2009 Mayıs Anneleri

kızzlar ben kahvaltımı yaptım çıkıyorum anneme gidicem bana hamile pantolonu dikmiş gideyim de bir bakayım ne varsa annede var işte
tutkuncum benm hazırlıklar bitti odası falan hepsi yerleşti sadece ütüsü kaldı fotoğraf makinam ablamda alayım size toplu resmini çekip göstericem inşallh

tutkuncum iyi dinlenmeler bitanem:))))))))))))) seni ve bebişini öpüyorum

esencim annelerimiz gibi olamaz kimse:))) ohh odanızda yerleşmiş hayırlı olsun tatlım bebişin içinde huzurla uyusun inşallah

günaydın kızlar senı çokkkk iyi anlıyorum aynısından bıtanede bende var inan onu görunce otamatıkman sınırlerım zıplıyo

herkeslere günaydın cici annişlerr.
ilgincim sabah sabah kendini strese sokma canım ya. okudum yazdıklarını gerçekten çok sinir bozucu ama eşinle konuşmuşun neyseki.inşallah bir an önce defolur gider bu düşüncesiz kız. ne utanmazmış ayy valla çok sinir oldum. hamile hamile zaten sizin kendi kalabalığınız sana yeter birde görümce çekilirmi ayy. görümce görümce olsa başımızın üstünde yeri var ama bununki terbiyesizlik canım.azıcık daha sabret demekten başka diyecek birşey bulamıyorum ...

pınarcım geçmiş olsun canım benimde burnumun içinde sürekli kurumuş kan oluyor hiç bitmiyor ama öyle çok kanadığı olmadı şimdiye kadar şükür. sende dikkat et belkitansiyonun filan çıkmıştır.hamur işi filan yeme. ıYı GEZMELER dikkatet kendine..

ne uyuması daha yatmadık ki uyuyalım günaydın canım nasılsın?Hadi hayırlı olsun Defneciğin yatağıda gelmiş artık bi oda gelse tamam ondan sonra görcem senidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol canım kıs yatmadınmı gece kuşu dikkat et uyku depola senin türkizde gelince görürsün uyku neymiş

sağol canım

bencede iyi düşünmüşsün canım inş en kısa zamanda gider allah sana sabır versin duru için yağmur için dayan azcık daha

valla ne acayip ya hep erkek tarafını biz çekmek zorunda kalıyoruz onlar aynısını bize yapmaz valla öle bir durum olsa çok saçma bir durum ya

günaydın canım

kızlar göbişim nasıl ?

ooo maşallah annesi ne güzle büyümüş canım maşallah oğluşuna kıs ojeli sen hakkaten ojelisiin hee hergün sürüyomusun kız değişik renk

kızlar benim de kurumuş şekilde oluyor bide burnum çok tıkanık oluyor sabah kalktığımda bu arada doktor fazla hamur işi yemen dedi tansiyon bu haftalardan sonra çıkıyormuş kızlar azcık tutalım boğazımızı

MARYLıN cim hergün renk değiştirmemde. ama ojesizde gezmem. nadir dir yani ojesiz olduğum.çok seviyorum ojeyi. ne yapıyım

sağol ilgincim canım. teşekkür ediyorum.
iyisin dimi?

iyiyim bitanem güçlü olmak zorundayız hayatta ne olursa olsun bebişlerimiz içinkaydirigubbakcemile5 yıpranan benim kimse görmüyor o halde beni alakadar etmiyor artık kimin ne hali varsa görsün kızlarım ve eşimle devam edeceğim yola diğerleri benim için kötükedihüso hiç önemli değil tatlımkaydirigubbakcemile5a.s.

Merhaba bayanlar
size bişey sorucam büyük tuvaletinizi yaprken rengi normal mi? elevit hala kullanıyorum dr. devam dedi ondan olbilr diye burda konuşmuştuk daha önce ama dr. hep sormayı unutuyorum siz ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…