[/URL][/IMG]işte benim kızımın resmihihoyyyt dr verdiği resimden çektim ceptel. oyüzden peknet olmayabilir
kızz bu çirkinnn dudaklarını nasıll yapmışş öyle yerimm ben onlarııı maşAllah cnm çok şeker görünüyorr
[/URL][/IMG]işte benim kızımın resmihihoyyyt dr verdiği resimden çektim ceptel. oyüzden peknet olmayabilir
mobilya gelmeden boya işini de halletmek lazım.
bu arada pınar kız ne oldu bizim liste??? kim nezaman doğuracak ne kadar kilo aldı? nirdeee??delikafadulden
kızlar uyuduk bizde biraz yemek yedik şimdi ilaçları içtik teyzelerimizle konuşmaya geldik ama benimki dünden beri hiç hareket etmiyor sizin bebişlerin hareketleri ne durumda ben celestonelerimi oldum dün gece sonuncularını o saatten bweridir hiç hisetmiyorumözledim oğlumu
Kızlar öğlene kadar debelendim yatakta en sonunda 12 de uyumuşum 5 te kalktım uyumaya zorlamaktan yoruldumda uyudum Ojeli İlgin göbüşleriniz maşallah, Ceren odaya bayıldım çok güzel karar verdin en sonunda
Benisec dünden beri benimde hareket azaldı şunu anladım yatınca azalıyor hareket bende dünden beri çok az hissettim.
Mutaharacım bitmedi senin dişler canım Allah sabır versin
Ojeli ne güzel çıkmış o resimleri tosununun maşallah
El ve ayaklarım hala şiş ben tuz yemiyorum nerden çıktı şimdi bu yarın dr a gidecektim netten baktım sonuçlarıma kreatinim falan yok yalnız bu idrar kültüründe sonuçlar hep bilinmiyor çıkmış ne demek bilen varmı?
günaydın herkese dün eşimle ciddi ciddi konuştum beni kaybetmek üzere olduğunu söyledim ve kardeşinin rezilliklerini gösterdin ve inan benim eşim hamile olsa onu ağlatıp üzmeyi bırak kimseye ezdirmezdim dedim bağırdım çağırdım artık taştı birşeyler oda çok haklısın ben konuşurum dedi ama yine konuşmadı bende kendim konuştum ama anlayacağını sanmıyorum eşim mayısta göndermezse annemlerde kalacağım doğumdan sonra lohusa psikolojisiyle ben onun pisliklerini çekemem((
dün çok stresli bir gündü desteğiniz için teşekkür ederim iyiki varsınız kardeşlerim
kızzlar ben kahvaltımı yaptım çıkıyorum anneme gidicem bana hamile pantolonu dikmiş gideyim de bir bakayım ne varsa annede var işte
tutkuncum benm hazırlıklar bitti odası falan hepsi yerleşti sadece ütüsü kaldı fotoğraf makinam ablamda alayım size toplu resmini çekip göstericem inşallh
durumun yuvası kızlar:)))))))))))))
Merhaba bayanlar
size bişey sorucam büyük tuvaletinizi yaprken rengi normal mi? elevit hala kullanıyorum dr. devam dedi ondan olbilr diye burda konuşmuştuk daha önce ama dr. hep sormayı unutuyorum siz ne durumdasınız?
kızlar merhaba..nasılsınız..ilgincim ya kendini yıpratıyorsun zaten o laftan anlamıyor az kaldı nasılsa gitcek.. bu arada ilgin ve ceren göbüşleriniz çok güzel çıkmış.. kızlar bu arada ben 4 ten ebri yatıyorum ve çok kötü hastayımya hiçbişeyin faydası olmuyor banaek olarak bide kusmalarım başladı ((
selam canlarım hepınıze dualarınız ıcın teşekkurler
ben hala hastanedeyım gozlem altında tutmak ıcın yatırıyor ne zaman cıkıcamı bılmıyorum bu sabah geldı doktorum yanıma nst sonucları falan ıyı dedı az bır sancı cıkıyor
akşamada ultrasonda bakarız dedı bugun 4 sezeryanı varmış
SİBİKO yok bugün hiç görünmedi nerelerde acaba?
merak ettim..
