aynen canım bende dün akşam yemekten sonra saat 7.30 gibiydi yatağa daldım çok yorgun hissediyorum bide bahar yorğunluğuda var sanırım çevremde herkes girp dikkat edelim
inşallah tülaycım....kesin döner o zamana hayırlısıyla
neyse banucum dert etme bak bende hazırlayamıyorum. beşiğini odama koyacam.eşyalarınıda kendi dolabıma yerleştiriyorum..
seninkide geç olsunda güç olmasın nasılsa gider görümcenklava:
al benden de o kadar sabah çoraplarımı bir giyiyorum zorla. ağlayacaktım bu sabah. karnım taş gibi oluyor sabah kalktığımda zaten. işyerinde oturup kalkmak bir dert belim ağrıyor karnım büyüdükçe gel izin gelllllllllllllllllllll senağlama senağlama senağlama[/QUOT
sorma canım sabahlar tam bir işkence eşim beni vinç yardımıyla kalıdırıyor artık iki gündür çorabımı ve ayakkabımı o giydiriyor eğilemiyorum ya bide servise yetişcem telaşı of of gelsin iznimiz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aynen sibikocum ahh ahh nerde o günler..zaten ben izne çıkınca her zaman böyle giremeyecem hafta da 2-3 defa ancak olur herhalde.evden çıkıp annemlere gitmem lazım girmem için..
benimkide ayağını göğsümün altına dayıyor kemiğim çıkacak gibi geliyor bana ağrı yapıyor bazen.
bende neyi neremde olduğunu doktor dönmüş dediği için tahmin ediyorum. yoksa bilmiyordum. elleri böyle ta böbreklerimin oralarda geziyor.gıdıklanıyorum valla bazen..
hele poposunu karnım adayadığı zaman ısırasım geliyor
hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun
ben de nezle oldum burnumu söküp atasım var yaaw
ojeli ılgın bende hazırlayamıyorum şimdilik 1 yıl sonra ancak park yatak sipariş verdik onu odama koyucam odam oldukça geniş allahtan bide kendi şifonyerimi boşaltıyorum oda bebişin olcak kendi kıyafetime karıştırmıycam bide şu plastik şifonyerlerden aldım onada bezini küçük eşyalarını falan koyucam ne yapalım odamız olana kadar idare ederiz
sabahları bende çok zor kalkıyorum kızımı anneannesine bırakıyorum sonra servise yetiş koş koş koca göbüşle:teselli: birde duru gelecek bakalım koşuşturma daha çok artacak ozaman kızlar
kızlar ben çıkmak zorundayım aslında zorunda değilimde biraz uyumak istiyorum görüşürüüzzz
slam kızlar ben işin altında kaldım
benisec canım okudum yazdıklarını üzülme zararlı bir şey olsa önermezler demekki gerekli bir şey doktoruna güven derim canım çok geçmiş olsun inş bişeycik olmaz
seherim de sanırm hastanede birseninde seherinde allah yardımcısı olsun
onun dışında iyiyiz herhalde kızlar
incihancım odanız hayırlı uğurlu olsun canım mışıl mışıl uyusun bebişin içinde bu arada kıs koltuğunda pek güselmiş
pınarcım defnemizinde odası hayırlı uğurlu olsun annesi güzel güzel büyüsn inş
biz oda yapamadık maalesef park yatak aldık gelince koyarım resmini kızlar inş güzeldir
ay bende yemekten geldim valla karnım şimdi resmen patlayacak aşırı bir rahatsızlık hissediyorum yemek yiyince. evde olsam şimdi pijamayla otururdum. üstümdeki bu pantolanlar kazaklar fenalık geçirtiyor bana
pınarcım perdeniz çok güzel gülegüle kullanın...
YA KIZLAR BEN HALA NEYİ NEREMDE ÇÖZEMEDİM gitiğimizde hala yandı benim kız hoş buya hala yüzünü göremedikk...
kızlar eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlanıyor tek eksiğimiz bebişlerimiz :)) hayırlısıyla onlarıda kucağımıza aldık mı bizden mutlusu olamaz:))
biz durunun odasını daha hazırlayamıyoruz malum(
kıs PINARRRRRRRRRRRR çok yorma kendini bak evi süpürecem diye sonra kötü olur dövecem vallaklava:
perdeler odalar oh oh harika şeyler bunlar vay be bu günleri de gördük inşallah bebeklerimizin doğduktan sonra neler yaptıklarını da paylaşabilir o günleri de görürüz.
göbüşler kocaman oldu artık gerçekten yemekler fazla geliyor az bile yesek
kızlar ben kaçıyorum bankaya uğrayıp eve gidicem.eğer akşam kendimi iyi hissedersem annemin ördüklerinin resmini çekip yarında koyarım buraya.. kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi..ve bebişlerinizi..pınar fazla yorma kendini canım...ilgincim görümcen gidince yaparsın canım.bizde şimdilik sadece yatak alıyoruz olur olur gider canım...
hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun
ben de nezle oldum burnumu söküp atasım var yaaw
selamm güzel annişlerrr geçmişi çok okuyamadımm ..herkez iyidir inşAllah:Saruboceq:
ben akşam burda görünüyordum yazmışsınız ama pc başında değildimm...
bebişin odasını temizledik yakınacakları ayırdım gardolaba asılacakları astık biraz topralandı yani bu haftada diğerlerini yıkar ütülerim yerleştiririm perdesini halısını cibinliğinide kıyduk mu tamamdır Allahın izniyle :dance::dance: birazdanda yeni cicilerimizin resmini koyarım :teytey:
hoŞgeldİn cİvcİvcİk..
Oh sende bayaĞı toparlamıŞsın. Mayıs annelerİ olarak hazır sayılırız demİ? GerÇİ ben nİsan annesİ olacaĞım ama neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?