Kızlar bizde bugün doktor teyzedeydik;
Oğluş 2700 gr olmuş.Boyu 49 cm.Oğluşun kilo artışı sebebiyle sezeryan olma durumuna karar vermek için erken dedi.1 Nisanda tekrar konuşucaz.3800 ile bitirebilir artmayada bilir dedi şuan normal doğum gözüküyor.Bidahaki randevuda çatı muayenesi yapacakmış.Birde hastanede odaları ve yoğun bakım ünitesini gezdim.Çok beğendim oda süslemelerini hastane yapıyor.Birde bebek izleme odasına baktım.Camdan yeni doğanları gördüm gözlerim doldu inanın.Babalar,anane dedeler hayran hayran camdan seyrediyolar.senağlama
Daha sonrada Eimönünde dolaştık.Keseler aldım pullu.ıçlerinede mavi çikolatalı drajeler.Kesenin üzerini süslemek için minik kelebekler.Bitirince resmi eklerim.Oğluşada yazlık ciciler aldık.
Böyle işte kızlar bugün böyle geçti.Hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
kızlar günaydın şöle bir göz attım malum iş yoğunn
sibiko maşşalah kuzucuğa çok güzel kilo almış normal olursa daha iyi canım ama hakkında hayırlısı hangisi hayırlısıysa o olsun çatı muyanesei genelde 36 . haftda yapılıyor sende iki hafta sonra mı gideceksin bir dahaki randevuya
ojeli oğluna maşallah ne kadar güzel bir burnu var valla çok havalı olcak ya çok yakışıklı maşallah annesi
semracım kzın çok tatlı ya hakkaten dudaklarıda dolgun maşallah annesi çok
güzel prenses
kıvılcım odanız hayırlı olsun canım çok güzle güle güle yatsın bebeşin
cerencim sende karaar vermişsin hadi gözün aydın başladın bitirirsin tez zamanda kolay gelsin canım mışıl mışıl uyusun oğluşun
kızlar benim siniriim bozuk çamaşır makinam meğerse suyu hiç ısıtmıyormuş yani aylardır soğuk suyla yıkanıyormuş çağırdım sevisini kartı değiştirmişler dün ama beklemeden gitmişler yine soğuk yıkıyor bugün yine gelip bakacaklar zaten havada yağmurlu ya ben nasıl yıkayacam kıyafetleri daha hiç bir şey yapamadım zaten çalışıyorum ancak hafta sonu var ondada yağmur oluyor bide bu makine derdi çıktı
Günaydın kızlarhihoyyyt
Sağolun teyzeleri:1hug:
valla angelinada güzel hatun benzer inşallahkaydirigubbakcemile3 ee onca yakışıklı mayıs bebeğinin arasından bir brat pit beğeniriz canım.
Sbikocum maşallah bebişine canım,gözün aydın
Günaydıııın artık geç giriyosun seni patronna şikayet etcem bu kaytarıyor artık geç geliyor diye.....canım sibelcim nasılsın bebişini görmüşsün hastaneyi gezmişsin deymeyin keyfine bebişin maşallah iyi kilo almış Allah nazarlardan korusun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem resimleri bekliyoruz bitince keseler şekercim:)))))))
ojefıstığım tutkunum günaydın kızlar nasılsınız bir hafta sonuna daha az kaldıkaydirigubbakcemile5 ojefıstığım kahvaltını yaptın mı tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle bitanem dikkat et kendine:1hug:
Canım hiç farketmedinmi beyazları falan iyi soğuk su morartmamış gerçekten havada kötü bende dr a gidicektim vazgeçtimkızlar günaydın şöle bir göz attım malum iş yoğunn
sibiko maşşalah kuzucuğa çok güzel kilo almış normal olursa daha iyi canım ama hakkında hayırlısı hangisi hayırlısıysa o olsun çatı muyanesei genelde 36 . haftda yapılıyor sende iki hafta sonra mı gideceksin bir dahaki randevuya
ojeli oğluna maşallah ne kadar güzel bir burnu var valla çok havalı olcak ya çok yakışıklı maşallah annesi
güzel prenses
cerencim sende karaar vermişsin hadi gözün aydın başladın bitirirsin tez zamanda kolay gelsin canım mışıl mışıl uyusun oğluşun
kızlar benim siniriim bozuk çamaşır makinam meğerse suyu hiç ısıtmıyormuş yani aylardır soğuk suyla yıkanıyormuş çağırdım sevisini kartı değiştirmişler dün ama beklemeden gitmişler yine soğuk yıkıyor bugün yine gelip bakacaklar zaten havada yağmurlu ya ben nasıl yıkayacam kıyafetleri daha hiç bir şey yapamadım zaten çalışıyorum ancak hafta sonu var ondada yağmur oluyor bide bu makine derdi çıktı
