benimkide yanlardan vuruyor diyodum kızım böbreklerme vurma bak şişmiş duydu galiba dünden beri uslu tuvalet benimde var hep hiç gitmiyor hatta kalkmasm hep oturammı diye düşünüyorum sıcak su kullanınca daha nadir oluyor amaiyiyim cnm sen naıslsın?a.s.
cnm ya bende aynı şekildeyim
mg kullanıyorum ama bir faydasını görmedim
gece ayaklarımı uzatmaya korkuyorum valla
hanımlar aranızda bebeği doğum pozisyonu alan var mı*
ne gibi belirtiler oluyor?ben bazen benimki döndü sanıyorum
tam kasıklarımın ortasından aynı zamanda tam göğsümün ortasından vuruyor bazen minik kızım,ama bazende yanlatrdan vuruyor anlayamadım bende
1 hafta sonra kontrolüm var anca görücez artık
bir de kasıklarımda değilde tam şeyin üst bölgesi sanırım bazen çok ağrıyor
lavobadn yeni çıkmış olsamda yine tuvaletim varmış gibi oluyorum
tuvaletim olmasa da ağrım oluyor
daha önce sistit olmuştum onunla aynı şey değil anlam veremedim bir türlü:uhm:
tutkuncum marlyıncim ojefıstığım evet kızlar bir çektiğim kramplar birde görümce Çok üzgünüm çoook dünde ışığı açık bırakmış akşama kadar yanmış ışık yine beni deli edecek birşey buldu
annemede çok kırıldım dün kızlar benim yanımda olmadı ben karışmam size dedi hem doğumun yaklaşıyor bebeğin masrafı hastane masrafını öder kardeşiyle eşin dedi düşünsenize beni kimlere muhtaç etti bende ağladım yine çok yazık anne bende yanımdasın diye seviniyordum dedim oysa sende beni maddiyata değiştin dedim çok üzüldüm kızlar :çok üzgünüm:
tutkuncum marlyıncim ojefıstığım evet kızlar bir çektiğim kramplar birde görümce Çok üzgünüm çoook dünde ışığı açık bırakmış akşama kadar yanmış ışık yine beni deli edecek birşey buldu
annemede çok kırıldım dün kızlar benim yanımda olmadı ben karışmam size dedi hem doğumun yaklaşıyor bebeğin masrafı hastane masrafını öder kardeşiyle eşin dedi düşünsenize beni kimlere muhtaç etti bende ağladım yine çok yazık anne bende yanımdasın diye seviniyordum dedim oysa sende beni maddiyata değiştin dedim çok üzüldüm kızlar :çok üzgünüm:
canım boşver kendin yaptın madem bir iğne koysa ben yaptım olcak takma kafana bırak eşin düşünsün o tasalansın tek senen deil bebek hatta hiç umursama bisüre tasası ona düşsün annande yani bırak onlar yapsın demişbişeyinde ucundan tutsunlar yani sanki sen yapsan aferinmi diycekler oh yıttık diyceklerÇok üzgünüm çoooksanırım benim stresim sıkıntım geçmeyecek ne ailem ne eşim beni anlamıyor insan üç kuruşluk insanın eline bırakır mı beni doğumda çok zoruma gitti sanki ilk doğumumu ailemle görümcem yaptırmış takimseye güvenim kalmadı kızlar artık
bebişimin hazırlıklarınıda tek başıma yaptım herşeyimi kendim aldım zaten kimsenin ağzını açıp konuşmaya hakkı yok
kızlar herkesin annelere birşeyler yaparken bebişlere tatlı hazırlıklar çok özeniyorum sizlere bizimkiler benimle birlikte bu heyecanı hiç yaşamıyor ben kendi kendime çabalıyorumkafamçokkarıştı
iyiyim cnm sen naıslsın?a.s.
cnm ya bende aynı şekildeyim
mg kullanıyorum ama bir faydasını görmedim
gece ayaklarımı uzatmaya korkuyorum valla
hanımlar aranızda bebeği doğum pozisyonu alan var mı*
ne gibi belirtiler oluyor?ben bazen benimki döndü sanıyorum
tam kasıklarımın ortasından aynı zamanda tam göğsümün ortasından vuruyor bazen minik kızım,ama bazende yanlatrdan vuruyor anlayamadım bende
1 hafta sonra kontrolüm var anca görücez artık
bir de kasıklarımda değilde tam şeyin üst bölgesi sanırım bazen çok ağrıyor
lavobadn yeni çıkmış olsamda yine tuvaletim varmış gibi oluyorum
tuvaletim olmasa da ağrım oluyor
daha önce sistit olmuştum onunla aynı şey değil anlam veremedim bir türlü:uhm:
sanırım benim stresim sıkıntım geçmeyecek ne ailem ne eşim beni anlamıyor insan üç kuruşluk insanın eline bırakır mı beni doğumda çok zoruma gitti sanki ilk doğumumu ailemle görümcem yaptırmış takimseye güvenim kalmadı kızlar artık
bebişimin hazırlıklarınıda tek başıma yaptım herşeyimi kendim aldım zaten kimsenin ağzını açıp konuşmaya hakkı yok
kızlar herkesin annelere birşeyler yaparken bebişlere tatlı hazırlıklar çok özeniyorum sizlere bizimkiler benimle birlikte bu heyecanı hiç yaşamıyor ben kendi kendime çabalıyorumkafamçokkarıştı
bigudücüm valla takmamaya çalışsamda hep birşeyler çıkıyor dün bir olay yaşıyorum unutuyorum ertesi gün yine başka can sıkıcı bir olay
ilgincim valla benide üzdün inanırmısın.annen niye böyle yapıyorki acaba?
görümcen yanındaya onamı sinir olupta sana böyle davranıyor ki? neyse canım ne yapacan sonuçta yine annen. kötü düşünme. en azından kendin yaptın bebişin herşeyini elinde var çok şükür kimseye muhtaç değilsin. bazen bende herşeye alınıyorum ağlıyorum senağlama öyle kimsenin haberi bile olmuyor.kaç defa oldu.sonra geçiyor.
üzülme tamammı canım ya :çok üzgünüm:
hassas bı donemdeyıs bızı bırbırımızden baskası anlamıyor malesef bazen eşlerımız bıle bakıyo yuzumuze aval aval bazenklava:
şu doguma kadar sabrette görme duyma muhattap olma sonra bakarsın icabına herkezın
sağol bitanem kardeşiliğin dostluğun anlayışın için hormonlarında etkisi var sanırım çok hassasım birde bu tür olaylar beni çok üzüyor a.s. canım benim seni çok seviyorumkaydirigubbakcemile5:1hug:
günaydın kızlar!
keyfiniz yerindedir umarım. ben geçmişte biraz daha gezineyim.
kızlar bu arada doğum şekerlerinizin üzerine ne yazdıracaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?