2009 Mayıs Anneleri

canım sabrın sonu selamet derler inşallah bekliyorum bende görümce en çok ilgi gören kişi ailelerinde öyle şımartmışlar ki anlatamam
görmezlikten geldiğim zaman tatlım evim dağınık ve pis oluyor bende tahammül edemiyorum canım mayısta gitmesi için konuştuk ama sanki içimden bir ses gitmeyecek gibi geliyor inan yaşamayan bilemez canım :çok üzgünüm:

ilgincim keşke eşini zorlasaydin,o konussaydi..gerçi kim ne dese takmaz o kiz gibime geliyor :) yüzsüzlükte tavan yapmiş :) artik dogurana kadar tamamen görmemezlikten gelceksin..Allah sabir versin ne diyelim bitanem..

tutkuncum gene hiç uyumamişsin..iyice adet ettin bunu..bence gündüz zorla kendini uyuma..geceye birak uykunu..evvelki gece bende hiç uyumadim..doktordan geldigimden beri gözlerimi acik tutamiyordum ama zorladim kendimi uyumadim..dün gecede deliksiz uyudum cok sukur..gerçi bu saatten sonra pek deliksiz uyku olmuyor..ama genede idare ediyor sende bi kere gündüz uyuma,geceye aktar uykunu..eminim uyursun

pinarcim kanaman geçmiştir inşaAllah..tülaycim sanada cok geçmiş olsun..ama naneden uzak dur..gerçi kuru naneyi bilmiyorum ama geçen tv'de adnan saracoglunu dinlemiştim..hamileler taze naneden uzak dursun demişti..bide maydonozdan dedi..

püff ben dişçiye gidiyorum kizlar :S dün gene ilaç sürdü..bugun inşaAllah hassasligi gitmiştirde dolguyu yapar biter bu iş..öptüm hepinizi kocaman Şeniz

hadi ya bu doktor neden bana bişey söylemiyo çıldırcam

canımmm bebegın hareketı azalabılır veya hıc duymayabılırısn bırkac gun bunu tamamen celeston yapıyor korkma
ayrıca canım bu celeston ıgne aksıne cok faydalı sen kotu tarafına bakma erken dogumm olursa bebegın cıgerı gelışmış oluyor buda cok onemlı
bende bebeklerın hareketlerınde azalma yapmadı ama bende ıkı bebk var zaten cok hareket hıssedıyordum :)))))))
ama bendede aksıne ıgne yapıldıgı zaman hıc uyuyamıyorum tamamen o gece sabaha kadar oturuyorum bana 4 kere yapıldı hepsındede aynı oldum
ıgnenın etkılerı kısıye gore degışıyor demekkı

selam canlarım hepınıze dualarınız ıcın teşekkurler
ben hala hastanedeyım gozlem altında tutmak ıcın yatırıyor ne zaman cıkıcamı bılmıyorum bu sabah geldı doktorum yanıma nst sonucları falan ıyı dedı az bır sancı cıkıyor
akşamada ultrasonda bakarız dedı bugun 4 sezeryanı varmış

canım benim dularımız seninle ve bebişlerle tatlım hayırlısı olsun hakkınızda inşallaha.s.

sağol tülaycım:))))))))))))))))) hepimizin bebişlerine yarasın

sehercim sanada afiyet olsun yarasın bebişlere:)))))))) bizde seni çok seviyoruz

biz aciktik... yemege gidecegiz...
yemek yiyenlere ve yiyeceklere afiyet olsun...

seherim iyi haberlerini bekliyoruz, sen moralini yuksek tut...

Kızlar tünaydın,bu gece erken yatmama rağmen yatakta döndüm döndüm bende uyuyamadım,gece 3 gibi fln ancak uyumuşumdur,elimi ayağımı koyacak yer bulamadım resmen,ne yana dönersem döneyim rahatlaşamadım,zaten kocaman yatakta tek yatıyorum,daha nasıl rahatlasabilirm bilmiyorum,

Oldu galiba...Civciv yardimin icin tesekkürler canim. Gerci verdigin adresten yararlanamadim, hata verdi sürekli. Arsiv'den baska bir adres buldum.
Resime gelince, odamiz daha tamamlanamadi ama en son haliyle böyle gözüküyor...

Canım odası çok güzel olmuş kuzucuğunun,güle güle kullansın inş.

bacılarrrrrr nasılsınız ben hala hastanedeyım sancılar azaldı ama yınede kontrol altında tutuyorlar ne zaman cıkıcamı bende bılmıyorum
Semracım iyi olduğuna çok sevindim cnm,bebişlerin zamanlarını bekleyecekler annesi merak etme sen
Pınarcım bendede kurumuş şekilde oluyor kan,ama kanama şeklinde olmadı hiç,gerçi kk de çok kişinin burnu kanamış,normal yazıyorlar:uhm:
Marlincim bizde int. ten park yatak bakarken yorumları okumuştuk,ordada hep park yatakları kurarken zorlandıklarını yazmışlardı,kameraya çekmek iyi fikirmiş canım,ilerde defne kızımızla izleyip bol bol gülersiniz
Tutkuncum sen bu uykusuzluk işini iyice arttırdın cnm,doktora söyle bu durumu bence,acaba bebek bu durumdan etkilenirmi?
Ilgıncım,sen böyle yazınca eşine çok kızıyorum,bu adamlar kardeşlerine niye laf söylemezki??anlamıyorum..benimkide aynı şeyleri yapıyo bazen sinirden kuduruyorum, eminim benim abim eğer ben görümcemin yada senin görümcenin yaptıklarını yapsam direk söyler hiçte eşim yada senin eşinin yaptığı gibi sessiz kalmaz eminim,zaten böyle düşününce dahada sinir oluyorum,bende eşim,bende abimin kardeşiyim,neden bazıları bu kadar şanslı oluyor???oh valla,yap yap abin arkanı toplasın,laf söyletmesin..bir kerede abimden öyle bir davranış görmedim,ama maalesef kocam ne anasının ne kardeşinin tarafını "külliyen hatalı oldukları halde"veremez asla
Tutkuncum tuz şişiriyor diye biliyorum cnm
kızlar göbişim nasıl ?

durumun yuvası kızlar:)))))))))))))
Ojeli fıstıkım,banucum, maşallah göbüşlerinizede bebişlerinizede
Canım izin alabilirsen hiç durma işte,eve git yat dinlen,anlasılan dinlenmeden geçmeyecek..
Az kaldı cnm,bu diş olayı çok kötü,hem ağrısı hem tedavisi
mutahhara canım saol ama ben taze nane yerim: maydnoz kullanmmadımda..
canım miktarı az olursa problem değil,oturup yarım kilo yiyemezsin zaten

Semracım bizde seni seviyoruz cnm,bak kağan diyoki o 'da kardeslerini seviyomuşkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…