2009 Mayıs Anneleri

Kızlar 1.5 ayı geçkindir yatıyorum ya,mutfağımı özlemişim,annemler gezmeye gittiler merkeze,benimde canım elma istedi,gittim elmayı kendim aldım dolaptan,uzun zamandır gitmemiştim bir değişik göründü mutfak gözüme:roflol:

AY ilahi canım ya. bebişin için yatıyorsun ama annesi. zaten doğumdan sonra bu yattığın günleri çok arayacaksın. bence keyfini çıkar yatmanın şu an..

ben geldim!! sonunda oğluşumun odasını sipariş ettik! çok mutluyum:sm_cool: 10 gün sonra gelecek adam sözünde durursa. 2 haftadır kafayı yiycektim nasıl yapsak, nasıl etsek, kime versek! ayyydelikafadulden rahatladım çok şükür. netten beğendiğim bir modeli yaptırıyorum. resmi eklerim biraz sonra.:lepi:

kızz deliikafamçokkarıştı amaan boşver kız,bizden iyisin. kociş sağolsun ev işlerinde filan yardımcı olur ama, mutfak konusunda sende geri kalmazkaydirigubbakcemile3 ara sıra elma da almasa, hiç girmeyeceklaelaelaelaelae
kızlar akşama kadar oturuyorum sanırım ondan şişiyor

evet canım,bende de çok oturduğumda oluyor. çorabımdan farkediyorum. lastikleri iz yapıyor. bide dün rahat bir ayakkabı alayım dedim. 39 giyerim normalde, 39 olmadıdelikafadulden

a.s.fıstık anneler hepinizi öpüyorum birazdan çıkıyoruz iyi akşamlar güzel mayıs anneleri ve onların melekleri iyi ki varsınız

durumun yuvası kızlar:)))))))))))))

Ay yesinler sizin göbişlerinizi maşallah ya bayıldım a.s.

Merhaba bayanlar
size bişey sorucam büyük tuvaletinizi yaprken rengi normal mi? elevit hala kullanıyorum dr. devam dedi ondan olbilr diye burda konuşmuştuk daha önce ama dr. hep sormayı unutuyorum siz ne durumdasınız?

Canım demir hapı kullandığımdan benimde çok koyu renkte..

Tülay'cım çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat et kendine. Son zamanlarda hastalık atlatmak zor oluyo :çok üzgünüm:

Canım sıkma canını. Eğer çok kötü bi durum olsa kontrol altında tutardı. Maşallah kilosu da gayet yerinde a.s.

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım a.s.

siz benim tosun paşamı görmüşmüydünüz...

Canım Allah nazarlardan saklasın nasıl da güzel poz vermiş paşam a.s.

maşallah tatlım yaaaaa.s.

ne güzel poz vermiş...biz de şimdi doktordan geldik..
minik kuzum tam 2165 gr. olmuşhihoyyyt
tabi bu arada ben 15 kilo aldımbenneyaptımki

Maşallah kuzuna canım Şeniz

Canım hadi güzel günlerde kullanın inşallah. Ekle bakalım resmini merak ettim bacım a.s.

a.s.fıstık anneler hepinizi öpüyorum birazdan çıkıyoruz iyi akşamlar güzel mayıs anneleri ve onların melekleri iyi ki varsınız

İyi akşamlar canım. Sende iyi ki varsın a.s. Şeniz

SİBİKO yok bugün hiç görünmedi nerelerde acaba?

merak ettim..

Evet hiç sesi çıkmamış? İyidir inşallah bacım :uhm:

biz de çıkıyoruz kızlaaarrr

hepinizi kocaman öptükkkkŞeniz

İyi akşamlar canım a.s.

Kızlar bende geldim eve. Burnum sabahtan beri 5 kere kanadı. Sanırım kılcal damarım falan çatladı. Durup durup kanıyor...

Sabah çok erken kalktığımdan fena uykusuzum ya gözlerim kapanıyor resmen :1closedeyes:

Sizde ne var ne yok bakayım?

PINARCIM hoşgeldin teşekkür ediyoruz sana..hihoyyyt

burnun 5 defa kanadıysa bence bir doktora git , görünmen lazım.dediğin gibi damar çatlağı vardır. küçükken benimde olmuştu. onla geçmiş olsun ama ihmal etme.artık durur duru kanar

Zaten yarın gidicem canım. Kendi doktorum yurtdışında seminerde şu anda. Verdiğim demir hapı ve progestana devam et demişti. İlaçlarım bitti. Kayınvalidemde ssk'da yazdıralım ilaçlarını boşuna para verme dedi. Yarına randevu aldım. 2,5'da gidicem canım. Bakalım ne dicek doktor?

slm annişler...
nasılsınız bakalım...gecmışı okuyamadım daha ıyısınızdır umarım...
PINARCIM dıkkat et aman kendıne....kılcal damardır normalmış şu aralar burun kanaması oluomus bole yani...
CERENCIM gule gule kullan ayy ne heycan dımı....fotosunu cekte koy bısde bakalım...
OJELI ILGIN masallah gobişlre...yırım ben o bebişleri ne gusel olmuslar ole masallah masallah kuzulara...
cıkan annişlre ii akşamlarr optum sizi başbaş...
bısde oglusla gezdık bugun..hava guseldı ananaemıze gıttık.annem benım bebklıımden kalma battanıye nevresım takımı falan saklamıs onları cıkardık sandıktan...yıkıycak sonrada getırcez buraya..ayy gorunce bı garıpoldum kızlar ya içinde benım yattım uyuduum ortulerde nasıpse oglum yatıcak...ayyyy heycan bastı benıde...:)))

merhaba arkadaşlar

ben yeni katılıyorum aranıza bende kısmetse mayıs 15 gibi doğum yapacam yani sizin gibi bende özlemle bekliyorum ama zaman geçmiyor..bide benim hastane konusunda hala şüphelerim var hala karar veremedim acaba istanbul da oturup göztepe civarında hastane tavsiye eden arkadaşlar varmı???lüften çok az kaldı hala nerede yapacam doğumu bilmiyom şuanda iki hastane var düşündüğüm biri hospitaltürk üsküdar diğeride avicenna ataşehir ikiside uzak gerçi ama ne yapayım.araştırıyom dua edin ne olur

selam ve dua ile

yaw kızlarr haziran ananlerinin çoğu mevlüt şekerini bile yapmışş ben hala gidip bakmadım bile yaw (

tubişim hoşgeldin nasıl geçti dişçi yapıldımı dolgu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…