- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
hoşbuldum cnm senle yarışıytoz zaten hee delikafaduldendelikafadulden delikafaduldenseninde odası çok güzel bayıldım canım ama ben şimdi resmini çekmek istemiyom yaa son haliyle görinki daha çok beğenirsiniz delikafadulden
HAdi bakalım yarış başladı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Tamam bacım nasıl istersen bitsin öyle koy bakalım resimlerini merakla bekliyorum a.s.
merhaba hatun kizlar a.s.
doktordan geldim..cok sukur herşey yolundaymiş..degerlerim düştü..dişten sebep yükseliyormus demekki..bi fitil verdi sadece kremle birlikte..sarimsi bi sivi geliyordu benden..onun için..cok sukur bugunde güzel haberlerle geldim..Rabbim cümlemize hep güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşaAllah :)
Tubişşş çok sevindim canım aman maşallah diyelim a.s.
bu arada herkesin cicileri,odalari cok cok güzel :) güle güle kullansin tüm boncuklar inşaAllahhhh
Mersüüüü teyzesüüüü Şeniz
merhaba kızlar. bi selam verip geçmişe döneyim dedim bakalım neler kaynatmışsınız ben yokken??
pınarcım, senin bebişin odasını gördüm. çok sade ve şık. belki cevaplamışsındır ama okumadığımdan görmedim, hazır mı aldınız, yaptırdınız mı? ne kadar para verdiniz? bir de karyolanın başındaki parça sabit mi yoksa çıkıpta genç odasına mı dönüşüyor?
Sağolasın canım benim. Yok bacım hazır değil. Netten model buldum eşimin kuzeni yaptı. Karyolanın başındaki parça çıkıyo. Zaten içine 90x190'lık tek kişilik yatak koyduk. O parça çıkınca tam tek kişilik yatak oluyo... 2.750'ye yaptı canım...
doğru diyosun valla tatlım perde yaptırmıycaktım ama olsamı acaba
aklıma girmeyin cadılar yaptırırım valla pınar taşlar güzel sıkılırsan cok güzel pon pon lar onlardan takarsın sende canım
Sağolasın canım. Evet o ponponlara da bi bakacağım a.s.
kızlar eve bir geldim sinirlerim bozuldu(((((((( ağladım yaaaaa görümce olan bana inat mı yapıyor anlamadım ben çamaşır yıkıyorum birgün öncede söylüyorum varsa kirliniz atın diye ama ben yıkayım ertesi gün sepet dolu kızlar benim günahım ne iyi olmak mı duş almış tüm iç giyimleri duşakabinin üstünde abisi görse offfffffff ben çok gerginim kızlarr bazen çekip gidesim geliyor bu evden
Yuh yani. Harbiden cins bu görümcen ya. Az daha sık bacım dişini. Bak çok az kaldı. Ondan sonra evinde kuzucuklarınla, eşinle mutlu huzurlu oturucaksın a.s.
off ben yokken amma yazmışsınız kızlar oğluşumla biraz uyudukda şimdi bi gireyim yemek öncesi dedim eşimi bekliyorum bende akşam o iğnelerden olmaya gitcez gene ya inadım inat 38. haftayı doldurcaz inşallh yok öyle erken doğum falan doktorumda bi acayip sanırım kendi sorunarı var hastalarınada yansıtıyo ondan olumsuz konuşuyo ya ztn bi iyi doktora düşemedim yıllardır daha önceki düşüğümdede böyle oldu şansım yok inşallh oğlm şanlı olur :Saruboceq:
Sıkma bacım canını. Herşeyin hayırlısı. Sağlıkla alıcaz inşallah kuzularımızı kucaklarımıza :Saruboceq:
mrb kızlar ilgin sendekı dert bende de var benımde 22 yasında bı görumcem var benı delı edıyo evde annesıne yalan söluyo bende kalmak için bu arada abısı iş için eskısehırde guya bana yardıma gelıyo ama ben ona hızmet edıyorum dun sınırden kızları dovdum ama anlamıyo ınan daha sınırım gecmedı bılgısayarın basından kalkmıyo delı olcam ya abıldıgın burası 5 yıldızlı otel tatlıe gelıyo hanfendı ınanın sınırden ölucem ne yapcam bılmıyorum abısne dedım söle dıyo söluyom anlamıyokı ben dıyorum gene ben yapıyorum işlerı ne yapcaz bunlar la
Al bi gıcık görümce daha. Görümce değil örümcek bunlar valla
bu arada pınarcım sepeti kaça aldınız sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim??
bende bugün fuardan aldığım sepetin getirilmesini istedim haftaya çarşamba yada prş günü gelecek Allah kısmet ederse
Hadi hayırlısı bacım. Gelsin de güle güle kullanın inşallah a.s.
140.-TL sepet, 80.-TL'da sallanan ayak. 220.-TL toplam bacım a.s.
Canım çok güzel olmuş valla. Kuzun güle güle yatsın inşallah odasında :Saruboceq:
bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum
Ayyy canım numaranda yok arayamadım seni çok merak ettik Şeniz İyisin iyi hadi yat bakalım dinlen biraz a.s.
kızlar naber benim şu an midem yanmaktan takla atıyor
ilgincim boşver az kaldı özellikle yapıyordur son zamanı ya sabret
benim bilgisayar kafayı yedi alıntı yapınca tıkanıyor ve tekrar baştan başlatıyor sinir oldum.
Kaynım geldi akşam tedirgindi hissettim sonra benim davranışlarımdan biraz rahatladı çocuk.Yarın yeni görev yerine gidecek 20 gün sonrada askere hadi bakalım iyi bi yer çıksa bari.Ama yoruldum öğlen biraz evi topladım onun yataklarını hazırladım sonra yemek yaptım geldiler zaten erkenden yattı garibim rahatsız etmek istemedi galiba yalnız eşime çok güldüm o daha stresti nefret ediyor yatılı misafirden rahatı bozuluyormuş ben onu yumuşatıyorum len dedim çocuk 20 gün kalıp gitcek zaten biraz rahatın bozuluversin senin kardeşin ben desem neyse bana diyo sen rahatsız olmazsın biliyorum diyor.Ben misafiri severim ama tek takıntım memnuniyetsiz davranmıycak baktım bavulunu boşaltmıyor dedim yarın işe gidicen ütün varmı yok yenge dedi sonra eşime git bavuluna bak dedim kırışmış ceketleri falan ütüledim ama mahçup hep bu kaynanam çocukları hep kışkırtıyor şimdi neler uydurur.yengen seni istememiş zorla kabul etmiş falan biliyorum başıma geleceği bakalım kokusu çıkar yakında eğer telde çocuk iyi yengem derse fesatlık yapar.Halbuki güzel bi aile olmak herkesin birbirini saydığı bi aile olmak ne güzel olur heralde oda kaynanam ölünce olur yani bizlerde o zaman iyiysek
kıvılcım çok güzel canım iyi günlerde bebişinle kullanın canım.
Seherim dikkat et canım bebişlere iyi bak.
Sibiko beğendim kız sade ve şık sen yaparsın valla
Mutahara görmüşün afacanını hadi gözün aydın sağlıklı haberlerini de getirdin daha ne diyim
Sen iyi davranda bacım sonra gerisini onlar düşünsün , söylediklerinden utansınlar dicem ama kaynana da pek utanacak hal yok sanırım