2009 Mayıs Anneleri

[/URL][/IMG]işte benim kızımın resmihihoyyyt dr verdiği resimden çektim ceptel. oyüzden peknet olmayabilir

kızz bu çirkinnn dudaklarını nasıll yapmışş öyle yerimm ben onlarııı maşAllah cnm çok şeker görünüyorr

ay canım ben dolgun dudakları hep sevmişimdir eşiminde öyle ona çekicek galiba dudakları dolgun etli etli olsun hep isterdim fazla dolgun olcak galibakaydirigubbakcemile3

semracım sağol canım. senin bebişe de maşallah!

tutkun şekerim gördüm şerbet takımlarını. çok şıklar. ama bizim şerbet adetimiz yok. biz "kaynar" denen bir içecek ikram edriz. o da sıcak. yani fincanla verilir.

mobilya gelmeden boya işini de halletmek lazım.
bu arada pınar kız ne oldu bizim liste??? kim nezaman doğuracak ne kadar kilo aldı? nirdeee??delikafadulden

Tabi oda gelmeden hallet bacım boya işini...

Canım office programımın süresi doldu. Yenisini alayım güncelleyeceğim a.s.

Canım ben vurulduğum da hareketlerde bi azalma olmadı canım. Ama etraftan duyduğum kadarıyla azalma oluyormuş. Stres yapma tatlım a.s.

Heee bak iyi kreatin falan çıkmamış bacım. Ama idrar sonuçlarından anlamadım valla :uhm: İnşallah iyidir tüm sonuçlar a.s.

[/URL][/IMG]işte benim kızımın resmihihoyyyt dr verdiği resimden çektim ceptel. oyüzden peknet olmayabilir

Ayyy Allah'ım nazardan saklasın kız maşallah. O nasıl güzellik öyle. Dudaklarını yerim onunnnn hihoyyyt

canım cok cici odan ii dunlerde kullanın...mışıl mışıl uyuysun bebişin içinde annesi....yesılın tonu cok guselmişş tatlım....:)sonunda oda yapmaya karar verın galıba.sendın demı bacım oda yapamıcam dıye uzulen..kararını deiştirmişin ii olmuss..super bi secım..

muhabbet ıımış herkescıler burdaymıs nerdeyse bacılar..slm hepınıze..bıuzde nette dolasıoz ole eksıklere bakıoz nertten oglsla:CüvCüv:

evet canım. önce yoktu oda yapma planı. sonra kociş heralde çok istediğimi farketti. en son hazırlıyoz işte:) teşekkür ederim.

iyi geceler hepinize ben kaçayıma.s.

Canım çok iyi yapmışsın eşinin tepkileri değişmezse bir süre annende kalmanda fayda var eşine gözdağı olur yokluğunu hissetmesi çok etkili olur bencede.Canım sen herşeyin en iyisini bilirsin yinede.

Ahhhh bu anneler ne varsa onlarda var.Resimleride bekliyoruz esencim

durumun yuvası kızlar:)))))))))))))

Oh maşallah göbüşler ne güzel

Merhaba bayanlar
size bişey sorucam büyük tuvaletinizi yaprken rengi normal mi? elevit hala kullanıyorum dr. devam dedi ondan olbilr diye burda konuşmuştuk daha önce ama dr. hep sormayı unutuyorum siz ne durumdasınız?

Semracım ben demir hapı kullandığım için renk biraz farklı

Tülaycım çok gemiş olsun canım geçmekte bilmiyor bak ben hala düzelemedim.

Hayırlısıyla en kısa zamanda çıkarsın inş Seherim

siz benim tosun paşamı görmüşmüydünüz...

Oy kuzuma bak ne şeker

SİBİKO yok bugün hiç görünmedi nerelerde acaba?

merak ettim..

Canım bugün doktor, ordan Eminönü yoğun bi gündü.

Hoşgeldin aramıza canım.Ben Medipol hastanesine gidiyorum hastaneden çok memnunum.Doktorumda Leyla Altuntaş ben bi kez gidip bak derim.

Canım çok şirin dolgun dudakları bende çok severim.Güzelliğe bak

selam şekerlerim nasılsınız
bugün anneme gittim bebişime battaniye ve alt açma dikmiş bana da hamile kot pantolonu ayrıca kızımın odasının tekstili de geldi çok tatlı oldu bugün fenerli hastane çıkışını yıkadım yarın da diğer kıyafetlerini yıkıycam inşallah
siz nasılsınızz
makinam gelsin resimlerini koyucam inşallah

Kızlar bizde bugün doktor teyzedeydik;

Oğluş 2700 gr olmuş.Boyu 49 cm. Oğluşun kilo artışı sebebiyle sezeryan olma durumuna karar vermek için erken dedi.1 Nisanda tekrar konuşucaz.3800 ile bitirebilir artmayada bilir dedi şuan normal doğum gözüküyor.Bidahaki randevuda çatı muayenesi yapacakmış.Birde hastanede odaları ve yoğun bakım ünitesini gezdim.Çok beğendim oda süslemelerini hastane yapıyor.Birde bebek izleme odasına baktım.Camdan yeni doğanları gördüm gözlerim doldu inanın.Babalar,anane dedeler hayran hayran camdan seyrediyolar.senağlama

Daha sonrada Eimönünde dolaştık.Keseler aldım pullu.ıçlerinede mavi çikolatalı drajeler.Kesenin üzerini süslemek için minik kelebekler.Bitirince resmi eklerim.Oğluşada yazlık ciciler aldık.

