2009 Mayıs Anneleri

HAdi bakalım yarış başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tamam bacım nasıl istersen bitsin öyle koy bakalım resimlerini merakla bekliyorum a.s.

Tubişşş çok sevindim canım aman maşallah diyelim a.s.

bu arada herkesin cicileri,odalari cok cok güzel :) güle güle kullansin tüm boncuklar inşaAllahhhh

Mersüüüü teyzesüüüü Şeniz

Sağolasın canım benim. Yok bacım hazır değil. Netten model buldum eşimin kuzeni yaptı. Karyolanın başındaki parça çıkıyo. Zaten içine 90x190'lık tek kişilik yatak koyduk. O parça çıkınca tam tek kişilik yatak oluyo... 2.750'ye yaptı canım...

Sağolasın canım. Evet o ponponlara da bi bakacağım a.s.

Yuh yani. Harbiden cins bu görümcen ya. Az daha sık bacım dişini. Bak çok az kaldı. Ondan sonra evinde kuzucuklarınla, eşinle mutlu huzurlu oturucaksın a.s.

Sıkma bacım canını. Herşeyin hayırlısı. Sağlıkla alıcaz inşallah kuzularımızı kucaklarımıza :Saruboceq:

Al bi gıcık görümce daha. Görümce değil örümcek bunlar valla klava:

bu arada pınarcım sepeti kaça aldınız sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim??

bende bugün fuardan aldığım sepetin getirilmesini istedim haftaya çarşamba yada prş günü gelecek Allah kısmet ederse

Hadi hayırlısı bacım. Gelsin de güle güle kullanın inşallah a.s.

140.-TL sepet, 80.-TL'da sallanan ayak. 220.-TL toplam bacım a.s.

Canım çok güzel olmuş valla. Kuzun güle güle yatsın inşallah odasında :Saruboceq:

bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum

Ayyy canım numaranda yok arayamadım seni çok merak ettik Şeniz İyisin iyi hadi yat bakalım dinlen biraz a.s.

Sen iyi davranda bacım sonra gerisini onlar düşünsün , söylediklerinden utansınlar dicem ama kaynana da pek utanacak hal yok sanırım klava:

Uykucu karılar siziiii uyuyun bakalım a.s.

Ben uyurken birden uyandım. Bi baktım burnum kanıyor. Hemde şakır şakır. Yarım saatte zor durdurdum. Bi rulo kağıt bitti resmen. Evde durmak istemiyorum. Halsiz kaldım sanki bi anda. Kahvaltı için eşimin teyzesine gideceğim. Kayınvalidem de orda. Yakınlar zaten bana.

Gitmeden akşamki mesajlara bi bakayım , size de günaydın diyeyim dedim a.s. Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydın lar biz geldik ben uyumuyorum kıs pınar ne uyuması hortlak gibiyim gece uyutmuyor benim defne zaten sabahta 6 da kalkıyoruz bacım
ohh valla bende senin gibi evde olmayı çok isterdim gez canım gez ama fazla yorulma,

kızlar akşam bizim park yatağımız geldi ama kurulması ne kadar zor tam 2 saat sürdü tabi biz biraz beceriksiz çıktık ben eşim eşimin kız kardeşi videoyada çektik görsyediniz tam bir komedi defne izler artık ilerde kızıımın pembiş bir yatağı oldu

seherim daha iyiymiş hadi canım valla çoğu gitti azı kaldı senin bıdıklar azcuk daha sabretsin

herkese iyi mesailer evde yatan cadularada iyi horuldamalar kalkın kızlar olmaz ama biz çalışıyoruz siz yatıyonuz

Ay canım geçmiş olsun ya normal deniyor ama insan panik olur dikkat et.Bende diyorum bizim kız nasıl erken kalktı şaşırdıııııım
Yine gezmeye gidecekmiş.
GÜNAYDIN ANNİŞLER
Ben hala uymadım şimdi eşimle kardeşini gönderdim kahvaltımı yapıyorum sonra bi yatayım uyuyabilecekmiyim bakalım sinir oldum uykum yok ve yemek borum cayır cayır yanıyor

Kızlar günaydın...

Marylin güle güle kullanın canım yatağının kuzumun...

Tutkun'cum valla panik oldum bacım. Normalde kanamazdı burnumda birikir di. Ama şimdi yine başladı bu burun kanaması :çok üzgünüm: Eşimi arasam adam karşıda şimdi panik olacak. En iyisi hazırlanıp biran önce çıkyaım bari evden. Yalnız kalmayayım dimi...

ne uyuması daha yatmadık ki uyuyalım günaydın canım nasılsın?Hadi hayırlı olsun Defneciğin yatağıda gelmiş artık bi oda gelse tamam ondan sonra görcem senidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Git canım senin kaynanan iyi çekilir yani şanslısın ondan yinede dikkat et şimdi dışarısı soğuk burnunu sar atkıyla mecburen silmek falan istersin damarların hassaslaşmıştır şimdi kendine dikkat et.Arama eşinide adam şimdi paniklemesin onlar daha panikler sonra gittiğin yerden ararsın içi rahat eder yalnız değilsin diye....

günaydın şekerler

tutkuncum o uyku sorunu bende de var fena bişi

oh pınar hanım gez bakalım ama dikkat et bu arada burun kanaması bende de oluyor sorun yokmuş olurmuş zaten bu hamilelikte herşey normal herşeyolur anlamadım gitti:))

