2009 Mayıs Anneleri

canım sibelcim nasılsın bebişini görmüşsün hastaneyi gezmişsin deymeyin keyfine bebişin maşallah iyi kilo almış Allah nazarlardan korusun herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem resimleri bekliyoruz bitince keseler şekercim:)))))))

ojefıstığım tutkunum günaydın kızlar nasılsınız bir hafta sonuna daha az kaldıkaydirigubbakcemile5 ojefıstığım kahvaltını yaptın mı tansiyonun düşmüştür büyük ihtimalle bitanem dikkat et kendine:1hug:

Son düzenleme:
kızlar günaydın şöle bir göz attım malum iş yoğunn

sibiko maşşalah kuzucuğa çok güzel kilo almış normal olursa daha iyi canım ama hakkında hayırlısı hangisi hayırlısıysa o olsun çatı muyanesei genelde 36 . haftda yapılıyor sende iki hafta sonra mı gideceksin bir dahaki randevuya

ojeli oğluna maşallah ne kadar güzel bir burnu var valla çok havalı olcak ya çok yakışıklı maşallah annesi

semracım kzın çok tatlı ya hakkaten dudaklarıda dolgun maşallah annesi çok

güzel prenses

kıvılcım odanız hayırlı olsun canım çok güzle güle güle yatsın bebeşin

cerencim sende karaar vermişsin hadi gözün aydın başladın bitirirsin tez zamanda kolay gelsin canım mışıl mışıl uyusun oğluşun

kızlar benim siniriim bozuk çamaşır makinam meğerse suyu hiç ısıtmıyormuş yani aylardır soğuk suyla yıkanıyormuş çağırdım sevisini kartı değiştirmişler dün ama beklemeden gitmişler yine soğuk yıkıyor bugün yine gelip bakacaklar zaten havada yağmurlu ya ben nasıl yıkayacam kıyafetleri daha hiç bir şey yapamadım zaten çalışıyorum ancak hafta sonu var ondada yağmur oluyor bide bu makine derdi çıktı

cerencim oda takımınız çok hoş bebişin içinde güle güle yatsın inşallah

bu arada tüm mayıs anneleri ve onların muhteşem meleklerine günaydınnnnn

canım günaydın tatlım :))) nasılsın aksilik canım stres yapmamaya çalış sanırım bugün hallederler makinandaki sorunu bitanem a.s.:1hug:

günaydın canım nasılsın :) maşallah bebişne annesi a.s.

Günaydıııın artık geç giriyosun seni patronna şikayet etcem bu kaytarıyor artık geç geliyor diye.....

Canım hiç farketmedinmi beyazları falan iyi soğuk su morartmamış gerçekten havada kötü bende dr a gidicektim vazgeçtim
kafamçokkarıştı

tutkuncum alemsin kız:)))) mesaim 8,30 ta başlıyor kaydirigubbakcemile biri beni zorla getiriyor işe zaten gel iznim gel cumarteside hayırlısıyla durumu görmeye gideceğiz teyzesi çok heyecanlıyız eşim ben ve kızım sabırsızlanıyoruzhihoyyyt

GÜNAYDIN CANIM tansiyonunmu oynadı kahvaltı yapmadın mı

günaydın kızlar. tansiyon aleti var burda ölçtürdüm.10 a 6 çıktı. dünde 9 a 6 çıkmıştı. baş dönmem ondan değil sanırım. dün banyo yapmıştım saçımıda kuruttum ama herhalde üşüttüm..inşallah geçer bir an önce.

teşekkür ediyoruz teyzesi evet annesinin yakışıklı tosunu o..
canım sakin ol yapılır yıkarsın merak etme her işte vardır bir hayır..

günaydınlarhihoyyythihoyyyt

günaydın...

]

canım aldıkların hayırlı olsun güle güle giysin oğluşun ben hala gidemedim eminönüne

canım günaydın tatlım :))) nasılsın aksilik canım stres yapmamaya çalış sanırım bugün hallederler makinandaki sorunu bitanem a.s.:1hug:
sağol banucum ya inş çamaşır birikti bir sürü bu 3. gelecekler 1 haftadır halledemediler canım ona sıkkkın canım

ya canım farkettim ama biraz geç oldu ama uzun zamandır çıkmıyordu lekeler çamaşır deterjanını değiştirmiştim ondan sanıyordum o şikayetle aradım zaten meğerse buz gibi suyla yıkanıyormuş

valla tutkun hava çok kötü hem yağmur hem soğuk çok önemli değilse ertele canım

herkeslere günaydın fıstıklar iyi mesailer

birsen ve seherden haber varmı kızlar

aman ojefıstığım dikkat et kendine son dönemler hastalanırsan zor olur bitanem sıcak birşeyler iç ilerlemeden fıstığım

günaydınlarhihoyyythihoyyyt
günaydıııın
Bu gün sabah karnımın şeklinin değiştiğini gördüm hep sivri öne doğrudu ama bu sabah göğsümün altına toplanmış yusyuvarlaktı çocuk şekil değiştirdi heralde çok ilginçti ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

