2009 Mayıs Anneleri

valla kızlar bende ütü yapmayı çok sevmem ama durumun kıyafetlerini ütülerken çok mutlu oldum tülaycım afiyet olsun sana ve bebişine

ohh bizde geldik biraz dinlendik yemek yedik karnım şişti yine çok yedim. ondan sonra da şu kadar kilo aldım diye ağlıyorum

aysun4141, civciv1981+, fzehraboz, mimaresra, ojelifıstık+, semra84, tlyonl2009, zehra*79*

SLM ARKADAŞLAARRR..

KAÇ GÜNDÜR YAZAMIYORUM Bı SLM VERıM DEDıM

KEYıFLER YERıNDE MAŞ. BEBıŞ KIYAFETLERıDE YIKANMIŞŞ OOOHHH MıS GıBı...

CALIŞAN ARKADAŞLARA KOLAY GELSıN DıYORUM..

VE HERKESE HAYIRLI CUMALARa.s.

hoşgeldinnnnnn a.s.
çok şükür iyiyiz sen nasılsın ?
teşekkür ediyorum.:dance:
sanada hayırlı cumalar

canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar...

[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annıŞlerr ...yıne geÇmıŞın ıÇıne dÜŞtÜmm bız az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendımızı sokaklara :))[/sıze]

pınar cnm aramışsın uyuyordumm

sancım vardı sabah ama onları artcı sayıyolar artık şimdilik böle gidiyoruz ilaca cvp veremeyecek sancı olursa doğum olacak................

bu arada seherim nasıl kızlar ne oldu hastanedemi

[sıze="2"]cnm hoşgeldinn mrk etme kuzucuklar az daha sıkacak dişlerini allahın izniyle ...seherim dün çıktı hastaneden evde şimdi şu an için herşey normal şükürler olsun [/sıze]

Afiyet olsun bacım. İyi yapmışsın açmamakla boşver. Yine sinirini bozarlardı...

Valla kızlar ağla ağla bi hal oldum bende. Nasıl güzel bir duyguymuş. Onları ellerimizle seçmek almak ayrı, yıkamak koklamak ayrıymış. Hele bide üstlerinde gördüğümüz gün off offf :Saruboceq:

bizde yemeğimizi söyledin bebişim acıktı galiba:):)

Afiyet olsun canım a.s.

ohh bizde geldik biraz dinlendik yemek yedik karnım şişti yine çok yedim. ondan sonra da şu kadar kilo aldım diye ağlıyorum

Afiyet şeker olsun bacım yarasın boşver yerimseniben

Selam canım hoşgeldin. Sanada hayırlı cumalara a.s.

[sıze="2"]hayırlı cumalarr gÜzel annİŞlerr ...yİne geÇmİŞİn İÇİne dÜŞtÜmm bİz az Önce uyandık kızımla hava Çok gÜzel atıcaz kendİmİzİ sokaklara :))[/sıze]

Hoşgeldin uykucuuuuu... Ohhh at bakalım. Aman yorma kendini a.s.

Ay canım evet aradım ama fazlada çaldırmadım uyuyorsundur diye iyi de yapmışım. Günler öyle böyle geçiyo işte bacım. Ne yapacaksın. Buna da şükür diyelim. Bak kuzular bekliyorlar. Sende biraz daha sabret bacım. Sağlıkla kucağına alacaksın inşallah a.s.

birsencim nasılsın hayatım aklım hep sende ve bebişlerde herşeyin hayırlısı olsun adınıza bitanem:))) bebişlerini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah hiç stres yapma canım

yok pınarcım açmadım bugünüm relaks geçsin demi:))))

doktorun sekreteri aradı yarın ameliyatı varmış iki saat sonra gideceğim 11,10 da randevuya

hayırlı cumalar arkadaşlarrr
biz erken kalktık ama arkadaşlarım eldi kahvaltıya şimdi gittiler ancak açabildim okuduğum kadarıyla iyisiniz
birsencim buna da şükür canım inşallah sonuna kadar dayanır bebişler sancı mancı çekeceksin artık nasip sağ salim doğsunlar da önemli değil

yok pınarcım açmadım bugünüm relaks geçsin demi:))))

doktorun sekreteri aradı yarın ameliyatı varmış iki saat sonra gideceğim 11,10 da randevuya

Evet bacım açma boşver a.s. Hadi güzel haberlerini bekliyoruz Duru kızımıdan hihoyyyt

yok pınarım merak etme yormam zaten yorulduğum an kızım hemenn durr ben varımmm ne oluyorrr diyorrr :)))

Onlar bizden daha akıllı valla bacım kaydirigubbakcemile3

Hayırlı cumalar canım hoşgeldin. Nasılsın?

Kızlar bu arada hani takımların içindeki önlükler değil de ekstradan aldığımız arkası naylonlu falan önlükler varya onları da yıkayayım mı? Çorapları falan yıkamalı dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…