

kızlar ben kaçıyorum bankaya uğrayıp eve gidicem.eğer akşam kendimi iyi hissedersem annemin ördüklerinin resmini çekip yarında koyarım buraya.. kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi..ve bebişlerinizi..pınar fazla yorma kendini canım...ilgincim görümcen gidince yaparsın canım.bizde şimdilik sadece yatak alıyoruz olur olur gider canım...

hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun
ben de nezle oldum burnumu söküp atasım var yaaw

tülaycım kaçıyor musun hadi iyi bak meleğine
bu arada park yatak gelmişti hediye ekledim resmini bebeklere aldıklarımız kısmına çok da kullanışlı bi şey aparatları falan çok hoşuma gitti

ojeli ılgın bende hazırlayamıyorum şimdilik 1 yıl sonra ancak park yatak sipariş verdik onu odama koyucam odam oldukça geniş allahtan bide kendi şifonyerimi boşaltıyorum oda bebişin olcak kendi kıyafetime karıştırmıycam bide şu plastik şifonyerlerden aldım onada bezini küçük eşyalarını falan koyucam ne yapalım odamız olana kadar idare ederiz

ojefıstığım marlıyınım tülaycım yok dert etmek değilde insan evinde olupta birşeyler yapamayınca ona sinirleniyor herşeyin hayırlısı tabi:))))) bebişler iyi olsunda gerisi önemli değil

tülaycım kendine iyi bak bitanem

sabahları bende çok zor kalkıyorum kızımı anneannesine bırakıyorum sonra servise yetiş koş koş koca göbüşle:teselli: birde duru gelecek bakalım koşuşturma daha çok artacak ozaman kızlar

Olsun canım mesajlaşırız nasıl olsa teller var hepimizde.

Canım saol sanada geçmiş olsun ben yakında havluyla gezicem peçeteler yetmiyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Olsun canım o arada zaten odasını çok fazla kullanamayacak bizde yaptırıyoruz ama genelde yanımızda olur diye düşünüyorum ancak 6 aydan sonra odaya geçer.

sabahları bende çok zor kalkıyorum kızımı anneannesine bırakıyorum sonra servise yetiş koş koş koca göbüşle:teselli: birde duru gelecek bakalım koşuşturma daha çok artacak ozaman kızlar

Sorma Banucum senin sorumlulukların daha çok artacak artı2 allah yardımıcımız olsun benimde sorunum sabah ayakkabı çorap giymek tam bir eziyet.

selamm güzel annişlerrr geçmişi çok okuyamadımm ..herkez iyidir inşAllah:Saruboceq:
ben akşam burda görünüyordum yazmışsınız ama pc başında değildimm...

bebişin odasını temizledik yakınacakları ayırdım gardolaba asılacakları astık biraz topralandı yani bu haftada diğerlerini yıkar ütülerim yerleştiririm perdesini halısını cibinliğinide kıyduk mu tamamdır Allahın izniyle :dance::dance: birazdanda yeni cicilerimizin resmini koyarım :teytey:

hoŞgeldın cıvcıvcık..
Oh sende bayaĞı toparlamıŞsın. Mayıs annelerı olarak hazır sayılırız demı? GerÇı ben nısan annesı olacaĞım ama neyse.

kızlar ben çıkmak zorundayım aslında zorunda değilimde biraz uyumak istiyorum görüşürüüzzz

Güle güle canım iyi uykularrr a.s.

Çok tşk ederim canım. Olsun sizde yaparsınız bitanem. Park yatağınızın resmini bekliyoruz bacım...

Bu arada seherimin no'su kimsede yok heralde ya?

ay bende yemekten geldim valla karnım şimdi resmen patlayacak aşırı bir rahatsızlık hissediyorum yemek yiyince. evde olsam şimdi pijamayla otururdum. üstümdeki bu pantolanlar kazaklar fenalık geçirtiyor bana

Ayyy sorma bacım. Dün 5'te annemde yemek yemiştim. Akşam hiçbişey yemediğim halde patlayacak gibi hissettim kendimi...

pınarcım perdeniz çok güzel gülegüle kullanın...

Çok tşk ederim canım a.s.

YA KIZLAR BEN HALA NEYİ NEREMDE ÇÖZEMEDİM gitiğimizde hala yandı benim kız hoş buya hala yüzünü göremedikk...

Valla bacım bana da doktorum dönmüş pozisyonunu almış dediği için biliyorum neresi olduğunu. Popoyu mideme bi dayıyor resmen dışarıdan görüyorum ya... Bazende bi geriliyo kolları iki yanımda çıkıcak sanıyorum kaydirigubbakcemile3

Aminnn bacım Allah o günleri de gösterecek inşallah :Saruboceq:

Olsun bacım senin örümcek gitsin canının istediği gibi hazırlarsın a.s.

kıs PINARRRRRRRRRRRR çok yorma kendini bak evi süpürecem diye sonra kötü olur dövecem valla klava:

Yok bacım yormadım merak etme yerimseniben

Aminnnn :Saruboceq:

Güle güle canım. Bekliyoruz resimleri a.s. Yormuyorum kendimi merak etme canım sende dinlen eve gidince a.s.

Geçmiş olsun canımmm :çok üzgünüm:

Bende kızımın odasını süpürdüm , sildim. Ütülerimi yaptım çok şükür. Onları yerleştireyim. Sonrada yeniden bi çamaşır atayım makinaya. Sonrada şöyle ayaklarımı uzatıp oturayım :) Yemek söylemesi ayıp köfte,patates yapacağım için (köftelerde hazır zaten buzlukta bekliyolar) şimdi çok erken. Kociş yola çıkınca yaparım. Az sonra geliyorummm a.s.

Hoşgeldin canım. Ohhh sende bitirmişsin hayırlısıyla işleri valla. Bekliyoruz yeni resimleri acilen a.s. Odanın da şöyle bi resmini koy ya merak ettim. Sonra tamamlanınca tekrar koyarsın a.s.

hoŞgeldİn cİvcİvcİk..
Oh sende bayaĞı toparlamıŞsın. Mayıs annelerİ olarak hazır sayılırız demİ? GerÇİ ben nİsan annesİ olacaĞım ama neyse.

Pişşttt ojelicadı Nisan misan olucan diye o tarafa gitme heeee klava: klava: klava:

herkese selam,

Biz agirlastikca isler artiyor mu ne? Ancak goz atabildim foruma bugun de...
Bir selam vereyim istedim...
Banu biz de oda hazirlamiyoruz. Hatta ne alacagim konusunda da oldukca kararsizim.
Annem park yataklar cok dandik dedi, İcinde kalmis, ben kendi cocuklarima yeni yatak alamamistim, siz alin ben de destek olayim zaten oda da almiyorsunuz diyor. Bana ve esime de park yataklar cok kullanisli geliyor. Yaz tatilinde filan istedigin yere goturebiliyorsun.
En sonunda anneme sitem ettim beni arada birakiyorsunuz diye. Ben sepet istiyorum dedim, simdi onu arastirmaya basladi... Sonra da ne yapacagimiza karar veririz herhalde.

Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, ben biraz gecmise dalayim, neler konusulmus okuyayim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…