2009 Mayıs Anneleri

Hadi bakalım yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah,tavsiyelerin bizim için çok önemli canım benim

Bendede var canım çoğu zaman eşimi kırdığımı hissediyorum.Geçicek canım sabır

Bayıldım yazdıklarına ne güzel anlatmış ağzına sağlık

Günaydın kızlar dünden beri pc bozuktu yazamadım size umarım hepiniz iyisinizdir

Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

kızlar benim bugün acayip uykum var havada çok soğuk

Banucum istanbulda güneşli bir hava var.Ama benim uykum çokkkk var yarın uyuycam şöyle geç saatlere kadar.

Canım kilo işine hiç kafanızı takmayın bebeişler olsun birlikte diyet yapıcaz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kızlar benim bugün acayip uykum var havada çok soğuk

günaydın az kaldı canım ya biraz daha sabır biraz erken izin alıp cıksan ne güzel dinlenirsin

günaydın canım sen mi takıyosun benmi nasıl az kilo alıp hamileliği bitiriyorlar anlamıyorum hep sonra verirsin diyolar ama ya veremessem zaten cok zor veriyorum yadelikafadulden

günaydın kızlar nasılsınız? ceren canım arkadaşının atvsiyelerini okudum benim görümcemde hep pozitif bakmaya çalış der ben onun bana verdiği tavsiyeleri çok dinlerim vede işime yarar. belkide mesleği gereği insanları çok iyi tanıyor olmasından kaynaklanıyor onun hayata pozitif bakması..bu arada kızım inşallah ona benzer:))))

Kızlar aklıma ne takıldı biliyomusunuz bu son gidişimde bebeğin kilosu önden gittiğinden şekere daha önce bakmıştık çok iyi çıkmıştı ama kilo alma hızı fazl aolduğu için yükleme değil başka bir şeklide bir daha geldiğinde bakıcaz dedi.Bebeğinin kilosu fazla olan anneler size doktorunuz böyle bişey söylemişmiydi?

tülaycım bozoncım günaydın kızlar nasılsınız

sibelcim aynen yaa bende yarın doktordan geldikten sonra uyuyacağım

incihancım aynen izne çıksam dinlenirim:)))

YOK CANIM BANA BİRŞEY DEMEDİ DOKTORUM.BENİMKİ DE 22 GÜN ÖNDEN GİDİYORDU AMA BEN SORDUM NİYE KİLOLU HERKESİNKİ 3-3,5 YADA 2,900 FİLAN OLUR DEDİM BENİMKİ NİYE İRİ DEDİM.DOKTORDA BANA TOHUMUNDAN DEMİŞTİkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım günaydın nasılsın buradada güneş var ama hava çok soğuk
kiloyu hiç dert etme bitanem bebişlerin sağlığı daha önemli nasılsa veririz doğumdan sonrakaydirigubbakcemile5

ceren canım evet ablamın kızıda 4,5 kilo doğdu oda tohumundan baba tarafına çekmiş...dieğride çok zayıf çubuk kraker gibi oda anne tarafına çekmiş:)))

Valla kızlar bende anlamadım nasıl bakıcak görücez bakalım yinede aklım takıldı acaba bebekte bişeymi var diye.Kilosu önden giden bebeklere bakılıyomuş muhakkak böyle senağlama

kızlar bugün cuma biz öğle tatiline giriyoruz. saat 1 de gelirim inşallah.öpüyorum hepinizede afiyetler olsun..

Kızlarrrr herkese günaydınlar...

Ben bugün evdeyim nihayet kaydirigubbakcemile3 Havada pek bi güzel , güneşli. Attım makinaya pijamamla geceliğimi yıkadım. Şimdi de kuzumun hastaneye gidecek cicilerini attım makinaya. Onlar da mis gibi yıkansın. Bugün hava güzelken kurutayım hepsini dedim...

Ojelim Ceren'im valla tanıdığın ne güzel anlatmış. Çok doğru söylemiş. İnşallah bizde böyle pozitif oluruz...

Sibikom valla benimkide 3 hafta önden gidiyor ama doktorum hiç öyle ekstra bi şeker ölçümü gibi bişey söylemedi...

cherry aman bacım boşver ya. Benim 30-35 kilo alıpta 1 seneye kalmadan hepsini veren tanıdıklarım var... Hiç takma. Herşey yolunda ve normal gidiyor ya boşver şükredelim tatlım a.s.

Ilgın'cım , Tülay'ım , Semra'm İncihan'ım hepinize günaydın bacılarımmmm...

yok bana öyle bişiy demedi ama benim kendimin aklına geldi böyle bişiy..çünkü hem ben hem kızım çok hızlı kilo almaya başladık bu aralar:uhm: ben de sorucam doktoruma
CHERRY CİM hihoyyyt
TÜLAYCIM hihoyyyt
BOZON CUM hihoyyyt
HOŞGELDİNİZ KIZLAR

hoşbulduk şekerimkaydirigubbakcemile5

Valla kızlar bende anlamadım nasıl bakıcak görücez bakalım yinede aklım takıldı acaba bebekte bişeymi var diye.Kilosu önden giden bebeklere bakılıyomuş muhakkak böyle senağlama

Yok bacım sıkma canını sakın. Her doktorun kendine göre yöntemleri var biliyosun. Benim doktora ben 11 Nisan'da gidicem. O zaman istersen bi sorarım bu konuyu a.s.

kızlar bugün cuma biz öğle tatiline giriyoruz. saat 1 de gelirim inşallah.öpüyorum hepinizede afiyetler olsun..

Afiyet olsun canımmmm a.s.

canım sen kafanı takma. benim eşim 5 kilo doğmuş, kaynım 7 kilo doğmuş. kaynımın şu an 2 çocuğu var. hiçbirşeyi yok maşallah. bak benimkide önde gidiyor. dedimya doktora sordum oda çok sağlıklı maşallah dedi.
hadi öptüm görüşürüz.

herkese selam,
umarim keyifler yerindedir, yine gecmise takildim...
biz iyiyiz, iki gundur acayip hareketler basladi, biraz karnımı geriyor...

pinar kolay gelsin,
ben de bu hafta sonu bebisimin camasirlarini yikayip, hastane cantami hazirlamaya baslayayim istiyorum.
hala yatak konusunda kararsizim. neyse artik bir mobilyaciya gidip karar vericez herhalde.
onumuzdeki hafta kontrolumuz var, belki o zaman esimle bakabiliriz diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
cerencim güle güle.....pınarcım hoşbuldukk kolay gelsin canım...hava güzelken yavaş yavaş hallett..

afiyet olsun canım.

Günaydın bacım duyduğuma göre doğuruyormuşsun da seninde haberin yokmu ah su sskklava:
yıkama işleride başlamış kolay gelsin canım bende bugün yıkamak istedim ama annem bana gitmek için bi kapı buldu yine annemle halamlara gidicem bakalım ben dügünümden beri hiç gitmedim halama kırgındım ama o hatasını anlayıp bana geldi annemde sıra sende uzatma bi kahve içmeye gidelim diyor gidicez artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…