Yok canım ya geçmedi hala aynı sadece halsizliğim yok çok şükür.Ama burnum tıkalı sesim erkek gibi çıkıyo kaydirigubbakcemile3
Neyse buna şükür.Yarında doktora gidicez bakalım inşallah bende iyi haberlerle gelirim.
[B]fulyacım nerelerdesin hiç görünmüyorsun iyisin değilmi?[/B]
cok teşekkürler kizlar :) aylar sonra güzel haberler almaya basladim cok sukur..doktorum bile 5.aydan beri ilkkez bugun rahat nefes aldim senin için dedi :) ne diyyim..çok şukur :) dünyaya gelecegi olan gelir derler ya o misal :)
Yok canım ya geçmedi hala aynı sadece halsizliğim yok çok şükür.Ama burnum tıkalı sesim erkek gibi çıkıyo kaydirigubbakcemile3
Neyse buna şükür.Yarında doktora gidicez bakalım inşallah bende iyi haberlerle gelirim.
okyanus suyu kullan canım hiçbir yan etkısıde yokmuş tamamen dogal acılır burnun hemen eve gıderken al bı eczaneden:1hug:
gecmiş olsun güzelim..
Yeni Anne hoşgeldin canım yeni mi uyandın kız.
İncihan Pınarın tülü seninkine de gider çizgili bak fikir olsun.
Hoşgeldin canım. Sağolasın temizlik işine hiç girmiyorum. Onu artık annemler halledecekler bacım...
Valla rengarenk odalara ben bayılıyorum. Belki 2.bebişim için rengarenk bi oda yaparım inşallah bende :Saruboceq: Bu sadeden hevesimizi alalım 2.'si şöyle cıvıl cıvıl olsun a.s.
Sağolaısn bitanem. Aslında benim istediğim boncuklar bunlar değil di ama ondan bulamyaınca bunları yapmışlar. Bunlar da güzel durmuş ne yapalım artık. Zaten cırtcırtlı. İstemezsem çıkarırım yerimseniben
Yok bacım ilaç konusunu takma kafana. Ben kaç kere sordum doktoruma. Hiçbir zararı yok aksine bebek erken doğarsa çok faydalı dedi a.s.
Ayıbı olmaz bacım bu işin. İyi senin gece sancın tutsa ulaşamazsan ne yapacaksın? Konuş bu konuyu. Hafife alma. İçinin rahat olması lazım...
Sağolasın bitanem. Bitiyo valla çok şükür a.s.
Sağolasın canım a.s.
Alemsin sen yaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet bende öyle demiştim. Mavi çizgilisi çok hoş durur a.s.
slam kızlar ben işin altında kaldım
benisec canım okudum yazdıklarını üzülme zararlı bir şey olsa önermezler demekki gerekli bir şey doktoruna güven derim canım çok geçmiş olsun inş bişeycik olmaz
seherim de sanırm hastanede birseninde seherinde allah yardımcısı olsun
onun dışında iyiyiz herhalde kızlar
incihancım odanız hayırlı uğurlu olsun canım mışıl mışıl uyusun bebişin içinde bu arada kıs koltuğunda pek güselmiş
pınarcım defnemizinde odası hayırlı uğurlu olsun annesi güzel güzel büyüsn inş
biz oda yapamadık maalesef park yatak aldık gelince koyarım resmini kızlar inş güzeldir
kızlar eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlanıyor tek eksiğimiz bebişlerimiz :)) hayırlısıyla onlarıda kucağımıza aldık mı bizden mutlusu olamaz:))
biz durunun odasını daha hazırlayamıyoruz malum(
merhaba hatun kizlar a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..degerlerim düştü..dişten sebep yükseliyormus demekki..bi fitil verdi sadece kremle birlikte..sarimsi bi sivi geliyordu benden..onun için..cok sukur bugunde güzel haberlerle geldim..Rabbim cümlemize hep güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaAllah :)
çook sağol tatlım..
cnm cumadan beri yatıyorum...erken doğurmayayım diye..arada girip okumaya çalışıyorum yoruluyorum bırakıyorum cnm ya..yazamadım pek bu aralar.cuma gidicem doktora bakalım sen nasılsın cnm?
ayy çok şükür cnm cok sevindim senin adına..maşallah artık hep böyle devam eder inşallah cnm
gecmiş olsun güzelim..
bu arada kızlar aldıklarınız çook güzel allah güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inşallah..güle güle kullansın bebişleriniz..
