merhaba arkadaşlar
ben yeni katılıyorum aranıza bende kısmetse mayıs 15 gibi doğum yapacam yani sizin gibi bende özlemle bekliyorum ama zaman geçmiyor..bide benim hastane konusunda hala şüphelerim var hala karar veremedim acaba istanbul da oturup göztepe civarında hastane tavsiye eden arkadaşlar varmı???lüften çok az kaldı hala nerede yapacam doğumu bilmiyom şuanda iki hastane var düşündüğüm biri hospitaltürk üsküdar diğeride avicenna ataşehir ikiside uzak gerçi ama ne yapayım.araştırıyom dua edin ne olur
selam ve dua ile
slm annişler...
nasılsınız bakalım...gecmışı okuyamadım daha ıyısınızdır umarım...
PINARCIM dıkkat et aman kendıne....kılcal damardır normalmış şu aralar burun kanaması oluomus bole yani...
CERENCIM gule gule kullan ayy ne heycan dımı....fotosunu cekte koy bısde bakalım...
OJELI ILGIN masallah gobişlre...yırım ben o bebişleri ne gusel olmuslar ole masallah masallah kuzulara...
cıkan annişlre ii akşamlarr optum sizi başbaş...
bısde oglusla gezdık bugun..hava guseldı ananaemıze gıttık.annem benım bebklıımden kalma battanıye nevresım takımı falan saklamıs onları cıkardık sandıktan...yıkıycak sonrada getırcez buraya..ayy gorunce bı garıpoldum kızlar ya içinde benım yattım uyuduum ortulerde nasıpse oglum yatıcak...ayyyy heycan bastı benıde...:)))
merhaba arkadaşlar
ben yeni katılıyorum aranıza bende kısmetse mayıs 15 gibi doğum yapacam yani sizin gibi bende özlemle bekliyorum ama zaman geçmiyor..bide benim hastane konusunda hala şüphelerim var hala karar veremedim acaba istanbul da oturup göztepe civarında hastane tavsiye eden arkadaşlar varmı???lüften çok az kaldı hala nerede yapacam doğumu bilmiyom şuanda iki hastane var düşündüğüm biri hospitaltürk üsküdar diğeride avicenna ataşehir ikiside uzak gerçi ama ne yapayım.araştırıyom dua edin ne olur
selam ve dua ile
yaw kızlarr haziran ananlerinin çoğu mevlüt şekerini bile yapmışş ben hala gidip bakmadım bile yaw(
tubişim hoşgeldin nasıl geçti dişçi yapıldımı dolgu??
merhaba kizlar a.s.
dişçiden geldim..yok ben cidden dişçileri sevmiyorumm :1no2: senağlama tam gene dolgu yapicaktiki oraya buraya vurdu agrin varmi diye..en son bi yere degdirdi o catal gibi şeyi ölcem sandim senağlama gene ilaç koyup gecici dolgu yapti..c.tesi gene gidicem..neysem sonra yemege gittik annemle..yemek yerken o dişin bi kismi kirildi Çok üzgünüm çoook yarin arayacagim bakalim ne dicek..inşaAllah gel hemen demez..gitmemmmm kaydirigubbakcemile3
böyle işte..geçen senede 20lik dişlerimle ugrasiyordum :)) ay her sene ayri bi vak'a :) hayirlara ciksin :))
slm annişler...
PINARCIM dıkkat et aman kendıne....kılcal damardır normalmış şu aralar burun kanaması oluomus bole yani...
CERENCIM gule gule kullan ayy ne heycan dımı....fotosunu cekte koy bısde bakalım...
OJELI ILGIN masallah gobişlre...yırım ben o bebişleri ne gusel olmuslar ole masallah masallah kuzulara...
bısde oglusla gezdık bugun..hava guseldı ananaemıze gıttık.annem benım bebklıımden kalma battanıye nevresım takımı falan saklamıs onları cıkardık sandıktan...yıkıycak sonrada getırcez buraya..ayy gorunce bı garıpoldum kızlar ya içinde benım yattım uyuduum ortulerde nasıpse oglum yatıcak...ayyyy heycan bastı benıde...:)))
hoşgeldin aramiza canim :) canim o taraflarda medipol var..ama doktorlari konusunda bi fikrim yok acikcasi :) kuzenim orda dogum yapti..
hoşbuldum bitanem..yok ya nerde..daha cok git gel yapcam gibime geliyor :))
anacim zaten bu anneler birbirlerini gaza getirip duruyor :)) sen keyfine bak..panik yapmabana bak kendini rahat hissedersin :)))))))
hoşgeldin canım çok geçmiş olsun bende hiç sevmem dişçileri...allah korusun zaten çok korkarım dişten.
