ne uyuması daha yatmadık ki uyuyalım günaydın canım nasılsın?Hadi hayırlı olsun Defneciğin yatağıda gelmiş artık bi oda gelse tamam ondan sonra görcem senidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kızlar günaydın...
Marylin güle güle kullanın canım yatağının kuzumun...
Tutkun'cum valla panik oldum bacım. Normalde kanamazdı burnumda birikir di. Ama şimdi yine başladı bu burun kanaması :çok üzgünüm: Eşimi arasam adam karşıda şimdi panik olacak. En iyisi hazırlanıp biran önce çıkyaım bari evden. Yalnız kalmayayım dimi...
bencede iyi düşünmüşsün canım inş en kısa zamanda gider allah sana sabır versin duru için yağmur için dayan azcık dahagünaydın herkese dün eşimle ciddi ciddi konuştum beni kaybetmek üzere olduğunu söyledim ve kardeşinin rezilliklerini gösterdin ve inan benim eşim hamile olsa onu ağlatıp üzmeyi bırak kimseye ezdirmezdim dedim bağırdım çağırdım artık taştı birşeyler oda çok haklısın ben konuşurum dedi ama yine konuşmadı bende kendim konuştum ama anlayacağını sanmıyorum eşim mayısta göndermezse annemlerde kalacağım doğumdan sonra lohusa psikolojisiyle ben onun pisliklerini çekemem((
dün çok stresli bir gündü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız kardeşlerim
çok zor cnm ya
Allahım inş bizleri kurtarır ne diyeyim
benim şimdilik başımda yok da
üniversite için gelecek sanırım ve hep bizde kalacak artık görümcem
kazanamazsa da iş için gelecekmiş
offffffffff offfff
hep dualar ediyorum inş başka bir şehiri kazanır diye
ama sadece bizim burayı tercih edecekmiş:mymeka:
herkeslere günaydın cici annişlerr.
ilgincim sabah sabah kendini strese sokma canım ya. okudum yazdıklarını gerçekten çok sinir bozucu ama eşinle konuşmuşun neyseki.inşallah bir an önce defolur gider bu düşüncesiz kız. ne utanmazmış ayy valla çok sinir oldum. hamile hamile zaten sizin kendi kalabalığınız sana yeter birde görümce çekilirmi ayy. görümce görümce olsa başımızın üstünde yeri var ama bununki terbiyesizlik canım.azıcık daha sabret demekten başka diyecek birşey bulamıyorum ...
pınarcım geçmiş olsun canım benimde burnumun içinde sürekli kurumuş kan oluyor hiç bitmiyor ama öyle çok kanadığı olmadı şimdiye kadar şükür. sende dikkat et belkitansiyonun filan çıkmıştır.hamur işi filan yeme. İYİ GEZMELER dikkatet kendine..
herkeslere günaydın cici annişlerr.
ilgincim sabah sabah kendini strese sokma canım ya. okudum yazdıklarını gerçekten çok sinir bozucu ama eşinle konuşmuşun neyseki.inşallah bir an önce defolur gider bu düşüncesiz kız. ne utanmazmış ayy valla çok sinir oldum. hamile hamile zaten sizin kendi kalabalığınız sana yeter birde görümce çekilirmi ayy. görümce görümce olsa başımızın üstünde yeri var ama bununki terbiyesizlik canım.azıcık daha sabret demekten başka diyecek birşey bulamıyorum ...
pınarcım geçmiş olsun canım benimde burnumun içinde sürekli kurumuş kan oluyor hiç bitmiyor ama öyle çok kanadığı olmadı şimdiye kadar şükür. sende dikkat et belkitansiyonun filan çıkmıştır.hamur işi filan yeme. İYİ GEZMELER dikkatet kendine..
ojefıstığım yerim senin göbüşünü maşallah pembişlerde yakışmış bitanem:)))))))
:1hug:
sağol ilgincim canım. teşekkür ediyorum.
iyisin dimi?
durumun yuvası kızlar:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?