2009 Mayıs Anneleri

inşaAllah biran önce oda gecer canim..ama en önemlisi halsizlik..o bitiriyor insani :) neyseki o geçmiş :)

hadi bakalim..senden de cook güzel haberler bekliyoruz canim :)

okyanus suyu kullan canım hiçbir yan etkısıde yokmuş tamamen dogal acılır burnun hemen eve gıderken al bı eczaneden:1hug:

[B]fulyacım nerelerdesin hiç görünmüyorsun iyisin değilmi?[/B]

çook sağol tatlım..
cnm cumadan beri yatıyorum...erken doğurmayayım diye..arada girip okumaya çalışıyorum yoruluyorum bırakıyorum cnm ya..yazamadım pek bu aralar.cuma gidicem doktora bakalım sen nasılsın cnm?

cok teşekkürler kizlar :) aylar sonra güzel haberler almaya basladim cok sukur..doktorum bile 5.aydan beri ilkkez bugun rahat nefes aldim senin için dedi :) ne diyyim..çok şukur :) dünyaya gelecegi olan gelir derler ya o misal :)

ayy çok şükür cnm cok sevindim senin adına..maşallah artık hep böyle devam eder inşallah cnm

gecmiş olsun güzelim..
bu arada kızlar aldıklarınız çook güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inşallah..güle güle kullansın bebişleriniz..
öpüyorum sizleri

fulyacim cok teşekkürler canim..darisi basina inşaAllah..cuma günü güzel haberlerle gelirsin inşaAllah bitanem :)

Yeni Anne hoşgeldin canım yeni mi uyandın kız.
İncihan Pınarın tülü seninkine de gider çizgili bak fikir olsun.

doğru diyosun valla tatlım perde yaptırmıycaktım ama olsamı acaba

aklıma girmeyin cadılar yaptırırım valla pınar taşlar güzel sıkılırsan cok güzel pon pon lar onlardan takarsın sende canım

sağol arkadaşım hep bebişemi ama ya birazcıkta annesine dimi ama

az kaldı canım senin deli görümce gidince hepimiz rahatlıycaz valla

ohh maşallah tatlım ya ne güzel haberler getirmişsin inşallah artık hep sevinecek haberler alırız

teşekkür ederiz canım arada bize iyi haberlerini ver yeter

kızlar eve bir geldim sinirlerim bozuldu (((((((( ağladım yaaaaa görümce olan bana inat mı yapıyor anlamadım ben çamaşır yıkıyorum birgün öncede söylüyorum varsa kirliniz atın diye ama ben yıkayım ertesi gün sepet dolu kızlar benim günahım ne iyi olmak mı duş almış tüm iç giyimleri duşakabinin üstünde abisi görse offfffffff ben çok gerginim kızlarr bazen çekip gidesim geliyor bu evden

Canım doktor verdi kullandım ama çok fayda etmedi hala tıkalı.

Saolasın canım sen nasılsın?

sağol cnm daha iyiyim bugun..

fulyacim cok teşekkürler canim..darisi basina inşaAllah..cuma günü güzel haberlerle gelirsin inşaAllah bitanem :)

inşallah cnm çok sağol

:))

yuh yani bu nasıl kız anlamadım ben cnm yaa..insan rahatsız olur ama az kaldı gitmesine dimi cnm ?ağlama sakın onun için

incihancim cok sagol canim :)

ilgincim sen cok iyisin be güzelim..ben olsam o camasirlari alir abisinin yaninda suratina firlatirdim muhtemelen..yüzsüzlüğünde bukadari yani..lütfen biraz sinirlerini dişari vur canim..patlicaksin bu gidişle..

aman yaa! benim yolasım geliyor saçını başını, sen napacan canım benim! bi atasözü var ya konuyla ilgili,şimdi burda söylenmez!Çok üzgünüm çoook gitse de kurtulsak şundan!

ilgincim anlatacaksin ozaman..kiz yüzsüz belli..laftan anlamaz..ee sende sessiz sedasiz durunca adamda herşey sütliman saniyor..erkekler biz gibi degil..empati kurmak,ince düşünmek gibi meziyetleri yok..onlara acikca söyleceksin,hareketlerinle belli ediceksin..biz burda gerim gerim gerildik senin halini düşünemiyorum cidden..ama lütfen içine atma..hamile olmasan belki baska seyler söylerdim,belki susmani anlardim..ama karnindaki bebişe aci..sen kendini üzdükçe,içine attikça olan onada oluyor..şişti cocuk yahu..

