2009 Mayıs Anneleri

Bu arada kivilcim gule gule kullana.s.

bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum

Gecmis olsun seherim, canini sıkmamaya calis, hem kontrol altinda olmak daha iyi...
umarim en kisa zamanda atlatirsiniz....a.s.
a.s.

pinar gecmis olsun, dikkat et kendine...a.s.

Marylin bebsinle iyi gunlerde kullanin yataginizi...a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam bu arada,

gecmisi okumaya dalmisim. bugun biraz daha az gibi isler en azindan sabahtan...
bi bakayim ne haberler var...

kızlar merhaba..nasılsınız..ilgincim ya kendini yıpratıyorsun zaten o laftan anlamıyor az kaldı nasılsa gitcek.. bu arada ilgin ve ceren göbüşleriniz çok güzel çıkmış.. kızlar bu arada ben 4 ten ebri yatıyorum ve çok kötü hastayımya hiçbişeyin faydası olmuyor bana ek olarak bide kusmalarım başladı((

yol banu canım işyerindeyim onları halledip gidicem size bebişimin örgülerini koyucam az sonra bakarsınız teyzeleri annemin marifetleri hepsi..

hoşgeldin tülaycım çok teşekkür ediyorum..a.s.
sanada çok geçmiş olsun keşke yatsaydın bugün evde izin alma durumun yokmu? nasılsa yakın zaman da da izne çıkacağız yormasaydın keşke kendini.

kizlar benim moralim sifir gecen kontrolle gittim doktorum bana bebegim biraz asagida oldugunu soledi o yuzden bacaklarim surekli agrirmis ve utrogestan hala devamli yutmaliymisim kilosu da 1990 gr olmus hic bole durumda karsialstinizmi ada benim gibi durumda olan kisiler varmi

teş.ederim kızlar.ceren canım biraz durup gideceğim.güngör canım aramadım doktorumu zaten ilaç vermeyi tavsiye etmiyor bende kullanmadım şimdiye kadar tek ağrı kesici bile. artık eve gidince değişik baharatları kaynatıp içicem..

bence moralini bozma, stres yapma... sen kendini iyi hissedersen bebegin de iyi olur... zaten ciddi birsey olsa kontrol altinda tumayi tercih ederlerdi. hem bebeginin kilosu da gayet iyi. kendini yormamaya calis, bol bol dinlen...

güngör canım aramadım doktorumu zaten ilaç vermeyi tavsiye etmiyor bende kullanmadım şimdiye kadar tek ağrı kesici bile. artık eve gidince değişik baharatları kaynatıp içicem..
fazla da karistirma bence baharatlari, dikkat et, bazilari hamilelikte riskli olabiliyor veya erken doguma hatta dusuge neden olabiliyor.
ben birkac gunde bir bardak papatya veya nane limon ya da ıhlamur filan iciyorum, istersen nane limonu filan dene ama fazla da karistirma ne olur ne olmaz.
bi de mide bulantisi icin bana taze zencefil kaynatip icebilirsin demislerdi. marketlerde filan satiliyor.

günaydın kızlar yeni kalktım walla o iğnelerdenmidir nedir deliksiz uyumuşum yanaklarım kırmızı kırmızı kalktım başımdada çok agrı vardı kahvaltı ettim ilaçalrımı içtim geçti ağrım ama yanakları görseniz allık sürmüşüm gibi ya dün gece son iki iğnemide oldum celestonelerimi ama o saatten beridir bebek hiç hareket etmedi acaba psikolojikmi çok kafaya taktım ya yada bebek en son kontrolumde büzülmüş yatıyodu yer kalmadıgından myom var ya bende baya büyük hatta ultrasonda bebegin suratını görememişdik ondan olabilirmi 26 sında kontrolum var o zaman sorcam iğne olan kızlar acaba sizdede oldumu tüm bunlar?

ilgin
sabrinin sonu geldi artik, hepimiz biliyoruz ama biraz daha sabret, az kaldi.

gorumcenin arkasini toplamaktan vazgec, esin de gorsun durumun ne kadar vahim oldugunu. sen esine kardesiyle konusmasini soyleyip sonra o konusmayinca kendin konusuyorsun, bence bu durum esinin isine geliyor. cunku kardesiyle muhatap olmak anladigim kadariyla isine gelmiyor. ve bence artik biliyor ki nasilsa o konusmasa sen konusacaksin.

biraz gormezlikten gel. belki de gorumcen fazla ilgi gormemis bir cosukluk gecirdiyse olumsuz da olsa senin ilgini cekmek de bir sekilde hosuna gidiyor olabilir, hatta esinle huzurunu bozmaktan bile keyif aliyor olabilir, cunku onu onemsedigini bildirmis oluyorsun her seferinde.
ama simdilik gormemeye calis yaptiklarini... bazen insanlar icin en buyuk ceza tepkisizlik olabiliyor. sizin huzurunuzu bozamadigini gorunce belki bir sure sonra vazgecer.

nasilsa mayista gitmesi icin konusmussunuz, dedigin gibi bahanen de olacak olmadi dedigin gibi sen annene gidersin.

günaydin kizlar a.s.

herkes iyidir inşaAllah..geçmişi okumadim daha..

beniseccim ilk sordugun gün söylemiştim sana..bebegin hareketlerini hissetmeyebilirsin 1-2 gün panik yapma diye bende de ilk vuruldugumda olmustu..doktor söylemişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…