2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım. Ohhh sende bitirmişsin hayırlısıyla işleri valla. Bekliyoruz yeni resimleri acilen a.s. Odanın da şöyle bi resmini koy ya merak ettim. Sonra tamamlanınca tekrar koyarsın a.s.

Ay pınarcım sana çok imreniyorum Şeniz
maşallah her şey bitiyor işte yavaş yavaş
ben de şöyle evde oturup yavaşça herşeyi yapmak istiyorum
oğlumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek, yarın beşik geliyor bakalım hihoyyyt
pınarcım oda falan hazırlıyorsunuz da bebek önce sizinle yatak odasında yatmayacakmı

Selam canım hoşgeldin. Oda yapmayanlar için bence park yatak kullanışlı. Hem uzun zaman kullanılabiliyor hemde dediğin gibi bi yere giderken alıp götürebiliyorsun...

Çok tşk ederim canım. Allah daha da güzellerini tüm bebişlerimize nasip etsin inşallah...

Ohhh seninde beşiğin gelsin resmini bekliyoruz heee a.s.

5 ay falan bizim odamızda yatacak canım Aşağıdaki beşiği aldık Onda yatacak. Sonra kendi odasında yatıracağız inşallah a.s.

VALLA KAÇIRMAYIN BAKKK KAYARIM NıSAN ANNELERıNıN ARASINA HIIIIIIIIIIII -tatlicadiarzu-

YOK AYOL NEREYE GıDERıM BEN SıZı BIRAKIP

ojefıstığım biz seni bırakırmıyız bitanem hiç :))))))))))))))))))))))

pınarcım beşiği çok tatlı defnenin

gerçekten çok güzel olmuş beşik pembiş pembiş kaydirigubbakcemile2
güle güle yatır canım Defneciğini a.s.

VALLA KAÇIRMAYIN BAKKK KAYARIM NİSAN ANNELERİNİN ARASINA HIIIIIIIIIIII -tatlicadiarzu-

YOK AYOL NEREYE GİDERİM BEN SİZİ BIRAKIP

Heee istersen git orda bulur rezillik çıkarırım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pınar beŞİĞİnİz Çok tatlı yaaaaaaa Çok Şekerrrrrrrrrrr ÖldÜm burda yaaaa

ojefıstığım biz seni bırakırmıyız bitanem hiç :))))))))))))))))))))))

pınarcım beşiği çok tatlı defnenin

gerçekten çok güzel olmuş beşik pembiş pembiş kaydirigubbakcemile2
güle güle yatır canım Defneciğini a.s.

Tşk ederim bacularımmmmm Şeniz Şeniz Şeniz

selam kızlar geçmişi okuyayım bir dedim ama size yetişmek ne mümkün amma çeneniz düşük heee bebelerde size çekerse yandık valla:ecrin_bebek:
dün akşam sinemaya gittik eşimle güneşi gördüm ayyyy ağla ağla gözüm çıktı he çok hassaslaşmışım ben normalde böyle şeylere hiç ağlamam ama dramatiktifilm yani

kızlar birazdan çıkacağım hepinizi kocaman öpüyorum bebişleride tabi:)))))))) kendinize iyi bakın

Güle güle canım öpüyorum bende seni ve kuzularını Şeniz

Canım biz cerencimle nisan annelerine kayıcaz sanırım kaydirigubbakcemile3

Aha bi kaçak daha kaydirigubbakcemile3 Bak orda bulur rezil ederim sizi dedim heeee

kız sibel biz bırakırmıyız seni hiçkaydirigubbakcemile

Ay canım biz o kadar bağlandıki işin şakası bırakmak mümkün değil.

Tutkun bacım bak bakalım bundan yapayım diyorum nasıl?Kolay geldi bana ancak bu beceriksilikle bunu yapabilirim heralde

[/URL][/IMG]

Kızlar dr. bana 4.5-5 lt su iç dedi,bence çok ya,dr.lar size su konusunda kaç lt içmek lazım diyo??

hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun
ben de nezle oldum burnumu söküp atasım var yaaw
BENGİİİİİİİİİİİİİİİİİ benim beğendiğim park yatak buuuuuu,çok zevklisin bacuuuuum yaaaa,güle güle kullansın bebişin,ve çok geçmiş olsun cnm hastaymışsın,inş. kısa zamanda atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…