aşkitom çok tatlısın maşallahhhhhhhhhkaydirigubbakcemile5
bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum
kızlar merhaba..nasılsınız..ilgincim ya kendini yıpratıyorsun zaten o laftan anlamıyor az kaldı nasılsa gitcek.. bu arada ilgin ve ceren göbüşleriniz çok güzel çıkmış.. kızlar bu arada ben 4 ten ebri yatıyorum ve çok kötü hastayımya hiçbişeyin faydası olmuyor banaek olarak bide kusmalarım başladı ((
semracım demir hapından dolayı rengi koyu canım bende megadyn kullanıyorum
bence moralini bozma, stres yapma... sen kendini iyi hissedersen bebegin de iyi olur... zaten ciddi birsey olsa kontrol altinda tumayi tercih ederlerdi. hem bebeginin kilosu da gayet iyi. kendini yormamaya calis, bol bol dinlen...kizlar benim moralim sifir gecen kontrolle gittim doktorum bana bebegim biraz asagida oldugunu soledi o yuzden bacaklarim surekli agrirmis ve utrogestan hala devamli yutmaliymisim kilosu da 1990 gr olmus hic bole durumda karsialstinizmi ada benim gibi durumda olan kisiler varmi
çok sağol canıma.s. buarada göbüşleriniz çok güzel kızlarhihoyyyt Hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun bugün işler çok yoğun fırsat buldukça gireceğim
fazla da karistirma bence baharatlari, dikkat et, bazilari hamilelikte riskli olabiliyor veya erken doguma hatta dusuge neden olabiliyor.güngör canım aramadım doktorumu zaten ilaç vermeyi tavsiye etmiyor bende kullanmadım şimdiye kadar tek ağrı kesici bile. artık eve gidince değişik baharatları kaynatıp içicem..
bence moralini bozma, stres yapma... sen kendini iyi hissedersen bebegin de iyi olur... zaten ciddi birsey olsa kontrol altinda tumayi tercih ederlerdi. hem bebeginin kilosu da gayet iyi. kendini yormamaya calis, bol bol dinlen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?