2009 Mayıs Anneleri

tutkuncum marlyıncim ojefıstığım evet kızlar bir çektiğim kramplar birde görümce Çok üzgünüm çoook dünde ışığı açık bırakmış akşama kadar yanmış ışık yine beni deli edecek birşey buldu
annemede çok kırıldım dün kızlar benim yanımda olmadı ben karışmam size dedi hem doğumun yaklaşıyor bebeğin masrafı hastane masrafını öder kardeşiyle eşin dedi düşünsenize beni kimlere muhtaç etti bende ağladım yine çok yazık anne bende yanımdasın diye seviniyordum dedim oysa sende beni maddiyata değiştin dedim çok üzüldüm kızlar :çok üzgünüm:

sanırım benim stresim sıkıntım geçmeyecek ne ailem ne eşim beni anlamıyor insan üç kuruşluk insanın eline bırakır mı beni doğumda çok zoruma gitti sanki ilk doğumumu ailemle görümcem yaptırmış ta kimseye güvenim kalmadı kızlar artık
bebişimin hazırlıklarınıda tek başıma yaptım herşeyimi kendim aldım zaten kimsenin ağzını açıp konuşmaya hakkı yok

benimkide yanlardan vuruyor diyodum kızım böbreklerme vurma bak şişmiş duydu galiba dünden beri uslu tuvalet benimde var hep hiç gitmiyor hatta kalkmasm hep oturammı diye düşünüyorum sıcak su kullanınca daha nadir oluyor ama

cnm benim ya boşver takılma böyle şeylere diyeceğim ama
insanın elinde olmuyor
bir de ahmile olunca daha da bir kederleniyor ibsan
Allah kolaylık ve sabır versin cnm sana
Allah insanın kendisine versin der annem her zaman
çok da doğru söyler valla
inş cnm bebeğin rızkıyla gelecektir
endişe etme sakın sena.s.

kızlar herkesin annelere birşeyler yaparken bebişlere tatlı hazırlıklar çok özeniyorum sizlere bizimkiler benimle birlikte bu heyecanı hiç yaşamıyor ben kendi kendime çabalıyorumkafamçokkarıştı

canım boşver kendin yaptın madem bir iğne koysa ben yaptım olcak takma kafana bırak eşin düşünsün o tasalansın tek senen deil bebek hatta hiç umursama bisüre tasası ona düşsün annande yani bırak onlar yapsın demişbişeyinde ucundan tutsunlar yani sanki sen yapsan aferinmi diycekler oh yıttık diyceklerÇok üzgünüm çoook

kızlar herkesin annelere birşeyler yaparken bebişlere tatlı hazırlıklar çok özeniyorum sizlere bizimkiler benimle birlikte bu heyecanı hiç yaşamıyor ben kendi kendime çabalıyorumkafamçokkarıştı

insan sıkma canını desene kafaya takmadan olmuyor anlıyabılıyorum senı ama boşvermeye çalış düşünme kımın ne dedıgını duyma bebeğinede bu stresı yasatma bence aa bıde yağmurun var ki sorumlulugun cok.şu görümcene bı koca adayı bulsakkkkta kurtarsak senııı:teytey:

bigudücüm valla takmamaya çalışsamda hep birşeyler çıkıyor dün bir olay yaşıyorum unutuyorum ertesi gün yine başka can sıkıcı bir olay

canım bende senın gıbı wcden cıkamıyorum ıkı dakkada bır gıdıyorum hep korkuyodum erken dogum habercısı olabılırmı dıye bu hafta doktora sordum bebek baskı yapıyomus ıkı damla gelsede sankı patlıcakmışın gıbı hıssedersın bu cok normal dedı ağrıdaŞeniz bebegın baskısından muhtemelen hiç korkma normaldırr

cerencim bende aynı modeli seçmiştim. hatta kaporayı bile vermiştim. yalnız benimkide sallanma özelliği olmasın diye beşikte tereddüt ettim ve iptal ettirmiştim. bana peşin 1550 tlye indirmişlerdi. içinde ortepedik yatak ve uyku setide vardı. sen ne kadara yaptırıyosun.

ilgincim valla benide üzdün inanırmısın.annen niye böyle yapıyorki acaba?
görümcen yanındaya onamı sinir olupta sana böyle davranıyor ki? neyse canım ne yapacan sonuçta yine annen. kötü düşünme. en azından kendin yaptın bebişin herşeyini elinde var çok şükür kimseye muhtaç değilsin. bazen bende herşeye alınıyorum ağlıyorum senağlama öyle kimsenin haberi bile olmuyor.kaç defa oldu.sonra geçiyor.
üzülme tamammı canım ya :çok üzgünüm:

bigudücüm valla takmamaya çalışsamda hep birşeyler çıkıyor dün bir olay yaşıyorum unutuyorum ertesi gün yine başka can sıkıcı bir olay

hassas bı donemdeyıs bızı bırbırımızden baskası anlamıyor malesef bazen eşlerımız bıle bakıyo yuzumuze aval aval bazenklava:
şu doguma kadar sabrette görme duyma muhattap olma sonra bakarsın icabına herkezın

sağol bitanem kardeşiliğin dostluğun anlayışın için hormonlarında etkisi var sanırım çok hassasım birde bu tür olaylar beni çok üzüyor a.s. canım benim seni çok seviyorumkaydirigubbakcemile5:1hug:

sağol tatlım haklısın bizi birbirimizden başkası anlamıyor :1hug:a.s.

ceren güle güle kullan mobılyalarınız cok guzelmıs ama mobılyacılar bıraz üçkağıtcı oluyo 10 gun dıyo 1aya uzuyo sıkıstır bence arada.benım beşikten hala ses yok sabah eşimden ıstedım telefonunuda vermedı karıstırcan ortalıgı demı dıye ben ararım dedı :)))))

sende sağol banucummm.
bende seni çok seviyorum kıssss...kaydirigubbakcemile3 Şeniz kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar!
keyfiniz yerindedir umarım. ben geçmişte biraz daha gezineyim.

günaydın canım hoşgeldin...a.s.

kızlar bu arada doğum şekerlerinizin üzerine ne yazdıracaksınız

ayy sız olmasanız benım hiçbişeyden haberım olmayacak:))ne yazılıyokı sekerlerın ustune buarada ben hastaneye ve eve gelenler ıcın bebek şekerı yaptırmaya karar verdım mevlud kalabalık olur çok adapazarında kayınvalımde ve annemde iki yere yapıcagım ıcın cok masraflı olur bıde bebek şekerıde dagıtırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…