aboo şiştik zaten yata yata,şimdi rizil olacas desenesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
cerencim maşllah oğluşuna...darısı benim başıma inş.görürüm nisanda yüzünü
ojelı maşallah bebeğine cok net cıkmıs yüzü ne kadar guzel mınıcık cenesı varr saglıkla buyurler inşallah ben kaç aydır yüzünü göremıyorum sıpa dönüyo arkasını yada kapıyo elıyle yüzünü
çokkkk teşekkür banu teyzesi
bizde sizin durunuzu görsek olmaz mı?
Kızlar ne güzel 4 boyutlu görüyosunuz bebişleri hep,benim doktorda maalesef böyle değil,çok merak ediyorum topişimi,ama normal ultrasonda hiç belli olmuyor
canım göğsüne komple mi kullanıyorsun bende alayım faydasını görmüşsün
günaydın herkese dün eşimle ciddi ciddi konuştum beni kaybetmek üzere olduğunu söyledim ve kardeşinin rezilliklerini gösterdin ve inan benim eşim hamile olsa onu ağlatıp üzmeyi bırak kimseye ezdirmezdim dedim bağırdım çağırdım artık taştı birşeyler oda çok haklısın ben konuşurum dedi ama yine konuşmadı bende kendim konuştum ama anlayacağını sanmıyorum eşim mayısta göndermezse annemlerde kalacağım doğumdan sonra lohusa psikolojisiyle ben onun pisliklerini çekemem((
dün çok stresli bir gündü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız kardeşlerim
Evet canım hazırlandım şimdi gidiyorum öptümhepinizi a.s.
Günaydın canım hoşgeldin a.s.
Günaydın canım. Ya benimde hiç kanamazdı. Burnumda birikir burnumu tıkardı. Bu sabah birden öyle kanamayla uyanınca korktum. Duruyor yarım saat sonra yine başlıyor...
Ben kaçayım kızlar. Yalnız kalmasam iyi olacak. Halsiz hissettim kendimi. Görüşürüz yine. Öptüm siziii a.s.
Yeni gelecek tüm arkadaşlarıma da şimdiden günaydınlarrrrr hihoyyyt
durumun yuvası kızlar:)))))))))))))
pinarcim kanaman geçmiştir inşaAllah..tülaycim sanada cok geçmiş olsun..ama naneden uzak dur..gerçi kuru naneyi bilmiyorum ama geçen tv'de adnan saracoglunu dinlemiştim..hamileler taze naneden uzak dursun demişti..bide maydonozdan dedi..
püff ben dişçiye gidiyorum kizlar :S dün gene ilaç sürdü..bugun inşaAllah hassasligi gitmiştirde dolguyu yapar biter bu iş..öptüm hepinizi kocaman Şeniz
selam canlarım hepınıze dualarınız ıcın teşekkurler
ben hala hastanedeyım gozlem altında tutmak ıcın yatırıyor ne zaman cıkıcamı bılmıyorum bu sabah geldı doktorum yanıma nst sonucları falan ıyı dedı az bır sancı cıkıyor
akşamada ultrasonda bakarız dedı bugun 4 sezeryanı varmış
afıyet olsun canım benımde sımdı yemegım geldı yedım hazır yemekde cok ıyı oluyrmuş heheh
kıss dr seni yollasada sen artık çıkmıcann hastaneden hee iyi alıştınnn rahata bacımmm ekmek elden su göldendelikafadulden gelip bende senin odaya yerleşecemm delikafadulden
sagol canım benım Şeniz
onlarda kilomu ben 12 kilo aldım allahımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?