2009 Mayıs Anneleri

Kızlar şimdi bile kurabiye süt götürüyoooom:roflol::roflol::roflol::roflol:

ojelı maşallah bebeğine cok net cıkmıs yüzü ne kadar guzel mınıcık cenesı varr saglıkla buyurler inşallah ben kaç aydır yüzünü göremıyorum sıpa dönüyo arkasını yada kapıyo elıyle yüzünü

aboo şiştik zaten yata yata,şimdi rizil olacas desenesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol:

cerencim maşllah oğluşuna...darısı benim başıma inş.görürüm nisanda yüzünü

SAĞOL TEYZESİ. DARISI SANA SENDE GÖRÜRSÜN İNŞALLAH ANNESİ...:Saruboceq:
BEPANTENİN HANGİSİ POMAD MI JELMİ RENGİ FİLAN HANGİSİ?BENDE SÜREYİM.

çok sağol teyzesi. oğlum maşallah şimdiye kadar fotoğraf konusunda hiç üzmedi beni. hep yüzünü gördük çok şükür..yoksa çatlardım herhalde. darısı size o zaman

Kızlar ne güzel 4 boyutlu görüyosunuz bebişleri hep,benim doktorda maalesef böyle değil,çok merak ediyorum topişimi,ama normal ultrasonda hiç belli olmuyor

Kızlar ne güzel 4 boyutlu görüyosunuz bebişleri hep,benim doktorda maalesef böyle değil,çok merak ediyorum topişimi,ama normal ultrasonda hiç belli olmuyor

canım benimde eski doktorumda vardı dört boyutlu ultrason şimdikinde fazla belli olmuyor :1hug:a.s. ama tosuncuklar çok tatlıdır annesikaydirigubbakcemile5

canımmm yaa sters yapma bebişini düşün azcık daha sabır bitanem

canımm çok geçmiiş olsunnn umarım geçmiştir kanama ....sepetide çok uygun almışsın güle güle kullansın güzel kızın

yerimm o göbişin içindekini maşAllah cnm

durumun yuvası kızlar:)))))))))))))

amanınn bugünn kızlar göbek şhow yapıyolarr süslü kokoşlar sizi maşAllah göbişinizede içindekilerede ....

ayy canım kıyamam inş bu gün biter de rahat edersinnn ...

onlarda kilomu ben 12 kilo aldım allahımmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar benim kiloyu bilinde halinize şükredinnn 23 kilo aldımmm :))))

siz benim tosun paşamı görmüşmüydünüz...

amannnnnn 41 kere maşAllahhh ayy ne güzel pozler vermişş bu yaa yerim burnunu ağzını benim kız hep saklıyor yüzünü yaaa

seherim demek sende ikiz oldugundan çok hareket oldu celestone den sonra ben sabah 2 akşam 2 vuruldum doktor yeter dedi hareket azalır gibi bi yorumda yapmadı eger yrn da bişey hisetmezsem hiç artık sağlık ocagında kalp atışını dinliycem napıyım inş meleğime bişey olmamaışdır birde iğneden sanırım yanaklarım kıpkırmızı ateş gibi yanıyo

civcivim nasılsın bitaneM:)))))))))) az kaldı bende sabrediyorum başka ne gelir elden tatlım evet bugün göbek şov yaptık:)))))

sağol tülaycım benim:)))))) kızlar bu arada bugün kendimi çok keyifli hissediyorum inşallah stressiz bir gün olur eve gidincede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…