2009 Mayıs Anneleri

herkese selam,
umarim keyifler yerindedir, yine gecmise takildim...
biz iyiyiz, iki gundur acayip hareketler basladi, biraz karnımı geriyor...

Selam canım hoşgeldin...

Ooo daha neler yapıyolar bi başladı mı durmuyo bu hareketler bacımm kaydirigubbakcemile3

cerencim güle güle.....pınarcım hoşbuldukk kolay gelsin canım...hava güzelken yavaş yavaş hallett..

Sağolasın canım. Valla hava güzelken en azından hastane çantasına koyulacakları halledeyim dedim... Gerisini ben kendimi yormayayım diye önümüzdeki hafta annem yada kayınvalidem gelip halledicekler...

İlacımı içtim. Yarım saatim doldu. Karnımız çok acıktı. Ben hemen bi kahvaltı edip geliyorum canlarummm a.s.

Ay sorma bacım ya. Bu ssk bi alem. Sen 3 haftaya doğurursun diyo bana kadın. Bide öyle ciddi ki kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

OLsun bacım boşver gez. Nasıl olsa 1-2 günde halledersin yıkama işini. Ben zaten sadece hastane çantası için olanları yıkayacağım şimdi. Diğerlerini annemler halledicek. Eee iyi yapmışsın uzatma bacım. Bak o büyüklük etmiş gelmiş. Sende git öp elini kahveni de iç. Afiyet şeker olsun a.s.

tatlım günaydın nasılsın buradada güneş var ama hava çok soğuk
kiloyu hiç dert etme bitanem bebişlerin sağlığı daha önemli nasılsa veririz doğumdan sonrakaydirigubbakcemile5

iyidir canım, gün sayıyorum ben de yaklaşık 3 hafta sonra bırakıyorum işi:teytey:
doğru söylüyosun önemliolan bebişlerimizin sağlığıkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kızlar!
ay herkesler gün sayıyor benim daha 6 haftam var izne ayrılmaya(( hiç işe gelesim yok bu günlerde.
6 haftaya kadar zaten mayıs annelerinin çoğu doğurmuş olur gibime geliyor. günler çabuk geçse artık. oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor.

evet canım ya gideyim bende inat yapmıyayım artım teşekkür ederim

6 haftamı allah güç kuvvet versin canım ya çünkü iyice ağırlaştık artık

Ay canım ya 6 hafta daha mı delikafadulden Vallahi Allah kolaylık verisn bacım. Zor olacak ama insan mecbur olunca da yapacak bişey yok :CüvCüv:

evet canım ya gideyim bende inat yapmıyayım artım teşekkür ederim

6 haftamı allah güç kuvvet versin canım ya çünkü iyice ağırlaştık artık

a.s.

Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık. Ohhh karnı doydu totikimin

Şimdi de çamaşırlarımız yıkandı. Asayım hemen bakayım mis gibi koktu mu hihoyyyt

Valla kızlar bende anlamadım nasıl bakıcak görücez bakalım yinede aklım takıldı acaba bebekte bişeymi var diye.Kilosu önden giden bebeklere bakılıyomuş muhakkak böyle senağlama

tatlım kilosunun önden gitmesi kötü bişiy diil ki..

sen de şeker problemi çıkmamışsa hiç sorun diil, tombuk bi kuzu olucak sevmesi ve bakması daha zevkli olur önceden dediğim gibi..zaten erkek çocuklar kızlara göre 2 hafta falan önden gidebilirmiş kilo olarak..

