2009 Mayıs Anneleri

Canım çok güzel ya. Renkleri de aynı mı?

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah a.s.

sağol bitanem. burda beyaz yeşil. adamın elinde beyaz yokmuş, sipariş etsem biraz daha uzun sürecekti. bende krem- yeşil istedim.

bu arada, oda yeşil olunca duvarı da yeşil yapmak lazım de mi? mavili hayal ediyordum ama nasıl olurki mavi duvara yeşil mobilya???

Olsun canım krem-yeşil de çok güzel olur a.s.

Ama duvarın mavi olmaz bence bacım. Abes durur. Bu resimdeki gibi yeşil- sarı olabilir. Yada çok koyu kaçar dersen bi duvar yeşil diğerleri krem olabilir...

orası nasıl bir odaysa bissürü duvar var-tatlicadiarzu- bizde normal olarak 4 duvar varkaydirigubbakcemile3 oda şu anda krem zaten. yarısına kadar yeşil boyayıp ortadan bordür geçsin istiyoruz. ev bizim olmadığı için çok masraf yapmayacaz odaya. en uygun böyle olucak. a.s
yani mavi olmas diyon demi:çok üzgünüm: neyse oğluşumun sepet beşiği mavi beyaz, onda alırız artık hevesimizi:icecream:

Anladım bacım. Dediğin gibi oda madem krem yarısını yeşile boyarsınız. Tek boya masrafı olur. Aradan da bi bordür mis olur misss a.s.

mobilya gelmeden boya işini de halletmek lazım.
bu arada pınar kız ne oldu bizim liste??? kim nezaman doğuracak ne kadar kilo aldı? nirdeee??delikafadulden

kızlar uyuduk bizde biraz yemek yedik şimdi ilaçları içtik teyzelerimizle konuşmaya geldik ama benimki dünden beri hiç hareket etmiyor sizin bebişlerin hareketleri ne durumda ben celestonelerimi oldum dün gece sonuncularını o saatten bweridir hiç hisetmiyorumözledim oğlumu

canımm çok güzelll odası güle güle kullanın bitanemmma.s.

canım iğnenin etkisinden olduğunu biliyorum bende ama sen yinede doktorunu durumdan ahberdar et istersen :1hug::1hug::1hug:

Kızlar öğlene kadar debelendim yatakta en sonunda 12 de uyumuşum 5 te kalktım uyumaya zorlamaktan yoruldumda uyudum Ojeli İlgin göbüşleriniz maşallah, Ceren odaya bayıldım çok güzel karar verdin en sonunda
Benisec dünden beri benimde hareket azaldı şunu anladım yatınca azalıyor hareket bende dünden beri çok az hissettim.
Mutaharacım bitmedi senin dişler canım Allah sabır versin
Ojeli ne güzel çıkmış o resimleri tosununun maşallah
El ve ayaklarım hala şiş ben tuz yemiyorum nerden çıktı şimdi bu yarın dr a gidecektim netten baktım sonuçlarıma kreatinim falan yok yalnız bu idrar kültüründe sonuçlar hep bilinmiyor çıkmış ne demek bilen varmı?

civcivim yeni anne cerencim nasılsınız kızlar

iyiyim canım benim sağol. sen nasılsın? ya gündüz böyle uyursan gece nöbet tutarsın tabi!!klava: gündüz sık dişini biraz, gece uyuyabilirsin bence o zaman.
odayı da beğenmene sevindim. bi yandan diziye bakıyorum, bi yandan da dekorasyon malzemesi bakıyorum.:1rolleyes:

Tutkun ıyi akşamlar cnm,bizde yemek yedik geldik oğluşlaa.ssen nasılsın??
a.s.

Gözün aydın şekerim, çok güzelmiş oğluşunun odası,mutlu mutlu oynasın içinde
aa ne güzel olmuş,benim bebekliğimden tek parça yok ortada,annem hepsini teyze kızının bebeğine vermiş o zaman,güle güle kullansın bebişin inş.

Hoşgeldin cnm,Rabbim bebişini sağ sağlim kucaklamayıda nasip etsin inş.

Tubacım,bu dişçi neden bu kadar uzatıyo bu dolgu işini,her gün hergün uyuşturacağına 1 günde yapıp bitirseydi ya:uhm::uhm:

Canım gündüzde uyumuyorum bugün uyuyum dedim yoksa sallanırdım valla bide elim ayağım şişmiş ondan uyudum korktum neden diye biliyosun bende böbrek büyümesi çıkmıştı bu risktir endişelendim yani
Oda çok şık

Tutkun İyi akşamlar cnm,bizde yemek yedik geldik oğluşlaa.ssen nasılsın??
a.s.
Afiyet olsun canım bende pc deyim eşimle kardeşi tv seyrediyor Avrupa yakasını kaynım çay servisi yapıyor bize keyifler yerinde yani

sağol burcucum. daha iyileri sizin olsun.

anladım tutkuncum, yüreğini ferah tut. o şişlik hepimizde var. gündüzde konusu geçti hatta.

Teşekkür ederim hülyacım. inşallah güzel yapar adam. şimdi merakla onu bekliyozsırnaşık şey

yapar yapar tatlım merak etme sennn hihoyyythihoyyyt

yaw bacımm öyle yatarsan gündüz tabi gece kuşu olursunnn azcık gündüz dayansan akşamda 11 gibi yatağa girsen belki uyursun dene bence cnm kaydirigubbakcemile

civcivim yeni anne cerencim nasılsınız kızlar

iyyiz cnm şükürler olsun yuvarlanıp gidiyoz işte

sağol burcucum. daha iyileri sizin olsun.

anladım tutkuncum, yüreğini ferah tut. o şişlik hepimizde var. gündüzde konusu geçti hatta.
Kız ben tuzsuz yediğim için hiç şişmemiştim şimdi şişince korktum.Hani tuzluda yememiştim.Ceren şu şerbet takımlarını gördünmü çok şıklar ayol

Canım yatmıyorum genelde yarın yatmıycam mesela dr a gidicem zor yani uyuyamıyorum.
Artık pc im alıntıyı fazla yapınca tıkanıyor kafayı yedi tekrar oturumu başlatıyor sinir oldum

ıLGıNCıM sağol sizede afiyet olsun..

BURCU canım tşk ediyorum. kız senin göbişin büyümedi sanki gönderde bizde seninkini görelim..

Ojeliiiiiiiiiiiiiiim,bacum seni dinledim göbüş ekledim,:dance::dance::dance: profilime koydum,taze taze bu akşam çekildim
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Canım çok güzelmiş güle güle kullanın

kızlar akşama kadar oturuyorum sanırım ondan şişiyor

benimde hep şiş canım,bende bütün gün oturduğum için ondan galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…