merhaba arkadaşlar
ben yeni katılıyorum aranıza bende kısmetse mayıs 15 gibi doğum yapacam yani sizin gibi bende özlemle bekliyorum ama zaman geçmiyor..bide benim hastane konusunda hala şüphelerim var hala karar veremedim acaba istanbul da oturup göztepe civarında hastane tavsiye eden arkadaşlar varmı???lüften çok az kaldı hala nerede yapacam doğumu bilmiyom şuanda iki hastane var düşündüğüm biri hospitaltürk üsküdar diğeride avicenna ataşehir ikiside uzak gerçi ama ne yapayım.araştırıyom dua edin ne olur
selam ve dua ile
ay canım ben dolgun dudakları hep sevmişimdir eşiminde öyle ona çekicek galiba dudakları dolgun etli etli olsun hep isterdim fazla dolgun olcak galibakaydirigubbakcemile3
selam şekerlerim nasılsınız
bugün anneme gittim bebişime battaniye ve alt açma dikmiş bana da hamile kot pantolonu ayrıca kızımın odasının tekstili de geldi çok tatlı oldu bugün fenerli hastane çıkışını yıkadım yarın da diğer kıyafetlerini yıkıycam inşallah
siz nasılsınızz
makinam gelsin resimlerini koyucam inşallah
Kızlar bizde bugün doktor teyzedeydik;
Oğluş 2700 gr olmuş.Boyu 49 cm.Oğluşun kilo artışı sebebiyle sezeryan olma durumuna karar vermek için erken dedi.1 Nisanda tekrar konuşucaz.3800 ile bitirebilir artmayada bilir dedi şuan normal doğum gözüküyor.Bidahaki randevuda çatı muayenesi yapacakmış.Birde hastanede odaları ve yoğun bakım ünitesini gezdim.Çok beğendim oda süslemelerini hastane yapıyor.Birde bebek izleme odasına baktım.Camdan yeni doğanları gördüm gözlerim doldu inanın.Babalar,anane dedeler hayran hayran camdan seyrediyolar.senağlama
Daha sonrada Eimönünde dolaştık.Keseler aldım pullu.İçlerinede mavi çikolatalı drajeler.Kesenin üzerini süslemek için minik kelebekler.Bitirince resmi eklerim.Oğluşada yazlık ciciler aldık.
Böyle işte kızlar bugün böyle geçti.Hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
Oğluş 2700 gr olmuş.Boyu 49 cm.Oğluşun kilo artışı sebebiyle sezeryan olma durumuna karar vermek için erken dedi.1 Nisanda tekrar konuşucaz.3800 ile bitirebilir artmayada bilir dedi şuan normal doğum gözüküyor.Bidahaki randevuda çatı muayenesi yapacakmış.Birde hastanede odaları ve yoğun bakım ünitesini gezdim.Çok beğendim oda süslemelerini hastane yapıyor.Birde bebek izleme odasına baktım.Camdan yeni doğanları gördüm gözlerim doldu inanın.Babalar,anane dedeler hayran hayran camdan seyrediyolar.senağlama
Daha sonrada Eimönünde dolaştık.Keseler aldım pullu.İçlerinede mavi çikolatalı drajeler.Kesenin üzerini süslemek için minik kelebekler.Bitirince resmi eklerim.Oğluşada yazlık ciciler aldık.
kız valla Angelino Juli ye benziycek kız bide bi Bred pit bulurmu maşallah tatlım[/URL][/IMG]işte benim kızımın resmihihoyyyt dr verdiği resimden çektim ceptel. oyüzden peknet olmayabilir
onu senden duydum ilk kez buda ilginç bak.semracım sağol canım. senin bebişe de maşallah!
tutkun şekerim gördüm şerbet takımlarını. çok şıklar. ama bizim şerbet adetimiz yok. biz "kaynar" denen bir içecek ikram edriz. o da sıcak. yani fincanla verilir.
kız ne hamarat annen kız bende hep kot tuluma özenirdim giymek nasip olmadı hamile elbiselerimi bile 2-3 defa giyebildim Allah bidaha nasip ederse ve yatmazsam en başta alıp giycemselam şekerlerim nasılsınız
bugün anneme gittim bebişime battaniye ve alt açma dikmiş bana da hamile kot pantolonu ayrıca kızımın odasının tekstili de geldi çok tatlı oldu bugün fenerli hastane çıkışını yıkadım yarın da diğer kıyafetlerini yıkıycam inşallah
siz nasılsınızz
makinam gelsin resimlerini koyucam inşallah
Maşallah canım büyüdü artık bende gelsede anlatsa ne yaptığını diyordum.Tepsi falan gördünmü nasıl uygunmuydu bekliyorum .Bide sen hangi hastaneye gidicektin doğum için tatlımKızlar bizde bugün doktor teyzedeydik;
hadi hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz.hepinize iyi geceler kızlar beni uyku tutmuyo heyecandan annemle oturduk harıl harıl yelek örüyoruz günler yaklaştıkça daha çok heyecan bastı yarın dıktora gidicem kızımgörmeye hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum
Kızlar öğlene kadar debelendim yatakta en sonunda 12 de uyumuşum 5 te kalktım uyumaya zorlamaktan yoruldumda uyudum Ojeli İlgin göbüşleriniz maşallah, Ceren odaya bayıldım çok güzel karar verdin en sonunda
Benisec dünden beri benimde hareket azaldı şunu anladım yatınca azalıyor hareket bende dünden beri çok az hissettim.
Mutaharacım bitmedi senin dişler canım Allah sabır versin
Ojeli ne güzel çıkmış o resimleri tosununun maşallah
El ve ayaklarım hala şiş ben tuz yemiyorum nerden çıktı şimdi bu yarın dr a gidecektim netten baktım sonuçlarıma kreatinim falan yok yalnız bu idrar kültüründe sonuçlar hep bilinmiyor çıkmış ne demek bilen varmı?
Ojeliiiiiiiiiiiiiiim,bacum seni dinledim göbüş ekledim,:dance::dance::dance: profilime koydum,taze taze bu akşam çekildim
:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese gÜnaydın annİŞler
benİm neyse Şu an baŞım dÖnÜyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?