Bol bol dinlen cnm,bende çok severim naneyi maydonozu,helede börekteeeeeecokacimcoookama yediğimiz zaten 1-2 dal maydonoz,bu kadar az miktar hiç birşey yapmaz bence,sürekli yememekta fayda varevet burcu canım biraz daha durayım gidicem eve biraz daha yatayım.. canım az yiyorum zaten naneyi oda 2-3 haftada bir. ama hamiş olmasyadım valla hergün demet demet eyrdim nane maydonoz:):)
Sağol ılgıncım iyiyiz biz çok şükürsositososito ele karışmak zor der anneannem hep,maalesef öyleymiş öğreniyoruz böylecanım aynen katılıyorum sana aynı evde yaşamak zor oluyor bu tür insanlarla((( eşimde sessiz kalınca ben daha çok kasılıyorum sinirleniyorum ama olan bana oluyor
nasılsın tatlım bebiş nasıl:))))))))))))))))))))))
kızlar bizde yemek yedik geldik tosunumla.
yiyenlerede afiyet olsun.
seherim güzel haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle canım herşey iyi olur inşallah..
burcucum merhaba nasılsın canım?
İLGİNCİM sağol sizede afiyet olsun..
BURCU canım tşk ediyorum. kız senin göbişin büyümedi sanki gönderde bizde seninkini görelim..
siz benim tosun paşamı görmüşmüydünüz...
41 kere Maşallah annesiiiiiiiiiii,ceren çok net çıkmış cnm
:roflol::roflol::roflol:eşim gelsin çektireyim bacımmm:roflol::roflol::roflol::roflol:
siz benim tosun paşamı görmüşmüydünüz...
41 kere Maşallah annesiiiiiiiiiii,ceren çok net çıkmış cnm
çok sağol canım aslında daha bunlar siyah beyaz burda.bendekiler renkli. işyerinde renkli tarayıcı yı kaldırmışlar yoksa renklisi daha net teyzoşu
tamam bak kesin bekliyorum kaçışın yokkkkkkkk.delikafadulden
öyle bir karnını çektirme bizim gibi boydan koy tamam mııııııı sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?