GÜNAYDIN CANIM tansiyonunmu oynadı kahvaltı yapmadın mı
canım sibelcim nasılsın bebişini görmüşsün hastaneyi gezmişsin deymeyin keyfine bebişin maşallah iyi kilo almış Allah nazarlardan korusun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem resimleri bekliyoruz bitince keseler şekercim:)))))))
ojefıstığım tutkunum günaydın kızlar nasılsınız bir hafta sonuna daha az kaldıkaydirigubbakcemile5 ojefıstığım kahvaltını yaptın mı tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle bitanem dikkat et kendine:1hug:
kızlar günaydın şöle bir göz attım malum iş yoğunn
güzel prenses
günaydınlarhihoyyythihoyyyt
günaydınlarhihoyyythihoyyyt
Kızlar bizde bugün doktor teyzedeydik;
Oğluş 2700 gr olmuş.Boyu 49 cm.Oğluşun kilo artışı sebebiyle sezeryan olma durumuna karar vermek için erken dedi.1 Nisanda tekrar konuşucaz.3800 ile bitirebilir artmayada bilir dedi şuan normal doğum gözüküyor.Bidahaki randevuda çatı muayenesi yapacakmış.Birde hastanede odaları ve yoğun bakım ünitesini gezdim.Çok beğendim oda süslemelerini hastane yapıyor.Birde bebek izleme odasına baktım.Camdan yeni doğanları gördüm gözlerim doldu inanın.Babalar,anane dedeler hayran hayran camdan seyrediyolar.senağlama
Daha sonrada Eimönünde dolaştık.Keseler aldım pullu.İçlerinede mavi çikolatalı drajeler.Kesenin üzerini süslemek için minik kelebekler.Bitirince resmi eklerim.Oğluşada yazlık ciciler aldık.
Böyle işte kızlar bugün böyle geçti.Hepinizi öpüyorum iyi akşamlar.
sağol banucum ya inş çamaşır birikti bir sürü bu 3. gelecekler 1 haftadır halledemediler canım ona sıkkkın canımcanım günaydın tatlım :))) nasılsın aksilik canım stres yapmamaya çalış sanırım bugün hallederler makinandaki sorunu bitanem a.s.:1hug:
Günaydıııın artık geç giriyosun seni patronna şikayet etcem bu kaytarıyor artık geç geliyor diye.....
Canım hiç farketmedinmi beyazları falan iyi soğuk su morartmamış gerçekten havada kötü bende dr a gidicektim vazgeçtim
kafamçokkarıştı
günaydııııngünaydınlarhihoyyythihoyyyt
aman ojefıstığım dikkat et kendine son dönemler hastalanırsan zor olur bitanem sıcak birşeyler iç ilerlemeden fıstığım
günaydıııın
Bu gün sabah karnımın şeklinin değiştiğini gördüm hep sivri öne doğrudu ama bu sabah göğsümün altına toplanmış yusyuvarlaktı çocuk şekil değiştirdi heralde çok ilginçti ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
marlyıncım işte aksilik olacak ya Allahtan farketmişsiniz inşallah yapılır bitanem bugünde keyfin yerine gelir
benim yıkama ütüleme işim bitti tek başıma hem yıkadım hem ütüledim bir hafta sonu sadece hastane çantamı hazırlayacağım iki haftaya kadar
durumun odasını da sanırım görümce gittikten sonra hazırlarım artık nasip
dün gece kramptan uyuyamdım yine bütün gece sağa dön sola dön derken sabah oldu şimdide yorgunum
tutkuncum alemsin kız:)))) mesaim 8,30 ta başlıyor kaydirigubbakcemile biri beni zorla getiriyor işe zaten gel iznim gel cumarteside hayırlısıyla durumu görmeye gideceğiz teyzesi çok heyecanlıyız eşim ben ve kızım sabırsızlanıyoruzhihoyyyt
günaydın kızlar. tansiyon aleti var burda ölçtürdüm.10 a 6 çıktı. dünde 9 a 6 çıkmıştı. baş dönmem ondan değil sanırım. dün banyo yapmıştım saçımıda kuruttum ama herhalde üşüttüm..inşallah geçer bir an önce.
teşekkür ediyoruz teyzesi evet annesinin yakışıklı tosunu o..
canım sakin ol yapılır yıkarsın merak etme her işte vardır bir hayır..
inş canım evdeki aletler düşük çıkarıyor canım geçmiş olsun tuzlu yeme fazla doktor bu haftadan sonra başlıyor tansiyon problemi dedi
günaydın...
