sibelcim günaydın bitanem umarım güzel bir gün olur yarında durumu görmeye gideceğiz :)))))
semracım bebişlerimiz bizim psikolojimizi an ve an yaşıyor az kaldı bitanem biraz daha sabır biraz daha fazla alınganız bu aralar
lohusalık döneminde kesinlikle hiçbirşeyi içinize atmayın çevrenizde mutlu insanlarla görüşün yoksa duygular tavan yapıyor kızlar benden tavsiye size:))))))
evet sizin için son gün ne güsel. hemde doktora gidiyorsun yarın ohhhh. güzel haberlerle gelirsin inş. canım. bende haftaya cumartesi gitcem inş. görcem tosunumu.sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
güanydın kızlar bugun kendımı hiç iyi hissetmiyorum acayıp asabı oldum önüme gelenı terslıyorumelımde degıl.annem bende 1 haftadır okadar kotu hıssedıyorumkı kendımı kadın ne söylerse muhalefet edıyorum resmen anneme kız kardesıme karşı .çok korkuyorum doğumdan,bebeğin sorumluluğundan ondan galıba gücüm bı onlara yetıyo cok yanlız hissedıyorum.insanlardan kaçar oldum sadece kafa dınlemek ıstıyorum
kızlar benim tavsiyelerini dinlediğim bir ablam varda.onunda bir kızı var izmirde yaşıyorlar. lohusalık depresyonu oldumu filan diye sormuştum. bana yazdığı tavsiyeleri sizde görün istedim.
"Hayata pozitif bakmaya çalış lütfen.Başkalarından duyduğun şeyler seni etkilemesin.Ben Ilkım'in Allah tarafından bana verilen en güzel hediye olduğunu düşünüp olumsuzlukları hep kafamdan silmeye çalıştım.Kilo sorunuymuş sorumluluk duygusunun verdiği ağırlık falan.Sadece o anı düşün.Çocuğunu beslemeyi altını değiştirmeyi v.s.Ayrıca psikolojik travmalardan biride şudur dikkat et.Sakın ben küçücük çocuğun bakımını yapamam gibi bir psikoza da girme .O senin- o senin.Sen ona bakabilmenin mutluluğunu yaşa güvenin yerine gelir.Tabiiki yardımda alacaksın.Ama kendini geri çekip herşeyi büyüklere bırakma.O zaman dünyanın en güzel duygusunu yani anneliği hissedip lousalık sendromunu atabilirsin.
Başkalarının dediklerine de olumsuzluklara kulaklarını tıka.Pozitif düşün pozitif olursun."
Günaydın kızlar dünden beri pc bozuktu yazamadım size umarım hepiniz iyisinizdir
kızlar benim bugün acayip uykum var havada çok soğuk
günaydın şekerler...
burda da hava güneşli bahar gibi..
ama biraz soğuk
kızlar yaaa
bu kilo olayı nası canımı sıkıyo bilemezsiniz..aşırı yemek yemiyorum, (hatta cips ıvr zıvır hamile kalmadan önce daha çok yerdim ben) ama yine de kilo alıyorumsenağlama
bugün tartıldım..tam 18 kilo almışım...
kızlar benim bugün acayip uykum var havada çok soğuk
günaydın şekerler...
ama biraz soğuk
kızlar yaaa
bu kilo olayı nası canımı sıkıyo bilemezsiniz..aşırı yemek yemiyorum, (hatta cips ıvr zıvır hamile kalmadan önce daha çok yerdim ben) ama yine de kilo alıyorumsenağlama
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
iyiyim canım bende dün annem geldi bütün evimin işlerini bitirdi burda havada cok güzel acaba cıkıp serbet takımı vr süsleri alsammı diyorum
Banucum istanbulda güneşli bir hava var.Ama benim uykum çokkkk var yarın uyuycam şöyle geç saatlere kadar.
Canım kilo işine hiç kafanızı takmayın bebeişler olsun birlikte diyet yapıcaz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Kızlar aklıma ne takıldı biliyomusunuz bu son gidişimde bebeğin kilosu önden gittiğinden şekere daha önce bakmıştık çok iyi çıkmıştı ama kilo alma hızı fazl aolduğu için yükleme değil başka bir şeklide bir daha geldiğinde bakıcaz dedi.Bebeğinin kilosu fazla olan anneler size doktorunuz böyle bişey söylemişmiydi?
günaydın şekerler...
ama biraz soğuk
kızlar yaaa
Kızlar aklıma ne takıldı biliyomusunuz bu son gidişimde bebeğin kilosu önden gittiğinden şekere daha önce bakmıştık çok iyi çıkmıştı ama kilo alma hızı fazl aolduğu için yükleme değil başka bir şeklide bir daha geldiğinde bakıcaz dedi.Bebeğinin kilosu fazla olan anneler size doktorunuz böyle bişey söylemişmiydi?
CHERRY CİM hihoyyyt
TÜLAYCIM hihoyyyt
BOZON CUM hihoyyyt
HOŞGELDİNİZ KIZLAR
Valla kızlar bende anlamadım nasıl bakıcak görücez bakalım yinede aklım takıldı acaba bebekte bişeymi var diye.Kilosu önden giden bebeklere bakılıyomuş muhakkak böyle senağlama
kızlar bugün cuma biz öğle tatiline giriyoruz. saat 1 de gelirim inşallah.öpüyorum hepinizede afiyetler olsun..
Valla kızlar bende anlamadım nasıl bakıcak görücez bakalım yinede aklım takıldı acaba bebekte bişeymi var diye.Kilosu önden giden bebeklere bakılıyomuş muhakkak böyle senağlama
kızlar bugün cuma biz öğle tatiline giriyoruz. saat 1 de gelirim inşallah.öpüyorum hepinizede afiyetler olsun..
Kızlarrrr herkese günaydınlar...
Ben bugün evdeyim nihayet kaydirigubbakcemile3 Havada pek bi güzel , güneşli. Attım makinaya pijamamla geceliğimi yıkadım. Şimdi de kuzumun hastaneye gidecek cicilerini attım makinaya. Onlar da mis gibi yıkansın. Bugün hava güzelken kurutayım hepsini dedim...
Ojelim Ceren'im valla tanıdığın ne güzel anlatmış. Çok doğru söylemiş. İnşallah bizde böyle pozitif oluruz...
Sibikom valla benimkide 3 hafta önden gidiyor ama doktorum hiç öyle ekstra bi şeker ölçümü gibi bişey söylemedi...
cherry aman bacım boşver ya. Benim 30-35 kilo alıpta 1 seneye kalmadan hepsini veren tanıdıklarım var... Hiç takma. Herşey yolunda ve normal gidiyor ya boşver şükredelim tatlım a.s.
Ilgın'cım , Tülay'ım , Semra'm İncihan'ım hepinize günaydın bacılarımmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?