2009 Mayıs Anneleri

chery canım maşşallah bebişine.kiloalr alınıyor canım sağlıkla doğsunlarda sonra kilo veririz..

bizde cumartesi gideceğiz teyzesi gelince eklerim fotosunu net çıkarsakaydirigubbakcemile5:1hug:
Ü

TAMAM BEKLİYORUM CANIM MERAKLA.:teytey:

Kızlar ne güzel 4 boyutlu görüyosunuz bebişleri hep,benim doktorda maalesef böyle değil,çok merak ediyorum topişimi,ama normal ultrasonda hiç belli olmuyor

EVET BURCUCUM NORMAL DE PEK BELLİ OLMUYOR.ALLAHTAN BURDA HER YERDE RENKLİ VAR.KEŞKE SİZİNDE OLSA.DOKTOR HER SEFERİNDE 3-4 TANE HEM RENKLİ HEM NORMAL FOTOĞRAF GİBİ RESİMLERİNİ VERİR.BÖYLE NORMAL FOTOĞRAF KAĞIDIN DA VARYA.AL ALBÜME KOY YANİ..ÖYLE ..sositososito

ceren canım pomad olanı mavi çizgili ..bana doktor söylemişti kullan diye..

TEŞEKKÜR EDİYORUM BENDE ALAYIM:CüvCüv:

sağol tülaycım benim:)))))) kızlar bu arada bugün kendimi çok keyifli hissediyorum inşallah stressiz bir gün olur eve gidincede

İNŞALLAH CANIM AMAN MORALİNİ BOZACAK BİRŞEY OLMASIN BUGÜN:Saruboceq::dance:

maşallah tatlım yaaaaa.s.

ne güzel poz vermiş...biz de şimdi doktordan geldik..
minik kuzum tam 2165 gr. olmuşhihoyyyt
tabi bu arada ben 15 kilo aldımbenneyaptımki

ohh canım ya sizede maşallah annesi.nazar değmesincanım kilo bende aldım 12 kilo ne yapalım alınıyor valla.birde çatlaklarrrr ohhhhhhhhh

offf inşallah veririz kızlar kiloları...

zaten doktor da moralimi bozdu, gidişat iyi değil dedi..

bende çatlak yok gibi gözüküyo ama ablam diyo ki bana öyle geliyomuş, son ayda patır patır her yerimde beliriceklermiş..senağlama

chery canım maşşallah bebişine.kiloalr alınıyor canım sağlıkla doğsunlarda sonra kilo veririz..

ohh canım ya sizede maşallah annesi.nazar değmesincanım kilo bende aldım 12 kilo ne yapalım alınıyor valla.birde çatlaklarrrr ohhhhhhhhh

cherrim maşallah bebişinea.s.

teşekkür ederiz teyzelerikaydirigubbakcemile2
tombuk bi kız olucaz galiba:lepi:

hala ismi yok kızımızın biliyo musunuzsenağlama
v

Chery canım yalnız dĞeılsın merak etme bızımde yok ısmı.ama eŞım kımlıĞı Çıkartınca gÖrÜrsÜn dıyor:))

cherry belli olmaz canım kardeşimin eşi çok zayıftı 42 kilo falan hamşe kaldı 25 kilo aldı ama cildi kuru olmasına rağmen tek çatlağı olmadı.

kızlar ben çıkıyorum eve gideyim çok halsizleştim.öpüyorum sizleri kendinize iyi bakın.. bebişleride...

tülaycım görüşürüz tatlım seni ve yiyenimi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın olur mu zaten hastasın bol bol dinlen tatlım

civcivim nasılsın bitaneM:)))))))))) az kaldı bende sabrediyorum başka ne gelir elden tatlım evet bugün göbek şov yaptık:)))))

iyiyimm bitanem şükürlerr olsunn günler geçsin diye bekliyozz işte ...

maşallah tatlım yaaaaa.s.

ne güzel poz vermiş...biz de şimdi doktordan geldik..
minik kuzum tam 2165 gr. olmuşhihoyyyt
tabi bu arada ben 15 kilo aldımbenneyaptımki

seninde kuzucuğuna maşALLAH Rabbim bütün bebişleri nazarlardan korusunn

cherry canım
ceylin yada beren nasıl ?

ceylin ismini bende bazenn çok düşünüyorum anlamından dolayı cennet kapısı cennete açılan kapı demekmiş şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…