bizimde az kaldı mesai bitimine kızlar ayaklarım şişiyor sizdede oluyor mu
Kızlar 1.5 ayı geçkindir yatıyorum ya,mutfağımı özlemişim,annemler gezmeye gittiler merkeze,benimde canım elma istedi,gittim elmayı kendim aldım dolaptan,uzun zamandır gitmemiştim bir değişik göründü mutfak gözüme:roflol:
Kızlar 1.5 ayı geçkindir yatıyorum ya,mutfağımı özlemişim,annemler gezmeye gittiler merkeze,benimde canım elma istedi,gittim elmayı kendim aldım dolaptan,uzun zamandır gitmemiştim bir değişik göründü mutfak gözüme:roflol:
kızlar akşama kadar oturuyorum sanırım ondan şişiyor
a.s.fıstık anneler hepinizi öpüyorum birazdan çıkıyoruz iyi akşamlar güzel mayıs anneleri ve onların melekleri iyi ki varsınız
a.s.fıstık anneler hepinizi öpüyorum birazdan çıkıyoruz iyi akşamlar güzel mayıs anneleri ve onların melekleri iyi ki varsınız
biz de çıkıyoruz kızlaaarrr
hepinizi kocaman öptükkkkŞeniz
durumun yuvası kızlar:)))))))))))))
Merhaba bayanlar
size bişey sorucam büyük tuvaletinizi yaprken rengi normal mi? elevit hala kullanıyorum dr. devam dedi ondan olbilr diye burda konuşmuştuk daha önce ama dr. hep sormayı unutuyorum siz ne durumdasınız?
kızlar merhaba..nasılsınız..ilgincim ya kendini yıpratıyorsun zaten o laftan anlamıyor az kaldı nasılsa gitcek.. bu arada ilgin ve ceren göbüşleriniz çok güzel çıkmış.. kızlar bu arada ben 4 ten ebri yatıyorum ve çok kötü hastayımya hiçbişeyin faydası olmuyor banaek olarak bide kusmalarım başladı ((
kizlar benim moralim sifir gecen kontrolle gittim doktorum bana bebegim biraz asagida oldugunu soledi o yuzden bacaklarim surekli agrirmis ve utrogestan hala devamli yutmaliymisim kilosu da 1990 gr olmus hic bole durumda karsialstinizmi ada benim gibi durumda olan kisiler varmi
selam canlarım hepınıze dualarınız ıcın teşekkurler
ben hala hastanedeyım gozlem altında tutmak ıcın yatırıyor ne zaman cıkıcamı bılmıyorum bu sabah geldı doktorum yanıma nst sonucları falan ıyı dedı az bır sancı cıkıyor
akşamada ultrasonda bakarız dedı bugun 4 sezeryanı varmış
siz benim tosun paşamı görmüşmüydünüz...
maşallah tatlım yaaaaa.s.
ne güzel poz vermiş...biz de şimdi doktordan geldik..
minik kuzum tam 2165 gr. olmuşhihoyyyt
tabi bu arada ben 15 kilo aldımbenneyaptımki
ben geldim!! sonunda oğluşumun odasını sipariş ettik! çok mutluyum:sm_cool: 10 gün sonra gelecek adam sözünde durursa. 2 haftadır kafayı yiycektim nasıl yapsak, nasıl etsek, kime versek! ayyydelikafadulden rahatladım çok şükür. netten beğendiğim bir modeli yaptırıyorum. resmi eklerim biraz sonra.:lepi:
kızz deliikafamçokkarıştı amaan boşver kız,bizden iyisin. kociş sağolsun ev işlerinde filan yardımcı olur ama, mutfak konusunda sende geri kalmazkaydirigubbakcemile3 ara sıra elma da almasa, hiç girmeyeceklaelaelaelaelae
evet canım,bende de çok oturduğumda oluyor. çorabımdan farkediyorum. lastikleri iz yapıyor. bide dün rahat bir ayakkabı alayım dedim. 39 giyerim normalde, 39 olmadıdelikafadulden
SİBİKO yok bugün hiç görünmedi nerelerde acaba?
merak ettim..
biz de çıkıyoruz kızlaaarrr
hepinizi kocaman öptükkkkŞeniz
PINARCIM hoşgeldin teşekkür ediyoruz sana..hihoyyyt
burnun 5 defa kanadıysa bence bir doktora git , görünmen lazım.dediğin gibi damar çatlağı vardır. küçükken benimde olmuştu. onla geçmiş olsun ama ihmal etme.artık durur duru kanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?