günaydıııın
Bu gün sabah karnımın şeklinin değiştiğini gördüm hep sivri öne doğrudu ama bu sabah göğsümün altına toplanmış yusyuvarlaktı çocuk şekil değiştirdi heralde çok ilginçti ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
marlyıncım işte aksilik olacak ya Allahtan farketmişsiniz inşallah yapılır bitanem bugünde keyfin yerine gelir
benim yıkama ütüleme işim bitti tek başıma hem yıkadım hem ütüledim bir hafta sonu sadece hastane çantamı hazırlayacağım iki haftaya kadar
dün gece kramptan uyuyamdım yine bütün gece sağa dön sola dön derken sabah oldu şimdide yorgunum
Ay ne güzel kızında geliyor dimi görmeye onun için ne heyecanlıdır mucize gibi hadi Durumuzda iyidir inşallah mutlu mutlu gelirsiniz.Bence bu anı değerlendir biraz çekirdek aile olarak gezin yemek falan ama evde yemek olmasın biri kendi kalsın geç gelin kıkır kıkır Allahım ben kötüyümmmmmkötükedihüsokötükedihüsotutkuncum alemsin kız:)))) mesaim 8,30 ta başlıyor kaydirigubbakcemile biri beni zorla getiriyor işe zaten gel iznim gel cumarteside hayırlısıyla durumu görmeye gideceğiz teyzesi çok heyecanlıyız eşim ben ve kızım sabırsızlanıyoruzhihoyyyt
Aman canım hemen sıcak takviyesi yap tam son zaman hasta olmagünaydın kızlar. tansiyon aleti var burda ölçtürdüm.10 a 6 çıktı. dünde 9 a 6 çıkmıştı. baş dönmem ondan değil sanırım. dün banyo yapmıştım saçımıda kuruttum ama herhalde üşüttüm..inşallah geçer bir an önce.
teşekkür ediyoruz teyzesi evet annesinin yakışıklı tosunu o..
canım sakin ol yapılır yıkarsın merak etme her işte vardır bir hayır..
günaydın...
Neyse sıkma canını düzelir bende erteledim dr uzak eşimde izin alamaz ıslanır hasta olurum durup dururken sadece tahlil gösterecektim zaten]
canım aldıkların hayırlı olsun güle güle giysin oğluşun ben hala gidemedim eminönüne
sağol banucum ya inş çamaşır birikti bir sürü bu 3. gelecekler 1 haftadır halledemediler canım ona sıkkkın canım
ya canım farkettim ama biraz geç oldu ama uzun zamandır çıkmıyordu lekeler çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan sanıyordum o şikayetle aradım zaten meğerse buz gibi suyla yıkanıyormuş
valla tutkun hava çok kötü hem yağmur hem soğuk çok önemli değilse ertele canım
herkeslere günaydın fıstıklar iyi mesailer
birsen ve seherden haber varmı kızlar
Canım süt yada toğurdu biraz daha çoğalt bide ayaktasın yoruluyordur ayakların vücudun tepkisi bunlar eve gidince kalın çorap giy ayaklarının altına yastık koy battaniyeyide çek uyu deki bugün işler sizden dinlen omuriliğinde çekmiyordur ağırlığı dinlenmen lazımmarlyıncım işte aksilik olacak ya Allahtan farketmişsiniz inşallah yapılır bitanem bugünde keyfin yerine gelir
Benim kız hep oturur vaziyetteydi biraz yan döndü son zaman dr bu dönmüycek sanırım demişti heralde biraz daha döndüCADIARZUevet canım ya sağol.
benim karnımda hep aşağıya doğru gidiyor.görenler karnın aşağıda diyor.
ilahi banucum sende de neyse bu kramplar.aman allah korusun bende hiç olmadı çok şükür.dilimi ısırayım..hiç magnezyum filanda kullanmıyorum.
sende niye oluyor ki acaba böyle? ilk hamileliğinde de olurmuydu?
evet ben hem akşamcı hem sabahçıyım asayiş bende yanibanucum sende erken başlyorsun canım bir sen bide ben sanarım
dur ya tutkunu unuttum oda evden takip ediyor bizi sabah kuşumuz
valla senin kız sırtını dönmüş bacım sana ne yaptın küstürdün çocuğu
geçmiş olsun canım kramp sende çok oluyor bende aynıydım gece çok kramp girdi bu aralar fazla oluyor kaç bardak süt içiyorsun canım ben günde bir bardak ancak ama peynir ve yoğurtta yiyorum yetermi acaba
banucum güzel haberlerini bekliyoruz inş cumartesi görümcende eninde sonun da gitcek sabır canım az kaldı inş
zaten bebiş en az 3-4 ay senin odanda kalır canım o zamana kadar da gider inş
iyiyim cnm sen naıslsın?a.s.Şeniz günaydın canım nasılsına.s.
cnm ya bende aynı şekildeyimgünaydıııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?