Canım benim az kaldı gidecek bebiş doğunca,sinirlerini bozmamaya çalış,ne pasaklı kız bu yaa

off ben yokken amma yazmışsınız kızlar oğluşumla biraz uyudukda şimdi bi gireyim yemek öncesi dedim eşimi bekliyorum bende akşam o iğnelerden olmaya gitcez gene ya inadım inat 38. haftayı doldurcaz inşallh yok öyle erken doğum falan doktorumda bi acayip sanırım kendi sorunarı var hastalarınada yansıtıyo ondan olumsuz konuşuyo ya ztn bi iyi doktora düşemedim yıllardır daha önceki düşüğümdede böyle oldu şansım yok inşallh oğlm şanlı olur :Saruboceq:

Tubişiiiiiiiiiim, çok sevindim,inş. hep güzel haberlerle gelirsin cnm

iş başına vurmuş o adamın,gıcık şey nolcakklava:klava:

Kızlar biraz güldüreyim sizi

Toplamda

Geçen gece nöbetteyken acile 3 yaşında, para yutmuş bir hasta geliyor. Babasına ne kadar yuttuğunu soruyoruz; "1 YTL" diyor.. Yapılan tetkikler sonucunda bir adet 50 Kuruş ve iki adet 25 Kuruş tespit ediyoruz. Baba bir şekilde haklı olduğu için sadece aramızda gülüşerek konuyu kapatıyoruz..

Helallik

Tatile giden, hayat dolu yaşlı teyzemiz güya helalleşiyor. "Hadi çocuğum, hakkınızı helal edin, hayat bu; siz ölürsünüz ben göremem, veya siz kör olursunuz beni göremezsiniz..."

Düz mantık

Eğer bir sokakta yürüyorsanız ve camında ''Bu ev kiralıktır'' yazılı bir evin yanından geçip birkaç adım sonra önüne geldiğiniz bir başka evin camında ''Bu da'' yazısını görürseniz bilin ki Trabzon'dasınız.

Nur topu

İşyerinde küpe takan erkek arkadaşımıza babasından yorum: "Bir zamanlar nur topu gibi oğlum vardı; nuru gitti, topu kaldı!"

Köpük köpük

8 yaşımdaki yeğenim "Dayı nasıl oluyor da renkli sabundan beyaz köpük çıkıyor?" diye sordu. "Dur bir düşüneyim." dedim, hala düşünüyorum...

Araba sevdası

Annem arabasını torpidosu için dantel örecek kadar çok seviyor. Geçenlerde arabayı çarpmış ve farı kırılmış. Babamın anlattığına göre trafik polisinin önünde "Yavrumun gözü çıktııııı!" diye ağladığı için polisler heyecanlanıp ambulans çağırmışlar.

Hevesli

Kardeşime araba kullanmayı öğretiyorum. Çok hevesli... Bana; "Abi çok kolay yaa, aynı bilgisayar oyunu gibi!" diyor. Cevabım; "Hııı... Ama tek canın var...."

Potansiyel müşteri

Kırmızı ışıkta durduğum anda yanımdan iki motosikletli ışık hızında ve tek tekerlek üzerinde geçti. Ben ağzım açık olayı izlerken yanıma yanaşan 112 ambulansından doktor camı açtı ve bana: ''Gördün mü bizim müşterileri... Hey maşallah!'' dedi.