Haklısın canım bi ara sabah 6 gibi çıldıracaktım artık hiçmi gelmez uyku bide artık yatamıyorumda çok rahatsız oluyorum oda sebep sanırım
Sen nasılsın bittimi hazırlıklar yoksa başlamadınmı daha
Bugün ilgin yok sabah kahvem nerdesin?

bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum
geçmiş olsun cnm
doğum sancılarımıymış yoksa hala anlamadı mı dr.lar

çok güzelmiş cnm güle güle kullan inş

geçmiş olsun cnm ya
normalmiş ya bu haftalarda
bende de çatlıyor ama kanamıyor öyle

günaydın herkese dün eşimle ciddi ciddi konuştum beni kaybetmek üzere olduğunu söyledim ve kardeşinin rezilliklerini gösterdin ve inan benim eşim hamile olsa onu ağlatıp üzmeyi bırak kimseye ezdirmezdim dedim bağırdım çağırdım artık taştı birşeyler oda çok haklısın ben konuşurum dedi ama yine konuşmadı bende kendim konuştum ama anlayacağını sanmıyorum eşim mayısta göndermezse annemlerde kalacağım doğumdan sonra lohusa psikolojisiyle ben onun pisliklerini çekemem ((
dün çok stresli bir gündü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız kardeşlerim

Evet canım hazırlandım şimdi gidiyorum öptümhepinizi a.s.

Günaydın canım hoşgeldin a.s.

Günaydın canım. Ya benimde hiç kanamazdı. Burnumda birikir burnumu tıkardı. Bu sabah birden öyle kanamayla uyanınca korktum. Duruyor yarım saat sonra yine başlıyor...

Ben kaçayım kızlar. Yalnız kalmasam iyi olacak. Halsiz hissettim kendimi. Görüşürüz yine. Öptüm siziii a.s.

Yeni gelecek tüm arkadaşlarıma da şimdiden günaydınlarrrrr hihoyyyt

18 MART ÇANAKKALEDE ŞEHİT DÜŞEN GAZİ OLAN TÜM DEDELERİMİZ VE BÜYÜKLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM.NE MUTLUKİ BU BÜYÜK İNSANLAR VARDI
Nesilmiş gerçek;
İşte çiğnetmedi nâmûsunu, çiğnetmeyecek,
Şühedâ gövdesi, baksan a, dağlar, taşlar
O, rükû olmasa dünyâda eğilmez başlar,
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor;
BİR HİLÂL uğruna, yâ Rab, ne GÜNEŞLER batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!..
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor TEVHÎDİ...
BEDR'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi...
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
"Gömelim gel seni târîhe!" desem, sığmazsın.
Herc ü merc ettiğin edvâra da yetmez o kitâb...
Seni ancak ebediyyetler eder istiâb.

bu arada günaydın demeyi unutmuşum
günaydınlarrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
GÜNAYYYYYDIIINNN CANIM

CANIM iyi yapmışsın hala bunca lafa eşinede inanamıyorum ama ya çok sabırlı yada kayıtsız annenlerde kalmanda uyarı olacaktır belki aklı başına gelir canım üzme kendini ya sen kendini bitiriyosun işte sabırda bi yere kadar

çok zor cnm ya
Allahım inş bizleri kurtarır ne diyeyim
benim şimdilik başımda yok da
üniversite için gelecek sanırım ve hep bizde kalacak artık görümcem
kazanamazsa da iş için gelecekmiş
offffffffff offfff
hep dualar ediyorum inş başka bir şehiri kazanır diye
ama sadece bizim burayı tercih edecekmiş:mymeka:

herkese günaydınnn

tatlım üzme kendini..her zaman söylediğimiz gibi hiç bi şey bebişlerimizden ve senin Duru kuzundan daha önemli diil..Duru nun strese girdiğini düşün ve içinden nası geliyosa öyle davran, seni kışkırtmak istemem ama belki de doğumdan sonra annende kalman eşinin de bazı şeyleri daha iyi anlamasını ve olayın ciddiyetini kavramasını sağlar...

biz seni çok seviyoruz örnek tecrübeli annemiz bizim:CüvCüv:

sağol tutkuncum inan sabır taşı olsa çatlardı bitanem( lafta bana yardımcı oluyor kız ben onun arkasını topluyorum yemeğimi kendim yapıyorum çamaşırımı gitse bizim için en iyisi olacak eminim tekrar eskisi gibi olacağız
bu arada utanmaz aileside para istiyor kızdan gizli gizli ne biçim aile anlamadım gitti

pınarcım günaydın tatlım nasılsın defnecik nasıl

cherricim beyazcım sağolun kızlar inanın anne olmanın şefkati sanırım bu sabrım yoksa şimdiye kadar belkide herşey bitmişti
ama yağmurum bana çok şey öğretti öğretiyor sağolsun içimdeki meleğimde çok önemli benim için
kızlar valla iyiki varsınız işin içinden çıkamıyorum ve sizinle konuşunca çok rahatlıyorum

Ya canım bence şimdiden önlemini alsan daha sınava var çünkü eşin ne diyor aynı sorunları ilgin gibi sende yaşarsın bide bebek olacak sabrın azalacak sana soran yokmu yada eşinle konuşmadınmı?

Ne diyim artık sözün bittiği yer
Ay kızlar bu arada terliklerim sıkıyodu şimdi ayaklarımı bi çıkardım davul gibi olmuş ellerimde şişmişbu ne ya şimdi hayatımda hiç olmamıştı böyleAllah Allah diyorum niye terlikler sıkıyor bi numara büyüktü bunlar bide :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…