canım iğnenin etkisinden olduğunu biliyorum bende ama sen yinede doktorunu durumdan ahberdar et istersen :1hug::1hug::1hug:kızlar uyuduk bizde biraz yemek yedik şimdi ilaçları içtik teyzelerimizle konuşmaya geldik ama benimki dünden beri hiç hareket etmiyor sizin bebişlerin hareketleri ne durumda ben celestonelerimi oldum dün gece sonuncularını o saatten bweridir hiç hisetmiyorumözledim oğlumu
civcivim yeni anne cerencim nasılsınız kızlar
Gözün aydın şekerim, çok güzelmiş oğluşunun odası,mutlu mutlu oynasın içindeben geldim!! sonunda oğluşumun odasını sipariş ettik! çok mutluyum:sm_cool: 10 gün sonra gelecek adam sözünde durursa. 2 haftadır kafayı yiycektim nasıl yapsak, nasıl etsek, kime versek! ayyydelikafadulden rahatladım çok şükür. netten beğendiğim bir modeli yaptırıyorum. resmi eklerim biraz sonra.:lepi:
kızz deliikafamçokkarıştı amaan boşver kız,bizden iyisin. kociş sağolsun ev işlerinde filan yardımcı olur ama, mutfak konusunda sende geri kalmazkaydirigubbakcemile3 ara sıra elma da almasa, hiç
aa ne güzel olmuş,benim bebekliğimden tek parça yok ortada,annem hepsini teyze kızının bebeğine vermiş o zaman,güle güle kullansın bebişin inş.slm annişler...
nasılsınız bakalım...gecmışı okuyamadım daha ıyısınızdır umarım...
bısde oglusla gezdık bugun..hava guseldı ananaemıze gıttık.annem benım bebklıımden kalma battanıye nevresım takımı falan saklamıs onları cıkardık sandıktan...yıkıycak sonrada getırcez buraya..ayy gorunce bı garıpoldum kızlar ya içinde benım yattım uyuduum ortulerde nasıpse oglum yatıcak...ayyyy heycan bastı benıde...:)))
merhaba arkadaşlar
ben yeni katılıyorum aranıza bende kısmetse mayıs 15 gibi doğum yapacam yani sizin gibi bende özlemle bekliyorum ama zaman geçmiyor..bide benim hastane konusunda hala şüphelerim var hala karar veremedim acaba istanbul da oturup göztepe civarında hastane tavsiye eden arkadaşlar varmı???lüften çok az kaldı hala nerede yapacam doğumu bilmiyom şuanda iki hastane var düşündüğüm biri hospitaltürk üsküdar diğeride avicenna ataşehir ikiside uzak gerçi ama ne yapayım.araştırıyom dua edin ne olur
selam ve dua ile
merhaba kizlar a.s.
dişçiden geldim..yok ben cidden dişçileri sevmiyorumm :1no2: senağlama tam gene dolgu yapicaktiki oraya buraya vurdu agrin varmi diye..en son bi yere degdirdi o catal gibi şeyi ölcem sandim senağlama gene ilaç koyup gecici dolgu yapti..c.tesi gene gidicem..neysem sonra yemege gittik annemle..yemek yerken o dişin bi kismi kirildi Çok üzgünüm çoook yarin arayacagim bakalim ne dicek..inşaAllah gel hemen demez..gitmemmmm kaydirigubbakcemile3
böyle işte..geçen senede 20lik dişlerimle ugrasiyordum :)) ay her sene ayri bi vak'a :) hayirlara ciksin :))
Canım gündüzde uyumuyorum bugün uyuyum dedim yoksa sallanırdım valla bide elim ayağım şişmiş ondan uyudum korktum neden diye biliyosun bende böbrek büyümesi çıkmıştı bu risktir endişelendim yaniiyiyim canım benim sağol. sen nasılsın? ya gündüz böyle uyursan gece nöbet tutarsın tabi!!klava: gündüz sık dişini biraz, gece uyuyabilirsin bence o zaman.
odayı da beğenmene sevindim. bi yandan diziye bakıyorum, bi yandan da dekorasyon malzemesi bakıyorum.:1rolleyes:
Afiyet olsun canım bende pc deyim eşimle kardeşi tv seyrediyor Avrupa yakasını kaynım çay servisi yapıyor bize keyifler yerinde yaniTutkun İyi akşamlar cnm,bizde yemek yedik geldik oğluşlaa.ssen nasılsın??
a.s.
Teşekkür ederim hülyacım. inşallah güzel yapar adam. şimdi merakla onu bekliyozsırnaşık şey
Kızlar öğlene kadar debelendim yatakta en sonunda 12 de uyumuşum 5 te kalktım uyumaya zorlamaktan yoruldumda uyudum Ojeli İlgin göbüşleriniz maşallah, Ceren odaya bayıldım çok güzel karar verdin en sonunda
Benisec dünden beri benimde hareket azaldı şunu anladım yatınca azalıyor hareket bende dünden beri çok az hissettim.
Mutaharacım bitmedi senin dişler canım Allah sabır versin
Ojeli ne güzel çıkmış o resimleri tosununun maşallah
El ve ayaklarım hala şiş ben tuz yemiyorum nerden çıktı şimdi bu yarın dr a gidecektim netten baktım sonuçlarıma kreatinim falan yok yalnız bu idrar kültüründe sonuçlar hep bilinmiyor çıkmış ne demek bilen varmı?
civcivim yeni anne cerencim nasılsınız kızlar
Kız ben tuzsuz yediğim için hiç şişmemiştim şimdi şişince korktum.Hani tuzluda yememiştim.Ceren şu şerbet takımlarını gördünmü çok şıklar ayolsağol burcucum. daha iyileri sizin olsun.
anladım tutkuncum, yüreğini ferah tut. o şişlik hepimizde var. gündüzde konusu geçti hatta.
Canım yatmıyorum genelde yarın yatmıycam mesela dr a gidicem zor yani uyuyamıyorum.yapar yapar tatlım merak etme sennn hihoyyythihoyyyt
yaw bacımm öyle yatarsan gündüz tabi gece kuşu olursunnn azcık gündüz dayansan akşamda 11 gibi yatağa girsen belki uyursun dene bence cnm kaydirigubbakcemile
iyyiz cnm şükürler olsun yuvarlanıp gidiyoz işte
ıLGıNCıM sağol sizede afiyet olsun..
BURCU canım tşk ediyorum. kız senin göbişin büyümedi sanki gönderde bizde seninkini görelim..
kızlar akşama kadar oturuyorum sanırım ondan şişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?