2009 Mayıs Anneleri

canım aramıza hoşgeldinn bebişin sağlıcakla gelsin inşAllah :Saruboceq:

ben avrupa yakasında oturuyorum o yüzden malesef hastane konusunda yardımcı olamıyacamm..ama o tarafta oturan arkadaşlar var mutlaka mesajını okuyunca sana cevap vereceklerdir Şeniz

merhaba kizlar a.s.

dişçiden geldim..yok ben cidden dişçileri sevmiyorumm :1no2: senağlama tam gene dolgu yapicaktiki oraya buraya vurdu agrin varmi diye..en son bi yere degdirdi o catal gibi şeyi ölcem sandim senağlama gene ilaç koyup gecici dolgu yapti..c.tesi gene gidicem..neysem sonra yemege gittik annemle..yemek yerken o dişin bi kismi kirildi Çok üzgünüm çoook yarin arayacagim bakalim ne dicek..inşaAllah gel hemen demez..gitmemmmm kaydirigubbakcemile3

böyle işte..geçen senede 20lik dişlerimle ugrasiyordum :)) ay her sene ayri bi vak'a :) hayirlara ciksin :))

sağol canım tşk ediyoruz...oh sende ne güsel gezmişsin bugün
senin yattıklarında oğlunun da yatması gerçekten çok süper bir hatıra olmuş..ne güsel annenin saklaması bak.:dance:

hoşgeldin aramiza canim :) canim o taraflarda medipol var..ama doktorlari konusunda bi fikrim yok acikcasi :) kuzenim orda dogum yapti..

yaw kızlarr haziran ananlerinin çoğu mevlüt şekerini bile yapmışş ben hala gidip bakmadım bile yaw (

tubişim hoşgeldin nasıl geçti dişçi yapıldımı dolgu??

hoşbuldum bitanem..yok ya nerde..daha cok git gel yapcam gibime geliyor :))

anacim zaten bu anneler birbirlerini gaza getirip duruyor :)) sen keyfine bak..panik yapma bana bak kendini rahat hissedersin :)))))))

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bende hiç sevmem dişçileri...allah korusun zaten çok korkarım dişten.

ay evet cok heycanli..benimde battaniyem,fisto şapkam felan duruyor :) hatta annemin ipek şapkasi ve pelerini duruyor :))) 3.nesil kullancak inşaAllah :))

:roflol::roflol::roflol::roflol:kızz ben sana bakarsamm herşeyimm doğumdan sonraya kalacakk okadar çok şey yapmama rağmen hala yetişmiyecek diye dertleniyomm :roflol::roflol:

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bende hiç sevmem dişçileri...allah korusun zaten çok korkarım dişten.

hoşbuldum canim..saolasin :) ah zaten neyden korkuyorsak basimiza geliyor :) gerçi benimki korku degil sevmemek..o koltugu,lambayi hatta diş hekimi yazisi bile tüylerimi ürpertiyor :))) ama maalesef ecelden kacilmiyor işte :)))

:roflol::roflol::roflol::roflol:kızz ben sana bakarsamm herşeyimm doğumdan sonraya kalacakk okadar çok şey yapmama rağmen hala yetişmiyecek diye dertleniyomm :roflol::roflol:

anacim seni duyan dogumdan sonra dişari cikilmiyor felan sanar zaten :))) biraksak 3 yaşina kadar ne gerekirse onu alcan :))) tamam kabul ben biraz üşengecim..ama sende kabul et cok acelecisin :))) gerçi sen hala yerleştirmedin bişeyi dimi :) az daha bekle ben seni sollarim :))))

benim pek dişci maceram yok ama 20lik dişimin biri çürümüş. yaza kadar beklese bari-tatlicadiarzu-

birseeeennn burda mısın? elma dersem çık,armut dersem çıkma! elma elma elma!

siribron canım,evet çok heyecanlı:))) ekleyecem birazdan resmi.

pınarcım sağol canım. inşallah!!

tubaa sen nasılsın canım? dişin hariç!delikafadulden geçmiş olsun:çok üzgünüm:

hepinize iyi akşamlar fıstıklar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın.....................

delikafaduldendelikafadulden len sende kocişş gibi doğumdan sonra alalım diyor yahu şekeri ben 40 lı bebekle eminönü sokaklarınımı aşındıracam yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:

hem ben istesem bugün tamamlarım bütün herşeyi ama böle heyecan katmak daha zevkli oluyor sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canim hayirli olsun senin odandaaa :) cok sevindim valla..bi türlü karar veremiyordun :)) (bi yandan geçmişi okudugum için geç oldu kusura bakma )

iyiyim canim cok sukur..keyfim yerimde hamdolsun :) sen nasilsin :) keyifin cok yerinde gibi görünüyor burdan :)

