Hoşgeldin canım. Ohhh sende bitirmişsin hayırlısıyla işleri valla. Bekliyoruz yeni resimleri acilen a.s. Odanın da şöyle bi resmini koy ya merak ettim. Sonra tamamlanınca tekrar koyarsın a.s.
herkese selam,
Biz agirlastikca isler artiyor mu ne? Ancak goz atabildim foruma bugun de...
Bir selam vereyim istedim...
Banu biz de oda hazirlamiyoruz. Hatta ne alacagim konusunda da oldukca kararsizim.
Annem park yataklar cok dandik dedi, ıcinde kalmis, ben kendi cocuklarima yeni yatak alamamistim, siz alin ben de destek olayim zaten oda da almiyorsunuz diyor. Bana ve esime de park yataklar cok kullanisli geliyor. Yaz tatilinde filan istedigin yere goturebiliyorsun.
En sonunda anneme sitem ettim beni arada birakiyorsunuz diye. Ben sepet istiyorum dedim, simdi onu arastirmaya basladi... Sonra da ne yapacagimiza karar veririz herhalde.
Kendinize ve bebislerinize iyi bakin, ben biraz gecmise dalayim, neler konusulmus okuyayim...
Ay pınarcım sana çok imreniyorum Şeniz
maşallah her şey bitiyor işte yavaş yavaş
ben de şöyle evde oturup yavaşça herşeyi yapmak istiyorum
oğlumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek, yarın beşik geliyor bakalım hihoyyyt
pınarcım oda falan hazırlıyorsunuz da bebek önce sizinle yatak odasında yatmayacakmı
Selam canım hoşgeldin. Oda yapmayanlar için bence park yatak kullanışlı. Hem uzun zaman kullanılabiliyor hemde dediğin gibi bi yere giderken alıp götürebiliyorsun...
Çok tşk ederim canım. Allah daha da güzellerini tüm bebişlerimize nasip etsin inşallah...
Ohhh seninde beşiğin gelsin resmini bekliyoruz heee a.s.
5 ay falan bizim odamızda yatacak canım Aşağıdaki beşiği aldık Onda yatacak. Sonra kendi odasında yatıracağız inşallah a.s.
VALLA KAÇIRMAYIN BAKKK KAYARIM NİSAN ANNELERİNİN ARASINA HIIIIIIIIIIII -tatlicadiarzu-
YOK AYOL NEREYE GİDERİM BEN SİZİ BIRAKIP
pınar beŞİĞİnİz Çok tatlı yaaaaaaa Çok Şekerrrrrrrrrrr ÖldÜm burda yaaaa
ojefıstığım biz seni bırakırmıyız bitanem hiç :))))))))))))))))))))))
pınarcım beşiği çok tatlı defnenin
gerçekten çok güzel olmuş beşik pembiş pembiş kaydirigubbakcemile2
güle güle yatır canım Defneciğini a.s.
Pişşttt ojelicadı Nisan misan olucan diye o tarafa gitme heeeeklava: klava: klava:
kızlar birazdan çıkacağım hepinizi kocaman öpüyorum bebişleride tabi:)))))))) kendinize iyi bakın
kızlar birazdan çıkacağım hepinizi kocaman öpüyorum bebişleride tabi:)))))))) kendinize iyi bakın
Canım biz cerencimle nisan annelerine kayıcaz sanırım kaydirigubbakcemile3
Aha bi kaçak daha kaydirigubbakcemile3 Bak orda bulur rezil ederim sizi dedim heeee
kız sibel biz bırakırmıyız seni hiçkaydirigubbakcemile
BENGİİİİİİİİİİİİİİİİİ benim beğendiğim park yatak buuuuuu,çok zevklisin bacuuuuum yaaaa,güle güle kullansın bebişin,ve çok geçmiş olsun cnm hastaymışsın,inş. kısa zamanda atlatırsınhasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun
ben de nezle oldum burnumu söküp atasım var yaaw
sorma canım sabahlar tam bir işkence eşim beni vinç yardımıyla kalıdırıyor artık iki gündür çorabımı ve ayakkabımı o giydiriyor eğilemiyorum ya bide servise yetişcem telaşı of of gelsin iznimiz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çorap ve ayakkabımı bende giyemiyorum cnm ya,bişey düşse eğilip alamıyorum annem yada eşim alıyo
ojeli ılgın bende hazırlayamıyorum şimdilik 1 yıl sonra ancak park yatak sipariş verdik onu odama koyucam odam oldukça geniş allahtan bide kendi şifonyerimi boşaltıyorum oda bebişin olcak kendi kıyafetime karıştırmıycam bide şu plastik şifonyerlerden aldım onada bezini küçük eşyalarını falan koyucam ne yapalım odamız olana kadar idare ederiz
Cnm bizde dolap almayacağız bebeğe, bizim yatak odasında kendiliğinden dolap olduğu için yatağımızın dolabını küçük odaya kurdurmuştuk,yani bebeğin odasına,içide tıklım tıklım eşya dolu,şimdi o dolap mecburen çocuk odasında kalacak,eşim dolabın 3'te 1 ini boşaltacak orası bebeğin giysilerinin yeri olacak, birde diğer eşyalarını koymak için raflı dolap yaptırıyoruz ıvır zıvırı için,bir park yatak,halı,tül ,bu kadar
Zaten ilk zamanlar park yatağı yatak odasına alırım bende yanıma,
Oda takımını falan büyüyünce kendi seçsin
Geçmiş olsun canımmm :çok üzgünüm:
Bende kızımın odasını süpürdüm , sildim. Ütülerimi yaptım çok şükür. Onları yerleştireyim. Sonrada yeniden bi çamaşır atayım makinaya. Sonrada şöyle ayaklarımı uzatıp oturayım :) Yemek söylemesi ayıp köfte,patates yapacağım için (köftelerde hazır zaten buzlukta bekliyolar) şimdi çok erken. Kociş yola çıkınca yaparım. Az sonra geliyorummm a.s.
Pınarcım bitirdin işlerini maşallah,aman yorma kendini dikkat et,dinlene dinlene yap
Ay pınarcım sana çok imreniyorum Şeniz
maşallah her şey bitiyor işte yavaş yavaş
ben de şöyle evde oturup yavaşça herşeyi yapmak istiyorum
oğlumun kıyafetleri yıkanacak ütülenecek, yarın beşik geliyor bakalım hihoyyyt
pınarcım oda falan hazırlıyorsunuz da bebek önce sizinle yatak odasında yatmayacakmı
Alsucum ben ilk zamanlar park yatağını yatak odamıza koymayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?