herkese selam,
umarim keyifler yerindedir, yine gecmise takildim...
biz iyiyiz, iki gundur acayip hareketler basladi, biraz karnımı geriyor...
cerencim güle güle.....pınarcım hoşbuldukk kolay gelsin canım...hava güzelken yavaş yavaş hallett..
afiyet olsun canım.
Günaydın bacım duyduğuma göre doğuruyormuşsun da seninde haberin yokmu ah su sskklava:
yıkama işleride başlamış kolay gelsin canım bende bugün yıkamak istedim ama annem bana gitmek için bi kapı buldu yine annemle halamlara gidicem bakalım ben dügünümden beri hiç gitmedim halama kırgındım ama o hatasını anlayıp bana geldi annemde sıra sende uzatma bi kahve içmeye gidelim diyor gidicez artık napalım
tatlım günaydın nasılsın buradada güneş var ama hava çok soğuk
kiloyu hiç dert etme bitanem bebişlerin sağlığı daha önemli nasılsa veririz doğumdan sonrakaydirigubbakcemile5
Ay sorma bacım ya. Bu ssk bi alem. Sen 3 haftaya doğurursun diyo bana kadın. Bide öyle ciddi ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
OLsun bacım boşver gez. Nasıl olsa 1-2 günde halledersin yıkama işini. Ben zaten sadece hastane çantası için olanları yıkayacağım şimdi. Diğerlerini annemler halledicek. Eee iyi yapmışsın uzatma bacım. Bak o büyüklük etmiş gelmiş. Sende git öp elini kahveni de iç. Afiyet şeker olsun a.s.
hoşbulduk kızlar!
ay herkesler gün sayıyor benim daha 6 haftam var izne ayrılmaya(( hiç işe gelesim yok bu günlerde.
6 haftaya kadar zaten mayıs annelerinin çoğu doğurmuş olur gibime geliyor. günler çabuk geçse artık. oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor.
hoşbulduk kızlar!
ay herkesler gün sayıyor benim daha 6 haftam var izne ayrılmaya(( hiç işe gelesim yok bu günlerde.
6 haftaya kadar zaten mayıs annelerinin çoğu doğurmuş olur gibime geliyor. günler çabuk geçse artık. oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor.
evet canım ya gideyim bende inat yapmıyayım artım teşekkür ederim
6 haftamı allah güç kuvvet versin canım ya çünkü iyice ağırlaştık artık
Valla kızlar bende anlamadım nasıl bakıcak görücez bakalım yinede aklım takıldı acaba bebekte bişeymi var diye.Kilosu önden giden bebeklere bakılıyomuş muhakkak böyle senağlama
Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık. Ohhh karnı doydu totikimin
Şimdi de çamaşırlarımız yıkandı. Asayım hemen bakayım mis gibi koktu mu hihoyyyt
Ay kızlar hem astım hem ağladım. Allah'ım nasıl güzel bi duygu bu ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
İnsan binlerce kez şükrediyor yemin ederim. Hayırlısıyla bi kucağımıza aldığımız günleri de görsek. Özledim ben kızımı ya gelsin artık :çok üzgünüm:
çok alemsin sen yaaakaydirigubbakcemile3
nerden aklına geliyo böyle totikim falansırnaşık şey
biz yemeğe çıkıyoruz kızlaarrrr...
biraz da yürüyüş yapalım, belki annemizin koca totosu biraz erir..dimi kızım..yerimseniben
demi pınar çok değişik bir duygu bende aynı şeyleri yaşadım hatta ütülerken eşime gösterip duruyordum şuna baksanaya minicik diye tarifsiz bişey allah sağsalim almayı nasip etsin canım hepimize..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?