marlyıncım işte aksilik olacak ya Allahtan farketmişsiniz inşallah yapılır bitanem bugünde keyfin yerine gelir
benim yıkama ütüleme işim bitti tek başıma hem yıkadım hem ütüledim bir hafta sonu sadece hastane çantamı hazırlayacağım iki haftaya kadar
durumun odasını da sanırım görümce gittikten sonra hazırlarım artık nasip

dün gece kramptan uyuyamdım yine bütün gece sağa dön sola dön derken sabah oldu şimdide yorgunum

aman ojefıstığım dikkat et kendine son dönemler hastalanırsan zor olur bitanem sıcak birşeyler iç ilerlemeden fıstığım

evet canım ya sağol.

benim karnımda hep aşağıya doğru gidiyor.görenler karnın aşağıda diyor.

ilahi banucum sende de neyse bu kramplar.aman allah korusun bende hiç olmadı çok şükür.dilimi ısırayım..hiç magnezyum filanda kullanmıyorum.
sende niye oluyor ki acaba böyle? ilk hamileliğinde de olurmuydu?

banucum sende erken başlyorsun canım bir sen bide ben sanarım
dur ya tutkunu unuttum oda evden takip ediyor bizi sabah kuşumuz

valla senin kız sırtını dönmüş bacım sana ne yaptın küstürdün çocuğu

geçmiş olsun canım kramp sende çok oluyor bende aynıydım gece çok kramp girdi bu aralar fazla oluyor kaç bardak süt içiyorsun canım ben günde bir bardak ancak ama peynir ve yoğurtta yiyorum yetermi acaba

banucum güzel haberlerini bekliyoruz inş cumartesi görümcende eninde sonun da gitcek sabır canım az kaldı inş
zaten bebiş en az 3-4 ay senin odanda kalır canım o zamana kadar da gider inş

Ay ne güzel kızında geliyor dimi görmeye onun için ne heyecanlıdır mucize gibi hadi Durumuzda iyidir inşallah mutlu mutlu gelirsiniz.Bence bu anı değerlendir biraz çekirdek aile olarak gezin yemek falan ama evde yemek olmasın biri kendi kalsın geç gelin kıkır kıkır Allahım ben kötüyümmmmmkötükedihüsokötükedihüso

Aman canım hemen sıcak takviyesi yap tam son zaman hasta olma

Neyse sıkma canını düzelir bende erteledim dr uzak eşimde izin alamaz ıslanır hasta olurum durup dururken sadece tahlil gösterecektim zaten

Canım süt yada toğurdu biraz daha çoğalt bide ayaktasın yoruluyordur ayakların vücudun tepkisi bunlar eve gidince kalın çorap giy ayaklarının altına yastık koy battaniyeyide çek uyu deki bugün işler sizden dinlen omuriliğinde çekmiyordur ağırlığı dinlenmen lazım

Benim kız hep oturur vaziyetteydi biraz yan döndü son zaman dr bu dönmüycek sanırım demişti heralde biraz daha döndüCADIARZU

evet ben hem akşamcı hem sabahçıyım asayiş bende yani
Bak olabilir sırtını dönmüştür belki harekette azaldı dünden beri bizim kız kafayı aşağı vermiycek:roflol:

Şeniz günaydın canım nasılsına.s.
iyiyim cnm sen naıslsın?a.s.

cnm ya bende aynı şekildeyim
mg kullanıyorum ama bir faydasını görmedim
gece ayaklarımı uzatmaya korkuyorum valla

hanımlar aranızda bebeği doğum pozisyonu alan var mı*
ne gibi belirtiler oluyor?ben bazen benimki döndü sanıyorum
tam kasıklarımın ortasından aynı zamanda tam göğsümün ortasından vuruyor bazen minik kızım,ama bazende yanlatrdan vuruyor anlayamadım bende
1 hafta sonra kontrolüm var anca görücez artık
bir de kasıklarımda değilde tam şeyin üst bölgesi sanırım bazen çok ağrıyor
lavobadn yeni çıkmış olsamda yine tuvaletim varmış gibi oluyorum
tuvaletim olmasa da ağrım oluyor
daha önce sistit olmuştum onunla aynı şey değil anlam veremedim bir türlü:uhm:

Geçen gün eşim kaynanamı aradı bebeği duymuştu ya hemen sormuş sizin bebek olmuyordu falan tüpmü diye eşimde yok normal yollardan oldu demiş.iyi falan ama sesi hiç sevinçli değilmiş dün kaynımı aramış kaynanam demişki İstanbul dan bi kadın aradı abinin annesimiyim diye sordu yarın akşam yine arıycakmış demiş.Bizim burda kimse onların ev telini bilmiyor eşim yeni bir seneryo geliyor hazır olun dedi.Çok merak ettik bakalım ne çıkacak bunun sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…