ilgin
sabrinin sonu geldi artik, hepimiz biliyoruz ama biraz daha sabret, az kaldi.
gorumcenin arkasini toplamaktan vazgec, esin de gorsun durumun ne kadar vahim oldugunu. sen esine kardesiyle konusmasini soyleyip sonra o konusmayinca kendin konusuyorsun, bence bu durum esinin isine geliyor. cunku kardesiyle muhatap olmak anladigim kadariyla isine gelmiyor. ve bence artik biliyor ki nasilsa o konusmasa sen konusacaksin.
biraz gormezlikten gel. belki de gorumcen fazla ilgi gormemis bir cosukluk gecirdiyse olumsuz da olsa senin ilgini cekmek de bir sekilde hosuna gidiyor olabilir, hatta esinle huzurunu bozmaktan bile keyif aliyor olabilir, cunku onu onemsedigini bildirmis oluyorsun her seferinde.
ama simdilik gormemeye calis yaptiklarini... bazen insanlar icin en buyuk ceza tepkisizlik olabiliyor. sizin huzurunuzu bozamadigini gorunce belki bir sure sonra vazgecer.
nasilsa mayista gitmesi icin konusmussunuz, dedigin gibi bahanen de olacak olmadi dedigin gibi sen annene gidersin.
ilgincim keşke eşini zorlasaydin,o konussaydi..gerçi kim ne dese takmaz o kiz gibime geliyor :) yüzsüzlükte tavan yapmiş :) artik dogurana kadar tamamen görmemezlikten gelceksin..Allah sabir versin ne diyelim bitanem..
hadi ya bu doktor neden bana bişey söylemiyo çıldırcam
selam canlarım hepınıze dualarınız ıcın teşekkurler
ben hala hastanedeyım gozlem altında tutmak ıcın yatırıyor ne zaman cıkıcamı bılmıyorum bu sabah geldı doktorum yanıma nst sonucları falan ıyı dedı az bır sancı cıkıyor
akşamada ultrasonda bakarız dedı bugun 4 sezeryanı varmış
yemek yedik geldik kızımla herkese afiyet olsun şekerler
canım benim dularımız seninle ve bebişlerle tatlım hayırlısı olsun hakkınızda inşallaha.s.
seherim inş.herşey yoluna girer dualrımız seninle canım..
Oldu galiba...Civciv yardimin icin tesekkürler canim. Gerci verdigin adresten yararlanamadim, hata verdi sürekli. Arsiv'den baska bir adres buldum.
Resime gelince, odamiz daha tamamlanamadi ama en son haliyle böyle gözüküyor...
Semracım iyi olduğuna çok sevindim cnm,bebişlerin zamanlarını bekleyecekler annesi merak etme senbacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum
Pınarcım bendede kurumuş şekilde oluyor kan,ama kanama şeklinde olmadı hiç,gerçi kk de çok kişinin burnu kanamış,normal yazıyorlar:uhm:Uykucu karılar siziiii uyuyun bakalım a.s.
Ben uyurken birden uyandım. Bi baktım burnum kanıyor. Hemde şakır şakır. Yarım saatte zor durdurdum. Bi rulo kağıt bitti resmen. Evde durmak istemiyorum. Halsiz kaldım sanki bi anda. Kahvaltı için eşimin teyzesine gideceğim. Kayınvalidem de orda. Yakınlar zaten bana.
Gitmeden akşamki mesajlara bi bakayım , size de günaydın diyeyim dedim a.s. Şeniz Şeniz Şeniz
Marlincim bizde int. ten park yatak bakarken yorumları okumuştuk,ordada hep park yatakları kurarken zorlandıklarını yazmışlardı,kameraya çekmek iyi fikirmiş canım,ilerde defne kızımızla izleyip bol bol gülersinizGünaydın lar biz geldik ben uyumuyorum kıs pınar ne uyuması hortlak gibiyim gece uyutmuyor benim defne zaten sabahta 6 da kalkıyoruz bacım
ohh valla bende senin gibi evde olmayı çok isterdim gez canım gez ama fazla yorulma,
kızlar akşam bizim park yatağımız geldi ama kurulması ne kadar zor tam 2 saat sürdü tabi biz biraz beceriksiz çıktık ben eşim eşimin kız kardeşi videoyada çektik görsyediniz tam bir komedi defne izler artık ilerde kızıımın pembiş bir yatağı oldu
herkese iyi mesailer evde yatan cadularada iyi horuldamalar kalkın kızlar olmaz ama biz çalışıyoruz siz yatıyonuz
Tutkuncum sen bu uykusuzluk işini iyice arttırdın cnm,doktora söyle bu durumu bence,acaba bebek bu durumdan etkilenirmi?Ay canım geçmiş olsun ya normal deniyor ama insan panik olur dikkat et.Bende diyorum bizim kız nasıl erken kalktı şaşırdıııııım
Yine gezmeye gidecekmiş.