Böyle işte kızlar bugün böyle geçti.Hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.

şekerler ben çıkıyorum artık yarın sabah görüşürüz iyi geceler hepinizeee

sibikocum maşallah tosun olmuş senin bebiş nazar değmesin kuzumuza hayırlısıyla ordan sağ salim çıksınlarda sezeryan normal farketmez di mi

ay canım ben dolgun dudakları hep sevmişimdir eşiminde öyle ona çekicek galiba dudakları dolgun etli etli olsun hep isterdim fazla dolgun olcak galibakaydirigubbakcemile3

kıss yerim ben dudakları bu galiba angelina jolie benzeyecekkk delikafaduldendelikafadulden

aldıklarınızı güle güle kullan cnm ...resimleride bekliyoruz sabırsızlıkla

oyy maşAllah bebişine cnm kocaman olmuşş tosunumm Rabbim nazarlardan korusunn

hepinize iyi geceler kızlar beni uyku tutmuyo heyecandan annemle oturduk harıl harıl yelek örüyoruz günler yaklaştıkça daha çok heyecan bastı yarın dıktora gidicem kızımgörmeye hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum

Aman aman kocaman olmus beyefendi. Umarim normal dogum yaparsin canim. Benimde Persembe randevum var, kilosunu cok merak ediyorum bebisimin. Umarim ögrenebilirim.

Bu arada gecmisi söyle üstünkörü okuyabildim sadece. Minik bebegimin odasini begenen tüm teyzelere tesekkür ederiz. Gerci ben odanin boyasini icine sindiremedim ama herseyde karar veren ben olmak istemedigim icin, esime biraktim renk secimini. Evde de cok kalici olmayacagimiz icin, sorun yok simdilik:)

Umarim herkes iyidir, bir sorun yoktur kimsede. Bende migde bulantisi var iki gündür, arada kasik agrilari. Artik alistigim icin bunlara dert etmiyorum:)

kız valla Angelino Juli ye benziycek kız bide bi Bred pit bulurmu maşallah tatlım

onu senden duydum ilk kez buda ilginç bak.

kız ne hamarat annen kız bende hep kot tuluma özenirdim giymek nasip olmadı hamile elbiselerimi bile 2-3 defa giyebildim Allah bidaha nasip ederse ve yatmazsam en başta alıp giycem

Maşallah canım büyüdü artık bende gelsede anlatsa ne yaptığını diyordum.Tepsi falan gördünmü nasıl uygunmuydu bekliyorum .Bide sen hangi hastaneye gidicektin doğum için tatlım

hadi hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz.
GÜNAYDIN KIZLAR ben sizi dinledim gece 12 de yattım tabi 4 te kalktım benden bu kadar yani uyku faslı sonra bugünün yemeğini yaptım şimdi fırında da börek var bizimkilere pişirdim kahvaltıda yesinler çocuk askere gidecek özler bol bol ondan yesin dedim hafta sonu görümceme gitcez kaynım görsün ablasınıda bakalım nasıl geçecek.

Günaydın kızlarhihoyyyt
Sağolun teyzeleri:1hug:
valla angelinada güzel hatun benzer inşallahkaydirigubbakcemile3 ee onca yakışıklı mayıs bebeğinin arasından bir brat pit beğeniriz canım.

Sbikocum maşallah bebişine canım,gözün aydın

ay valla çok güzel ya güle güle yatsın cerencim bebişin.

tutkuncum tşk ediyorum canım..

Ojeliiiiiiiiiiiiiiim,bacum seni dinledim göbüş ekledim,:dance::dance::dance: profilime koydum,taze taze bu akşam çekildim
:roflol::roflol::roflol::roflol:

abooooo hemen bakacam şunları bir yazayımda..

kıs maşallah bebişe hakkaten o dudaklar ne öyle yerim ben dudaklarını onun..

sibikocum senin oğluşda tosun olmuş maşallah..hani resim yokmu resim canım?
iyi bak ne güsel hemen sezeryan dememiş.o zaman 1 nisanda kesin belli olur seninkide.
peki normal olursa ne zaman doğarmış canım?
aldığınız cicilerde hayırlı olsun güle güle giydir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…