Ay kızlar hem astım hem ağladım. Allah'ım nasıl güzel bi duygu bu ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

İnsan binlerce kez şükrediyor yemin ederim. Hayırlısıyla bi kucağımıza aldığımız günleri de görsek. Özledim ben kızımı ya gelsin artık :çok üzgünüm:

Bizde kızımla kahvaltımızı yaptık. Ohhh karnı doydu totikimin

Şimdi de çamaşırlarımız yıkandı. Asayım hemen bakayım mis gibi koktu mu hihoyyyt

çok alemsin sen yaaakaydirigubbakcemile3

nerden aklına geliyo böyle totikim falansırnaşık şey

biz yemeğe çıkıyoruz kızlaarrrr...
biraz da yürüyüş yapalım, belki annemizin koca totosu biraz erir..dimi kızım..yerimseniben

demi pınar çok değişik bir duygu bende aynı şeyleri yaşadım hatta ütülerken eşime gösterip duruyordum şuna baksanaya minicik diye tarifsiz bişey allah sağsalim almayı nasip etsin canım hepimize..:1hug:

Ooo totik ne ki. Daha neler diyorum ben mercimeğime

Afiyet olsun canım. Yürüyüşte yap valla fırsatın varsa ne güzel a.s.

Aşka geldim kızlar. Evi biraz toparlayayım. Kalan tüm cicilerini yıkamaya başlayacağım sırayla. Hazır hava da güzel. Balkona attım çamaşırlığı. Mis gibi kururlar şimdi. Zaten 15 dk'lık kısa programa atıyorum. 30 derecede çabucak yıkanıyor...

Yalnız almayanlar için dalinin yumuşatıcısını tavsiye ederim. Ay o hastane çıkışı setinde ki örgü battaniyeyi bir güzel yapmış. Nasıl yumuşacık. Tüm ciciler ipek gibi. Kesinlikle tavsiye ederim bacılar a.s.

Sorma bacım sorma. Eşimi aradım nasıl ağlıyorum. Adam da korktu. Ne oldu diye sorup duruyor. Dedim böyle böyle. Kızımızın cicilerini yıkadım. Hem kokladım, hem astım. Bi baktım karşı taraftan biri burnunu çekiyor. Oda ağlamaya başladı. Dedim sen eve gel bi. Bu kokuyu bi duy. Şu cicileri bi gör yıkanmış halde. O zaman ağlarsın. ınsanoğlu için en büyük mucize bebeğiymiş. senağlama

kızlar yemekten geldik durumla birazda yürüdük biraz canım sıkıldı telefonum çaldı kayınvalidem bakmadım çünkü konuşursam gelmek isterse reddedemem diye kızını gönderemedim birde o gelirse tam cinnet geçiririm eşimi aradım annen aramış toplantıdaydım seni aradı mı ne olmuş diye oda b ana evet aradı senin telefonunu istedi dedi bende bak numaram bile kayıtlı değil iyikide görüşmemişim dedim içimden kapattım telefonu

pınarcım tülaycım tarif edilemez ancak yaşanır inanın bende çamaşırlarını yıkayıp asarken ütülerken çok duygusallaştım birde bebişleri içinde görürsek hayırlısıyla dünyanın en büyük mucizesini yaşayacağız şüphesiz

herkese afiyet olsun :)) yarasın yiyenlerimeee

ayy pınar tülay canım çekti valla benimde ne güzel ya misler gibi herşeyleri kolay gelsin size.Duygulandım bende ya safak az kaldı artık az inşallah
Ben cıkıyorum kızlar hazırlanayım birazdan cıkarım.

ayy kızlarrr aglattınız benı gelır gelmez...senağlama
pınar yazdıklarını okurken bende agladı,tutmasam hungur hungur aglıycam yani...bende hayal ettım kendımı,cicilrimizi yıkarken ay dusuncesı bıle mucize...cok farklı bır duygu ne dıyım ya ...:çok üzgünüm:mutluluk gozyasları bunlar kızlar ya..Rabbım ne guzel bır duygu yasatıo bıze...saglıcakla bı kavussak bebişlerimize zuzularımıza...Rabbım o gunlrıde gostersın bıze:Saruboceq:

mayıs anneleri herkese merhaba...

o minicik şeyleri yıkayıp ütülemek herhalde dünyanın en zevkli işidir... ben ki ütüden nefret ederim onları nası zevkle ütülediğmi anlatamam... allah sağsalim kucağımıza almayı ve yıkadıklarımız neşe içinde giydirmeyi nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…