2009 Mayıs Anneleri

kızlar benı aydınlatırmısınız bunlar logusa şerbetı ıkramı ıcın sanırım gecen gun kuzenımın bebegı oldu onda gordum hayatımda ılk defa bu şerbetı emınonunden almış ama ne dıye ıstıyecez nasıl yapılıyo?
oyy gundemden cok gerı kaldım işlere dalıncaaa

yeni anne,

doktorum bana 3 lt su ic, erken dogumu engeller demisti en son gittigimde.

sibel kendine haksızlık ediyosun bence buda çok çok güzel birsey

Bigudicim canım bende hiç bilmiyordum bir arkadaşım anlatmıştı.Daha sonrasında tutkun bi örnek kotunca gördüm.Yarın Eminönüne gidince şekeride alıcam lohusa şekeriymiş,kırmızı. internette tarifleri var canım.Doğum sonrası gelenlere ikram etmek içinde böyle bişey yapıcam canım.

Kızlar eşim aradı. Teyzesi yurtdışından geldi dün. Onu görmeye gidiyomuşuz. Yarım saate gelirim dedi. Ben hazırlanayım. Akşam görüşürüz. Öpüyorum hepinizi kocamannnn a.s.

Hmm tesk.ler güngör,
Kızlar acaba erken doğum tehlikem var diyemi çok su iç dedi bana yavs?3 lt içiyodum ben zaten..

Burcucum iyi içiyorsun bence
bana bol bol su iç dedi sadece litresini söylemedi ben de o çivarda yani 2-3 lt içiyordum
ama hergün değil unutuyorum
pazar sabah ora yanıyor resmen, doktora söyledim idrar tahlili yaptırdım bakalım sonuçlar nasıl çıkar, inşallah tekrar kum yoktur ama bence var :çok üzgünüm:

yeni anne,

biizm bir sonraki randevumuz onumuzdeki hafta. belki benim de doktorum su miktarini o zaman artirabilir. cunku bana daha once 2 lt demisti eski doktorum.

hamilelik ilerledikce daha fazla su icmek gerekiyordur belki...

benim oyle bir riskim yok bildigim kadariyla, en son gittigimde doktorum hersey normal demisti...
ama onlem olarak soyledi saniyorum.

hoŞgeldİn cİvcİvcİk..
Oh sende bayaĞı toparlamıŞsın. Mayıs annelerİ olarak hazır sayılırız demİ? GerÇİ ben nİsan annesİ olacaĞım ama neyse.
hoşbuldum tatlımm resimleri koyuyordum o yüzden geç cvp verdim... allaha şükür ya odamızın düzeni ve hastane çantamız kaldı onlarda bittimi bebiş beklemeye başlıcam allah kısmet ederse

Hoşgeldin canım. Ohhh sende bitirmişsin hayırlısıyla işleri valla. Bekliyoruz yeni resimleri acilen a.s. Odanın da şöyle bi resmini koy ya merak ettim. Sonra tamamlanınca tekrar koyarsın a.s.
hoşbuldum cnm senle yarışıytoz zaten hee delikafaduldendelikafadulden delikafaduldenseninde odası çok güzel bayıldım canım ama ben şimdi resmini çekmek istemiyom yaa son haliyle görinki daha çok beğenirsiniz delikafadulden

çokk güzel cnm güle güle kullannn bayıldımm yaa

kıss çokk güzel hamarat hatunn bende mi yapsamkii fisfisfisfisfisfis

Alsucum,bana 24. haftadan itibaren 3lt iç demişti,şimdi baya arttırdı,birde cts günü diğer dr.a sorayım bakalım o ne dicek,inş. kum değildir cnm ya,çok zordur kum dökmek babamdan biliyorum,çok geçmiş olsun
Güngör,
hmm,olabilir belkide hafta ilerledikçe gereksinim duyulan su miktarı artıyordur,bana 24. haftada 3 lt demişti çünkü

pınarcım görüşürüz canım

bu arada kızlar ben de günde en az 3 lt su içiyorum bebeğin gelişimi için de iyiymiş ayrıca enfeksiyonu önlüyormuş ablam demişti

Yap Hülyacım yap.Bende pek hamaratlık yok ama deniycem bakalım yarın malzemelerini alıcam.Mayıs anneleri öle canım havalıyız herşeyimiz çok güzel maşallah

alsu bu kum dökme sorunu bende de vardı hatırlarsın belki kum döktüğüm dönemde günde hiç aksatmadan 4lt su içtim diğer sıvılar hariç çok şükür geçti öneririm sudan zarar gelmez bol bol iç canım aksatmamaya çalış

Banada doktorum öyle söylemişti kızlar günde 3 lt.

pınarcım görüşürüz canım

bu arada kızlar ben de günde en az 3 lt su içiyorum bebeğin gelişimi için de iyiymiş ayrıca enfeksiyonu önlüyormuş ablam demişti

ıdrar yolu enfeksiyonunun ilerlemesini engelliyormuş diye duymuştum bende

sibel
bu arada resimdeki set, lohusa serbeti seti filan diye mi satiliyor, ben daha once hic dikkat etmemistim, zuccaciyelerde filan mı var? (suslenmemis hali)

anladım canım sen yarın bakta banada sölersın nerden aldıgını hafta sonu bende gıderım almayaa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…