kızlar birazdan çıkacağım hepinizi kocaman öpüyorum bebişleride tabi:)))))))) kendinize iyi bakın
Ay canım biz o kadar bağlandıki işin şakası bırakmak mümkün değil.
Tutkun bacım bak bakalım bundan yapayım diyorum nasıl?Kolay geldi bana ancak bu beceriksilikle bunu yapabilirim heralde
[/URL][/IMG]
Tutkun bacım bak bakalım bundan yapayım diyorum nasıl?Kolay geldi bana ancak bu beceriksilikle bunu yapabilirim heralde
[/URL][/IMG]
Hmm tesk.ler güngör,yeni anne,
doktorum bana 3 lt su ic, erken dogumu engeller demisti en son gittigimde.
Kızlar eşim aradı. Teyzesi yurtdışından geldi dün. Onu görmeye gidiyomuşuz. Yarım saate gelirim dedi. Ben hazırlanayım. Akşam görüşürüz. Öpüyorum hepinizi kocamannnn a.s.
Hmm tesk.ler güngör,
Kızlar acaba erken doğum tehlikem var diyemi çok su iç dedi bana yavs?3 lt içiyodum ben zaten..
hoşbuldum tatlımm resimleri koyuyordum o yüzden geç cvp verdim... allaha şükür ya odamızın düzeni ve hastane çantamız kaldı onlarda bittimi bebiş beklemeye başlıcam allah kısmet edersehoŞgeldİn cİvcİvcİk..
Oh sende bayaĞı toparlamıŞsın. Mayıs annelerİ olarak hazır sayılırız demİ? GerÇİ ben nİsan annesİ olacaĞım ama neyse.
hoşbuldum cnm senle yarışıytoz zaten hee delikafaduldendelikafadulden delikafaduldenseninde odası çok güzel bayıldım canım ama ben şimdi resmini çekmek istemiyom yaa son haliyle görinki daha çok beğenirsiniz delikafaduldenHoşgeldin canım. Ohhh sende bitirmişsin hayırlısıyla işleri valla. Bekliyoruz yeni resimleri acilen a.s. Odanın da şöyle bi resmini koy ya merak ettim. Sonra tamamlanınca tekrar koyarsın a.s.
Selam canım hoşgeldin. Oda yapmayanlar için bence park yatak kullanışlı. Hem uzun zaman kullanılabiliyor hemde dediğin gibi bi yere giderken alıp götürebiliyorsun...
Çok tşk ederim canım. Allah daha da güzellerini tüm bebişlerimize nasip etsin inşallah...
Ohhh seninde beşiğin gelsin resmini bekliyoruz heee a.s.
5 ay falan bizim odamızda yatacak canım Aşağıdaki beşiği aldık Onda yatacak. Sonra kendi odasında yatıracağız inşallah a.s.
[/URL][/IMG]
Burcucum iyi içiyorsun bence
bana bol bol su iç dedi sadece litresini söylemedi ben de o çivarda yani 2-3 lt içiyordum
ama hergün değil unutuyorum
pazar sabah ora yanıyor resmen, doktora söyledim idrar tahlili yaptırdım bakalım sonuçlar nasıl çıkar, inşallah tekrar kum yoktur ama bence var :çok üzgünüm:
Güngör,yeni anne,
biizm bir sonraki randevumuz onumuzdeki hafta. belki benim de doktorum su miktarini o zaman artirabilir. cunku bana daha once 2 lt demisti eski doktorum.
hamilelik ilerledikce daha fazla su icmek gerekiyordur belki...
benim oyle bir riskim yok bildigim kadariyla, en son gittigimde doktorum hersey normal demisti...
ama onlem olarak soyledi saniyorum.
pınarcım görüşürüz canım
bu arada kızlar ben de günde en az 3 lt su içiyorum bebeğin gelişimi için de iyiymiş ayrıca enfeksiyonu önlüyormuş ablam demişti
Burcucum iyi içiyorsun bence
bana bol bol su iç dedi sadece litresini söylemedi ben de o çivarda yani 2-3 lt içiyordum
ama hergün değil unutuyorum
pazar sabah ora yanıyor resmen, doktora söyledim idrar tahlili yaptırdım bakalım sonuçlar nasıl çıkar, inşallah tekrar kum yoktur ama bence var :çok üzgünüm:
Banada doktorum öyle söylemişti kızlar günde 3 lt.
pınarcım görüşürüz canım
bu arada kızlar ben de günde en az 3 lt su içiyorum bebeğin gelişimi için de iyiymiş ayrıca enfeksiyonu önlüyormuş ablam demişti
Bigudicim canım bende hiç bilmiyordum bir arkadaşım anlatmıştı.Daha sonrasında tutkun bi örnek kotunca gördüm.Yarın Eminönüne gidince şekeride alıcam lohusa şekeriymiş,kırmızı. internette tarifleri var canım.Doğum sonrası gelenlere ikram etmek içinde böyle bişey yapıcam canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?