:roflol::roflol::roflol::roflol:kızz ben sana bakarsamm herşeyimm doğumdan sonraya kalacakk okadar çok şey yapmama rağmen hala yetişmiyecek diye dertleniyomm :roflol::roflol:
anacim seni duyan dogumdan sonra dişari cikilmiyor felan sanar zaten :))) biraksak 3 yaşina kadar ne gerekirse onu alcan :))) tamam kabul ben biraz üşengecim..ama sende kabul et cok acelecisin :))) gerçi sen hala yerleştirmedin bişeyi dimi :) az daha bekleben seni sollarim :))))
benim pek dişci maceram yok ama 20lik dişimin biri çürümüş. yaza kadar beklese bari-tatlicadiarzu-
birseeeennn burda mısın? elma dersem çık,armut dersem çıkma! elma elma elma!
siribron canım,evet çok heyecanlı:))) ekleyecem birazdan resmi.
pınarcım sağol canım. inşallah!!
tubaa sen nasılsın canım? dişin hariç!delikafadulden geçmiş olsun:çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar fıstıklar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın.....................
delikafaduldendelikafadulden len sende kocişş gibi doğumdan sonra alalım diyor yahu şekeri ben 40 lı bebekle eminönü sokaklarınımı aşındıracam yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:
hem ben istesem bugün tamamlarım bütün herşeyi ama böle heyecan katmak daha zevkli oluyor sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
merhaba arkadaşlar
HOSGELDIN CANIMCIM ARAMIZA...Rabbım saglıcakla kavustursun ınsallah bebişine...sorma zaman banada gecmıo...benmı sabırsızım anlayamadım dogrusu...kaydirigubbakcemile3
selam ve dua ile
merhaba kizlar a.s.
dişçiden geldim..yok ben cidden dişçileri sevmiyorumm :1no2: senağlama tam gene dolgu yapicaktiki oraya buraya vurdu agrin varmi diye..en son bi yere degdirdi o catal gibi şeyi ölcem sandim senağlama gene ilaç koyup gecici dolgu yapti..c.tesi gene gidicem..neysem sonra yemege gittik annemle..yemek yerken o dişin bi kismi kirildi Çok üzgünüm çoook yarin arayacagim bakalim ne dicek..inşaAllah gel hemen demez..gitmemmmm kaydirigubbakcemile3
böyle işte..geçen senede 20lik dişlerimle ugrasiyordum :)) ay her sene ayri bi vak'a :) hayirlara ciksin :))
sağol canım tşk ediyoruz...oh sende ne güsel gezmişsin bugün
senin yattıklarında oğlunun da yatması gerçekten çok süper bir hatıra olmuş..ne güsel annenin saklaması bak.:dance:
Allahimmmm :))) anam sen 9.aylik olana kadar bekle emi..cocuk yürüyünce cikarsin dişari :)))))
şaka bi yana..sen bana bakma..ben evlenirkende ceyizimdeki herşeyi son 1 ayda almiştik :))) sen beni bukadar panik ettirmeseydin ben bukadar alişverişte yapmazdim son aya birakirdim herşeyi emin ol :)))
ben kaciyorum buarada :) bici bici yapayim..hastane kokusu sindi valla üstüme :)))
slm annişler...
merhaba arkadaşlar
selam ve dua ile
yaw kızlarr haziran ananlerinin çoğu mevlüt şekerini bile yapmışş ben hala gidip bakmadım bile yaw(
tubişim hoşgeldin nasıl geçti dişçi yapıldımı dolgu??
merhaba kizlar a.s.
benim pek dişci maceram yok ama 20lik dişimin biri çürümüş. yaza kadar beklese bari-tatlicadiarzu-
birseeeennn burda mısın? elma dersem çık,armut dersem çıkma! elma elma elma!
siribron canım,evet çok heyecanlı:))) ekleyecem birazdan resmi.
pınarcım sağol canım. inşallah!!
tubaa sen nasılsın canım? dişin hariç!delikafadulden geçmiş olsun:çok üzgünüm:
hepinize iyi akşamlar fıstıklar ben çıkıyorum yarın görüşürüz kendinize iyi bakın.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?