Yap Hülyacım yap.Bende pek hamaratlık yok ama deniycem bakalım yarın malzemelerini alıcam.Mayıs anneleri öle canım havalıyız herşeyimiz çok güzel maşallah
canım mutahharacım bebişime üzülüyorum zaten onun günayı ne düşünsene ya millet kendi huzurunu bozmuyor bizim çektiğimiz sıkıntıya bak annesi babası insan olsalar bir ararlar kızım gel derler
Iyi Aksamlar herkese. Kizlar birkac resim eklemek istiyorum oglumun odasindan, ama nasil yapacagim konusunda bir fikrim yok. Bilen birisi anlatabilir mi acaba?
kızlar eve bir geldim sinirlerim bozuldu(((((((( ağladım yaaaaa görümce olan bana inat mı yapıyor anlamadım ben çamaşır yıkıyorum birgün öncede söylüyorum varsa kirliniz atın diye ama ben yıkayım ertesi gün sepet dolu kızlar benim günahım ne iyi olmak mı duş almış tüm iç giyimleri duşakabinin üstünde abisi görse offfffffff ben çok gerginim kızlarr bazen çekip gidesim geliyor bu evden
mrb kızlar ilgin sendekı dert bende de var benımde 22 yasında bı görumcem var benı delı edıyo evde annesıne yalan söluyo bende kalmak için bu arada abısı iş için eskısehırde guya bana yardıma gelıyo ama ben ona hızmet edıyorum dun sınırden kızları dovdum ama anlamıyo ınan daha sınırım gecmedı bılgısayarın basından kalkmıyo delı olcam ya abıldıgın burası 5 yıldızlı otel tatlıe gelıyo hanfendı ınanın sınırden ölucem ne yapcam bılmıyorum abısne dedım söle dıyo söluyom anlamıyokı ben dıyorum gene ben yapıyorum işlerı ne yapcaz bunlar la
off ben yokken amma yazmışsınız kızlar oğluşumla biraz uyudukda şimdi bi gireyim yemek öncesi dedim eşimi bekliyorum bende akşam o iğnelerden olmaya gitcez gene ya inadım inat 38. haftayı doldurcaz inşallh yok öyle erken doğum falan doktorumda bi acayip sanırım kendi sorunarı var hastalarınada yansıtıyo ondan olumsuz konuşuyo ya ztn bi iyi doktora düşemedim yıllardır daha önceki düşüğümdede böyle oldu şansım yok inşallh oğlm şanlı olur :Saruboceq:
Tubişiiiiiiiiiim, çok sevindim,inş. hep güzel haberlerle gelirsin cnm
iş başına vurmuş o adamın,gıcık şey nolcakklava: klava:
mrb kızlar ilgin sendekı dert bende de var benımde 22 yasında bı görumcem var benı delı edıyo evde annesıne yalan söluyo bende kalmak için bu arada abısı iş için eskısehırde guya bana yardıma gelıyo ama ben ona hızmet edıyorum dun sınırden kızları dovdum ama anlamıyo ınan daha sınırım gecmedı bılgısayarın basından kalkmıyo delı olcam ya abıldıgın burası 5 yıldızlı otel tatlıe gelıyo hanfendı ınanın sınırden ölucem ne yapcam bılmıyorum abısne dedım söle dıyo söluyom anlamıyokı ben dıyorum gene ben yapıyorum işlerı ne yapcaz bunlar la
canım mutahharacım bebişime üzülüyorum zaten onun günayı ne düşünsene ya millet kendi huzurunu bozmuyor bizim çektiğimiz sıkıntıya bak annesi babası insan olsalar bir ararlar kızım gel derler
canim cok güzel olmuş odaniz :) güle güle kullanin inşaAllahh a.s.
Oldu galiba...Civciv yardimin icin tesekkürler canim. Gerci verdigin adresten yararlanamadim, hata verdi sürekli. Arsiv'den baska bir adres buldum.
Resime gelince, odamiz daha tamamlanamadi ama en son haliyle böyle gözüküyor...
bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?