Yap Hülyacım yap.Bende pek hamaratlık yok ama deniycem bakalım yarın malzemelerini alıcam.Mayıs anneleri öle canım havalıyız herşeyimiz çok güzel maşallah
merhaba hatun kizlar a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..degerlerim düştü..dişten sebep yükseliyormus demekki..bi fitil verdi sadece kremle birlikte..sarimsi bi sivi geliyordu benden..onun için..cok sukur bugunde güzel haberlerle geldim..Rabbim cümlemize hep güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaAllah :)
kızlar birazdan çıkacağım hepinizi kocaman öpüyorum bebişleride tabi:)))))))) kendinize iyi bakın
Canım biz cerencimle nisan annelerine kayıcaz sanırım kaydirigubbakcemile3
Kızlar eşim aradı. Teyzesi yurtdışından geldi dün. Onu görmeye gidiyomuşuz. Yarım saate gelirim dedi. Ben hazırlanayım. Akşam görüşürüz. Öpüyorum hepinizi kocamannnn a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..degerlerim düştü..dişten sebep yükseliyormus demekki..bi fitil verdi sadece kremle birlikte..sarimsi bi sivi geliyordu benden..onun için..cok sukur bugunde güzel haberlerle geldim..Rabbim cümlemize hep güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaAllah :)
sibel
bu arada resimdeki set, lohusa serbeti seti filan diye mi satiliyor, ben daha once hic dikkat etmemistim, zuccaciyelerde filan mı var? (suslenmemis hali)
anladım canım sen yarın bakta banada sölersın nerden aldıgını hafta sonu bende gıderım almayaa.s.
sibiko şekerini ben kendim yaptım tatlım koymuştum resmini görmüşsündür belki hastanede dağıtmak için arkadaşım yapacak ayrıca çikolata yerine bide kurabiye yapacak ama şekilli çok tatlı
eşimde zaten baklava alır hiç kaçırmaz böyle şeyleri yarısını da kendi yerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet sibiko kayalım kız öbür tarafa.az da orda çene yapak ne olacak ki lülülülülülü
kizlar bize musaade, yorulduk, artik cikiyoruz...
kendinize ve bebislerinize iyi bakin, kendinizi fazla yormayin, caninizi olur-olmadik seylere sıkmayin, siz ve bebisleriniz herseyden daha degerlisiniz...
kuzucuklarinizi da stres yapmayin...
ayyy agzım acık kaldı beş karış ne ınsanlar var ya bızım ofıste 6 kişi çalısıyo patronlardan bı tanesı otekı odadan cefe crownlar bıtmıs gordunmu dedı şakayla karısık bende anlamadım dedım ne alaka ne dıyo dıye düşünürken geldı aklıma gecen gun benı kahve ıcerken gordu normalde kahve ıcmem ama cok guzel kokmustu ben ıcerkende o yanına geldı of valla mıs gıbı kokmus burası dedı bende arada kacamak yapıyorum guzel kokuyor demıstım hemen aklıma o geldı gecen gun bı tane ıcıyodum onumu dıyorsunuz dedım bende yok canım nekadar alıngan oldun hamılemısın sen dıye şakaya vurdu kuş beynıyle temızlıkcı keyıf yapıyomusta onun ıcın demıs bana ayyy allahım ya okumuş olmak yetmıyo ınsan olmaya
cok sagol sibelcim :) Allah razi olsun? sen nasil oldun? geçtimi tamamen hastaligin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?