Allahimmmm :))) anam sen 9.aylik olana kadar bekle emi..cocuk yürüyünce cikarsin dişari :)))))

şaka bi yana..sen bana bakma..ben evlenirkende ceyizimdeki herşeyi son 1 ayda almiştik :))) sen beni bukadar panik ettirmeseydin ben bukadar alişverişte yapmazdim son aya birakirdim herşeyi emin ol :)))

ben kaciyorum buarada :) bici bici yapayim..hastane kokusu sindi valla üstüme :)))

ayyy senınde bıtmedı dımı daha su dişci maceran..senı dusundukce o koltukta içim urperıo benım yafs...ben dişcinin o kendıne has bı kokusu var ya onu bıle sewmıorum..o kokuyu almak korkmaya yetıo yanii:)))kaydirigubbakcemile3

sağol canım tşk ediyoruz...oh sende ne güsel gezmişsin bugün
senin yattıklarında oğlunun da yatması gerçekten çok süper bir hatıra olmuş..ne güsel annenin saklaması bak.:dance:

evet ojelıcım ya gusel bı hatıra olcak gercekten annem ıı yapmış saklamış bende saklıcam ..evde falan kullanılır yanı ole yıpranmamıslar :CüvCüv:..ee babannemızden bişi gelmıcek kocişiminde varmıstır belkım ama konmusmuoz nede olsa babamızınkıne yatamıcak bari benımkılere yatsın oglusum:ecrin_bebek:

işte yaptırdığım oda bu kıslaarrdelikafadulden ama beşiği değiştirdik. burdaki büyüyen model, bizimkisi sabit. 10 gün sonra gelicek inşallah. gerçeğini koyarım o zamansırnaşık şey

yokk kıs Allah kısmet ederseee bende hemen kendimi sokaklara atıcanmm kızımla boş bol gezicezz inşAllah :Saruboceq:
hem şaka bi yana panik yapıcak bişi yok tabi istenirse herşey bir haftadada halledilirr kaydirigubbakcemile5

bende yeni çıktım banyodan saçımı daha kurulamadım kurulayamda gelem barii sanada saatler olsunnn Şeniz

Canım hoşgeldin. Sağolasın bakalım şimdilik durdu kanama a.s.

Ohhh ne güzel gezmişsiniz havayı güzel buldunuz hihoyyyt Valla çok güzel bişey senin cicilerini kuzunun kullanması a.s.

Merhaba Nesrin. Aramıza hoşgeldin canım. Hospital Türk'te iş arkadaşım doğum yaptı. Ben evlenmeden önce Üsküdar'da oturduğumdan sürekli o hastaneye gidiyodum. Ben memnundum. Arkadaşımda doğumdan memnun kaldı. Bi Baran Hanım verdır orda. Ben ona giderdim. Arkadaşımın doktoruda bi bayandı. Şebnem Hanım olabilir adı tam emin değilim. Ama oda çok memnundu...

Avicenna ise evlendikten sonra yani şimdi oturduğum eve çok yakın. Nasıl bir yer bilmiyorum ama karşı komşum orda doğum yapmış 1 ay kadar önce. Geçenlerde tanıştığımızda söylemişti. Çok da memnunum senin hastanen belli değilse orayı tavsiye ederim demişti. Bilgin olsun tatlım. Hayırlı doğumlar a.s.

yaw kızlarr haziran ananlerinin çoğu mevlüt şekerini bile yapmışş ben hala gidip bakmadım bile yaw (

tubişim hoşgeldin nasıl geçti dişçi yapıldımı dolgu??

Ya bende hiç bakmadım valla. Yapacak mıyım onu da bilmiyorum :uhm:

Canım hoşgeldin. Geçmiş olsun ya. Benimde bi dişim öyle kırıldı yemek yerken kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin yavruş a.s.

hepinize iyi akşamlar fıstıklar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın.....................

İyi akşamlar canımmm Şeniz

Şimdi kayınvalidem aradı. Akşam yemeğe geliyorlarmış. Görümcem ve en yakın arkadaşı da geliyor. Bari fırında tavuk yapayık. Yanına da pilav. İyi olur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…