2009 Mayıs Anneleri

aynen demezler bızımkılerde öle hıç umurları degıl sınırden ölduruyo benı kızım san dıyorum gelınım sen işit çoçuklara laf söluyom hiç uzerıne alınmıyo bıle yuzsuz barı yalan deme ben sana yarıma gelıyom dıyo aferdessınız yayıp oturuyo hamıle olan o sankı ondan gelcek hayır allahdan gelsın istemıyom onu gormege bıle tahamul edmeıyorum gordukce sınırden bogasım gelıyo offffffffffff

Iyi Aksamlar herkese. Kizlar birkac resim eklemek istiyorum oglumun odasindan, ama nasil yapacagim konusunda bir fikrim yok. Bilen birisi anlatabilir mi acaba?

Yap Hülyacım yap.Bende pek hamaratlık yok ama deniycem bakalım yarın malzemelerini alıcam.Mayıs anneleri öle canım havalıyız herşeyimiz çok güzel maşallah

canım sen en azından yapmayı düşünüyorsun ama ben bu konularda pek bi tembelimm yaw

canım mutahharacım bebişime üzülüyorum zaten onun günayı ne düşünsene ya millet kendi huzurunu bozmuyor bizim çektiğimiz sıkıntıya bak annesi babası insan olsalar bir ararlar kızım gel derler

ayy kıymam ben bitanem yine kızdırmışşlar ya tatlım sende ağırlı koy bee gülüm yaa

Iyi Aksamlar herkese. Kizlar birkac resim eklemek istiyorum oglumun odasindan, ama nasil yapacagim konusunda bir fikrim yok. Bilen birisi anlatabilir mi acaba?

canımm burdan Resim-Yukle.Gen.Tr » Kolay Resim Upload Sistemi gözatı tıkla resmi seç yüklemeyi başlat de çıkan ekranda Forumlar ıçin Orijinal Boyutlu Link: i seç ve kopyala burdada mesaj yazdığın yere yapıştır kolay gelsinnn Şeniz

bu arada kızlar bende yeni resimlerimizi ekledim bizim topiğe

Canım bencede tepkisiz kalma abisinin yanında direk söyle.Bu kızda haddini bilsin bu kadarda değilseni ağlatmaya ne hakkı var klava:klava:klava:

Ah canım nedir bu görümcelerden çektiğiniz gerçi benimkilerin ikisde evli ve benden büyük ama bitanesini hiç sevmiyorum,herşeye alınan ilginç bi tip hepimizde var kızlar napıcaksınız kocişlerin hatrına çekiyoruz işte.Ama bişey olsun hayatta lafımı esirgemem

bu arada pınarcım sepeti kaça aldınız sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim??

bende bugün fuardan aldığım sepetin getirilmesini istedim haftaya çarşamba yada prş günü gelecek Allah kısmet ederse

Bu akşam akşamcılar vardiyayı devralmayacak heralde kimsecikler yok bende çıkıyorum bi duş alıp yatayım yarın sabah erkenden doktor teyzeye gidicez sonra alışveriş akşam yazarım size öptüm hepinizi

Oldu galiba...Civciv yardimin icin tesekkürler canim. Gerci verdigin adresten yararlanamadim, hata verdi sürekli. Arsiv'den baska bir adres buldum.
Resime gelince, odamiz daha tamamlanamadi ama en son haliyle böyle gözüküyor...

Son düzenleme:

oh cok sukur erken dogum sendromundan cikmişsin canim

Tubişiiiiiiiiiim, çok sevindim,inş. hep güzel haberlerle gelirsin cnm

iş başına vurmuş o adamın,gıcık şey nolcakklava:klava:

aminn canimmm cok saoll :) hepimiz hep güzel haberlerle geliriz inşaAllah

oyy Allah sabir versin canim sanada..

canım mutahharacım bebişime üzülüyorum zaten onun günayı ne düşünsene ya millet kendi huzurunu bozmuyor bizim çektiğimiz sıkıntıya bak annesi babası insan olsalar bir ararlar kızım gel derler

anacim Allah sabir versin..inşaAllah düzene girmiştir bu aksam bişeyler

bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum

Oldu galiba...Civciv yardimin icin tesekkürler canim. Gerci verdigin adresten yararlanamadim, hata verdi sürekli. Arsiv'den baska bir adres buldum.
Resime gelince, odamiz daha tamamlanamadi ama en son haliyle böyle gözüküyor...

rica ederim cnm ben sürekli onu kullanıyorum sende neden açılmadı anlamadımfisfisfis

bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum

kısss otel niyetine kullanıyon hastaneyi ondan sonra suçu bebişlerin üstüne atıyorsun acele ediyolar diye delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar naber benim şu an midem yanmaktan takla atıyor
ilgincim boşver az kaldı özellikle yapıyordur son zamanı ya sabret
benim bilgisayar kafayı yedi alıntı yapınca tıkanıyor ve tekrar baştan başlatıyor sinir oldum.
Kaynım geldi akşam tedirgindi hissettim sonra benim davranışlarımdan biraz rahatladı çocuk.Yarın yeni görev yerine gidecek 20 gün sonrada askere hadi bakalım iyi bi yer çıksa bari.Ama yoruldum öğlen biraz evi topladım onun yataklarını hazırladım sonra yemek yaptım geldiler zaten erkenden yattı garibim rahatsız etmek istemedi galiba yalnız eşime çok güldüm o daha stresti nefret ediyor yatılı misafirden rahatı bozuluyormuş ben onu yumuşatıyorum len dedim çocuk 20 gün kalıp gitcek zaten biraz rahatın bozuluversin senin kardeşin ben desem neyse bana diyo sen rahatsız olmazsın biliyorum diyor.Ben misafiri severim ama tek takıntım memnuniyetsiz davranmıycak baktım bavulunu boşaltmıyor dedim yarın işe gidicen ütün varmı yok yenge dedi sonra eşime git bavuluna bak dedim kırışmış ceketleri falan ütüledim ama mahçup hep bu kaynanam çocukları hep kışkırtıyor şimdi neler uydurur.yengen seni istememiş zorla kabul etmiş falan biliyorum başıma geleceği bakalım kokusu çıkar yakında eğer telde çocuk iyi yengem derse fesatlık yapar.Halbuki güzel bi aile olmak herkesin birbirini saydığı bi aile olmak ne güzel olur heralde oda kaynanam ölünce olur yani bizlerde o zaman iyiysek
kıvılcım çok güzel canım iyi günlerde bebişinle kullanın canım.
Seherim dikkat et canım bebişlere iyi bak.
Sibiko beğendim kız sade ve şık sen yaparsın valla
Mutahara görmüşün afacanını hadi gözün aydın sağlıklı haberlerini de getirdin daha ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…