öpüyorum sizleri
Canım doktor verdi kullandım ama çok fayda etmedi hala tıkalı.
Saolasın canım sen nasılsın?
fulyacim cok teşekkürler canim..darisi basina inşaAllah..cuma günü güzel haberlerle gelirsin inşaAllah bitanem :)
doğru diyosun valla tatlım perde yaptırmıycaktım ama olsamı acaba
aklıma girmeyin cadılar yaptırırım valla pınar taşlar güzel sıkılırsan cok güzel pon pon lar onlardan takarsın sende canım
sağol arkadaşım hep bebişemi ama ya birazcıkta annesine dimi ama
az kaldı canım senin deli görümce gidince hepimiz rahatlıycaz valla
ohh maşallah tatlım ya ne güzel haberler getirmişsin inşallah artık hep sevinecek haberler alırız
teşekkür ederiz canım arada bize iyi haberlerini ver yeter
kızlar eve bir geldim sinirlerim bozuldu(((((((( ağladım yaaaaa görümce olan bana inat mı yapıyor anlamadım ben çamaşır yıkıyorum birgün öncede söylüyorum varsa kirliniz atın diye ama ben yıkayım ertesi gün sepet dolu kızlar benim günahım ne iyi olmak mı duş almış tüm iç giyimleri duşakabinin üstünde abisi görse offfffffff ben çok gerginim kızlarr bazen çekip gidesim geliyor bu evden
kızlar eve bir geldim sinirlerim bozuldu(((((((( ağladım yaaaaa görümce olan bana inat mı yapıyor anlamadım ben çamaşır yıkıyorum birgün öncede söylüyorum varsa kirliniz atın diye ama ben yıkayım ertesi gün sepet dolu kızlar benim günahım ne iyi olmak mı duş almış tüm iç giyimleri duşakabinin üstünde abisi görse offfffffff ben çok gerginim kızlarr bazen çekip gidesim geliyor bu evden
merhaba hatun kizlar a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..degerlerim düştü..dişten sebep yükseliyormus demekki..bi fitil verdi sadece kremle birlikte..sarimsi bi sivi geliyordu benden..onun için..cok sukur bugunde güzel haberlerle geldim..Rabbim cümlemize hep güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaAllah :)
ayyy agzım acık kaldı beş karış ne ınsanlar var ya bızım ofıste 6 kişi çalısıyo patronlardan bı tanesı otekı odadan cefe crownlar bıtmıs gordunmu dedı şakayla karısık bende anlamadım dedım ne alaka ne dıyo dıye düşünürken geldı aklıma gecen gun benı kahve ıcerken gordu normalde kahve ıcmem ama cok guzel kokmustu ben ıcerkende o yanına geldı of valla mıs gıbı kokmus burası dedı bende arada kacamak yapıyorum guzel kokuyor demıstım hemen aklıma o geldı gecen gun bı tane ıcıyodum onumu dıyorsunuz dedım bende yok canım nekadar alıngan oldun hamılemısın sen dıye şakaya vurdu kuş beynıyle temızlıkcı keyıf yapıyomusta onun ıcın demıs bana ayyy allahım ya okumuş olmak yetmıyo ınsan olmaya
mrb kızlar ilgin sendekı dert bende de var benımde 22 yasında bı görumcem var benı delı edıyo evde annesıne yalan söluyo bende kalmak için bu arada abısı iş için eskısehırde guya bana yardıma gelıyo ama ben ona hızmet edıyorum dun sınırden kızları dovdum ama anlamıyo ınan daha sınırım gecmedı bılgısayarın basından kalkmıyo delı olcam ya abıldıgın burası 5 yıldızlı otel tatlıe gelıyo hanfendı ınanın sınırden ölucem ne yapcam bılmıyorum abısne dedım söle dıyo söluyom anlamıyokı ben dıyorum gene ben yapıyorum işlerı ne yapcaz bunlar la
off ben yokken amma yazmışsınız kızlar oğluşumla biraz uyudukda şimdi bi gireyim yemek öncesi dedim eşimi bekliyorum bende akşam o iğnelerden olmaya gitcez gene ya inadım inat 38. haftayı doldurcaz inşallh yok öyle erken doğum falan doktorumda bi acayip sanırım kendi sorunarı var hastalarınada yansıtıyo ondan olumsuz konuşuyo ya ztn bi iyi doktora düşemedim yıllardır daha önceki düşüğümdede böyle oldu şansım yok inşallh oğlm şanlı olur :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?