GÜNAYDIN ANNİŞLER
Ben hala uymadım şimdi eşimle kardeşini gönderdim kahvaltımı yapıyorum sonra bi yatayım uyuyabilecekmiyim bakalım sinir oldum uykum yok ve yemek borum cayır cayır yanıyor
Ilgıncım,sen böyle yazınca eşine çok kızıyorum,bu adamlar kardeşlerine niye laf söylemezki??anlamıyorum..benimkide aynı şeyleri yapıyo bazen sinirden kuduruyorum, eminim benim abim eğer ben görümcemin yada senin görümcenin yaptıklarını yapsam direk söyler hiçte eşim yada senin eşinin yaptığı gibi sessiz kalmaz eminim,zaten böyle düşününce dahada sinir oluyorum,bende eşim,bende abimin kardeşiyim,neden bazıları bu kadar şanslı oluyor???oh valla,yap yap abin arkanı toplasın,laf söyletmesin..bir kerede abimden öyle bir davranış görmedim,ama maalesef kocam ne anasının ne kardeşinin tarafını "külliyen hatalı oldukları halde"veremez aslagünaydın herkese dün eşimle ciddi ciddi konuştum beni kaybetmek üzere olduğunu söyledim ve kardeşinin rezilliklerini gösterdin ve inan benim eşim hamile olsa onu ağlatıp üzmeyi bırak kimseye ezdirmezdim dedim bağırdım çağırdım artık taştı birşeyler oda çok haklısın ben konuşurum dedi ama yine konuşmadı bende kendim konuştum ama anlayacağını sanmıyorum eşim mayısta göndermezse annemlerde kalacağım doğumdan sonra lohusa psikolojisiyle ben onun pisliklerini çekemem((
dün çok stresli bir gündü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız kardeşlerim
Tutkuncum tuz şişiriyor diye biliyorum cnmYa canım bence şimdiden önlemini alsan daha sınava var çünkü eşin ne diyor aynı sorunları ilgin gibi sende yaşarsın bide bebek olacak sabrın azalacak sana soran yokmu yada eşinle konuşmadınmı?
Ne diyim artık sözün bittiği yer
Ay kızlar bu arada terliklerim sıkıyodu şimdi ayaklarımı bi çıkardım davul gibi olmuş ellerimde şişmişbu ne ya şimdi hayatımda hiç olmamıştı böyleAllah Allah diyorum niye terlikler sıkıyor bi numara büyüktü bunlar bide :uhm:
kızlar göbişim nasıl ?
Ojeli fıstıkım,banucum, maşallah göbüşlerinizede bebişlerinizededurumun yuvası kızlar:)))))))))))))
Canım izin alabilirsen hiç durma işte,eve git yat dinlen,anlasılan dinlenmeden geçmeyecek..kızlar merhaba..nasılsınız..ilgincim ya kendini yıpratıyorsun zaten o laftan anlamıyor az kaldı nasılsa gitcek.. bu arada ilgin ve ceren göbüşleriniz çok güzel çıkmış.. kızlar bu arada ben 4 ten ebri yatıyorum ve çok kötü hastayımya hiçbişeyin faydası olmuyor banaek olarak bide kusmalarım başladı ((
Az kaldı cnm,bu diş olayı çok kötü,hem ağrısı hem tedavisipinarcim kanaman geçmiştir inşaAllah..tülaycim sanada cok geçmiş olsun..ama naneden uzak dur..gerçi kuru naneyi bilmiyorum ama geçen tv'de adnan saracoglunu dinlemiştim..hamileler taze naneden uzak dursun demişti..bide maydonozdan dedi..
püff ben dişçiye gidiyorum kizlar :S dün gene ilaç sürdü..bugun inşaAllah hassasligi gitmiştirde dolguyu yapar biter bu iş..öptüm hepinizi kocaman Şeniz
canım miktarı az olursa problem değil,oturup yarım kilo yiyemezsin zatenmutahhara canım saol ama ben taze nane yerim: maydnoz kullanmmadımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?