[k] {n} [k];5822526 .!.:aysun4141, civciv1981+, fzehraboz, mimaresra, ojelifıstık+, semra84, tlyonl2009, zehra*79*
SLM ARKADAŞLAARRR..
KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM Bİ SLM VERİM DEDİM
KEYİFLER YERİNDE MAŞ. BEBİŞ KIYAFETLERİDE YIKANMIŞŞ OOOHHH MİS GİBİ...
CALIŞAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN DİYORUM..
VE HERKESE HAYIRLI CUMALARa.s.
[k] {n} [k];5822526 .!.:aysun4141, civciv1981+, fzehraboz, mimaresra, ojelifıstık+, semra84, tlyonl2009, zehra*79*
SLM ARKADAŞLAARRR..
pınar cnm aramışsın uyuyordumm
sancım vardı sabah ama onları artcı sayıyolar artık şimdilik böle gidiyoruz ilaca cvp veremeyecek sancı olursa doğum olacak................
Bu arada seherim nasıl kızlar ne oldu hastanedemi
kızlar yemekten geldik durumla birazda yürüdük biraz canım sıkıldı telefonum çaldı kayınvalidem bakmadım çünkü konuşursam gelmek isterse reddedemem diye kızını gönderemedim birde o gelirse tam cinnet geçiririm eşimi aradım annen aramış toplantıdaydım seni aradı mı ne olmuş diye oda b ana evet aradı senin telefonunu istedi dedi bende bak numaram bile kayıtlı değil iyikide görüşmemişim dedim içimden kapattım telefonu
pınarcım tülaycım tarif edilemez ancak yaşanır inanın bende çamaşırlarını yıkayıp asarken ütülerken çok duygusallaştım birde bebişleri içinde görürsek hayırlısıyla dünyanın en büyük mucizesini yaşayacağız şüphesiz
herkese afiyet olsun :)) yarasın yiyenlerimeee
ayy pınar tülay canım çekti valla benimde ne güzel ya misler gibi herşeyleri kolay gelsin size.Duygulandım bende ya safak az kaldı artık az inşallah
Ben cıkıyorum kızlar hazırlanayım birazdan cıkarım.
ayy kızlarrr aglattınız benı gelır gelmez...senağlama
pınar yazdıklarını okurken bende agladı,tutmasam hungur hungur aglıycam yani...bende hayal ettım kendımı,cicilrimizi yıkarken ay dusuncesı bıle mucize...cok farklı bır duygu ne dıyım ya ...:çok üzgünüm:mutluluk gozyasları bunlar kızlar ya..Rabbım ne guzel bır duygu yasatıo bıze...saglıcakla bı kavussak bebişlerimize zuzularımıza...Rabbım o gunlrıde gostersın bıze:Saruboceq:
mayıs anneleri herkese merhaba...
o minicik şeyleri yıkayıp ütülemek herhalde dünyanın en zevkli işidir... ben ki ütüden nefret ederim onları nası zevkle ütülediğmi anlatamam... allah sağsalim kucağımıza almayı ve yıkadıklarımız neşe içinde giydirmeyi nasip etsin inşallah...
bizde yemeğimizi söyledin bebişim acıktı galiba:):)
ohh bizde geldik biraz dinlendik yemek yedik karnım şişti yine çok yedim. ondan sonra da şu kadar kilo aldım diye ağlıyorum
SLM ARKADAŞLAARRR..
[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annİŞlerr ...yİne geÇmİŞİn İÇİne dÜŞtÜmm bİz az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendİmİzİ sokaklara :))[/sıze]
sancım vardı sabah ama onları artcı sayıyolar artık şimdilik böle gidiyoruz ilaca cvp veremeyecek sancı olursa doğum olacak................
bu arada seherim nasıl kızlar ne oldu hastanedemi
bu arada seherim nasıl kızlar ne oldu hastanedemi[/Q
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN .. BU KADAR DAYANDIN AZ DAHA SABRETSE KUZULAR...
ÇOK ÇOK ÖP SENİ
yok pınarcım açmadım bugünüm relaks geçsin demi:))))
doktorun sekreteri aradı yarın ameliyatı varmış iki saat sonra gideceğim 11,10 da randevuya
yok pınarım merak etme yormam zaten yorulduğum an kızım hemenn durr ben varımmm ne oluyorrr diyorrr :)))
hayırlı cumalar arkadaşlarrr
biz erken kalktık ama arkadaşlarım eldi kahvaltıya şimdi gittiler ancak açabildim okuduğum kadarıyla iyisiniz
birsencim buna da şükür canım inşallah sonuna kadar dayanır bebişler sancı mancı çekeceksin artık nasip sağ salim doğsunlar da önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?