Ne münasebet

Ablam evlenmeden önce saatlerce odamıza kapanır, sigara ve kahve ikilisi eşliğinde sırlarımızı dökerdik. Böyle anlardan birinde, kısık sesle "Müzik açalım mı? Babam yan odada, bizi dinliyor olabilir." dedim. Yan odadan gelen ve hala hatırladığımızda bizi kahkahalara boğan ses: "Ne dinleyecem sizi beee!"

Yanlış telefon

İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim.

Un merakı

Komşumuzun kızı ilk fırıncıya kaçtı. Geri geldi, 5 ay sonra un fabrikasının sahibine kaçtı. Bunlara annesinin yorumu; "Ben bu gızı una doyaramadım!"

Sütün faydaları

Sabah erken okula gidecek oğlumu uyandırmadan önce, kalkar kalkmaz içsin diye hazırladığım sütün bardak ebadını o kadar abartmışım ki, henüz uyanmaya çalışan, tek gözü açık oğlumdan gelen cümle: "İneğin kendisini getirseydin bari."

Arabam çalındı

2 gece önce arabasını otoparkta unutup eve dolmuşla dönen ve sabah "Arabam çalındı!" diye ortalığı kasıp kavuran salak benim.

Kayıp aranıyor

Çok sevdiğimiz dedemi kalp krizi sonucu kaybettik. Sevilen bir esnaf olması sebebiyle cenazesine oldukça büyük bir kalabalık katıldı. Biz taziyeleri kabul ederken uzun süredir görmediğim bir arkadaşım beni gördü ve geldi. "Bu kalabalık da ne böyle?" diye sorunca gayet normal bir şekilde "Dedemi kaybettik." dedim. Cevabı beni o an bile krize sokmaya yetti: ''Bu kadar insan hala bulamadınız mı?''

Giyim kuşam

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"

Cadaloz kaynana

İş arkadaşımın düğünündeyiz. Nikah kıyılıyor, imzalar atılıyor, gelin ve damadı tebrik etmek için ayağa kalkıldığında elektrikler kesiliyor. Biz hep beraber "Aaaa!" diye tepki gösterirken, arkadaşımın annesi oldukça yüksek sesle düşüncesini dile getiriyor. "Oğlumun daha ilk dakikadan hayatı karardı."

Direksiyon eğitimi

Sene 1993. Nişanlıma (şu an karım olur kendileri) araba kullanmayı öğretiyorum. İzmir'in o zamanki halini bilenler bilir. Üçkuyular-Narlıdere yolu şimdiki gibi değil. Sakin... Stres olmasın, panik yapmasın diye çok karışmamaya çalışıyorum. Ayrıca çok sakin bir ses tonuyla konuşuyorum. Direğe 3 santim farkla geçiyor benim güzel hanımım!: "Direğe çok yakın geçtin hayatım." diyorum. Cevap "Hangi direğe?"

mrb kızlar ilgin sendekı dert bende de var benımde 22 yasında bı görumcem var benı delı edıyo evde annesıne yalan söluyo bende kalmak için bu arada abısı iş için eskısehırde guya bana yardıma gelıyo ama ben ona hızmet edıyorum dun sınırden kızları dovdum ama anlamıyo ınan daha sınırım gecmedı bılgısayarın basından kalkmıyo delı olcam ya abıldıgın burası 5 yıldızlı otel tatlıe gelıyo hanfendı ınanın sınırden ölucem ne yapcam bılmıyorum abısne dedım söle dıyo söluyom anlamıyokı ben dıyorum gene ben yapıyorum işlerı ne yapcaz bunlar la

Bu görümce milletinin hepsi böyle demek,sopalık bunlar,tam sopalık

canım mutahharacım bebişime üzülüyorum zaten onun günayı ne düşünsene ya millet kendi huzurunu bozmuyor bizim çektiğimiz sıkıntıya bak annesi babası insan olsalar bir ararlar kızım gel derler

cnm inş. zamanında gelir bebişlerimiz,sen moralini yüksek tut,yok öyle erken doğum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…